Sziasztok!
Talán megoldódott a laptop rejtély, így elvileg leszek. Csak most meg Aziz kiszedett két billentyű ,és visszatehetetlen. Szerintetek pillanatragasztó az durva lenne?
Tali: nagyon örülök, hogy akkor legtöbbünknek jó a 16. Ennn hátha mégiscsak meg tudná oldani, Mogyóék biztos nem, de nekik meg nagyon jó dolguk lesz helyette!
A helyszín akkor az sos gyermekfalu, ami a Petőfivárosban van, majd leírom pontosan a címet, mikor aktuális lesz! Hogy mikor az rajtatok múlik, azért ne kora reggel ha lehet, mert mi mediterrániából megyünk, nemigen szoktunk felkelni 9 előtt!
De ha úgy lenne jó, akkor megerőltetjük majd magunkat!
Férjeket lehet hozni természetesen, az enyém is ott lesz, legfeljebb majd tv-t néznek, vagy van egy focipálya, nyomhatnak egy meccset kettesben!
Játékok vannak, mert anyának is van egy kétévese, de persze hozhattok, ha van valami amihez ragaszkodik a baba.
Timci: szörnyűek ezek a sztorik!
én sosem motoroztam, és nem is fogok, mert nagyon félek tőle. Így a gyermekemnek sem engedem, aztán úgysem engem fog kérdezni, ha annyira akarna, de hátha nem...
Nagbri: nem is tudtam, hogy szegény Dani is ekcémás!
Szegény, de ha meg is marad, később jól kezelhető... Akkor bejött Nektek a vadkerti tó! Mi még nem voltunk , mert én meg kunfehértói vagyok, és ott is van tó, szóval oda járunk. Megyünk is majd, mert most lesz a sörfesztivál, már le van foglalva a szállás is 3 napra! Alig várom...
Nagyon aranyosak a képek, a kutyátok meg egyenesen gyönyörű!
Ildi: sajnos nem találtam kendőt!
Remélem Ti is tudtok majd jönni Timcivel!
Ági: nálunk is szörnyűek az éjszakák, de már olyan régóta, hogy megszoktam. Ha 10-szer nem kel fel, akkor egyszer sem... De ezek mind csak rövid szois kelések, én is bealszok rajtuk. De hogy mikor lesz vége, azt nem tudom... Azért jó lenne már egy jót aludni...
Falevél: szupi ajándékokat kaptál, és nagyon ügyes vagy, ha végig is csinálod! Lusta vagyok az ilyenekhez...
Ja, és igen, nagyon becsületes is vagy!
Visszaadtam volna szerintem én is, mert utána félnék, hogy rájönnek.
Mogyó: utólag is boldog hófordulót Ágikának!
Noémi: ügyi Bálint, akkor mástmár ő is elkezdi a felfedezőtúrákat!
Mi meg holnap elindulunk Alexandriába a családhoz. Muszáj, mert Mahmoud vízumával vannak teendők. Hú, de nincs kedvem... És nagyon félek a hosszú úttól!