Új privát üzeneted érkezett!

kicsit olvasgattam és csak pár dologra reagálnék most.

rima, nem sokszor írok neked sem, pedig annyira szeretlek, olyan édeseket írsz mindig, szóval tényleg egy virtuális ölelés és köszönöm az együttérzést.

bosek: sörözés? :wink: amúgy Blanka olyan a képeken, mint kb 1 éves lenne. Én a bébikompot korainak tartom, de ha már olyan kis masszív, akkor biztos nem lesz gond. De azért légy óvatos!

kmanna: nem parázz, Martinnál is szokott ilyen szopi-nyamm-stb lenni, majd elmúlik. Ne mérd le! komoly. Én üvegből sem adnám, majd kiszívja ő. Akkor fejd le, ha nagyon feszít. de ez csak az én véleményem.

0bea0, írd ki magadból, ami bánt, ha másnak nem is olyan nagy problémának tűnik, téged bánt és kész. Ha nem is mindenki, de van aki biztosan meghallgat és tud okosat mondani, pl én: szarj a külvilágba, ahogy te élsz, cselekedsz, az a jó, hiszen te vagy a gyermeked anyja, te tudod, mi a jó neki. A dédi már szenilis..egyik füleden be, másikon ki. OK?
Vendég

Na sziasztok!!!!

Holdkomp ügyben teljesen egyetértek Potykával, ezt kölcsön kaptuk (ránktukmálták), gondoltam legalább egyszer üljön benne a gyerek és szépen visszaraktam a szekrény tetejére. Csak a fotó kedvéért tettem bele, de a gombok marhára tetszettek neki! Én is a szúszásmászás híve vagyok!!!! Az etetőszék sem jó még, ülni tud benne, sőt nagyon is tetszik neki, hogy trónolhat, csak még korai, és nem is tud így enni, csak ha az ölembe veszem és hanyatfekszik, úgy tudja a kanalat lenyalni-bekapni. Mivel azt is elővettem letakarítani, egyúttal kipróbáltuk milyen. A nappaliból likvidáltuk a bölcsőt, mert már kinőtte és az etetőszéket tettem a helyére, mert majd egyszer kelleni fog és addig is legyen ott valami.

Jim, örülök hogy a férjed jobban van, gondoltam Rád sokat!!!

Képzeljétek: Blanka ma össz-vissz 50 mili tápszert evett, a többi cici volt meg kaja. Még a végén nem is kell majd! De jó lenne!!!

Böbi

Kép

Kép
bosek

Pont egy éve készült remegő kézzel ez a fotó, egy éve tudjuk, hogy Fruzska nekünk létezik:
Kép
linocs

Jim: nagyon-nagyon sok erőt nektek!!! És tessék vigyázni magadra!!! Kellesz a férjednek a fiaidnak és nekünk is!
Potyka: egy zavaros álmomban péntek éjjel azt álmodtam, hogy megszültél, és valahogy Pati is ott volt, meg macskák...
Biribon: nagyon jó a kép rólatok!
Kölyök: ha Fruzska is akarja ;) Különben tényleg egy örökmozgó, örökké dumáló a kiscsaj - de én ilyet is szerettem volna, a név is ezért (vagy fordítva????)

Cigi téma: 18 éves korom óta cigiztem 34 éves koromig. Nagyon keményen. Mígnem egy átbulizott (cigi, pia) júliusi kapolcsi hétvége után teszteltem 2006-ban egy kétcsíkosat. Nem volt kérdés, hogy leteszem. És egyik napról a másikra letettem, és nem szoktam vissza akkor sem, mikor kiderült, hogy még nincs itt az ideje a mi babónknak...
El nem bírom képzelni, hogy a babámhoz cigis kézzel nyúljak, és cigis kézzel beszéljek...
És ebben nekem nincsen DE... pedig eléggé toleráns vagyok.[/b]
linocs

Biribon,
nekünk dettó ekkora a medencénk, a héten vettük, ezért friss az infóm :D : Mi klórtablettával, trisóval plusz egy kis hypoval fertőtlenítjük. Csak akkor kell, amikor először beleengeded a vizet, mondjuk nálunk nagyon vasas a víz, mivel a kerti kútról megy, szóval ezért kell ennyi minden, asszem.. De Pankát ebbe semmiképp nem tenném bele, biztos majrézna, hogy hideg :D , plusz a tisztítószerek..hát szerintem egyszerűbb a kis minimedanszié, mi is abban pancsiztattuk a békucit :D

Bosek,
nagyon tündér a kiscsajsz!!!!!!!!!!! Kompról én is nagyon sok rosszat hallottam, plusz, hogy ennek ellenére a babók imádják!, naná! nem lehet elég korán megtanulni, hogy ami rossz, árt, drága, stb...az mind-mind csudajóó! :D :D

Marla,
Pankóval mi mindig küzdünk a szopival. Egész pontosan a bal cicivel..a jobból ma is fél óra alatt 200at benyomintott (nem szoktam ám mérni, csak most rákattantam, mert éreztem, h vmi nem stim). Szóval meg kéne megint próbálnom a poharazást? Már néhányszor erőltettem, de mindig minden melléfolyt. Akkor meg hagyjam éhezni? hááát...megy az agyalás...

Jim,
szorítok férjednek, h minél hamarabb hazakerüljön!!!!!!

