Új privát üzeneted érkezett!

rékababáék jól érzik magukat,holnap jönnek már haza. Nekem nagyon gyorsan eltelt ez a hét,nektek nem?
Vendég

Mivel én is az Imrénél szültem volna,nekem is 70ezret mondott,de tudjátok oda is adtam volna, annyira bíztam benne hogy igen ott lesz és segít meg minden,de nem.......és talán ezért is neheztelek ennyire rá,mert nagyon számítottam rá. De Csilla megszületett én is jól bartam és a pénzünk is megmaradt :lol: így én jártam a legjobban! :lol:
Jé már 1 hete hogy elmentek Rékababáék :shock: nekik aztán kijutott a jóidőből! Férjem mondta hogy elmehetnénk nyaralni....3 napig bújtam a hirdetéseket,de semmi,mind foglalt,legalábbis amelyik nekünk tetszett volna meg árba is megfelelt volna. Mindegy,majd úgy megyünk ahogy eddig is,mikor jó idő van reggel lemegyünk este meg hazajövünk. Jövőre majd előbb észbekapunk!

Kép
Kép
josi

Rékababáéknak letelik a nyaralás, szegények... Remélem, jól érezték magukat!
Jah, Dadomi: én se kaptam még sms-t a rákszűrésemről...
Josi, jó az az 1-1 nap kikapcsolódás is...
Igen, te jártál a legjobban... :lol: Affene egye meg. Vagyishát így utólag már ne... :lol: Húú, én mindig atrtól paráztam, hogy a Varga valami miatt nem lesz bent, mikor szülök, nem is tudom, mi lett volna, ha így alakult volna, vagyishát nyilván megszülettek volna akkor is - bár Ármin felől vannak kétségeim :roll: :lol: -, de akkor biztos nagyon bepánikoltam volna... :shock:
Hulalás süti ilyen melegben különösen jó, Cseriani! Meg az is jó benne, hogy hamar elkészül.
Holnap ne keressetek, délelőtt be kell mennem Paksra dógozni, de délután jövök, ha sikerül.

been

hali..felétek is volt vihar?
Elizám minden nagyon dörrenésre felsírt,Kristófnak meg vérzett az orra :shock:
Pedig minden nap szedi a c-vitamint. Na,mindegy,rögtön nem rohanok be vele a fül-orr -gégészetre.
A doki is azt mondta,csak akkor menjünk,ha sokszor,nagyon vagy elállíthatatlanul vérzik. Szerencsére nem ilyen volt.
Úgyhogy nagyon-nagyon jó éccakám volt :x
De úgy sajnáltam szegénykéimet. Kristóf meg mindig megijed,mikor vérzik az orra :cry:
Vendég

Mi jól aludtunk :) Noémi mamánál van,holnap megyek érte. Itt is esett kicsit lehűlt a levegő. Cseriani,Noéminek is vérzett az orra régen,nekem azt mondta a doki,hogy csak akkor van értelme elmenni a fül-orr-gégészetre ha pont vakkor vézik,mert csak akkor látja,hogy melyik ér pattant el. De ez csak párszor fordult elő és magától abbamaradt. Nagyjából annyi idős lehetett mint Kristóf.

Kép
Kép
josi

hát,kb.ezt mondta nekünk is. Régebben többet vérzett neki,mostanában ritkábban. Az apja volt ilyen-sokszor még most is :? -,tehát lehet örökletes is,hogy gyengébbek az erei. Ezért kapja a c-vitamint. Csak én meg annyira nem bírom a vért :oops:
Vendég

Hahó Csajok!
Hol találom ezt a sütireceptet?--mert felcsigáztatok vele.... :lol: Ugyanis mindennek ellen tudok állni,csak a kísértésnek nem! :wink:

Josi!
nézd meg ezt a linket!A barátnőmék csinálják,nagyon jó és irtó olcsó,mert bevezető áron van idén .Gyerekeknek ingyenes!Van külön berendezve gyerekdühöngő is.Hévizen van ugyan,de a Balaton 10 km csak tőlük.Bár a hévizi fürdő is nagyon igényes.Kehidakustyán szintén a mellette levő falu,ott is szuper az aquapark.Reggelit lehet kérni,de van konyha meg edények minden lakásban.
www.heviznapfény.hu

binyek

Bocsi,elrontottam!Ez a jó:http://www.heviznapfeny.hu

binyek

De béna vagyok ebben a melegben vagy hülyülök ésw nem tudok egy nyamvadt linket feltenni... :roll:

www.heviznapfeny.hu

Ha most se lesz jó..... :evil:

binyek

binyek a sütireceptet anno én tettem fel...és tényleg isteni :roll: :wink:
Vendég

josi,mi is így jártunk,nagyon-nagyon sok minden foglalt volt már akkor,mikor tudtunk volna menni. De szerencsére,mint írtam is,sikerült :D
Vendég

Hú Binyek,ez nekem nagyon tetszik :lol: és majdnem megúsztuk volna 2 fővel,de Noémi mindjárt 7 éves. Na megdumcsizom a férjemmel aztán majd megírom mi lesz :wink:

Kép
Kép
josi

Binyek! Ez a hévízi nyaraló tényleg nagyon szupi lehet, és árban is tuti!!!! Jó nem a balcsiparton van, de ennyiért nem találsz szállást a Balatonnál. Mi a két gyerekkel 4600 + IFA/nap áron el tudnánk menni, a boglári szállás 7500 lenne, de apánk még mindig ellenkezik... :evil: :evil: :evil: :evil: Majd elmegyek én a két gyerekkel :roll: Na mindegy.
Emma! Igen ma lesz a diplomaosztó!!! :lol: Szerencsére az idő is enyhült kicsit, így kicsit kevésbé rohadunk bele a talárba :wink: De mivel több diplomám már nem lesz, ezért mindenképp ünnepélyes keretek között akarom átvenni a diplomámat :D Majd ha egyszer ráérsz te is meg én is kéne beszélnünk msn-en :wink: Meg megdumálni a minitalinkat :D
Na megyek mert amit ez a két gyerek művel ma, az már botrány, Dani folyamatosan piszkálja szegény Domit, minden játékot elvesz tőle, belecsíp a kezébe, löködi stb... Binyek, hát látod nem egyszerű két fiúval.....

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

1 csomag zselatintfőzz fel 2 dl.vízzel,majd hagyd kihűlni.
Fél liter hulala tejszínt verj fel kevés cukorral,adj hozzá 1 nagy gyümölcsös joghurtot,majd keverd össze 1 nagy tejföllel és a kihült zselatinnal.
Tepsi aljára tegyél albertkekszet,ra lapátolj a masszából,szórj rá bármilyen gyümölcsöt,majd ismét keksz.ismét massza,ismét gyümölcs. Tedd jó pár órára hűtőbe,majd szeletelheted.

előkerestem neked :wink:
Vendég

Dadomi,kérjük a képet is a diplomaosztóról :)

Kép
Kép
josi

Elizám négyfogú lett :mrgreen:
Vendég

Gratulálok a 4 foghoz :-)

Ha nem jönnék már, akkor majd csak egy hét múlva... Jók legyetek addig!

Amúgy ma voltam kismamaklubban fürdetést tanulni :-) Már csak 6 hét, és élőben is csinálhatom ;-) Hihetetlen, hogy megy az idő...

yuyu79

hali!
Yuyu, jóóó nyaralást!
Cseriani, gratula a kis négyfogúnak!
Nah, el is felejtettem, mit akartam... :?

been

Köszi! Még vagyok, de már csak 1 fél óráig ;-)

yuyu79

Cseriani!
Köszi a receptet,már gyártás alatt van a cucc!Most hül a zselatin.Csak nem tudom mekkora tepsibe tegyem... :roll: De majd csak látom,hogy kb. mennyi lesz. :wink:

A törpök akkor a legédibbek,amikor négy foguk van.Meg lehet zabálni őket,amikor nevetnek! :P

