hi
hát ez kissé leszívta a nem túl sok energiámat
ez a mai nap
kezdődött éjjel,hogy egy kedves ismerősnek megszületett a fiacskája,lányok én olyan boldog voltam m,mintha legalább én szültem volna.sokáig ezen gondolkodtam,egyszer5 csak paff nagy csattanás,Bibu szobájából,benézek ,semmi,alszik,persze villanyt nem kapcsoltam.nos ey papírszatyor telerakva mindennel belesett a sós löttybe a komódon,reggel tudtam csak felmérni a romokat,még bibuka haja is olyan volt.Délután akartunk menni a Balcsira,de reggel Maja már nem bírt magával ,meg megmondom őszíntén nem sem volt sok kedvem itthon lennei,GO Balcsi.Bibus hamar bealudt,Maja végig lafatyolt.11után értünk Blellére,kb fél órát köröztünk mire negyed óra gyalog útra találtunk parkolóhelyet,millió cucc,két gyerek,hájj.Találtunk pici árnyékot,odapakoltunk,de minden árnyékos heéyen,bokor,fa tele volt szunyóggal.A hőség miatt alid vártam hogy csobbanjunk,igen ám ,de Maja nem akart belemenni a vízbe,mert hogy jönnek a hullámok és bevizezik a haját,persze egy árva hullám nem volt,de nem akart a gumiba se belemenni csak csipmaszkodott belénk.Ő aki eddig vizicsibe volt.Kifelé a pancsolóba homokoztunk,ott már bemelegedett és onnantól visszajött a vizicsibém
Bibus meg hát ő "úszik" pacsál,mászik a pocsolyába és akarta enni a homokot,iszapot ,ezen párszor összevesztünk:-) de nagyon cuki volt.Élvezte nagyon.Jah hát én meg a fürdőruha,gyorsan kerestem megnyugtatásomra nálam kövérebbetnem sokat találtam,de azért akadt.És próbáltam nem foglalkozni vele mennyire gusztustalan vagyok,nagyjából sikerült,bár nyilvánosan nem nagyon mertem enni.Na mindegy.Kiakadtam az árakon,az egy dolgo hogy egy hotdog 300 ft,dehogy 120 ft egy palacsinta és ráadásul odaadja a csaj a gyereknek az agyonégettett palacsintát,persze éhes volt megette,de amikor megfogtam éreztem hogy hűtőhideg,na köszi szépen 120 ftért.
Spórolásba voltunk így hotdog-hambi-majnak palacsinta volt a menü.Aztán megint fürcsi,ekkor meg Bibi volt nyügi,mert álmos volt,pancsizott is volna,de nem maradt el a gumiba Kivittem a partra hogy ellatatom,árnyék sehol,már épp azon voltam,hogy riadót fújok,találtam árnyékot,8 táska,kocsi,Bibu mire átcihelődtem rájöttem,hogy ott meg hemzsegtek a szúnyogok
így tényleg riadót fújtam,mert a mleegbe nem lehet megmaradni,szúnyogcsípésre meg allergiás Maja úgyhogy hazais indultunk
Bibu már a strand bejáratánál elaludt,megkersetük az autót,majd Maja beleszeretett egy pókemberbe és fagyizni akart,visszacaplattunk,Pókember a ienk,csodaszép darab mondhatom.Harcol érte a két lány.Fagyizás közbe meg lesett a párom szandáljának a talpa
őne m röhögött hehe
hazafelé Maja laudt,bibu nem,hálaaz égenk elvolt végig,ami csoda
Na aztán felkelt az én drága lányom,onnantól egy üvöltés estig,hisztihisztihiszti.És mindig hétvégén vasárnap este csúcsosodik a dolgog,amit művel,ha látnátok,mint egy örült.Na mindegy érdekes módon fürsés után mindekttő még fent volt másfél órág,síráshiszti nélkül.Azt hittem már sosem lesz vége a napnak.
És akkor most elkezdtem buzgón fohászkodni,hogy ne betegedjenek meg,mert pénteken startolunk
)))))))))))))))))))))))
bocs ha sok volt
Edit
ez a fej
Bibus is nagyon tud biggyeszteni
jaj és te olyan csinos vagy
hát az én hajamat hagyjuk,borzalma,még sosem csesztem el így,most copfba van mindig plsuz hajapátnt,mert rövid lett a frufrum.levolt nőve és szőkés vagyok,és rákentem egy vöröst ,így most fent élénk vörös 3 centit,utána meg sötét,hát egyedi az biztos,van aki elvan ájulva jajj de jó,hát én nem,csak nincs lovém festékre,majd pénteken addig én vagyok a helyi szmöre
Macsek
miért nem írsz gyakrabban?
Vikó csodaédes
Gabci
nosztalgia?ugyanmá,tegmnap este kellett volna nosztalgiázni,de miután megjöt a babahír csak arra gondoltam