No, megyek pakolni, megyünk a Tisza tóra, motoros haverokkal talizni végre, aztán meg nálunk lesz buli a nyaralóban, Szeliden..de 7közepén leszünk itthon, szóval jövök majd!
pusszantás!

KépKép
kmanna

VIVAAAAA ESPANJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

panny, te írtad, hogy utálod a németeket? Én csak 1/4 zsidó vagyok, de úgy látszik be vagyok kódolva ellenük, ahogy meghallom még a nyelvüket is szaporább a szívverésem. Jó, te a focira gondoltál, de én MINDENT utálok, aminek köze van hozzájuk.

nem tudok aludni csütörtök óta, kb össz-vissz 5 órát aludtam. Kéne vmi altató, ami nem veszélyezteti a tejcit.

kmanna, jó pihenést nektek. Alig várom, hogy kijöjjön a férjem, após levisz minket a Balcsira és 2 hétig még a telefonokat is kikapcsolom.

linocs: rólad ezt nem tudtam volna elképzelni, hogy cigi+pia. Ha 18 éves korodig nem gyújtottál rá, akkor miért??? Bakker én 13 évesen elkezdtem, persze akkor még lightosan, de 14 évesen már vittem magammal a karton piros Marlborot Edda táborba :shock: És tudod mi sem riasztott vissza? Hogy 20 évesen tüdőrákos pasit boncoltunk, 50 éves volt! Szétfolyt a tüdeje az ujjaim közt, fekete volt. Az emberi ostobaság, leszaromság határtalan! Nekem a cigi együttjárt a reggeli kávéval is, tehát a kávéról is leszoktam. A férjemtől először azt kérdezték, mennyit iszik, cigizik, drogozik, mert nagyon fiatal, hogy ez történt vele. Soha életében nem gyújtott rá, nem ám drog! Szerintem én többet ittam 16 éves koromban, mint ő 29 éves koráig....élni akarok sokáig, unokákat szeretnék, de az ember ezt csak saját bőrén tapasztalja meg, ahogy te is tetted. Más hibájából az ember lánya nem tanul...no meg bagós kézzel a gyerekhez nyúlni...sógornőm cigizik. Utálom, hogy Martinhoz hozzáér, mert érzem rajta, nincs édes babaszaga akkor. Be is szóltam múltkor, de legalább tiszteletben tartja, nem cigizik, mikor itt van. (pedig amúgy sokat szív).
Vendég

Agárd 1996 nyarán, 15 évesen...a szőke haver mellettem a képen, halt meg balesetben.

Mindenki nagyon vigyázzon magára, majd jövök egyszer.

Kép
Vendég

Ez én volnék :oops: eléggé retró 8)

Kép
Vendég

Linics, megláttam a tesztet és leizzadtam. :lol:

Jim, férjednek a legjobbakat.

És örülök, hogy a spanyolok nyertek!!!!

Most pedg húzok vérvétel, CTG, sztrepto---- Emlékeztek még? Nem, szülni még nem. :lol:

potyka

Potyka: :) :) :) (gondoltam, hogy valakit majd megriasztok..., de hogy pont téged... )

Jim: a főiskola vitt rossz utakra engem ;) Cigi, pia is ott kezdődött - persze az alkohol csak bulikban. És valahogy olyan a szervezetem, hogy nem árt meg a szesz, csak felold - soha nem voltam másnapos, viszont a koleszszobában én ápoltam mindenkit, főztem az erőlevest (kockából, zacskóból) tojással, és hoztam a pasiknak a gyógysöröket ;) Amúgy a cigit 14 évesen próbáltam ki először - mit tesz a szülői minta: apám, anyám cigizett.
Nagyon szép az új avatarod!!!!!!!!
linocs

[quote]M írta:indenki nagyon vigyázzon magára, majd jövök egyszer.
Nem ám eltünni! Várjuk a híreket Rólatok! Nagyon jók a képek, végre új avatarod is van! :)

KépKép
KépKép
mni

Linocs, én is azt hittem hogy.....húh! :lol:

Potyka, értem a hálós dolgot, akkor nem várjuk meg míg kiszakad :lol: :lol: :lol: Amúgy Petim alig használta, mert útlálta. Szerintem Petra sem fog túl sokat benne lenni, csak amíg nem kúszik. Szóval esélye sincs lerongyolódni :D

Spanyolok nyertek :shock: Meg voltam győződve hogy amazok fognak. Kifejezettem sz@rul játzottak a németek.

Jim, örülök hogy kezd jobban lenni a férjed, nem lesz semmi gond!!!

Rohannom kell, amióta nincs ovi, Péter napi 20 szor kikészít, és 10-ed annyi idő jut minden másra... :roll:
Vendég

Jim, jók a képek! Szegény szőke :shock: Nem volt egy aggastyán...

Mni, tök jó esküvő..., imádom az esküvőket.
És gratulálok a kis Lilla fotojához, csodaszép!

Petrácska
Kép
Vendég

Hol van mindenki? Jön az esőőőő! http://www.idokep.hu/?oldal=idokep

KépKép
KépKép
mni

Felénk is jön az esőőő...fúúúúj a szél mint állat :shock: :shock:

Jim!

