Új privát üzeneted érkezett!

Ranita, nekem 7 mm-es volt a nyálkahártya mikor a lányom megfogant.

én is barnáztam. van aki az egész trimesztert végigbarnázza terhesen. azért kell rá odafigyelni, mert a barnázás progihiány jele lehet, ami terhesen nem jó, mert vetélést okoz. de lehet pótolni ezt a hormont, és akkor semmi gond, szépen fejlődik a baba. ezért kellene tudni babás vagy - e.

ha volt pé-d sztem mindig van mensi utána.

van olyan topiktársunk, akinek 4 mm-es volt a nyálkahártyája abban a hónapban mikor terhes lett. fél éves a babája.

a hőd gyönyörű, tankönybe illő, és szép péd volt ahogy a lányok is írták.

tesztre fel.

Kép

Kép
rejo

Én nem értek hozzá, de szerintem tessék tesztelni :) Szorítok a babához mindkettőtöknek!
ariaden

Apropó lányok, szerintetek, ha most tartok 55 napnál mensi nélkül mit csináljak?
Egyelőre hormonvizsgálaton vagyok túl és csak július 13-ra van időpontom ezekkel a dokihoz. Kérdezzek rá terheléses inzulinra és metet, vagy jó lenne, ha előbb azért mensim is lenne és utána kellene a többit?
ariaden

Szép jó reggelt Mindenkinek!

Rambóka, Monácska!
Sajnos tudom, hogy igazatok van.Amikor 3 éve kiderült, hogy PCO van, semmit nem tudtam róla. Megbíztam a dokimban, örültem, hogy van ez a módszer és hogy tudott vele segíteni. Ő azt mondta semmi távolabbi bajom nem lehet ebből. Aztán utána olvastam a dolgoknak és mikor újra előjött ez a baj, megemlítettem az IR-t. Az volt a válasz, nekem olyanom biztos nincs.vékony vagyok, nem szőrösödök, nincsenek pattanásaim... Aztán elmentem egy endokrinológushoz. Rámnézett!!! és tudjátok mit mondott? Idézem" Magánál ez nagyon enyhe lefolyású, metet nem ajánlom, ha egyszer már sikerült a drilling, csináltassa meg, másodszor is sikeres lesz" Semmi vérvétel ám, ezzel el voltam intézve. És én megcsináltam, mert hittem nekik, hogy attól bajom nem lehet, maximum egy babám. Én nem Pesti vagyok, itt vidéken (Keszthely) sajnos nincsen olyan sok lehetőség, nem tudok válogatni. De most már mindegy is, lehet, hogy nagyon elszúrtam.
Felteszem a görbém, egy kicsit lejjebb ment, nézzetek rá légyszives.Tesztelni nem tudok, mert nincs itthon, de most is barnázok. Az előzö terhességemnél is volt, de ez most több, azért nem hinném, hogy terhes vagyok. Nem tudom mennyinek szabadna lenni. De ha holnap reggel se megy lejjebb a hőm, ígérem tesztelek.
ranita1979

ranita1979

[quote="ariaden"]A írta:ariadenpropó lányok, szerintetek, ha most tartok 55 napnál mensi nélkül mit csináljak?
Egyelőre hormonvizsgálaton vagyok túl és csak július 13-ra van időpontom ezekkel a dokihoz. Kérdezzek rá terheléses inzulinra és metet, vagy jó lenne, ha előbb azért mensim is lenne és utána kellene a többit?

Július 13 már itt van ugyan, de azért jó lenne, ha megjönne spontán..... A dokinál tankolj fel Norcolutból, és ne hagyd ilyen sokáig elcsúszni!!!!!!!

A terheléses inzulin nélkül nem lehet metet szedni, de a szedésnek nem feltétele a mensi!!!!
Vendég

Ranita!

Ők itt lentebb Fehérvári, pcos-hez értő dokik! Keresd fel őket!!!!!!!!!
Elég egyszer is, utána a diagnózis ismeretében már a körzeti is feírhatja a metet!

Sok sikert, és várom a tesztet, kíváncsi vagyok mi lesz!!!!!!!!!!!!!!!!

Endokrinológus:
Dr. Mezei Piroska endokrinológus (sztk rendelés)

Fejér Megyei Szent György Kórház
Cím: Székesfehérvár, Seregélyesi u. 3
Tel:0622/535-500/1527 mellék

Megj.: Készíttet labor vizsgálatokat más betegség kizárása miatt.

