Gröni!
Nekem is a nőgyógyászom a legszimpatikusabb az orvosok közül, akikkel mostanság találkoztam. Csak sajnos ő sem foglalkozik ilyen jellegű problémákkal. Viszont mindeig nagyon kedves, közvetlen és szurkol, hogy menjek már terhesvizsgálatra.
A többi orvosnál, csak azt érzem, végzik a dolgukat, mert ez a munkájuk. Sajnos. Mondjuk az én lombikod dokim is szimpi volt, meg sztem jó orvos is, csak annyi a betege, hogy az pl. már egyáltalán nem tetszik, hogy ennyi hozzájárás után sem tudja a nevem. vagy túl sokat várok?
Mi az a clostin?
Bumi!
Ma mész a dokidhoz, ugye? Remélem sikerül megbeszélni a lapart és minden rendben lesz.
A párom andrológusa egy cinkkúrával próbálkozott minösszesen, aztán megmondta, hogy nekünk csak az ICSI jöhet szóba, semmi esély spontán teherbeesésre. Segény párom teljesen összetört. Én azt hiszem soha nem fogja ezt kiheverni,, de ha lesz egy (lombikos) kisbabánk, akkor biztos enyhül a fájdalma.
Utána próbáloztunk urológussal, aki már sok csodát tett, de nálunk sajnos épp ellenkezője történt. Én dokim erre nagyon bunkón reagált (nem tudom finomabban írni) azt mondta, az urológusok nem csinálnak semmit, legfeljebb rontanak a helyzeten. Sajnos aztán mi esetünkben mégis igaza lett.
Bnandi!
Lehet, hogy nagyon csalódott vagyok, de azért bizakodom.
Talán azért van ez a nagy csalódottság, mert nekünk a három lombik féléven belül volt. Három kudarcélmény. É akkor még meg voltam győződve arról, hogy makk egészséges vagyok, ezért is mondta a dokim, nincs semmi kockázata a dolognak az egészségemre. Ma már ezt nem egészen így látom, de szerencsére a kezelésekre jól reagáltam.
Sajnálom, ami veletek is történt, és jó tudni, hogy más sem adja fel!
Tagedli!
remélem olyan lesz a jövő szombatod, amilyenről álmodtál!
Szép napot mindenkinek!