Sziasztok!
Andi! Tetszett a hozzászólásod!
Akkor most színt vallok (hátha érdekel valakit): már meséltem, h nálunk nagy a jövés-menés (ez nem dicsekvés, ez tény, és mindig is így volt és akár hétköznap is!). Ergo: állandóan rendet kéne tartani és kaja is kell, h legyen itthon (főtt kaja is, mert ugye mi itthon melózunk, és ráuntunk a hozatott kajákra!). Én először 5 perces kajákat gyártottam: ekkor sokat játszottak a félkész, fagyasztott kaják és az egytál ételek! Most már a félórás kajáknál tartok (lehet kéne egy receptkönyvet írni ebből?...
). Házimunka: elég soxor sertepertél a lánykám a lábam alatt, de én van amikor félóra-órát simán magára hagyom a járókában. Pl. ilyenkor elmegyek wc-re (mert ugye oda én biza nem viszem magammal), zuhanyzom (na hónapokkal ezelőtt volt rá példa, h egyszer-kétszer jött velem), kávézom, reggelizem stb. Megmondom őszintén, nekem sok munkám van abban, h pl. délelőtt 1 órát egyedül simán elvan Janka!(Volt olyan eleinte és rendszeresen, h végigüvöltötte a gyerek, amíg én a dolgomat, a nagyot végeztem. És akkor mit csinálhattam volna? Hmmm? Olvastam a nőklapját!
Kegyetlen anya! Evvvan!)
Főzni (sőt!), sütni is szoktunk együtt. (Éljen a vajas tészta, egyre jobbakat találok ki belőle!)
Bevásárolni hétköznap egyedül este szoktam, nagy bevásárlás le nem csatolható családtaggal (gyerek és férj) általában hétvégén.
A nagyobb takarításokat hétvégére hagyom, akkor a férjem örömmel Jankázik, én meg kedvemre takaríthatok!
Egy azért bizti: egy ilyen négykézlábas (van akinek már járó) perpetuum mobile eléggé akarnok. Nagyon ügyesnek kell lenni ahhoz, h az ember mindennek meg tudjon felelni: a gyerekének, a családnak, és hát saját magának is. Én nem mondom, h én tökéletesen csinálom, sőt! De igyexem úgy alakítani az életünket, h a kompromisszumok egészségesek legyenek. Mindenkinek!
Fontos hír (nekem)! Kész a bringám, és már mentünk is Jankával egy kört tegnap este! Király volt! Janka, mint egy kis törökbasa ült és nézelődött a bukóban... én meg egy kis alföldi emelkedőtől kezdtem kiköpni a tüdőmet!
Na, majd nyomjuk még!
Talán még este be tudok nézni: de még mindig szervezem a nyarunkat, meg holnap jönnek is hozzánk, meg... Tudjátok!
Sok a dolog!
Szép napot és szép hétvégét!