Nőgyógyász
Dr. Bata Barnabás nőgyógyász

Székesfehérvár Megyei Kórház
Székesfehérvár, Seregélyesi út ( 22 - 535 - 500 / 1939)

Magánrendelés hétfőnként: Siófok Kiliti, Petőfi u. 1-3. ( 84 - 322 - 522)
Magánrendelés szerdánként: Székesfehérvár, Orvosok Háza
Vendég

Megnéztem a PCOS honlapot, találtam egy zalaegerszegi orvost, hozzánk az van még a legközelebb, vagy esetleg Szombathely. Most egy kicsit még várok, legalább addig, amíg még a 3. napi labort meg nem csináltatom és utána fel fogom hívni. És egyszerűen mondjam csak, hogy mit szeretnék, vagy kell esetleg a nőgyógyásztól is valami?
ranita1979

Én is a Bata Barnabáshoz járok. :)
Norcolut, utánanézek annak, hogy az milyen gyógyszer is az.
ariaden

http://www.wunschkinder.net/forum/zanze ... erid=57890

szerintetek volt pém?
szerintem nem, de passz. legalábbis nem nagyon fájdogált a petefészkem, iiletve a 11. napon, most meg már a 31.nél tartok.

hogy lehet beállítani, hoyg a program jelölje ki szerinte mikor volt pé? vagy ez automatice megy, csak nekem nem volt?

Kép

Kép
csillagfény

Csillagfény!

Szia. Mi még nem találkoztunk. Én is a Wunschkinderen (is)vezetem a hőmet, automatikusan bejelöli a peteérést. A tiédet most valamiért nem tudom megnézni.
Látom neked is van már egy babád. Ő spontán lett, vagy te is esetleg a metet szeded?
ranita1979

Ranita!
Akkor Z.egerszeg!!!! :)

Megmondod neki, hogy pcos vagy, és kezelni szeretnéd, mi erről a véleménye, mit hallot a metforminról, mert volt két drillinged, de eszedbe sincs még egyet csináltatni!
Vendég

Ranita lejjebb ment? de terhes hőn maradt. nem akarlak hitegetni feleslegesen, de holnap reggel mindenképpen tesztelj légyszíves.

csillag nem tudom megnézni a hődet. (de remélem megint olyan hamar bebabásodsz mint eddig!) lehet már most? :wink:

Kép

Kép
rejo

MÓKICA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bakker mi van máááááááááááááááááááááááááá??????????????
Villantsd ki bébi mid van, egy csíkos vagy kettő??????????
Vendég

Csillagfény :)
Szerintem nem volt :( A ciklus 14-16 napja között valamit erőlködött, de úgy tűnik nem volt pé-d.

Én is várom már nagyon, hogy megjöjjön, legalább meg tudom csináltatni a kivizsgálást. Úgyis rég adtam a véremet és kíváncsi leszek, most hogy fog alakulni a terhelés (5 x vesznek vért :lol: )
mniki

Niki, köszi szépen.

Az előző babóm metes baba volt, 1 hónap met szedés után.

ti mit gondoltok, amikor valaki a felépítési fázisban lesz terhes, lehet, hogy azért nem lesz jó min őségű a petesejtje, mert még nem szedi a teljes adagot, vagy ez úgy működik, hogy vagy van petesejt és az jó, vagy nincs?

Kép

Kép
csillagfény

Csillagfény!

Mikor néztek neked utoljára TSH-t?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka

Vettem tesztet, úgyhogy ha holnap is fenn lesz a hőm, reggel megcsinálom. Bár inkább olyan megjövős érzésem van már. Barna még van, reggel kicsit több, most csak olyan maszatolós, hááát, nemtom. Holnap lesz a lányom 2 éves, talán szerencsét hoz.
ranita1979

[quote="ranita1979"]V írta:ranita1979ettem tesztet, úgyhogy ha holnap is fenn lesz a hőm, reggel megcsinálom. Bár inkább olyan megjövős érzésem van már. Barna még van, reggel kicsit több, most csak olyan maszatolós, hááát, nemtom. Holnap lesz a lányom 2 éves, talán szerencsét hoz.

Hátha!!!!