Julcsi!
De írigy vagyok!Én már nem merek elindulni...De ha mernék se tudnék,mert kb.1 órát tudok csak fentlenni,utána fekvés... :(
Mikor lesz már vége???

binyek

Neemsokára, Binyek! :lol: Kitartást! Ez a nagy meleg, hallod...
Süti nagyon finom, majd meglátod, én kb 20x40-es tepsibe tettem, remélem, nem írtam hülyeséget... Jóóó nagy adag lett.
Írtad, hogy 3 gyerkőtök már van, a lányod - és a férjed milyen nemű és mennyi idős gyerkőket hozott a családba? Veletek élnek ők is? (Bocs ám, ha indiszkrét vagyok...) :oops:
Írtad a pocakod, hogy 120-as volt, nekem 100-as volt, mikor utoljára mérték, háát, épp elég volt az is! LÁbad nem dagad? Segítségetek lesz?
Dadomiiii! Megvolt a nagy esemény? :lol: És soha ne mondd, hogy soha - lehet még akkárhány diplomád is! :wink:
Rékababa, megérkeztetek? Milyen volt?

been

Emma! Megvolt a nagy esemény! :lol: Ezennel hivatalosan is közgazdász lettem!! :lol: :lol: Nagyon jó volt az ünnepség is, én voltam az első, aki átvette a diplomáját :D mindenki más csak utánam jött! Képeket holnap kaptok, nekünk nincs digitális gépünk tesóm holnap hozza a fényképezőjét és felrakjuk a képeket a gépemre.
Ez a három év is véget ért... gyorsan, bár kemény 3 év volt, de most kezdtük... Jövő nyáron tartjuk is az első osztálytalit :lol: :lol: Jó kis banda voltunk mi.
Cseriani! Gratula Eliza fogacskájához!!!

dadomi

Emma!
A páromnak 2 fia van,12 és 3,5 évesek.Nem velünk laknak hivatalosan,de nagyon sokat vannak nálunk,ugyanis kedves anyuci úgy gondolja,hogy most újra fiatal lett,bulizik,fiúzik,utazik.Persze ebben a gyerekek gátolnák,így általában nálunk vannak.Nem is lenne ezzel semmi baj,csakhogy egyáltalán nincsenek nevelve,még köszönni is csak felszólításra sikerül nekik. :evil: Katasztrófa!Pedig pedagógus a szentem! :roll:
Lábam nem annyira dagad,inkább a kezem.Már nem igazán tudom az ujjaim behajlítani...
Segítségnek itt a párom,aki egy tündér,valamint anyósom,aki az alattunk levő lakásban lakik és nagyon rendes és segítőkész.Hála istennek....

Dadomi!
Gratula a diplomádhoz!Üdv a diplomások között! :wink: Én is gyerek mellett csináltam meg,biztos ilyen későn érő tipusok vagyunk! :lol: Pedig igy visszagondolva milyen buli lett volna gimi után hepázni még 4-5 évet valami suliban és nem gyerek, férj és munka mellett görcsölni még a vizsgákra is. :? :D

binyek

Binyek! Köszi! Már a második diplomám :wink: Én érettségi óta folyamatosan tanultam eddig :oops: Most vége :D

Na és akkor most elárasztalak benneteket képekkel :lol: :lol: (ti akartátok :P )
Én lennék:)
Kép

Danival: Kép

Hármasban: Kép

dadomi

A legkisebb nem bírta és bealudt :)
Kép

Diplomaosztó utáni grillezés képei: Kép

Kép

A sörömet megvédem, ne akarjátok elvenni!!!:) Kép

Kép

dadomi

Én és a diplomám

Kép :lol:

dadomi

Ez még nagyon jó kép be kell raknom:

Kép

dadomi

Dadomi, nagyon jók a képek! Még egyszer gratula a diplomádhoz, csini voltál talárba, de azért minden nap gondolom nem hordanád... :lol:

A fiúk egyszerűen édesek, és nagy kópék ez tisztán látszik!!!!! 8)

