Új privát üzeneted érkezett!

Kedves Patti, kicsi fiam egy vízzel teli fecskendővel kergeti a macskát, mondván csak meg a karja gyógyítni. Szerencsére az állat három lábon is gyorsabb, gondolom jót tett neki a déli kezelés. :lol:

potyka

Kolyok! a joga hihetetlen jo volt :wink: , csak az en edes kisfiam eldontotte, h akkor inkabb elkezd forogni, igy egesz ido alatt dumalt es forgolodott :lol: ! azert imadom, bar az teny h meg nem tud viselkedni :wink: !

Oltasok! Hmmm... ez egy buvos kor, sajnos en is tudok par tragediarol, amit oltas okozott(meghozza a kotelezo) igy kezem labam remeg mikor Leonba beleszurjak azt a hulye tut es itt meg a helyzetet az sem konnyiti, h nincs kotelezo oltas, ez olyan fura erzes, h en teszem ot ki a veszelynek, de ha nem adatom be es elkap vmit... :twisted: !

Potyka! Most elbizonytalanitottal a BCGvel, ugyanis az itteni doki azt mondta, h ha Magyarorszagra vagy Albaniaba megyunk, akkor feltetlenul adassuk be, mert ezekben az orszagokban el es virul a virus :?

Kép Kép
rima

ordogi kort akartam irni :oops: :roll: :lol:

Kép Kép
rima

csak bekukk még mindig iszonyat pocsékul vagyok ma már a kanapén töltöm az éjszakát, hogy ne keltsem fel Esztert a köhögésemmel. már a Stodalt iszom, ha használ örök homeo hívő leszek tuti

pár kép

dagianyu (kvaszeva után szabadon) és a kis zsonglőr

Kép

számolom, számolom

Kép

úgy élvezem én a strandot ....

Kép

KépKép
judit18

Jim,
egyetértünk a prezentációt illetően. Legalábbis abban, hogy rövidnek, vázlatszerűnek, lényegretörőnek kell lennie.
Én is sokszor ránézek Dórira, mikor alszik, hiába van bekapcsolva a légzésfigyelő. :oops:

Pumperka,
jó a neved története. Ügyes volt az irodalomtanár, hogy ilyen frankó feladatot talált ki. :)

Eszterxx,
jó, hogy bejelentkeztél, úgy érzem, javult valamennyire a hangulatod! :)

Szörnyű volt a ma esti etetés. Dóri nem fogadta el a cicimet, csak sírt. Aztán kevertem be neki tápszert, azt se fogadta el. Átadtam Apának, nála megnyugodott. Arra gondoltam, hogy szopisztrájk van. Megnéztem a La Leche Liga honlapját, hogy mitől lehet. Azt írták (nem sorolom fel az összeset), hogy betegség vagy rossz szoptatási testhelyzet is okozhatja. Egyből arra gondoltam, hogy a babaúszás miatt beszoktatás miatt esetleg begyulladt a füle. De furcsállottam volna, mert fürdés (merülés, lebegés) alatt mosolygott, sőt öltözés alatt is. Amikor a fülét töröltem, akkor se sírt. Azt írták a honlapon, hogy szopisztrájk alatt van olyan anyuka, aki állva, sétálva szoptat. Fogtam Dórit, bementünk a fürdőbe, a tükör elé, hogy jó kedve legyen. Elkezdett megint vigyorogni, akkor bepróbálkoztam a tápszerrel, mert dugdosta a nyelvét (akkor szokta ezt csinálni, amikor éhes), elfogadta és meg is ette az összeset (70 ml). Aztán a szobában hónaljtartásban próbáltam szoptatni (bölcsőtartásban szoktam), elfogadta a ciciket. Aztán még kellett tápszert adnom neki, mert éhes maradt. Szóval nagy kő esett le a szívemről, hirtelen azt hittem, hogy végleg nem fogja ezentúl elfogadni a ciciket, vagy beteg. Már alszik. Remélem reggel már jobbkedvűen fog enni.
Még mindig nem jött meg a mensim, de ma is többször szúrkált a hasam alja... Akinek megjött a mensije, mennyi idővel a mensi előtt fintorgott a baba? Érdekelne, hogy meddig tart még ez az állapot.
Előre is köszi a válaszokat!!!

