Sziasztok!
Képzeljétek, tegnap megint nem tudtam bekapcsolni a gépet!
Miért ilyen sz@r??? Mostmár nem fogom kikapcsolni, mert tuti megint lefagyna 1-2 napra... És mikor szervízbe visszük akkor mindig jó, így nem csinálnak vele semmit!!
Kendő: sajnos már írtam, hogy csak a lányoknak találtam, és Bálintnak egy bézst. Azóta sem hoztak újat a szemtek!
Azért ma még elsétálok arra, hátha.... Pedig úgy szerettem volna vinni mindenkinek.
Az én barátnőm is elvetélt!! Úgyhogy biztos van valami a levegőben, ahogy a Brigi is írta... Mondjuk őt nem viselte meg túlzottan, mert még csak a teszt mutatta ki, már az első vizsgálatnál sem mutatott semmit az uh. De 20. héten, na az már nagyon durva!! Szegény lány!!
Tali: mi szívesen megrendeznénk anyumnál a gyerekfaluban, mert az kertes ház, meg játszótér, meg medence meg minden! Na, mit szóltok? Persze meg kell, hogy kérdezzem még, mert ez csak most jutott eszembe! És természetesen pasikkal (azaz férjekkel)!
Így akár hétvége is lehet, hogy mindenki ráérjen!
Mogyó: tök jó a hajad!!!
Ildi: Ti is szépek vagytok nagyon!
Ági: annyira nem lett szörnyű, csak nagyon hosszú a hajam, és nem tudta befogni rendesen. Főleg csak a tövénél... Szóval inkább nem reklámozom magam, és visszafestem barnára. Otthon meg már be vagyok jelentkezve fodrászhoz, melíroztatni akarom. Egyébként világos vörös, és voltam is már többször is régebben, de úgy látszik ebből már kinőttem.
Manó: Aziz is alig eszik, én már aggódtam, de mindenki mondta, hogy a melegtől. De akkor Nálatok is ez a helyzet... Jó ez a hűtőfürdő, én magamon is alkalmaztam nemrégen. Ti is Kehidára mentek?? Milyen rendes a férjed!
Az enyém nem ilyen kreatív, mindent megadna, csak azt mondja, ő nem tudja kitalálni, meg elintézni.
Na, most megyek, remélem nem fagy le a gép, és jövök még.