Én dettóra utálom a németeket ahogy te.Nem csak a fociban,egyszerűen ellenségesek nekem,egyetértek veled...
Olvastam erről h sokan érzenek így..és tudod miért??Mert az emberek tudatában a mai napig ott van Hitler ténykedése és nem tudják ez "megbocsátani"egyetlen németnek sem...pedig józan ésszel én is tudom h ez hülyeség mert a mai németek nem tehetnek róla és mégis... :shock: :shock: :shock:

Rátok fér az a 2 hét pihi a Balcsin!Kényesztesd az urad :wink:

komp:nagyon egyet értek Potykával.Nagyon káros!!!Semmilyen életkorban nem javasolják az orvosok.A hülye anyósom ránk is akart diktálni egyet még 6 éve a nagynál ,de én határozottan elutasítottam és megtíltottam h náluk is beleültesse a fiamat.

hálós járóka:Én azt is olvastam hogy azért sem ajánlják a dokik mert a szemnek sem tesz jót ,hogy olyan sok apró lyukon kell folyton átnézniük.

Linocs!

Az én tesztem is megvan a mai napig. :wink: ..néha szoktam is nosztalgiázva nézegetni(főleg h több nem lesz már :( )

Szilvánusz!

Szárnyaltak a Spanyolok!! :lol: Szupi meccs volt :wink:

cumisüveg:mindhárom fiam ivott/iszik cumisüvegből is és szopizott/szopizik is és ráadásul cumizott/cumizik is és soha semmiféle cumizavaruk nem volt,ugyanolyan kedvvel és elánnal szopiztak/szopizik.

Biribon!

Még mindig sebes a melled?Nem próbálod meg bimbóvédővel szoptatni?
Könnyebb lenne neked ha nem kéne ennyit fejni.....

Olika medencéje egész kicsi kb.max egy méter átmérőjő.Pont elég neki :wink:

Tegnap voltunk a T-com Gyerekszigeten.A srácok imádják így mindig elmegyünk,de jó h túl vagyunk rajta mert iszonyat hőség volt és mi apával napszúrást kaptunk.A srácokat kenegettem ezerrel meg sapi volt rajtuk szigorúan és itattam őket...de magunkról elfeledkeztünk :oops: így szokott ez lenni 3 gyerekkel...
Magunkat is bekentem,meg ittunk is csak sapink nem volt :oops:
Szal estére jó kis lázunk lett meg fejfájás egy kis hányingerrel fűszerezve.....Algopiryn csodákra képes....reggelre jobb lett.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Linocs, én már megengedhetem magamnak, hogy leverjen a víz egy pozítív teszt láttán :lol: :lol: :lol: , az utolsó a napokban lényegült át csavarhúzóvá a fiúknál. Nem siettem felvilágosítani őket, hogy izé, meg hát...

Panny, cumisüveg probléma tök gyerekfüggő. Enyémeket egyévesen úgy kellett a használatára tanítani.... Nem tudom miért, mikor a kicsi élete első szájon át kajáját abból kapta... Akkor még nem zavarta. :lol:

Eső itt jólesett. Végre levegő!!! És végre túl a dokis macerán. vahogy nem kedvelem igazán... De minden ok, és bármi megtörténhet meg az ellenkezője is :lol: Kivéve 9-12 mert akkor sem a szülésznőm, sem a dokim nincs. Kivételesen örvendenék, ha nem a dacosabbik énem győzne, aki utálja ha megmondják neki. :lol:

potyka

Sziasztok lyányok!

Na most hogy visszatértem fővárosunkba, és lenne időm olvasgatni, úgy látom mindenki elment valahová... .

Nekünk a Balatonon nagyon szuper volt, tiszta gyerekbarát környezet volt sok-sok gyerkőccel. A napok nagy részét a szántódi kempingben töltöttük, ott van egy barátunknak lakókocsija és két gyereke (egyik két héttel idősebb csak Marcinál) és egész nap a szabadban voltunk, fürcsizés, játék, séta sok gyerek..ááá szóval imádtam. És nemcsak én Marci is, egy tündér volt, 3 óránként evett, két óra ébrenlét után kb. 3 perc után elaludt mindig a kocsiban és az utazóágyában is jókat aludt és egész nap vigyorgott. (szerencsére azóta is)
Végül az utat is nagyon jól viselte, igaz 2x megálltunk közben, de aludt is egyszer fél órát, aztán a végén meg 2 órát.
Otthon is nagyon jó volt, végre fürödtem a Tiszában, voltam robogózni egyik haverral, és annyi pesztrám volt, hogy csak csoda.
Ja és letoltuk Marci megmaradt haját géppel, nagyon cuki lett így kopaszon is, majd megpróbálom ma lefotózni és dobok fel képet róla.

Ma viszont már kicsit depisebben ébredtem, hogy atyagatya itt egy újabb hét, program meg sehol... (ismerős Pété?)de mostanra alakul az is.

Pati: én is szeretnék benevezni az okádéksegg versenyre. Tök jó ötlet, akarom-akarom. :lol: :lol: :lol: Mikor kezdjük?
Jim: jobbulást az uradnak, csodaszép az avatarod és imádtam a biológus fürdőkádas fotódat.
Linocs: Hogy van a füled?
Kmanna: Pankalina még mindig gyönyörű én is szeretném megfogni Marcinak, majd jól megversenyezünk a kegyeiért.
Kacika: nagyon szépek a gyerekeid
Pumperka: én úgy szeretnélek már megismerni és persze ez vonatkozik mindenkire, kecskeméti, miskolcira egyaránt.
Judit18: nagyon édes a fotó Eszterről és akkor hétvégén lehet rádcsörgök, hogyha tudunk fussunk össze, tudod, mi Csopakon leszünk.
Obea: teljesen megértelek anyós ügyben. Olyan nehéz, mert még a legnagyobb jószándék ellenére is idegesítőek szerintem. Az én ingerküszöbön vele szemben gyakorlatilag a béka feneke alatt van. Ja és német fronton tegnap a meccs alatt ugyanez futott át az én agyamon is.
Pannym: jó kics meccs volt, mi?