Melinda

Kép
melinda80

Judit18,
a harmadik képen nagyon el lett kapva Eszter mosolya! A másik kettő is jól sikerült! Nem csoda, hogy élvezi a pancsit, hiszen halacska. :)

Melinda

Kép
melinda80

Sziasztok!

Judit, kéééész vagyok a képektől, a számolom-számolomon leestem a székről.... :oops: :oops: :oops: :oops:

Voltam ma Potykánál, ez a csaj az életben is annyira természetes és értelmes, mint a hsz-aiban. Megtartjuk :D :D :D tiszteletbeli márciusinak. És tényleg bazi nagy pocija van :shock: :shock:
Valóban beoltottuk a kutyáját és megkínoztuk közös erővel a macskáját :twisted: :twisted: de csak az egyiket, mert a másik gyanut fogott és messze elkerült minket 8) :lol: :lol:

Pumperka, milyen fogalmazások születtek?

Potykának már mondtam, nekem támadt egy ötletem :idea: :idea: :idea: :idea:
a baba szépségverseny mellett csináljunk seggcsúnyasági versenyt, az nyer, akinek a legokádékabban néz ki a hátsó fele. Mondjuk mindenki aki indul befényképezi (Szilvánusz-félék esélytelenek :P :P ), valahova személy (fej) nélkül feltesszük és lehet szavazni. Sírhattok-ríhattok állandóan, hogy mennyire zsírmamik vagytok, de úgyis megnyerem. A fődíjat majd kitaláljuk. Ja, grátisz megszabadulunk a minket olvasó kukkolók táborától :twisted: :twisted: :twisted: elmennek hányni. :twisted: 8) :lol:
Nem poén ám, ki száll be? 8)

NAPI GYEREKSZÁJ:
Gordon reggel közölte, Nobel-díj várományos arckifejezéssel, hogy "Anya, én már tudom, hogy miért jön a takony az orrunkból. Mert elolvad a fika és kifolyik...." :shock: :shock: :shock:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Úgyhogy kora reggel kihaltam, mint a dinoszauruszok :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

[quote="mpatr"]
írta:
mpatrNem poén ám, ki száll be? 8)

NAPI GYEREKSZÁJ:
Gordon reggel közölte, Nobel-díj várományos arckifejezéssel, hogy "Anya, én már tudom, hogy miért jön a takony az orrunkból. Mert elolvad a fika és kifolyik...." :shock: :shock: :shock:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Úgyhogy kora reggel kihaltam, mint a dinoszauruszok :lol: :lol: :lol:

Éééééénnnn!!!!
Dobogós leszek tuttkóóóóó

Gordon fantasztikus!!!! Hülyére röhögtem magam rajta!

Ülök a gép előtt, a zuhanyból jőve, a törölközőt lazán a sejhajom alá csaptam, addig se melegít, egy szál mellyben. És melegem van. És végre nincs rajtam melltartó!!!!!!! Végre!

LAssan elhúzok aludni!
Vendég

Nyoo!!!

Hát jó hergelt lánykák!!!!

Én megyek uccsónak, érkezem elsőnek????? :lol: :lol: :lol:

ÉBRESZTŐ!!!!!
Vendég

jó reggelt!

tudtam én, ha Pati találkozik Potykával, akkor abból vmi hasonló sületlenség sül ki ;) :lol: :lol: :lol: :lol:

Pati, afiad hihetetlen! :lol: :lol:

Pumperka, tök jóóóó a neved története!!! engem is érdekel milyen fogalmazások születtek! Sok erőt hétvégére! ;) sajnálom a madártejet :(

Szilvánusz, jó Balcsizást! ;) és drukk az úthoz... 400km? mi 1000ret fogunk menni... jó, valószínú két részletben és akkor már összemérhető.... :roll: majd írd meg milyen volt!

