Sziasztok!
bocsi,hogy eltűntem, de vasárnap sikerült visszaaludni, utána meg kvázi szgépmentes napot tartottunk. Ma meg mintha kicserélték volna a gyermekem, aki eddig teljesen jól elvolt egyedül kicsit legalább... ma ha nem voltam ott nyűszített, ha ott voltam nem volt gond
szval ma nemsokmindent tudtam csinálni
sebaj.
Én is a spanyoloknak drukkoltam, és megérdemelten győztek
tök jó volt, első félidőben cippeltem Máté hátsóját
szünetben fürdés, második félidő szopi
Fnora, sajnálom, hogy mindenki ezt írja, de én is csatlakozom a cigi-babakörnyezetében ellenzők táborához. Én is cigiztem és nem vetettem meg az alkoholt sem. A cigit már 5 éve abbahagytam, sajnos elég későn... De abban biztos voltam, hogy nem fogok örökké cigizni, mert a gyermekeimhez nem tudtam volna úgy hozzányúlni. Hisz Te is tudod, megmarad a kezed olyan szagunak... Szval megértem, hogy hiányzik, mert én annyiszor próbáltam abbahagyni, hogy amikor végleg sikerült akkor már mindenki azt kérdezte a környezetemben, hogy már megint vagy még mindig nem?
Potyka akkorlegyen 080708
amúgy az első 12 nappal az a "baj" a hónapban, hogy pl itt úgyy szokás, hogy nap, hó, év, de valahol hó, nap év... namost akkor melyikmelyik???
engem meg teljesen ledöbbent, hogy a 68as ruhák jók már rá... szval kivettem tegnap a 68as ruhákat a szekrényből és többször rámértem az alvó gyermekre, nem akartam elhinni, hogy Máté már ekkora. De nem csak a 62es ruhákat nőtte ki, hanem lassan a babakocsi mózeskosarában illetve a kiskádban is végigér...
ja és update, tegnap este 6.56kg
ja és drukkolok, hogy Ötöske a doki és szülésznő jelenlétét fontosnak tartsa
KAcika, Petrácska milyen elmerengő... sok erőt PEtihez...
Kikó, örvendek, hogy csak átmeneti volt a fejfájás. És irigyirigy a szinkronizált S&Cért...
amúgy nekem nem nyomorgatja a melltartó a cicimet, néha kicsit laza is, amikor nincsenek teli. csak zavar....
Bosek, jajjj most úgy irigyellek a Billért, még ha józanul is....
igeeen, nagyon szép a kis Blanka
drukkolok a tejnek!!! tök büszkék vagyunk rád!!!
0Bea,teljesen megértem, hogy bánt, amit a dédi mond. Mindenkinek más a nehézség. Csak hát az idősebbek felé tisztelet... szval gyere, panaszkodj nekünk
Biribon, télleg klóros a víz a babaúszáson?? én azt hittem, hogy ott direkt más van...
azt a szúrószorító érzés nekem is van a mellemben... két szopi között is szokott lenni meg a szopi elején...
és olyankor tök kemény lesz a cicim...
Jim, én behallnék a Ti fürdőkádatoknál... irtózom minden ízeltlábutól...
pihenjetek sokat, remélem az urad rendbejön!!!
jó lett az új avatarod
remélem ma már tudsz aludni, kell Neked a pihenés...
az a kép... hihetetlen baba vagy rajta!!!
Mni, ügyesek vagytok az esküvővel! sajnálom, hogy nem volt nálatok a Balcsinál fényképező, de ez hogy lehet egyáltalán???
komolyan rá lehet szoktatni a gyermeket az alkoholmentes sörre???
Linocs
tök jó, hogy megvan a fotó. én elraktam a tesztet, de nem tudom hová
de nem is fontos... jellemzően persze nekem ilyenkor még meg sem fogant a kis drága... majd egy hét múlva
igen, én is gondoltam, hogy a név határozza meg az embert, vagy fordítva
Jobbulást mindkettőtöknek!!!
Annyira jók a képek!!! olyan Fruzsis Fruzsi, de tényleg!!!!
Kmanna, jó Tiszatavazást
Úgy látszik ez az időjárás télleg ilyen, hogy ami itt az kicsit később ott. nálunk tegnap este esett, mintha dézsából öntenék... olyan jó esőszag volt! úgy szeretem!!!
Panny, én is ígyjártam kicsit szombaton, Mátét jól bekentem, pedig 3 után mentünk de magamat nem.... szép piros lett a hátam
ez a gyermeksziget ez milyen amúgy? már hallottam a nevét de még sosem voltam...
Szilvánusz, JuditK, Ti télleg megnyirtátoka a fiúkat???? én teljesen le vagyok döbbenve... komolyan szokás ilyen piciknél is???
Szilvánusz, tök jó, hogy ilyen jól bírta Marci az utat!! ügyik vagytok
drukk holnapra....
JuditK, képeid mindjárt megszólalnak!! hihetetlen!!!
a kg miatt ne búsulj, mindannyian nagyon drukkolunk, hogy megálljon sőt visszafele forduljon a gyarapodás... menni fog!!!
Judit18, ismerős, néha jó egy kis nyugi is végre...
jót mosolyogtam a halakon...
ez a fülorrgégészet nem hangzik túl jól...
jobbulást neked is!!
ültetés passzolom, én amikor cipelem a popóját akkor olyan testhelyzedben van, mint a kendőben, azaz a popója lentebb mint a két térde, én csak kisbéka-póznak hívom
Mártival vajon mi van?
Eszterxx, Pati?
Zsuuu is kilóghatna már hozzánk
Fanettttaaaa!!!!
Lexust nem is mondom...
na megyek szunyni, de azért kaptok egy kis képet
Belenőttünk a googletől kapott 68as bodyba
csak az ujja elméretezett egy kicsit... :