Holnap megyünk négyhósra, jajajjj....

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Keress minden e-mailel akár 700 Forintot!! Klikk ide: http://wmpartner.try.hu/?pid=pany "
Angoltanulás az interneten?? Igen! Lehetséges! http://onlineangol.try.hu/ads.htm?pid=pany "

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Szilvánusz: köszi a kérdést! a Kedvessel épp kripli-kommandót játszuk: az én fülem még mindig nem jó, most megyek felszuratni, a Kedvesnek pedig olyan a felső ajka, mint egy bantu négeré: begyulladt a felső fogsora, napok óta fájdalomcsillapítón él. De őt már délelőtt lerendeztük... Úgyhogy vicces: ő nem tud beszélni, én nem hallok :) Fruzska az egyedüli egésséges a családban. Már tanítgatjuk, hogy lássa el majd öreg, megtört szüléit, és az önállóságra (evés, alvás, tisztábarakás) ;)
linocs

Sziasztok!
Most csak pár szó!

Jim jobbulást a párodnak!

Szilvánusz! Kíváncsi vagyok a képre Nimi is egy hét alatt megkopaszodott Gyulán :)

Hálós járóka!
A gyerekeknek stabil kapaszkodó kell a mozgásfejlődéshez, és egy hálós járóka erre nem alkalmas, lnem tud felkapaszkodni benne bárhol stb. Ezt tanultuk.

Vettem mérleget!!!Bár előbb tettem volna, most jól elszaladt velem a ló. Azt hittem nem híztam (a ruhákon nem vettem észre) erre vagy 7 kg feljött 3 hónap alatt. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: A fenék szépségversenyt nem kell megrendezni abszolút első vagyok. :cry: :cry: :cry: :cry: Mit nyertem???? :roll:

Pár júliusi kép. Nimó itt még hajjal. Anyós és Levi a többi szereplő...Ja meg a férjem barátjának a felesége a gyerekeivel. Kép Kép Kép

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Én is képekkel a hétvégéről:
Kép
Kép
Kép
linocs

Linocs, gyors gyógyulást Nektek, és kitartást a gyereknevelés porjekthez. De mire Titeket kell tisztába tenni, tuti belejön... Látom a fürdő meglepte :lol: de nagyon ász a szerkója hozzá.

potyka

Potyka: köszi! szerencsére fülszúrás elmaradt, még a gyerekkori (rossz) emlékeim gyorsan meggyógyították a fülem, a Kedves szája kezd a sajátjára hasonlítani, és már tud beszélni. Szóval a javulás útjára léptünk. (lehet, hogy a jókívánságod okán...) Szóval minden marad a maga útján: mi gondozzuk Fruzskát még egy darabig...
A vizet szerette, csak valahogy nem tudtam úgy tartani, hogy látszódjon a mosolygós arca.
Ja, voltunk a Kútvölgyiben pénteken (visszavittük a már egy hónapja nem használt mérleget): minden rendben a szülészeten, hely van, és jókedv is. Kb. 3 körül értünk oda, és épp nagyüzem volt: addig 6 gyermek született, és épp 2 volt úton. Találkoztam a szülésznőmmel (Várnai Gabi), ő aznap (7-től) a 6-ból 2-őt segített világra.
linocs

Juditkecskemet, Pati, Szilvánusz: a fenékszépségversenyben sajnos az én fényképem korhatáros lenne, szóval nem szeretném azzal elriasztani a kedves fórum-társakat. Mi lenne, ha a júliusi találkozón rendeznénk meg élőben a fenékszépségversenyt? Igaz, a ruha egy kicsit korrigál (és például nem látszik az én gyönyörű narancsligetem), de a "valós" szépséget úgysem tudja takarni ;)
linocs

Nimó egész nap bőgött. Vagy nagyon el lett kényeztetve Gyulán, vagy állandóan éhes. Már nem bírtam tovább és adtam neki szilva bébiételt. Először. Egy fél üveggel bevágott, csak úgy hadonászott, harcolt a kis hasáért. :) :) :) Levinek is pont 3,5 hónaposan lett kevés a tejem. Pedig egész nap ma még ott lógott....

Linocs!
Javulást nektek! Sajnos nekem a derekam fáj nagyon és rettenetsen kilátástalannak látom a jövőt.. :cry: :cry:
Jók a képek!!! Fruzska még mindig nagyon cuki kislány.