Ginger, köszi a tippet. az a baj, hogy nemhiszem, hogy lesz otthon időnk nyaralni... :roll: de majd meglátjuk ;)
10 nap :shock: :shock: :? szegény....

Panny, engem érdekelne egy cikk a homeo árthető leírásáról. Én nem vagyok se mellette se ellene, nem ismerem... :roll: :roll:

Jim, Te olyan dinka vagy, zsirzabáló :lol: :lol:

Melinda ez a deo ez jól hangzik, vajon a fa (deo :lol: :lol: ) is ugyanolyan jó?
az esti etetés :( :( remélem átmeneti volt... drukkdrukk

Eszterxx, milyen lett az új kéró??

Rima, én beadattam a BCGt pedig itt sem kötelező, sőt a dokinéni erősen próbált lebeszélni. Engem az győzőtt meg, hogy egy itteni magyar anyuka otthoni sógora kapta el a TBCt, pedig öltönyös, nem lepukkant ember. És azt mondta Kriszta, hogy teli volt a kórház fiatal!!! emberekkel meghogy újabban a TBC öltönyös betegség, mert a hajléktalanok körében létezik és hogy ők viszik vissza a bevásárlókocsit 100asért.... és utána a baci sokáig megél... szval engem ez meggyőzött, mert várhatóan inkább villamosozom, mint kocsizom majd Pesten...

Judit18 aranyosak a képek!!! az a számolom, számolom, télleg csuda!!!

Monácska, engem is a melltartó zavar a legjobban, de én reggel szoktam zuhizni és olyankor az egyik mellemből még jön a tej így szinte azonnal fel kell, hogy vegyem... :roll: és úgy utálok benne aludni.... :(
már amúgy itt vagyok egy ideje, csak a szopi közben hiper lassan megy az írás... ;)
vidám napot mindenkinek ;)

Kép

Kép
kolyok28

Sziasztok!

Néha gondol egyet a net és behal - és akkor csak várhatom, mikor tudok visszaolvasni...

Andi, nálunk a fejkörfogat a 3 hós 1 hetes vizsgálaton volt 43 cm.

Kmanna - azt hiszem Te írtál a súlyokról, bocs, ha mégsem és eltévedtem... -, Kristóf 3640 gr-ról indult és a fenti viziten volt 6680. Szóval mi sem vagyunk 7-8 kilósak (bár, most már a 7-etet tuti elértük, csak nem mértem egy ideje).

Melinda, jó, hogy rákérdeztél Pumperka "eredetére" - én nem mertem, mert azt hittem, lerágott csont és nekem kellene kb 500adjára elmesélnie szegénynek...
Ja, és ez a Secret Deo-megoldás csúcs. :lol:

Jim, hogy miken agyalsz!

Mpatr, iwiw-re kitetted már a kutyuskákat? Csak egy ötlet, nem tudom, mekkora sikere lenne, de hátha.

Férjem nincs itthon 3 napja, de a nagyszülők lelkesen jönnek fürdetni. Olyan jó így látni őket. Apropó, anyós-téma. Ti belegondoltatok - főleg a fiús anyukák -, hogy milyen anyósok lesztek (leszünk) majd egyszer? Lehet, hogy ránk is ugyanígy fognak majd fujjolni a menyeink és ki akarnak lőni majd a holdra? Szerintem, ezek a társas kapcsolatok a "nagyon nehéz kérdés" kategórába tartoznak. Az én esetemben például tudom anyósomról, hogy tökre igyekszik és kedvel engem, és én is így próbálok hozzá viszonyulni, mégis néha olyan patthelyzetek alakulnak ki, hogy értetlenül állok és bámulok, hogy miért nem értjük egymást??? Egyszerűen van jó pár dolog, amit másképp gondolok, mint ő. Talán ennyi lehet a válasz...
Vendég

Melinda, nekem is megjött, de nem tudok neked tanácsot adni, se tapasztalatot adni, mert úgy tűnik, az én fiam mindenevő - valaki említette, hogy a babája imád aludni és enni... Hát, mi is beállunk a tábor létszámát gyarapítani!
Vendég