Nagyon drukkkkkkkkkkk
Vendég

Ranita!
Én 230km-re járok endokrinológushoz. :? Ez van. De legalább tudom, hogy jó úton vagyok!!!Fent van a honlapon a sztorim, nekem is elég jól sikerült befürödnöm a nőgyógyásszal, majd az endodokival is. A nőgyógyász már 99-ben tudta, hogy pco-m van, de egészen 2007-ig, (amikoris közöltem, hogy gyereket szeretnénk)elfelejtett :evil: nekem szólni erről. Aztán elküdött ugyan endokrinológushoz(aki nagyon érti a szakmát szerinte, lehet is, én nem vitatom), aki majd egy év alatt egyszer vetetett vért, de 3 havonta hajtogatta a semmiből, hogy alakul ez, meg hogy szemtelenül fiatal vagyok még! :evil: :evil: :evil: Betelt a pohár. A lányok annyira dicsérték itt az MM-et, elmentem (2007.dec.)egy teljes körű pcos kivizsgálásra, és 3 havonta azóta is oda járok endokrinológushoz, örültem, hogy egyáltalán találtam jót. Ennyi belefér (nekem)hogy haladjak! :wink: Nőgyógyászt most találtam itt a közelben, aki úgy tűnik jó lesz. Majdcsak alakul.Sajnos muszáj áldozatot hozni, ha ebben a mai magyar egészségügyi helyzetben bármit(pcos-ről nem is beszélve! :evil: )el akarunk érni!
Drukkolok neked, hogy jó kezekbe kerülj, és mostmár ne hagyd magad!!! :wink:

Monácska!
Tudom, tudom, de mostmár óvatosabb leszek, mert látod a múltkor is mi történt, duphastonra pé, mensi után egy hétre megint mensi. Ez se valami jó, nem???
Most 6mm volt a mnyh., januárban Arnold azt mondta, hogy ha van mnyh, akkor előbb utóbb le kell válnia... :lol: Vagy valahogy így. Akkor csak lesz valami!Közben arra is rájöttem, hogy lehet, az is gáz, hogy mióta szünidő van, hol 6 körül kelek, hol meg 8 körül :roll: Ettől is lehet ez az ugrándozás, nem? Jó volna mindig ugyanakkor mérni, de úgy örülök, ha alhatok.
Egyébként az új dokim nem nézett hülyének a hőmérés miatt, sőt!!! :D Úgy örültem!

Mókica!!!!
Én már a múltkor is mondtam, hogy tesztet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
Kép
zazzy

Kép
Kép
zazzy

hajni...
Budaörs

Hajni!
Görbéd miatt nem irigyellek(bár pcos-nél sose lehessen tudni... :roll: ), de a 18-as karikák...hm 8) Tökjó!!!Az én férjem mostanság állandóan kint éjszakázik a dinnyeföldön, úgyhogy csoda, hogy nekünk ennyi is van :oops: , de mostmár rájöttünk, hogy hacsak nem dolgozik, áttesszük a hancúrokat szieszatidőre :wink: :lol: Ma kipróbáltuk...Működött! 8) :lol:
Nekem valahogy nincs kedvem mostanában kimenni, hogy megegyenek a szúnyogok, pedig amúgy annyira jó, csend és nyugalom, szabad levegő...

Kép
Kép
zazzy

Niki!
Remélem és kívánom, hogy most már hamar meg legyen a donor!

Rejo!
Jó hímezgetést :wink:
Pontosan nem tudtam követni, hogy mi a helyzet, de a legjobbakat kívánom!

Ranita!
Mi lett az eredmény?

Nálunk szeptemberben lombik...

lona
lona1

Sziasztok csajok!

Reggelre megjött. Éreztem én. De ahhoz képest, hogy valamelyik nap nagyon magam alatt voltam és azt mondtam kész, vége, elegem van, feladom, most mégsem viselt meg annyira. Jön az új hónap, ez lesz a tuti. Kedden megyek vérvételre, kíváncsi vagyok. De gondolom a hormonoknál is lehet valami bibi, különben nem barnáznék előtte 1 11/2 napot. Ha esetleg ott kiderül valami, azon lehet gyógyszeresen segíteni?
Azt nem tudjátok mit tehetnék azért, hogy a mnyh vastagabb legyen? A sok folyadékot tudom, de esetleg ezen kívül valami? Hallottam még az aspirinről, erről esetleg tudtok valamit?
Mókica???? Nálad teszt???

Zazzy!
Mindjárt el fogom olvasni a történeted. Most még egy picit várok(1-2 hónapot), mert azért remélem nem hiába volt ez a műtét, elvégre a lányok szerint is most is volt egy szép peteérésem és 3 éve is 6 hónap után sikerült. Aztán ha semmi eredmény, akkor először Zeg, aztán meglátjuk. Nőgyógyit nem hiszem, hogy váltok, mert bár lehet, hogy tényleg nem a drillinget kellett volna választania először, de nagyon rendes, emberséges, szívén viseli a sorsomat és mindent próbál is megtenni értem. Én önála jobbat még itt nem találtam.