Kép
timesz

Timesz! Köszi! Hát nem hordanám minden nap, tiszta víz voltam alatta.... A sapka meg állandóan le akart csúszni... De azért jó volt!

dadomi

dadomi nagy-nagy gratula mégegyszer...
Tényleg tök jók a képek,csillagszműid meg gyönyörűek. Kérj apától egy kis Balatoni nyaralást a diplomádért :lol: :wink:
Tegnap már nem írtam,de rékababáék csak ma jönnek haza,azért nem írt eddig.
Vendég

sziasztok!
Megjöttünk Alsóörsről, most viszont megyünk Szekszárdra ezért majd csak este jövök és visszaolvasok mindent, ha tudok. Majd akkor teszek képeket is. Nagyon jól éreztük magunkat, csak rövid volt.
Vendég

Dadomi!
Daninak nagyon komoly a hajfestése!Megadod a fodrásza számát! :lol: :lol: :lol: Gyönyörű meleg szinek....
A férjed meg olyan ismerős,csak nem tudom hova tegyem.... :shock:

binyek

Binyek! A hajszíne "gyári" beállítás :lol: :lol: Titkos a recept :P :lol: :lol: Ha rájössz honnan ismerős a férjem, áruld majd el nekem is :wink: tudjam merre lófrál :lol: :lol:

dadomi

Kép Ez volt a nyaraló
Kép Itt fürödtünk
Kép ez a kinti konyha
Kép Réka a sétahajókázáson
Kép Evelin a sétahajókázáson
Vendég

rékababa gyönyörű lánykáidat megzabálom. Annyira édes a mosolyuk :wink:
Hallod,ti nem nyaralóban voltatok,hanem egy palotában. Nagyon jó lehetett :D
Vendég

Dadomi,neked igenis jól áll ez a ruha :lol: gratulálok mégegyszer! A férjed igazán büszke lehet rád,és igenis megérdemelnéd ezt a nyaralást :wink:
Rékababa,üdv újra köztünk! Tényleg nagyon szép házban lakattok,ez a kinti konyha nagyon tetszik! Biztosan jól éreztétek magatokat! Lánykák is meg voltak elégedve? Biztos ki se lehetett őket zavarni a medencéből. :) Merre jártatok még? Kisebb kirándulás,itt-ott?

Kép
Kép
josi

Binyek,azt hiszem idén kihagyjuk ezt a nyaralást :( szupi ez a kis szálló amit ajánlottál,csak annyi a "baj" vele hogy nem a Balcsi partján van. Noémit meg nem igazán érdekli a vízen kívül semmi :roll: úgy képzeltük,hogy max kb 20 percre legyen gyalog a Balcsitól a szállás. Majd jövőre előbb észbekapunk, és már márciusba lefoglaljuk a helyet.

Kép
Kép
josi

Est!
Elszállt a tökhosszú hszem... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Majd holnap újraírom...

been

Üdv köztünk Binyek, gratulálok én is a dupla örömhöz. Én is Szekszárdon szültem mindkét lánykámat. Bakóhoz jártam és tényleg meg vagyok elégedve vele. Neki köszönhetem, hogy Rékával nem lett semmi baj. Pedig így is 4 héttel korábban jött, de nem kerültünk át a korára mert minden rendben volt vele. Már az elejétől szopizott (elég mohón). A kórházzal semmi bajom nem volt és az alkalmazottakkal sem. Sőt tényleg nagyon sokat segítettek. Hála pénz, én sokallom a 70 ezret. Velem nagyon megkínlódott az orvos és a vége sajnos mégis császár lett a második szülésemnek, de én 30 ezret adtam neki és nem volt utána bunkó, sőt.

Dadomi tényleg jól áll a ruha. Még egyszer gratula neked is a diplomádhoz. Ezek a fiúk már most csábítják a szép szemeikkel a lányokat.