Jaj, és Dagianyu-Judit18, olyan helyesek vagytok a képen, és esküszöm én csinosnak, mosolygósnak látlak!
Vendég

Még egy gyors kérdésem lenne, aztán hagyok mást is szóhoz jutni :wink: :oops:
Szóval, van valakinek infója a tejcsepegésről? Meddig tart? Ha nagyobb rendszer lenne az életünkben, akkor talán nem is lenne? És - :oops: ég a fejem, hogy hülyeséget kérdezek, de muszáj megkérdeznem, mert sehol nem olvastam még erről - ha egyik szoptat az ember lánya, akkor a másikból meddig fog még szimultán csöpögni? Vagy ez is azért van, mert Kristóf össze-vissza eszik?
Vendég

Patti, itt a kisebbik fiam nagyon beéd esett. Azt mondja, mikor jön megint az a DOKTORKISLÁNY, a macskával orvososat játszani. :lol: :lol: Mindenestre átirányítottam őket a plüssökhöz.

Gordon dumája is nagydíjas.

Legszélesebb vásznú fenék :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ti ugye ismeritek, de én is tanúsítom, hogy Patti élőben is pont ilyen, hogyismondjam... Az állatorvosi természetgyógyászat feliratú kocsi, majd macskaellátás a szép nagyképernyős tévésdoboz tetején, merthogy a segédszemélyzet nem tud mélyebbre hajolni... Szóval ajánlom mindenkinek. Ja, és kedves volt a dögincéinkhez. Bezzeg én, fogcsikorgatva, leizzadva szorongattam szegény jó macsekot, pedig komolyan úgy be voltam tojva, hogy hogy lesz ez... Ugye tiszta erőből bölcsész.

Kölyök, ez a bcg érdekelne. Azaz, hogy uaz-e, amit így beadatsz, mint amit itt kötelezően adnak. Merthogy én arróll hallottam, hogy vmiért nem százas, és meg akarják szüntetni. De már három éve :?

potyka

Sziasztok!

Az előbb már majdnem a végéreértem az irományomnak és kiscsajom egy ütésre kitörölt mindent! :)

Akkor kezdjük újra

Melinda
Örülök, hogy Dóri mégiscsak tudott enni. Ma volt még gond az evésnél?

Pati
:D Jó ötlet! Egy a gond! Mindenki megcélozza a dobogót, mint a babaszépségversenynél! Mondjuk, ha annyi hátsót felrakunk ide, lehet a topicot letiltják a babanetről!

Monácska, Kölyök!
A melltartóval én is így vagyok, már nagyon unom, hogy éjszakai viselést.

Márti
Anyósképek nem semmik!

Judit 18
Eszter képek nagyon jók, ügyesen kaptátok el a pillanatokat!

Linocs
Rotavírus elleni oltást mi azért adatjuk be, mert tavaly az ovi nagycsoportjában Ádi mindent összeszedett és akkor volt tele a gyerekkórház rotásokkal. Nekünk már kétszer volt, de úgy, hogy mi is elkaptuk és én voltam a legrosszabbul. Szörnyű érzés, amikor meg sem bírsz már mozdulni és semmi nincs már benned, de még mindig jönne kifelé a semmi.
Egyébként én sem vagyok gyógyszerhívő, de ettől félek.

Réka egész héten nem tud elaludni este rendes időben, csak ilyen 11 óra tájékán. Már hulla fáradt vagyok, mellé melegvizünk sem volt tegnapig. Ma sikerült elaludnunk reggel, így Ádám itthon maradt a judotábor utlsó napján. Szerencse, hogy tegnap levizsgázott.

Kép
Kép
tündérmanó27

Sziasztok!

Csak gyors bekukk, mert nemsokára megyünk anyukámékhoz, este jövünk majd haza.
Reggel már minden rendben volt az evésnél...nem értem...
Azért még mindig várom a válaszokat!

Szép napot!

