No, nagyjából visszaolvastam, és próbálok beszámolni magunkról. Meggyszedés egyelőre csúszik, mert 1. itt szinte egész nap esett, 2. nálunk szakavatottabb gazdák szerint még várjunk, hogy érjen, mert állítólag feljebb megy a felvásárlási ár (most 60 Ft kg-onként, ami totál szívás a termelőknek, mert még 0-ra sem lehet kijönni belőle...)
Rólunk:
1. Levike elballagott az oviból, totál meghatódtunk a férjemmel, nagyon aranyos műsoruk volt.
2. Berekfürdő jó volt, főleg a 2 nagynak, az apjuk vitte őket a strandra minden nap. Én Botival még nem mertem a gyógyvízbe menni, így sétálgattunk, őriztem, amikor aludt, és tök furi volt, hogy nem kell csinálnom SEMMIT. Jó társaság volt (lelkészcsaládok sok gyerekkel), így élveztem a felnőttekkel való beszélgetést.
3. Múlt héten hétközben gyerek Bibliahét volt nálunk délelőttönként a férjem és egy hitoktató közreműködésével. Volt éneklés, egy kis tanulás, kézműveskedés minden nap. Kb. 20 gyerek jött, nagyon élvezték, alig lehetett őket délben elhajtani. Hatalmas itt a terület, jó vadregényes a templommal, mellette hatalmas gesztenyefák, jókat lehet szaladgálni, bújócskázni. (Volt tízóraiszünet, amikor kint rohangáltak a gyerkőcök.)
4. Réka nappal SZOBATISZTA!!!! Huh, nem is hiszem el, már azt hittem, nem tudjuk kezdeni az ovit szeptemberben. Kezdődött azzal, hogy továbbra is tartogatta a kakit, és amikor már fizikai fájdalmai voltak, megint rátettem a szűkítős WC-re. Kicsit sírt, de sikerrel jártunk. Másnap egyszer csak mondja nekem, hogy akkor ő most már megpróbál pisilni is a WC-be. Azóta ügyesen szól, és csak az első pár nap volt, hogy néha az eleje becsurgott. Egyszer már Debrecent is megjártuk, és a kocsiban sem volt gond se oda, se visszafelé. Vettünk neki lányos kis bugyikat (a rózsaszín a kedvenc szín), és élvezi, hogy választhat, hogy melyiket vegyük fel.
5. Elhoztunk egy kis fekete korcs kutyát az állatkórházból. Korminak neveztük el, elöl van rajta egy kis fehér folt, mintha nyakkendője lenne, nagyon édes. Gyerekek szeretik, Réka sokat leül hozzá játszani. Kint lakik a teraszon. Edit! Van valami tipped, hogy lehetne arról leszokatni, hogy a teraszra kakiljon? Vettünk ilyen távoltartó spray-t is, de sztem nem sokat ér. Vagy még kicsi (kb 2 hónapos), és később leszokik erről?
6. Boti csütörtökön lázas lett, és azóta nem volt nap, hogy ne lett volna láza (ma már csak hőemelkedés). Pénteken elvittem a dr. nőhöz, csak a torka volt piros, így Cataflam-ot adott. Ma délelőtt, amikor felkelt az alvásból, tele volt az arca és a teste piros foltokkal. No, rohantam a rendelőbe, épp odaértünk kb 11.50-re (délig vannak), de legalább nem volt senki. Még mindig csak a torka piros, és persze jönnek felül a fogai, a kiütéseket meg valami vírus okozta valószínű. No, kapott most Fenistil cseppet meg megy a Calcimusc, remélem, kilábal lassan. Szegénykém olyan kis bágyadt, látszik a szemén a betegség. A láztól rengeteget aludt az utóbbi napokban.
"Röviden" ennyi. Majd rakok képeket, ha a férjem átvarázsolja a gépre.
Vicuska! Ramikának jobbulást! Igazi kis nőci a képeken!
Jutta! Olvastam az újabb megpróbáltatásokat, és remélem én is, hogy most már tényleg rendeződik Dorka pocakja!
Móni! Van már szállás?
Anett! Sajnálom én is, és megértem, hogy ideges lettél. Sajnos ezek az építkezések már csak ilyenek!
Timi! De jó, hogy megvagy! Már aggódtunk! Látom problémák Nálatok is akadnak, de örülök, hogy a humorod a régi!
Edit! Léni arcai nagyon jók!! És ügyi vagy az agility-vel! Boldog hófordulót Lénikének!
Mogyo! Tök jó lett a hajad! És bátor vagy, hogy változtattál! (Lehet, hogy nekem is kéne...)
Hajni! Felüdítettek a Ti nyaralós képeitek is! Legszívesebben csobbantam volna én is a kék medencébe... Marci igazi kis szívtipró!
Zsu! Gratula a keresztelőhöz! Képeket!!! És végül kellett másik keresztnév?
Gabci! Tetszett Ádika is az új frizurával! No, én még egyik gyerekemet sem mertem megnyírni...Semmi kézügyességem, vagy túl betoji vagyok, nem tudom...
Jolka! Jó volt Rólatok is hallani! És szép az új ház! Ákos meg felülmúlhatatlan...
Andi! Nem lehet egyszerű a két gyerek kétféle igényét kielégíteni! És lehet, hogy már nem aktuális a szoptatós kérdésed, de én sem fejnék már a helyedben. Pár nap és átáll a szervezet! (Én Botit még kb. 4-szer szoptatom, és Ő érdekes módon az estit kezdi elhagyni, alig szív párat, valszeg azért, mert jóllakik előtte a vacsival.)
Huh, elküldöm, mert sok lesz, meg majd nem győztök olvasni. És persze Prücsi babérjaira sem akarok törni!
Tényleg, Prücsi, Ti még nyaraltok?
No, jóccaka!