A Balatonban nem is fürödtünk. Itt volt ez a medence 32 fokos vízzel, fertőtlenítve. Evelin az elején kicsit félt a víztől, Réka viszont simán beleugrott a széléről. Evelinnek viszont kedden túl sok volt a víz és a nap, estére belázasodott. Hűtőfürdőzés volt. Szerdán még háromszor volt lázas. Voltunk a veszprémi állatkertben. Átmentünk Füredre, ott sétahajókáztunk is.
majd folyt. köv.
Vendég

Most folytatom
Füreden van aquva prk, úgy volt, hogy megyünk oda is de nagyon drága volt (5000 ft/felnőtt és 3000 ft/gyerek), ezért inkább kihagytuk. Inkább a sétahajókázást válaszottuk, elmentünk a tihanyí-félszigetig. Füreden még omnibuszoztunk, a lányok nagyon élvezték. És láttuk Till Attilát is a családjával, mellettünk mentek el.

Binyek van fogadott szülésznőd? Ha nincs akkor nem értem, hogy miért akarsz nekik is adni pénzt. Én nem adtam nekik (nem volt fogadott), de mind nagyon aranyos, rendes, kedves volt.
Vendég

Josi!
Sajnálom...De különben mi mindig úgy megyünk le Siófokra,hogy nincs helyünk,hanem becsöngetünk pár zimmerfrei-be.Nagyon sok van és egyáltalán nincsenek tele.Persze nem a Balcsi partiak,hanem pár utcával hátrább...

Ritababa!
Én se keveslem a 70-80.000,de mindenhol ennyikről beszélnek. :roll: Vagyis az az elv,hogy a vizitdij 10x-ese.Én 6000-et fizetek alkalmanként,de hát az ikrek miatt kicsivel többet kell adnom,pláne ha császáros leszek.
Szülésznőt Szexárdon nem lehet fogadni állítólag,hanem annak adják a lóvét,aki ott volt.Persze császárnál nem kell.
De majd ha bent leszek,akkor még informálódom,mert mintha a fogamat húznák ennyi pénzt kiadni.... :roll:

binyek

Na, próbálom újraírni, ami tegnap elszállt... :evil:
Dadomi, gratula újból a diplomádhoz, nagyon szépek vagytok a képeken, és tényleg nagyon jól áll a talár - jogász ne legyél, akkor nem kell ilyent rendszeresen hordanod... :lol: Gyönyörűszép Danid, persze, Domi se kutya :wink: , férjed nekem is ismerős, fogalmam sincs, honnan... De jó fej lehet, hogy lenyúlta a diplomádat meg a kesztyűdet... :lol:
Na, eddig jutottam, Ármin sír, majd folytköv

been

Na, szal.
Nagyon klassz helyen voltatok, Rékababa! És lányaid is nagyon szépek, Réka mekkorát nőtt! Remélem, Evelin már jól van!

been

Rékababa! Annyira édesek a lányaid!! :D Nekem Réka sokkal nagyobbnak tűnik így a képeken, mint Dominik :shock: pedig nem sok van köztük korban... A hely, ahol voltatok nagyon szupi lehetett így a képek alapján, meg jó tartalmas programot csináltatok magatoknak!!!
Emma! Ilyen veszély nem fenyeget, hogy én jogász legyek, ez az a terület, ami annyira de annyira hidegen hagy!!! Egyébként a sapka egyszer majdnem leesett a fejemről :oops: éppen elkaptam. Pedig direkt nem mostam meg frissen a hajamat, kétnapos fejjel mentem, hogy ne csússzon annyira a hajam. De még így is... De jó volt a diplomaosztó, tényleg. Majd beszkennelem (csak így magyarosan :P ) a diplomámat, jó? Nem most, majd ha nagyon unatkozni fogok :)
Josi! Még simán találhattok szállást a Balcsin. Egy tipp: mi tavaly Balatonszárszón voltunk, egy jó 20-25 perces sétára volt a víz a szállástól, de szupi hely volt, és viszonylag jó árban. Én a tesz-veszen találtam rá erre a szállásra, és most is hirdet a csaj (zsozsomami nicken találod meg az aukcióit) van gyerekkedvezményük is. És még szabad helyük is van!!! Láttam :lol: Ha így nem találod meg, írj, és akkor elküldöm neked priviben a telszámát, meg az e-mail címét.