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

most látom: júliusi = júniusi :)

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

juditkecskemet: mi már nagyjából jól vagyunk, de Neked jobbulást! Nem semmi, minden finnyogás nélkül elfogadta az ételt Nimi??? Hűha! én kicsit tartok tőle, milyen lesz majd 2 hónap múlva, mikor adom az első kajákat Fruzsinak... Habár elég kiváncsi leány, és mostanában észrevettem, hogy utánanéz, mikor eszem mellette... hm, majd meglátjuk...
linocs

Linocs!
Csak úgy tömte!!! Azért szilvát adtam mert csak az volt itthon...Mostmár be kell szereznem pár bébiételt.
Köszi jó lenne ha javulnék de ez már nagyon hozzámnőtt (a fájdalom) :cry: Tizenéve fáj kb. 5 éve jött elő nagyon és azóta folyamatos. De most nagyon nagy a visszalépés, a lábamba is sugárzik a fájdalom... :cry: :cry:

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Csajok!

Valaki szedett már közületek Reductil-t?? Esetleg ismerősötök?? Az én barátnőm 2 hete szedi és 7 kilót fogyott. Hallotatok már erről a gyógyszerről??

Böbi

Kép

Kép
bosek

Bosek: nem hallottam róla, keress rá a neten. Vannak fórumok, például ez: http://www.hoxa.hu/?p1=forum_tema&p2=3297
linocs

linocs

hello csajok,
Zánkán végre csend és nyugalom. nyuszkó szundiban, Attila a stégen próbálja biztosítani a holnap ebédet :) na jó azt mondta az előbb már fogott 3 törpevalamit dehogy úgy ugrálnak a halak, hogy szinte kézzel megfoghatná. mondtam ne kisebbítse az érdemeit :)
ja én meg épp a maradék őszibarackpépet nyomom befelé, tiszta mázli, hogy csak 48 órán át lehet bontás után tárolni és nyuszkó nem eszik még sokat...

hétvégén tatárjárás volt, barátok babák tobzódtak itt ma nyugis napunk volt végre
voltunk pont Csopakon egy isteni étteremben Szt Donát a neve, ha valaki arra jár feltétlen menjen el, olyan panoráma van, hogy behalás és isteni a kaja (részemről a füstöltcsülökről tudok nyilatkozni meg a zöldborsmártásos bélszínről ami Attiláé volt de beleettem)

Niki, jót röhögtem a cigis sztoridon, Feri egy őszinte ember, biztos ezért szeretted meg :) :)
amúgy mi voltunk a strandon de csak 6-7 után amikor már nincs nagy nap. ez kb úgy néz ki, hogy valaki Eszterrel sétálgat a másikunk meg becsobban majd beülünk lángosozni :)

meg Füreden voltunk többször volt bor-meg halfesztivál, Eszter jól viselte, aludt is a hordozóban ami nagy szó nála

jajjjj, most lépett be Attila egy csuppogó hallal a kezében azt hittem kiugrom az ablakon, brrrr

Biribon, mi semmit nem csinálunk a medencevízzel csak naponta cseréljük. sőt, nyilván elítélhető módon még néhán bogár is belehal miközben melegszik benne a víz akkor sem cseréltük le csak lehalászgattam őket

az gázabb viszont, hogy Esztert jónéhány bogár megcsípte már, nem tom mit csináljak, vettem kálciumot az orvos tanácsára, nem tudom érdemes-e adni, hogy ne legyen valami allergiás reakció

Linocs, jobbulás nektek!!! édes Fruzsi, min fekszik? ti is csak a lábbelógatásig terjedtetek?

Jim, meg a férjednek!!!

amúgy én most lábaltam ki a horror-köhögésből, már Füreden is voltam fül-orr-gégészeten ahol mondták, hogy vagy allergia vagy arcüreggyulladás, az utóbbit péntek lévén nem tudják megerősíteni mert már nincs röntgen. szóval telenyomtak antibiotikummal meg allergiagyógyszerrel, közben ittam a Stodalt aztán mára már jobb. de rettenet volt, azt hittem kiköpöm a tüdőm

Bosek, nem esküszöm meg rá de azt hiszem szedtem ilyen Reductilt zsenge ifjúkoromban ha ez az amitől a zsír kiválasztódik belőled (khm még látszik is konkrétan....) de nem használt nekem.

Ültetésről jut eszembe, az ugye nem nagy gáz ha úgy ül, hogy tartom közben? mert képtelen vagyok fektetni ha kézben van, felhúzzamagát mint keljfeljancsi. gyakorlatilag csak hason hajlandó meglenni meg ha ölben ül (és persze tartjuk).
mi egyébként a pihenőszékében etetjük kanállal (az őszibari) az ugye nem tökvízszintes de a hordozónál pl jobban fekszik benne.
amúgy új próbálkozás volt a vilmoskörte de nem jött be tiszta nyűg volt tőle és nem kakilt, szóval sanszos, hogy az volt a bűnös, most beszüntetjük

Szilvánusz, mi már sajna pénteken vagy szombat reggel megyünk haza szóval majd otthon

KépKép
judit18

ja és még
Judit, édik a fiúk, hogyhogy Nimó még hajjal, már lenyírtátok ti is, lemaradtam?
Kacika, cuki Petrababa is! :)

Jim, és hát Te is :) és az a retro poszter, ma már ölnének érte
pont ma mesélte a barátnőm, hogy a szepezdi nyaralójukban egy tutit alpesi táj falposzter van a 80as évekből (mi más is lehetne a balatonon??) de most már nem cserélik le mert újra divat lehet :)

és az emeleteságyról jutott eszembe, hogy tényleg tök veszélyes!
pl az én bátyám az emeleteságyból ugrált a fejemre amikor a járókában tettem-vettem! szerencsére nem túj jól célzott :) :)

KépKép
judit18

Sziasztok!

bocsi,hogy eltűntem, de vasárnap sikerült visszaaludni, utána meg kvázi szgépmentes napot tartottunk. Ma meg mintha kicserélték volna a gyermekem, aki eddig teljesen jól elvolt egyedül kicsit legalább... ma ha nem voltam ott nyűszített, ha ott voltam nem volt gond ;) szval ma nemsokmindent tudtam csinálni :? sebaj.

