ezt nézzétek meg.FELHÁBORÍÍÍTÓÓÓÓ
Zappe Gábor -
gzappe@mail.index..hu
| 2008. 06. 16., 10:21 | Frissítve: 2008. június 16., hétfő 12:06
Adjon az állam még több pénzt, és még később kelljen visszamenni dolgozni, és akkor lesz az országban jó sok gyerek. Bölcsi nem kell, a gyerek maradjon az anyja szoknyája mellett jó sokáig - foglalható össze a Szonda Ipsos felmérésének lényege, melyet a Miniszterelnöki Hivatal megbízásából készítettek, és amelyet a Népszabadság [1] ismertetett.
Az eredmény igazából nem meglepő, legfeljebb szomorú. Mert mi sem egyszerűbb, mint kérni, kérni és kérni, ha meg a sok kérésnek általában kapás a vége, miért is tennének máshogy az anyák, bár a felmérés nem körükben készült, a biztosok az egész magyar nép véleményére voltak kíváncsiak. És a magyar nép a konzervatívnál is konzervatívabbnak mutatta magát.
a nőnek nem a játszótér és a cumisüveg a természetes közege A "gyerek maradjon minél tovább az anyja mellett" felfogás nem csak idejét múlt, de a gyerekre is káros, remek módszer arra, hogy jó sok antiszociális, kommunikációképtelen, de legalább elkényeztetett kisköcsög lepje el az iskolákat és játszótereket. Aztán meg mindent. Mellesleg az évekre otthon ragadó anyák tudata beszűkül, kapcsolatukat nem csak a munkahelyükkel veszítik el bepótolhatatlanul hosszú időre, hanem a világgal is, a játszótéri anyuka nem véletlenül lett külön kategória [2]. Ugyanaz a ruha ősszel és tavasszal, egy lazább nyáron, meg egy kabát télen.
Meg a sírás, hogy az állam nem ad eleget. De miért is kell három évig, lehetetlenül kevés pénzzel, havi bő húszezer forinttal támogatni valakit, hogy otthon legyen? Mert történelmileg így alakult ki, meg mert ezzel is el lehet takarni egy adag munkanélküliséget, és addig se önkormányzati segélyt kap az anya, hanem államit. Pedig nem jó senkinek, se anyának, se gyereknek, nekem, mint adófizető apának meg végképp nem.
De ha véletlenül valaki ezt megemlíti [3], azonnal gyerek-, anya- és magyarságellenes idegenszívű lesz, holott Európa fejlettebb részén évtizedek óta jóval rövidebb időre jár pénz [4], mert a nőnek nem a játszótér és a cumisüveg a természetes közege, hanem az alkotó munka. Amivel egyébként jóval többet megkereshet, mint a nyamvadt gyes.
Úgyhogy húzzatok dolgozni anyák, bármit is mond a magyarok többsége.
igen európa más részén rövidebb ideig vannak otthol az anyukák de az alatt a rövidebb idő alatt sem usznak el a rezsivel hogy legyen mit enni.és nyugodtan adják be bölcsibe a gyereket mert normális dadusok vannak és nem 4 dadusra jut 40 gyerek köztük akad járni,beszélni nem tudó is akire triplán kéne feigyelni.na és persze máshol ahol rövidebb ideig vannak otthol az anyák ott van elég bölcsöde.mert itthol még az ovikban is tömegnyomor van.
és ezt egy apuka írta
mert hogy ő adózik.bassza meg maradjon otthol a gyerekkel ő aztán próbáljon megcsinálni mindent míg anyuka dolgozik és akkor talán belátja hogy megérdemelnék az anyák a több pénzt mert nem a seggüket vakarják
bocs a nyers fogalmazásért de nagyon feldühített
mi megvagyunk.párom még hüle de nem érdekel.ma voltam próba telefonáláson 30.-án hívnak.remélem felvesznek.
napi 5 óra 400 Ft-os órabérrel.1 hónapban 44000 körül jön ki.az meg azért jó.szerintem.
nekem nincsenek túl jó napjaim mostanában.össze vesztem legjobb bari nőmmel is.ő volt a hülye mert felhivott hogy párom segítsen neki mert kapott az eon tól egy 67000 ft-os számlát egyben egy kikapcsolási értesítővel(az éves elszámolót nem adták fel)párom mondja nem lehet már semmit tenni be kell fizetni.de hogy ő azt nem tudja.na erre párom körbetelofánlt akit csak tudott.másnap hivom hogy tényleg nincs semmi megoldás fizesse be.erre hogy az unokatesója le jön ide és megoldja neki.akkor miért nem neki szólt először.nekünk meg bafott szólni hogy mi van.
hozzáteszem álítólag havi 400,000 ből élnek.ebből asszem be lehetne fizetni.
na jól ki panaszkodtam magam.bocsi