Melinda

Kép
melinda80

Melltartó éjszaka is? :o Eddig mindenhol azt hallottam, hogy éjszakára tilos a melltartó! Most akkor mi az igazság? :?:
Vendég

Csak gyors SOS kérdés: a 160/85 vérnyomás ugye gáz??? A férjem éjjel óta szarul van, elküldtem gyorsan a Jánosba. Soha nem volt ilyen panasza. :cry:
Vendég

Bocsánat, ne mtudok írni. Mindegyik írásomban van elgépelés, betű-vagy szótaghiány...
Vendég

Jim, hát..., nem éppen ideális szerintem. De majd a szakik megnézik. De jó, hogy a férjed elmegy utasításra - az enyém csak akkor fog dokihoz menni, ha haldoklik. Addig inkább dolgozik - a ki sztahanovista...
Drukkolok!!!!
Vendég

Jim: az első nagyon magas, a második az nem rossz!
Írj, mi lett vele! (mondjuk nem csoda ennyi herce-hurca után...)
linocs

Bea!
Melltartó és betétje nélkül én simán megfürdöm reggelre a tejben. Nem vagyok hajlandó mindennap ágyneműt mosni................ Ha van valkinek jobb ötlete a melltartó helyett, boldogan lecserélem, esküszöm!
Nekem is csöpög, folyik a tejem, pedig Nórihoz órát lehet igazítani! Ez van akinél megmarad végig, amíg szoptatás van. Azt jelenti, hogy megtelik mind két mell teljesen, hiába etetsz egyből.

Jim!
Kicsit magas! Stressz, meleg lehet benne ludas........ Ahogy olvasom, van is mos tmiért agyalnia, szóval ez inkább lelki eredetű....... A férfiak hajlamosak rá, hogy megbetegítsék magukat, így van lehetőségük kicsit gyengének mutatni magukat. Istápold szegényt! No, nem mondom, lehet neked is eleged, két kicsi, plusz még a férjed is!

Anyós téma:
Igen, nekem ez ráadásul elég közeli is, hiszen a nagyfiam 14 éves. Ennek ellenére bizony elég karakánul állok ehhez, a fiam nem költözhet velem és a menyasszonyával össze, én tudom, hogy elviselhetetlen leszk. Lásd, számomra csak az van igazán jól megcsinálva, amit én csinálok........ :oops: :oops: :oops: :oops: Éppen ezért nem engedem, hogy beleszóljanak a dolgaimba, és a magánéletembe. Engem idegesít/ene, hogy minden áldott este viselkednem kell, hogy nem vetkezhetek egybugyira fürdetés közben, hogy nem tartják tiszteletben, hogy szívesen lennék egyedül!
Kérdezzék meg!!!! Vagy beszéljük meg, hogy heti 3 alkalommal jönnek, a többi nap a CSALÁDOMÉ, pl a férjemé, aki alig látja a lányát, és még olyankor sem lehet vele kettesben???? No neeeeem!
Anyósom egy kőszikla...... Igazából boldog vagyok, hogy megengedi magának, hogy Nórit szeresse, jó látni, aohgy ellágyul vele! És lehet, hogy féltékenység is van bennem, hogy bezzeg se a fiával, se a lányával, se a velünk nem tud ilyen lenni. Szabjunk akkor határokat, ha ő is ezt teszi!
Vendég

Kölyök!

Nóri most megoldja az egymmeles kérdést, két napja felkel 3-kor!!!!!

Eszem se tudja már, hogy mikor csinált ilyet utoljára................ Pffffffffffffff
Most nem kell reggel fejnem, csak este! Legalább ennyi jó van benne, ha már kómázok ezerrel! :lol:
Vendég

Lányok, köszi! Az a baj, hogy éjjel végig 160 volt, reggel meg 100. És össze-vissza kalimpál neki, azt mondta. Előbb el kellett mennie a Shell kp-ba, utána megy a Jánosba, most hívtam.

Meli: kösz a megerősítést, de azért anyósommal sikerült jól összevesznem, így nem megyek Pécsre. Majd csak csüt-ön diplomaosztóra. Martin is szokott ilyen sírós evéseket produkálni, igazából nem jöttem rá miért. Akkor nem szoktam erőltetni és leteszem, majd később újra próbálkozom.