Én is a spanyoloknak drukkoltam, és megérdemelten győztek :) tök jó volt, első félidőben cippeltem Máté hátsóját :) szünetben fürdés, második félidő szopi :)

Fnora, sajnálom, hogy mindenki ezt írja, de én is csatlakozom a cigi-babakörnyezetében ellenzők táborához. Én is cigiztem és nem vetettem meg az alkoholt sem. A cigit már 5 éve abbahagytam, sajnos elég későn... De abban biztos voltam, hogy nem fogok örökké cigizni, mert a gyermekeimhez nem tudtam volna úgy hozzányúlni. Hisz Te is tudod, megmarad a kezed olyan szagunak... Szval megértem, hogy hiányzik, mert én annyiszor próbáltam abbahagyni, hogy amikor végleg sikerült akkor már mindenki azt kérdezte a környezetemben, hogy már megint vagy még mindig nem? ;)

Potyka akkorlegyen 080708 :) amúgy az első 12 nappal az a "baj" a hónapban, hogy pl itt úgyy szokás, hogy nap, hó, év, de valahol hó, nap év... namost akkor melyikmelyik???
engem meg teljesen ledöbbent, hogy a 68as ruhák jók már rá... szval kivettem tegnap a 68as ruhákat a szekrényből és többször rámértem az alvó gyermekre, nem akartam elhinni, hogy Máté már ekkora. De nem csak a 62es ruhákat nőtte ki, hanem lassan a babakocsi mózeskosarában illetve a kiskádban is végigér... ;)
ja és update, tegnap este 6.56kg :)
ja és drukkolok, hogy Ötöske a doki és szülésznő jelenlétét fontosnak tartsa ;)

KAcika, Petrácska milyen elmerengő... sok erőt PEtihez... ;)

Kikó, örvendek, hogy csak átmeneti volt a fejfájás. És irigyirigy a szinkronizált S&Cért...
amúgy nekem nem nyomorgatja a melltartó a cicimet, néha kicsit laza is, amikor nincsenek teli. csak zavar....

Bosek, jajjj most úgy irigyellek a Billért, még ha józanul is....
igeeen, nagyon szép a kis Blanka :)
drukkolok a tejnek!!! tök büszkék vagyunk rád!!!

0Bea,teljesen megértem, hogy bánt, amit a dédi mond. Mindenkinek más a nehézség. Csak hát az idősebbek felé tisztelet... szval gyere, panaszkodj nekünk :)

Biribon, télleg klóros a víz a babaúszáson?? én azt hittem, hogy ott direkt más van... :roll: azt a szúrószorító érzés nekem is van a mellemben... két szopi között is szokott lenni meg a szopi elején...
és olyankor tök kemény lesz a cicim...

Jim, én behallnék a Ti fürdőkádatoknál... irtózom minden ízeltlábutól...
pihenjetek sokat, remélem az urad rendbejön!!!
jó lett az új avatarod :)
remélem ma már tudsz aludni, kell Neked a pihenés...
az a kép... hihetetlen baba vagy rajta!!! :)

Mni, ügyesek vagytok az esküvővel! sajnálom, hogy nem volt nálatok a Balcsinál fényképező, de ez hogy lehet egyáltalán??? ;)
komolyan rá lehet szoktatni a gyermeket az alkoholmentes sörre??? :shock: :shock:

Linocs :) tök jó, hogy megvan a fotó. én elraktam a tesztet, de nem tudom hová :roll: de nem is fontos... jellemzően persze nekem ilyenkor még meg sem fogant a kis drága... majd egy hét múlva :)
igen, én is gondoltam, hogy a név határozza meg az embert, vagy fordítva ;) :)
Jobbulást mindkettőtöknek!!!
Annyira jók a képek!!! olyan Fruzsis Fruzsi, de tényleg!!!!

Kmanna, jó Tiszatavazást ;)

Úgy látszik ez az időjárás télleg ilyen, hogy ami itt az kicsit később ott. nálunk tegnap este esett, mintha dézsából öntenék... olyan jó esőszag volt! úgy szeretem!!!

Panny, én is ígyjártam kicsit szombaton, Mátét jól bekentem, pedig 3 után mentünk de magamat nem.... szép piros lett a hátam :roll:
ez a gyermeksziget ez milyen amúgy? már hallottam a nevét de még sosem voltam...

Szilvánusz, JuditK, Ti télleg megnyirtátoka a fiúkat???? én teljesen le vagyok döbbenve... komolyan szokás ilyen piciknél is???

Szilvánusz, tök jó, hogy ilyen jól bírta Marci az utat!! ügyik vagytok :) drukk holnapra....

JuditK, képeid mindjárt megszólalnak!! hihetetlen!!!
a kg miatt ne búsulj, mindannyian nagyon drukkolunk, hogy megálljon sőt visszafele forduljon a gyarapodás... menni fog!!!

