Sziasztok!
Timi, Isten éltessen!!!
De jó neked, lesz egy kis ünneplés, legalább azzal is gyorsabban telik az idő, könnyebb a várakozás
Andi, a lányoknak tényleg igazuk van, jobb most táppénzre menni és csak később igényelni a TGYÁS-t ebben a helyzetben. Ez nekem eszembe sem jutott
És valóban érdemes lenne egy munkaügyissel beszélni, kérdezősködj körül a barátok, ismerősök körében, hátha valaki ismer egyet. Urulógusnál én sem voltam még, arról semmi infót nem tudok adni
Nekem is össze kellene már készítenem a babaruhákat, amiben Danikát majd hazahozzuk. Hátha ma ráveszem magam
Ez a meleg annyira elnyomott a tegnap is, semmihez sem volt sem erőm, sem kedvem. Dél körül aludtam egy kicsit, de az is kész szenvedés volt, patakokban ömlött rólam a víz. Délután viszont mentem a párommal focizni, a haverokkal járnak heti kétszer, és azt nagyon élvezem. A pálya nagyon szép helyen van, szép a kilátás és sok a zöld, a park, nagyon szeretek menni vele, addig is levegőzöm egy kicsit. És tegnap annyira kellemes szél fújt ott kint, nagyon örültem, hogy kimozdultam ebből a gőzfürdőből. Úgy tűnik, ma kellemesebb lesz az idő
Azt hiszem, nekem is sikerült több kisruhát vennem, mint amennyire valószínüleg szükség lett volna. Lassan gyűltek össze, és valahogy úgy, hogy na még ezt, ez is olyan cuki, ez meg pont passzol a vállas nadrággal stb. Aztán szép lassan ősszegyűlt, mind 62-es, csupán néhány darab 56-os van. Mondjuk nálam is csak a body az, amiből igazán sok van (14 darab öszesen), a többiből (rugi, nadrág stb.) 2-3 darab, tehát azokkal nem lesz gond. Annyira várom már, hogy ne csak a szekrényben ücsörögjenek a ruhácskák
Lányok, a méhlepény érettségét mikor mérték nektek? Én úgy tudtam, a 38. héten van még egy ultrahang, rá is kérdeztem a dokinál, de azt mondta, nem, nincs, minek az, amikor minden ok a babával. Szóval én a méhlepényről semmit sem tudok, és arról sem, milyen a köldökszinór áramlás. Azt is ultrahanggal mérik? Bocsi, lehet butaságot kérdezek, de nálunk még tényleg nem jöttek szóba ezek a dolgok...
Annyira bízok ebben a frontban!
Hátha valami beindul már végre. Igaz, még van egy hét a kiírt időpontig, de jó lenne, ha addig megszületne a kicsi, mert utána szabin lesz a dokim, és nem szeretnék másnál szülni. Bár egyelőre még semmi jelét nem érzem, hogy ki szeretne bújni ebbe a forróságba. Mondjuk meg is értem...
Ki kellene gondolnom, mi legyen az ebéd-vacsi... Ti mit főztök ma? Adjatok valami ötletet!!!
Anita