Sziasztok Lányok!
Most van egy kis időm írni Nektek! Követem nagyjából az eseményeket, de mire eljutnék addig, hogy írok Nektek, addigra vagy felébred Gréta vagy én kidőlök!
Fanni, Véda!
Nagyon nagyon drukkolok Nektek és nagyon sokat gondolok Rátok! Kívánom Nektek, hogy minden úgy sikerüljön, ahogy megálmodtátok és szeretnétek!
Véda!
Holnap fogsz szülni!
Katica!
Nekem is 16. héttől volt előtejem! Volt, amikor, totál eláztattam reggelre a pizsamám!
Boniko!
Jó volt olvasni a Balcsis élményeket, biztos nagyon jó volt!
Zöldi!
Remélem ti is jól vagytok!
Vovanda!
Drukkolok a holnapi uh-hoz!++++++++++++
Nők!
ti jól vagytok?
Icsilya!
Jó volt a nyaralás?
Pandácska!
Megnéztem a blogotokat! Dóri még mindig zabálni való, nagyon édes!
Cici: Nekem az elején kicsit sebes volt a mellbimbóm, használtam bimbóvédőt, ami arra volt jó, hogy áztatta jobban Gréta! A végén mindig tejet kentem rá, hogy rászáradjon!
Rólunk kicsit:
Gréta elég sokat eszik, alszik is rendesen. Este fél 12kor eszik utoljára és általában fél 6kor kel fel. Ez így nagyon szuper, mert fél 1 körül lefekszünk mi is. Én elég éberen alszom, éjszaka is ránézek Grétára, így vagyok nyugodt!
Apa nagyon sokat segít nekünk, itthon lesz még 2 hétig, és ez így olyan tökéletes, mert rengeteget vagyunk együtt. Voltunk már csavarogni is. Voltunk a szüleimnél 1 napra, Gréta végig aludta az utat oda-vissza!
Nagyon szeret sétálni! Imádja a babkocsit!
Már vannak éber szakaszai is, amikor egyhuzamban fönnt van, és már nézelődik. Vettünk neki pihenőszéket, amit nagyon szeret!
Rakok fel képeket is!