Judit18, ismerős, néha jó egy kis nyugi is végre... ;)
:) jót mosolyogtam a halakon... :lol:
ez a fülorrgégészet nem hangzik túl jól... :roll: jobbulást neked is!!
ültetés passzolom, én amikor cipelem a popóját akkor olyan testhelyzedben van, mint a kendőben, azaz a popója lentebb mint a két térde, én csak kisbéka-póznak hívom ;)

Mártival vajon mi van?
Eszterxx, Pati?
Zsuuu is kilóghatna már hozzánk ;)
Fanettttaaaa!!!!

Lexust nem is mondom...

na megyek szunyni, de azért kaptok egy kis képet ;) Belenőttünk a googletől kapott 68as bodyba :) csak az ujja elméretezett egy kicsit... :
Kép

Kép

Kép
kolyok28

ja és a kockával egész jól állok, persze még nem raktam ki, de 2 szint teljesen megvan. most jön a neheze. Csak rájövök hogy kell forgatni..... ;)

és igen, 2 hós 3 hetes 4 napos Máté :) ez jól néz ki, 1 év múlva ilyenkor 1-2-3-4 lesz :lol:

Kép

Kép
kolyok28

Kölyök!

A gyeregsziget ott van ahol a Sziget fesztivál is szokott lenni a Hajógyári szigeten.Idén május 30.tól van júl.6-ig minden hétvégén.Úgy kell elképzelni h itt minden a gyerekek kedvéért van,az ő kedvükbe járnak...rengeteg ugrálóvár,kalandpark,játékok,kézműveskedés,bábszínházak..stb.stb.stb...és minden ingyen.Sok-sok ajándékokat osztogatnak a lurkóknak.Van evési-ivási lehetőség,Kismama sátor..stb...Ha majd aktuális lesz sztem látogassatok el Mátéval. :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Szép jó reggelt Mindenkinek!

Azt találtam ki, hogy most már jó lenne eldöntenünk, hogy akarunk-e Nagy Találkozót, vagy se nem...
Ugye, jó lenne, ha akkor lenne, ha Kölyök itthon van (mégis csak ő a topic szive :), és ő izgulta végig mindannyiunk babájának érkezését) Kölyök ezt írta, hogy mikor jó neki: "júli 14-18 közti hétköznapok vagy a júli 27-augutus1 közti hétköznapok lennének a legjobbak, de a júli 7-11"
Találkahelynek felmerült: Szent István park, Margitsziget, Római, Nanó kertje.
Gondolom, szerveznivaló nagyon nincs, hisz mindenki hozza magát, a babát, a tesó(ka)t, egy kis kaját, innivalót, pokrócot.
Szóval szavazzon mindenki! Arra gondoltam, hogyha valakinek mindegy az időpont, és a helyszín is, akkor az időpontra írhatná, hogy mindegy, de talán a helyszínre írjon konkrét választ. Időpont pedig akkor kialakul a szűk keresztmetszetből, és a közös nevezőkből ;)
Csináljuk úgy, mint a trófeás találkozónál? Akkor kezdem:

1. Linocs, időpont: mindegy, helyszín: Római
linocs

Panny, tenksz, ez tök jól hangzik!! majd ha akutális lesz tuti kinézünk ;) gondolom akkor a fiúk nagyon élvezték.. ;) napszúrás tóhatásaival hogy álltok?

Linocs, köszi, hogy feldobtad újra, én már nem mertem megint... :roll:

2. Kölyök, időpont: júli 14-18, 28-aug 1 vaagy esetleg júli 10-11, ezen belül még mindegy, helyszín: Római, de mindegy ;)

Kép

Kép
kolyok28

Kölyök: még jó hogy!!! Amúgy a fiatok, (lányos) szülői szemmel nézve megfelelő lesz vőlegényjelöltnek! ;)
Nagyon kis kópés az arca!
A Római találkozóhoz annyit, hogy Szilvánusz javasolta, hogy lehet az ő kertjükben is, de ahhoz jó lenne az időpont, mert foglalni kell a helyet.
Szóval aktivizáljátok magatokat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (lécci-lécci-lécci-lécci-lécci ;) )
linocs

Jó reggelt!

Végre volt mit olvasnom reggel. :)
Tali nekem egyenlőre mind1, nincs még semmilyen programunk...

2. Kölyök, időpont: júli 14-18, 28-aug 1 vaagy esetleg júli 10-11, ezen belül még mindegy, helyszín: Római, de mindegy ;)
3. mni, időpont: mindegy, helyszín: Római, de mindegyik egyforma távolságra van...

Judit, úgy örülök, hogy jól érzitek magatokat a Balatonon! Ha ismét Csopakon jártok, akkor a strandi éttermet is próbáljátok ki. Pont a főbejárat mellett van, szerintem az is baromi finom és a fölötte lévő fagyizót is. Mi banánsplitet ettünk, tegnap be is vásároltam a hozzávalókat, úgyhogy ebéd után azt fogok kreálni magunknak. :) Hajrá kilók! :lol:
Kölyök, csúcs ez a poló! ;) Én is pont tegnap néztem kik írtak nagyon régen... pont Lexust néztem, hogy semmit nem tudunk róla, próbáltam iwiw-en keresni, de semmi!
Szilvánusz, kíváncsi vagyok a kopasz Marcira... szegény, én le nem vágtam volna a haját...
Juditk, tényleg Ti is levágtátok Nimi haját?
Linocs, édes a fürdős Fruzsi, örülök, hogy már jobban vagytok!