Köszönöm mindenkinek a válaszokat és biztatást, nem bánnátok, ha ezentúl esetleg többször is benéznék?
ranita1979

Ranita sajnálom!

De tényleg most lesz majd a tuti!
Gyere minél többet!

Lona írtam pü-t.

Kép

Kép
rejo

Ranita!
Persze hogy lehet segíteni, csak legyenek meg az eredmények!!!Jó lenne cukor és inzulinterhelés is!!! Azt akartam még neked írni, hogy januárban voltam diétás tanácsadáson, csoportos volt, 8-an voltunk, ebből 3-an!!!!!!!voltunk ducik, volt olyan aki annyira vékony volt, hogy csak néztem, és mégis olyan inzulinszintjük volt, rosszabb, mint az enyém :shock: , pedig az se piskóta!!!Sajnáltam őket, mert oké, én elfogadom, hogy diétáznom kell a túlsúlyommal, de ők???Pocsék lehet.
Úgyhogy menjen az ilyen orvos a fenébe, aki azt mondja, hogy vékonynak nincs IR-je :evil: :evil: :evil: Lehet, hogy nem 3x850 met kell, csak mondjuk 2x500, de KELL!!!!
Szerintem nyugodtan bogarászd az igaz történeteket, tanulságosak!
Drukkolok!

Kép
Kép
zazzy

sziasztok!

Sajna én se jövök jó hírekkel. Ma reggel teszteltem és negatív. :(
De reggel is 37,0 volt a hőm úgy hogy passz....
úgyhogy jövőhéten doki. Nem értek semmit....
ilyen görbém:
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/1 ... 11200_.png
köszönöm hogy bíztattatok!

Ranita! sajnálom... :(

üdv.
mókica

Mókica!
Hihetetlen pedig ez a görbe!Nem próbáltál másikfajta tesztet?Elképzelni sem tudom, mi van, kíváncsi vagyok, mit mond majd a doki!

Kép
Kép
zazzy

0,56 volt tavaly augusztusban. alacsony, de normális határon belül. 0,34-4,xx normális
ne legyen már vmi baj a pajzsmirigyemmel is könyörgöm!
miért, mire gondolsz rambóka?

Kép

Kép
csillagfény

Sziasztok!

Hát nem ezeket a híreket vártam, Ranita, Mókica nagyon sajnálom, de fel a fejjel, itt vagyunk nektek mi, hogy erőt adjunk.
Arra én is kiváncsi leszek mit fog a doki majd mondani, jó rá kellene lépni a tyúkszemére hogy csináljon is már valamit!!!!

üdv.
Aisha
Vendég

ranita!
sajnálom

mókica!
szerintem várj pár napot és ha még mindig nincs mensi, akkor tesztelj!

csillag!
szerintem rambóka a túlműködésre gondol.....a magaska alaphőd miatt. szerintem

zazzy!
ezt nézd mit kaptam: :shock: Kép

hajni...
Budaörs

Zazzy!
Sajna csak egy tesztem volt itthon.... és faluhelyen hétvégén gyógyszertár!? na majd hétfőn veszek másik tesztet.

Aisha!
szerintem a duphaston kevert be nekem. most is meg a múltkor is. tavaly mensi meghozásra Norculotot kaptam azzal " szépen" működtem. De majd jól elpanaszolom a dokinak hogy ez így nem jó....
se mensi, se gyerek.....

Egyébként meglepő módon egész jól viselem, talán mert nem éltem bele magam nagyon...Ti jobban bíztatok benne mint én... :)

üdv: Mókica
mókica

Hajni!
úgy tűnik volt pé? Hajrá!
Én is úgy gondoltam hogy mielőtt megyek dokihoz megnézem még egyszer mi van......... :)
mókica

mókica!
hát konkrétan énmár semmit nem tudok, csak azt hogy július 1.én ha nem változik semmi, elkezdem meghozatni.....

Ja és kézzeljétek ma megyünk a Sir Lancelot étterembe vacsizni az újszászi barátokkal. Ünnepeljük Férjecském névnapocskáját. :D :wink:

hajni...
Budaörs

Mókica!
Elvileg a norcolut ugyanaz, mint a duphaston!