0bea0: látod én miket írok néha? tele elírással, hibákkal :oops: de azért érthetőek vagyunk :wink:

Patti, te még mindig nagyon hhhhhüüüüüüüüülye, kínomban azért megmosolyogtatsz.

judit18: nem is vagy dagi annyira, sugárzik rajtad a büszke anyuci, Eszter meg nagyon szép kiscsajszi. Úgy döntöttem akarok még gyereket, most már tényleg. Védőnőnél rákérdeztem erre a csaszi utána terhességre és azt javasolta várjak 1 évet, de az orvosra csak kerekedett a szeme, amit mondott múltkor. Mondjuk most itt nyomorunkba nem hiányozna plussz gyerek, de úgy szeretnék 1 kislányt!!!! Hogy is van ez a főállású anyaság? potyka, írj vmi okosat :wink: te vagy a mi anyucink 8)
Vendég

Jajjj Jim!

Én úgy irigyellek!!!! Boldogan lennék htb, ehhez nekem is csak kettő azaz 2 db. megszült gyermek hiányzik!!!! :shock: Ákos fiam már nem lehet benne a 3-ban!!! :(

És még kettőt én meg már a korom miatt nem vállaok be. Marad a meló vagy az, hogy eltartanak!

De Jim! A hivatásos anya nincs ám megfizetve............. Ez itten kérem nem munka, amit mi csinálunk, ha nem tudnád!!! Mi héderezünk csak!!!!!!

Párodnak jobbulást!
Vendég

Mona, tudom, hogy nincs megfizetve, csak már annyira kínlódok és legszívesebben szülnék még 1 kislányt. Most is állásokat keresek, találtam 1 tök jót, úgyhogy most kicsit happy vagyok.
Vendég

Monácska, de 18 éves koráig beleszámít. :lol:

Jim, három ygereknél a legkisebb 8 éves koráig lehet gyetre menni, ez pénzben havi 27 körül van most. DE mellette lehet négyórában dolgozni, ha jól tudom a kicsi hároméves korától. És ugye nincs pluszban Tb. Viszont épp ezt az intézményt meg a gyest-gyedet próbálják most megfúrni, nem röhög!!!!, mondván megélhetési gyermekvállalás, , a családi pótlékkal együtt. Más kérdés, hogy aki erre a jövedelmre szül, vagy kalkulál, sztem nem komplett :lol: :lol: :lol: . Ugye nekem az a jó, hogy tudok itthon tanítani, fordítani, meg hasonlók. Állásba meg már kettővel sem vettek volna fel, csak egyéni vállalkozóként szerződéssel.

(én is szoktam szoptatásnál éjjelre melltartót venni, legalábbis az elején, túlfolyás miatt, ill. vhogy nekem könnyen meg is nyomódott nélküle. )

Na megyek vissza ruhát hajtogatni. DE alakulok. :lol: Már látszik a kanapé szövete. Helyenként. És nem a földre dobáltam le, becsszó.

potyka

Jó reggelt!

Főtök, sütök ezerrel a hétvégére, hogy lent a tanyán minél kevesebbet kelljen. Így tudok, majd mással is foglalkozni. Pl Zsombor.
Fő a változatosság. :lol: :lol: :lol: Félre ne értsetek, imádom. :wink:

Judit!
Csinik vagytok Eszterrel:

Jim!
Símán a stressz az oka, de nem isw csodálom.

Tejcsöpögés: Nekem szinte nincs.Ritkán egy pici...

Érdekes, hogy leginkább élőlénynek képzelték el Pumperkát. Állatka, gyerek....Mintha valami takarítóeszköz is lett volna...., de már nem emlékszem annyira részletekre. :lol:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Hát lehet, hogy én is maradok itthon Zsombor 8 éves koráig, és ha ovis lesz, itthon korrepetálok stb.De még valami tanulást is beiktatok talán jövő ősztöl. Fejlesztő pedagógia, kiadványszerkesztés (az is érdekel) és lehetne itthon csinálni. Meg az angolnak kellene nekifeküdni.

Ja, mellmegnyomódás nekem is lett egyszer alvás közben.

