Sziasztok!
Gratulálok mindenkinek, akinél kiderült a babácska neme, már mi is nagyon kíváncsiak vagyunk rá! Igazából én megbeszéltem vele, hogy a genetikai UH-n, ami pont a szülinapomon lesz, mutassa meg, mije van a lábacskái között, legyen ez az ajándék anyunak
Lányok, szerintem is az AFP miatt ne izguljatok túlzottan, persze, jelezhet dolgokat, de egy alapos UH sokkal többet mond.
Karmen,
remélem jobban vagy már a fogaddal, gyógyszer nélkül átvészelni ezt, brrrrr
Kaja ügyben azt vallom, hogy a szervezeted tudja, mi jó neki, én mindig hallgatok a gyomromra, szerencsére eddig csak +2 kg jött föl, igaz, már eleve volt rajtam husi rendesen
Nálad pedig a babácska csak most kezd el hízni igazán, most kell neki a kaja
Bogi,
nekem is kb. ennyi kg feleslegem van, én picit izgulok is miatta, hogy mennyire fogom bírni, ha még rám jön mondjuk 10 kg. Jó lenne, ha annyival szülnék, mint amennyi mondjuk most vagyok, de nem tudom, mit lehetne tenni ezért. Mondjuk a dokinénim és a védőnő soha nem mondja, hogy kövér lennék... Mikor nézik legközelebb a vércukrodat? Lehet, hogy most már jók az értékeid?
Andi,
remélem rendbejöttek a dolgok és megnyugodtál
, amúgy szerintem a +7 kg attól függ, milyen alkat vagy, nálam lehet hogy sok lenne, de egy vékony lánynak meg se kottyan
Már alig van hátra pár napod a dolgozóban
Szilvus,
örülük, hogy jobban vagy, majd írd meg, mi volt a dokinál
Kata,
nekem is szokott fájdogálni a hasam (meg néha nyillalást érzek a hüvelyemben), ijesztő tud lenni, pedig valószínű, hogy csak nő a baba, és attól van. Próbálj meg sokat pihenni
Eszty,
remélem már múlófélben van az a fránya nátha, de küldök néhány jobbulásmanót hozzád
Erről jut eszembe, egy-egy hapcinál nektek nem szokott belenyillalni a hasatokba? Amikor érzem, hogy jön a hapci, megelőzésképp inkább lehajolok, akkor nem érzem
Humi,
nem tudok semmi jó tanácsot adni, de még én sem hallottam olyanról, hogy baj lett volna amnio közben. Remélem, minden rendben lesz veletek!
Brigi,
én úgy tudom, aki nappali tagozaton tanul, azt az egyetem/főiskola biztosítja, a suli fizeti helyette a TB-t. Ha vállalkozó is a suli mellett, akkor persze ez nem igaz. Ilyen alapon te is jogosult vagy az ellátásokra, de azért inkább kérdezd meg a tanulmányi előadót, ő biztos többet tud segíteni.
Képzeljétek, kaptunk kölcsön egy sztetoszkópot, de még nem hallani a manócska szívhangját, csak furi bugyborékolást, az egész olyan tengeralattjárós feeling
Pedig apukája már nagyon várja, hogy ő is érezzen/halljon valamit a babácskától
Na jó, mára eldugulok, ritkán jövök ugyan, de terjedelmesen
Vigyázzatok magatokra,
Móni
17+3