dadomi

Csajok, rotyog a fazékban a véntyúk, épp csak elkezdett gyöngyözni már totál szép sárga a leve :lol: Saját termésű a tyúk :D nálunk termett :wink: Délelőtt vásároltunk meg pihiztünk ezért még csak most raktam fel a levest. Dani grízestésztát rendelt, azt gyorsan összedobtam még ebédidőre :oops:
Aztán most már áruljátok ám el nekem, hogy honnan is ismerős az én férjem :P , kíváncsi vagyok ám rá nagyon!!! Legalább megtudom, hogy hol járkál apjuk, ha nincs itthon :P :lol: :lol: :lol: :lol: Nem titkolózni ám!!!! :wink: Másnak nem ismerős :lol: :lol: :lol:

dadomi

Binyek, neked is tök hosszan írtam tegnap, de már elfelejtettem, hogy pontosan miket... Jah, kérdeztem, hogy milyen suliba jártál a gyerkő mellett, meg mondtam, hogy jó, hogy veled legalább "jól jártak" férjed gyerkői, hallod, nem irigylem őket, ha ilyen az anyucijuk... Csak most akkor nevelheted őket is. :wink:
Hálapénz - én is erről a 10-szeres értékről hallottam, namost sztem a dokik zöme nem sértődik meg akkor sem, ha kevesebbet kapnak... Én/mi úgy voltam/unk vele, hogy odaadtuk a Vargának a tarifája 10szeresét, de adtam volna többet is, ha tudtam volna, annyira meg voltam elégedve vele, de ugyanilyen normálisan bánt azzal is, aki 20 ezret adott neki, meg sztem azzal is, aki semennyit. Szal ez abszolút érzés- és pénztárca függvénye (ja, és persze dokifüggő is, mer itt pl meséltem a lányoknak, hogy van egy orvos, aki a huszast azzal dobta vissza a kismamának, hogy ő nem segédmunkás...:roll: ). Azt nem is tudtam, hogy a szülésznőknek is szoktak adni pénzt... :oops: Vagyis, azt hallottam, hogy más kórházakban szoktak a fogadottnak, de ítt Szekszárdon erről nem tudtam.

been

Emma! Igen kedvencdokibácsinkban az is becsülendő, hogy nem pénzéhes! Mikor Dominikkal voltam terhes volt, hogy akartam kérni a magánrendelésére időpontot, és mondta, hogy nem kell oda mennem, nyugodtan mehetek hozzá a kórházba is. Már bőven betöltöttem a 20. hetet vele, mikor először adott időpontot a magánrendelésére. Más doki már 5 hetesen is odahívja a kismamát... És többször volt, hogy a kórházban sem fogadott el pénzt!

dadomi

Igen, nekem is szinte minden alkalommal mondta, hogy mehetek a kórházba is, meg volt úgy is, hogy a magánrendelésén se fogadott el pénzt. :shock:
(Méééég én se kaptam sms-t...)

been

Köszönöm a lánykáim dícséretét.

Emma másnap már azért jobban volt Evelin. Csütörtökre pedig már teljesen elmúlt a láza.

Dadomi Réka mindig is elég hosszú lányka volt, csak kis vékonykás. Ugye 36. hét első napján született és így is 54 cm volt.

Binyek én nem vitatkozni akarok, de félre ne érts, ha nem fogadod meg a szül. nőt és munkaidelyében van akkor miért akarsz neki hála pénzt adni. Neki ez a munkája. Én nem adtam egy fillért sem egyiknek se, pedig nálam váltották is egymást. És mi van akkor, ha szülés felét egyiknél kezded, majd lejár a munkaideje és csere van. Akkor kettőnek fizetsz? Szerintem csak felesleges pénz kidobás nem más. Ezért kapják a fizetésüket.
Vendég

Teszák pár állatkerti képet:
Kép
Kép
Kép
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?