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Sziasztok!

Jim, sajnálom szegény férjedet, szörnyű lehet Neki. Azt meg jól tetted, hogy elküldted dokihoz. Az én férjem meg mostanában mindig "összetöri" magát. Pünkösd hétfőn rosszul lépett le a teraszról, és a beton hússal együtt felhúzta a bőrét. Kórház, tetanusz, varrás. Tegnap meg eltört a bicajának a kormányrúdja, és paff, csúszott a sáros úton. Az arca, a karja, a lába... nem is sorolom. Egy ismerősnél otthagyta az összetört bicajt, hazagyalogolt, ez Pomáz és Budakalász határában történt, megfürdött, lekezeltük a sebjeit, és már ült is az autóba, és ment dolgozni. Elég szívós a lelkem, biztos a sport tette ilyenné.

Judit, édes nagyon Eszter, nekem is az utolsó kép tetszik nagyon, az a mosoly...

Nekem úgy fáj a fejem, sajnos be kell venni gyógyszert. Csak algopyrin van itthon, szerintetek az nem gáz, ha beveszem és közben meg szoptatok? Potyka, szerinted?

Ildi

Kép
kikó70

Potyka!

Tehát mint htb, aki a gyerekek nevelésével foglalkozik, az most kemény 27000 Ft-al van megfizetve????????????????????????

Ezek totálisan nem normálisak na!

Megélhetési mi? Az a baj, hogy vannak akiknek tényleg ez is üzlet...... Nem mérgelődök és kész!

Persze, nem a földre, henm begyűrted marokkal a szekrénybe mi??????
Én most ülök a kupi közepén, mert végre jó idő van, Ákos apjával, férjem melózik, Nóri szunyál, így nem vagyok hajlandó csinálni semmit!!!!!! Hihihihihihihihihihihihi

Aham, csak ebédelni meg ki fog mit??????

Pumpreka!
Pihenjetek jól!
Mit főzöl-sütsz???????????
Vendég

Szia Kikó!

Bár Potykát kérdezted, de ALgopiryn és Cataflam mehet! :oops: :oops: :oops: Jobbulást
Vendég

kikó, nekem azt mondta anno gyerekorvos, hogy amit adhatsz a gyereknek (nurofen, panadol hasonlók), azt nyugodtan lehet. Az algo meg a klasszikus, régen azt adták a szülészeten. És a fejfájásra még megrögzött homeosok is ált. allopátiás (azaz hagyományos )
gyógyszert vesznek be,.

Jim, mi van Pároddal? És iszik eleget? Mert a hőségben vhogy az is bekavarhat a vérnyomásnak, csak fogalmam sincs merre... Ha gond van, van ismerős belgyógyász doki, igaz Margit kórház, de legalább nem idegen. Akkor hívj. (Jánosban ott ne hagyd!!!!)

potyka

Köszi a válaszokat Lányok, most beveszem!

Kép
kikó70

Mivel velem van tele az oldal, ezért hagyok másoknak is helyet, elmegyek mégis alkotok vlaami étel félét, mert oda lesz a tejem........................

Majd jövök ám még!
Pusza
Vendég

Úgy látszik ez a pakolási undor neten keresztül ragályos ;)

Itt ülök a net előtt, olvasgatok, ki kellene teregetni, összepakolni a hétvégére (irány a Balcsi) - de annnnnnnnnyira nincs kedvem megmozdulni.
A lányka a szőnyegen küzd: valami kötöttfogásra készülődik, akkorákat nyög. Reggel pörgött ezerrel, de szó szerint: hátról hasra, hasról hátra, hátról hasra, hasról hátra - szerintem maga sem érti, mi volt az a ringlispil...

Én meg hogy jártam: megsüketültem tegnap reggelre a jobb fülemre, kegyetlenül fáj a fülem belül, az állkapcsom, a járomcsontom, a fülem mögött - a doki szerint kis bacik költöztek a fülembe (hogy máshol nem volt hely...), hogy honnan: a fenyő tudja - de már két napja nem alszom, mert mindenhogy fáj :( :cry: :cry:
linocs

szasztok!

csak gyorsan, mert tépünk bevásárolni.