Hajni!
Mostmár nehogy kapkodj nekem!Hátha tényleg pé volt!Érezni nem érezted?Mostmár egy pici türelem!Tudom, nehéz...
Jó "bulizást" nektek estére, de jók is az ilyen programok!Én lenni irigy!
Én meg lehet, bevállalok ma egy dinnyeföldes éjszakát 8) férjem dolgozik, lefeküdtem délután aludni, basszus most keltem fel! :shock: Nem jól van ez így! :lol:

Kép
Kép
zazzy

túlműködésem asszem nincs, soha nem volt baj a pajzsmirigyemmel.
azt azt hiszem már nagyon nehezen viselném.
viszont az alaphőm elég magas tényleg. 36,5 alatt nagyon ritkán mértem eddig. ez baj, hogy ilyen magas?

hajni, jó bulit nektek! kedden mi is megyünk étterembe. akkor itt a közelben minden főkaja féláron van. :D

mókica, jó hogy ilyen jól viseled. eddig én is, de mostanában kezdtem kikattanni. néha egyszerűen elegem van abból, hogy 32 évesen több bajon van, és volt eddig is folyamatosan, mint a nagyszüleimnek együttvéve. :evil: nem olyan könnyű elfogadni.

Kép

Kép
csillagfény

Zazzy!
Tudom hogy ugyanarra adják mindkettőt. De a Norculot abbahagyása után 1 héten belül jött mensi. Duphastonnál 2 múlva....

Csillagfény!
Elhiszem hogy néha kiborulsz. Hidd el most nálam is kevés kell hozzá... mert nehezen fogadom el hogy 31 évesen még nincs babám...jó lehet másnak sincs...

na nem panaszkodok, azzal nem vagyok előbbre!

üdv.
mókica

én megint, még mindig 36,8 vagyok. akkor most menszim se lesz, csak igy maradok?
menszi akkor van, ha pé is, nem? illetve lehez pé nélkül is. nem tudom. nem nagyon szoktam menszizni. :oops:

mókica, te szedsz metet? mennyit?

Kép

Kép
csillagfény

Csilagfény!

igen szedek metet már egy éve. akkor 2*500-zal keztem. Ez ment félévig: november végén lett emelve 3*850-re fokozatosan. Kb. karácsony óta teljes adag.

Mókica
mókica

Hajni, könyörgöm várj még egy hetet és tesztelj!!!!!!!

Lona,szeptemberig még sok idő van ;)

Ranita, Mókica, Aisha, azt hiszem mi még nem "ismerjük" egymást. Sziasztok!

Zazzy 8)

Kép
mamint

Helló lányok!

Jók legyetek a héten és gondoljatok szegény szenvedő rám/ránk, mert egész héten a házat puceváljuk(takarítjuk) hogy július 13.-án tudjunk költözni.
Ja, és pénteken megrendeltük a telefont és a netet is oda, biztos ami tuti alapon. nehogymá net nélkül maradjunk :lol:

Pusszantás nektek!

Hajni vótam :D

hajni...
Budaörs

Sziasztok!

A hétvégén nem voltam, tegnap a kismanó szülinapját ünnepeltük, egész délutános kerti parti volt, nagyon jól sikerült. Ma meg a Balatonon voltunk, jól el is fáradtunk.
Köszönöm mindenkinek a vigasztaló szavakat, most megint eléggé tettrekész vagyok. Ma találkoztam egy barátnőmmel, aki most készül lombikozni és ő is azt mondta, amit ti, hogy semmiképpen ne hagyjam ki a terheléses cukrot. Most lehet egy kicsit értetlennek tűnök, de azt most végülis a nődoki is kiírhatja? Ő azt mondta, de itt eddig endokrinológusról volt szó.
Mert ha igen, akkor kedden úgyis megyek a hormonos beutalómért, teszek még egy kísérletet (próba szerencse) és konkrétan megmondom neki, hogy mit akarok. Aztán lehet elküld a p...ba.

Mókica!
Jól értettem, hogy Duphastont szedsz? Mert azzal már én is jártam így. Hőm fennt, mensi sehol. Már kezdtem örülni, hogy baba van a dologban, de aztán a teszt negatív lett. Abbahagytam a gyógyszert, már másnap meg is jött.

Hajni!
Az tényleg peteérésnek néz ki. És ki tudja, lehet, már nem fog megjönni és meghozatni sem kell. Nagyon drukkolok! Jól sikerült a névnapi vacsi?