KépKép
KépKép
mni

Kölyök, ha már folyton a vonalzókon keresed a matematikai összefüggéseket, akkor nézd meg a 2. vonalzómat... :)

KépKép
KépKép
mni

Kölyök, Máté hihetetlen nagyfiú lett - gyakrabban is rakhatnál fel képet róla!
Jim, ha összehasonlítom az avatarodat és a régebbi "manöken"képeidet, akkor nekem egyértelműen a mostani külsővel tetszel :wink: :oops: :oops: :oops:
Szilvánusz, mi a helyzet oltás-üggyel? És hogyhogy ilyen korán adják be Marcinak? Nálunk az a "divat", hogy inkább megvárják, amíg szépen elmúlik a hónapforduló, akár több nappal is. Mondjuk, a 4 hósat mi 13 nappal utána kapjuk, ami azért lehet, hogy túlzás. Szakvélemény valakitől?
Köszönöm az együttérzéseket a dédi-ügyben. Egyébként megfogadtam, hogy nem panaszkodom senkire a családomban, mert olyan hülyén érzem magam utána - tudom, hogy csak jót akarnak illetve a fenti esetben arról lehet szó, hogy egyesek nem tudják helyesen kifejezni magukat, s ahelyett, hogy azt mondanák: nekem nagyon rossz volt otthon lenni a 3 kicsi gyerekkel segítség nélkül, inkább belémtaposnak, hogy "neked könnyű"... Na, mindegy. Nem mindenkinek adatott meg a lehetőség, hogy pszichológiát tanuljon :lol:
Vendég

Jaj, étterem! Kaja-mániás lettem! És ha valaki kiejti azt a szót, ami p betűvel kezdődik és izza-ra végződik, akkor alig tudom megfékezni magam! Pedig nem koplalok itthon, mégis állandóan a kaján jár az eszem :lol:
Vendég

Sziasztok!

Megérkeztünk, jól vagyunk!
Majd olvasok vissza!

Pussz

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Bea!

Este muszáj pizzát sütnöm. Összefutott a számban a nyál...hmmm

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Sziasztok!

Linocs: dejó, hogy felvetetted a talit, tegnap már nekem is az eszembe volt, de aztán csak kiment a fejemből. Tőlünk is tegnap vitték el a mérleget.

Szilvánusz: időpont, teljesen mindegy egyelőre, helyszín: Római (egyértelmű:))

Kölyök: dehogynem vágtuk le, és ma a doki is megerősítette, hogy jól tettük, mert legalább erősödik. Az a helyzet, hogy már nagyon idétlenül nézett ki az a pár szál hosszú haj, és hátul a szerzetes korona. Egyébként jól viselte, mert a gépzúgás teljesen lenyugatatta és amúgy is kb. 5 perc volt az egész. Máté hihetletlenül sokat nőt és nagyon kisfickós ő is.
Obea: hát igen ez már bennem is felmerült, hiszen a 3 hóst egy héttel ezt meg 10 nappal kapta előbb. Na de mindegyis, a rotát megint nehezebben viselte, mint a szurit. Előbbitől meg akart fulladni, utóbbin alig sírt. A doki szerint nagyon előtte jár a korának, sztem tök átlag. 67 centi és 7300 gr. Jó kis csúnya pelenkakiütése van már megint, arra kapott egy újabb krémet, meg a sok bukás ellen egy sűrítő gélt. Abban maradtunk, hogy augusztus végefelé talizunk, hogy megbeszéljük a hozzátáplálást.
Potyka: te jól emlékszem, hogy még mindig nem árultad el a dokid nevét? Feltétlen üzenj majd nekünk, ha szülsz, hátha éppen arra járunk. Nekem úgyis akkoriban lesz esedékes a rákszűrés.
Fnóra: szerintem meg cigizz nyugodtan, persze ne a baba közelében. Ha neked szükséged van rá, és ettől vagy kiegyensúlyozott, tedd meg és egy percig se legyen lelkiismeretfurdolásod. (mondom úgy, hogy pedigénnem).

Biribon és többi nyafinak
üzenem, hogy jó doldog ez a panaszkodás, az elején egyszer-kétszer én is megtettem, csak aztán nem ér ám azt játszani, amit egyébként szoktatok, hogy kis nyafi (nagyrészt jogtalanul), egy beírás, amire mindenki ezerrel reagál, aztán eltűnés megint hetekre, mondván, hogy levegőnek vagytok itten tekintve. Rima, ez rád kevésbé vonatkozik. :wink: :wink: Bocs lyányok de ez nagyon nyomta a bögyömet.... :lol: :lol: :lol:

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Így állunk most:
Hajrá, hajrá: jelentkezzetek!!!!!!

Kép
linocs

A kedvem fos, de akarok menni a talira :wink: Időpontot még nem tudok mondani, de tényleg szeretnék menni.
Vendég

Nem gond ha még egy helyszínt javasolnék. :oops: :oops: :oops:
Nekem a Római oly meszze van. :(
A Városliget sincs túl közel, de legalább valamivel. :wink:
Persze meghajtom magam a demokrácia elött, de hátha a Városliget is nyerő valakinek.
Pl Pannynak is csak M3-mon kéne bedzsalnia.

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?