éjszakai tejbenfürdést én úgy oldom meg, hogy egy összehajogatott kis törcsit teszek a pizsi alá a cicikre és az felszivja. a betéttől nekem kifehéredik a bimbesz és ha megszárad kiszárad. na. csá.

Böbi

Kép

Kép
bosek

Linocs kövirózsa húsos levelét letéped és a nedvét belenyomod a füledbe. tuti.

Böbi

Kép

Kép
bosek

azonnal megbolondulok! intenzív osztályon van és lerakta a telefont, mert jött az orvos! Most azt sem tudom, mi van vele!!!! Remélem, hogy csak azért van ott, mert máshol nem tudják vizsgálni! Ugye????
Vendég

mit csináljak????????? hívom és ki van kapcsolva!!!!!!!! Anyám meg nem veszi fel!!!!
Vendég

[quote="jimmorrison"]a írta:jimmorrisonzonnal megbolondulok! intenzív osztályon van és lerakta a telefont, mert jött az orvos! Most azt sem tudom, mi van vele!!!! Remélem, hogy csak azért van ott, mert máshol nem tudják vizsgálni! Ugye????

NYUGIGUMI

Igen, szerintem is csak ilyesmi lehet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pici türelem, biztosan semmi komoly gond!!!!! Kitartás
Vendég

[quote="bosek"]L írta:bosekinocs kövirózsa húsos levelét letéped és a nedvét belenyomod a füledbe. tuti.

ez így van!!! A legjobb gyógyír a fájó fülnek!!!
Vendég

[quote="bosek"]L írta:bosekinocs kövirózsa húsos levelét letéped és a nedvét belenyomod a füledbe. tuti.

Tényleg tuti, gyakorlott fülfájós vagyok, használ tényleg!!!!!!
Vendég

[quote="jimmorrison"]m írta:jimmorrisonit csináljak????????? hívom és ki van kapcsolva!!!!!!!! Anyám meg nem veszi fel!!!!

Pont most vizsgálják!!!!!!!!!!

Semmi baj Jim, pár perc és mindent tudni fogsz!!!!
Vendég

Meg kell etetnem Nórit, de jövök vissza!
Vendég

Andi: fej: 41 cm volt nálunk... nálatok mennyi?? (bocsi ha írtad, nem emlékszem)

Kmanna: Erik 3530-al született, most 17 hetesen 7,19 kg (megdupláztuk), én nem bánnám ha kicsit kevesebbet hízna, de nincs mit tenni, szerintem ne aggój!

Jim: hívd a kórházat közvetlenül

zsírfaló ....hm nem rossz, meg kéne hozzá olyan hogy a seggemről átmasszírozom a zsírt a mellemre:) persze formázni lehessen, és ne lógjon... (ezt is találjuk fel)

Már nem fejek 3 napja, elötte is napi 80 volt, még nem jött meg, pedig én meg örülnék neki. Akkor szedhetném már a gyógyszert, de ahhoz meg kéne, csináltam is egy tesztet a doki kérésére, de negatív...
fnora82

Ja kimaradt!

Hajrá Németo!!! Drukk drukk...
de jó, hogy az oroszok kiestek

Kölyök: kocka halad?

Képzeljétek, ma elengedett az Uram moziba a szex és NY-ot nézem meg a barátnőmmel, meg a Sógrimmal. Már nagyon várom, jól fog esni kimozdulni...
Ja és Erik már az oldalára fordul:) kiváncsi leszek mikor jön rá, hogy csak egy mozdulat a has 8aztán jön, hogy beszorult a keze:D

Pumperta: na milyen fogalmazások születtek, még nem írtad! (ugye???) :) :) :) :D

de meleg lett ma is ááááá
fnora82

megfigyelés alatt tartják, gyógyszerezik, nem jöhet haza, más nem is hiányzott. Anyósomék úton.......
és ma még a köcsög exemmel is találkoznom kell, mert viszi Milant :x :x :x
Vendég

Jim!

Mizu???
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?