Mamint!
Tényleg nem találkoztunk még, szia!

Zazzy!
Elolvastam több igaz történetet is, van ami tényleg nem semmi. Hogy miken nem kell az embernek keresztülmenni.

Na, jó hosszú lettem megint, megyek is az ágyikóba.
Jó éjt mindenkinek.
ranita1979

Ranita!
Én nem tudom, hogy nőgyógyász kiírhatja-e(nekem az annyit csinált, hogy elküldött endokrinológushoz), végülis a diabetológiás része már nem az ő területe!Ez a legnagyobb probléma ezzel a betegséggel, hogy össze kell(ENE)dolgoznia a két dokinak, mindkettő fel kéne fogja, hogy csak az egyikük nem elég!Hosszútávon mindkettőre szükséged lesz, úgyhogy én tutira keresnék egy normális endokrinológust, aki tudja, hogy a vékony alaktúaknak is lehet IR-jük!!!És hajlandó is kezelni!

Kép
Kép
zazzy

ranita!
Nekem a cukorterhelést a házidokim írta ki, de az inzulint nem írhatta ki. Szerintem nődoki is kiírhatja a cukor és inzulin terhelést is. Attól is függ, hogy pl ahol leveteted a vért ott megcsinálják e az inzulinterhelést, mert a cukorterhelést szerintem mindenhol megcsinálják az inzulinterheléssel ellentétben mert az drága. :evil: Szóval próba, cseresznye!

Ja és osztom Zazzy véleményét dokiváltás és IR ügyben!!!!!

hajni...
Budaörs

Sziasztok Lányok!

Pár napja elkezdtem én is mérni a hőmet. Az elképzelhető és normális, hogy mind a 4 napja amióta mérem minden nap 36,2 C? Pedig lerázom a hőmérőt és jó is és hát khm... ott benn mérem, de lehet ilyen?
ariaden

ariaden, nekem meg általában 36,7:-) én szájban mérem.

az élet kis örömei! ma van 1.cn!!! 36,6 hővel. azéer egy 33 napos ciklus nem rossz egy pcosnak, még akkor se, ha nincs pé. legalább valami műxik. azért egyébként a szülés óta mintha jobb lenne a hormonháztastásom.

hajni drukkok a költözéshez!

mókica, s hogy állsz hormonliag a mettől?

én asszem nézetek egy 21.napit az MMben, aztán ha emelhetem az adagot, legalább látom a változást.

Kép

Kép
csillagfény

Csillagfény!
Márciusi labor eredményem van. minden jó volt kivéve a Tsh volt alacsonyabb ezért megyek júl 17-én endo-hoz. De pajzsmirigy uh nem mutatott elváltozást. és nem tudom miért nem működik a ciklusom mióta 3*850 metet szedek. Előtte beállt kb. 35 napra. Idén meg... :evil: és piri még mindig nincs...

Ranita!
Nekem duphaston abbahagyása után 2 hétre lett mensi multkor. és már most is 2 hete hogy nem szedem...
Ma hőm kevesebb: 36,8 hétvégen 37,0( bár akkor később keltem)

Mamint! szia, remélem megismerjük egymást! :D
üdv
mókica

nem lehet, hogy sok a 3x850mg? nekem is sok volt, nem is fogok soha többet annyit szedni. brrrrrrrrrrrrrrrr tiszta túladagolás.
3x500zal mensziztél?

pedig a dokim egyértelműen mondta, hogy kell. szerintem az én adagom a 2x500, max 3x500 lesz.

hogy lehet jó a másrciusi laborod, hanem menszizel?

hihetelen! képzeljéte, megtaláltam egy 10 éves endokron leletemet, amire az van ráirva, hogy szteroid (!) kezelés alatt normalizálódtak a hormonértékeim. úgy hogy teljesen megszűnt mellette a menszim, és csupa szőr lettem. :twisted: olyan ideges leszek, ha rágondolok, hogy dühöngeni tudnék még most is. :twisted: :twisted: :twisted:

Kép

Kép
csillagfény

Csillagfény!
márciusban pont volt mensim és a 3cn napot nézték. sose szedtem 3*500-at. most nem emlékszem pontosan hogy volt, majd megnézem. de kb így emeltem: 2*500, aztán 2*500 és 1*850
1*500 és 2*850 és a4. héttől 3*850.
Este pontosan leírom. ok.? most dolgozok és pár percet pihenek.
üdv.
mókica

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?