Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Megérkeztünk mi is a nyaralásból(hosszú hétvégéből).
Nagyon klasszul telt.
Az idő nem éppen volt kedvező,mondjuk ebből nem sokkat vettünk észre,mert folyton a szálloda melegvizes élménymedencéjében voltunk.
Majd rakok képeket,ha sikerül lekicsinyítetni.
Cleo!
Hajduszoboszlóval összehasonlítva Zalakaros:
Zalakaroson voltunk a strandon is,mert nagyon nagy fedett,termál és
melegvizes medencéje van.Lift közlekedik belül a szintek (medencék között)Külön fedett melegvizes gyerek élménymedence is van.+felnőtteknek belül az épületbe csúszdák.Ez van belül(szóval rossz idő esetén is klassz)Vadvizi sodrás van és ez is fedett,melegvizes.
Kint meg,mindenféle medence csúszdák,hatalmas területen.
Szóval a strand kiépültebb,főleg,h.bent is mindenféle lehetőség van.
Viszont a város moraja Hajduszoboszlónak jobban tetszik.
Az esti sétálóutca,az élőzenés helyek stb..Itt csak egy kajálda sor,meg fagyizó volt.
Szóval egyiknél a strand jobb,másiknál a strandon kívüli élet.
Voltunk Hévizen is egy napot,mert pát km.-re van.
Kisvonatoztunk,megnéztük a Tófürdőt.
Itt is mozgalmasabb élet van,bazárok,sétáló utcák!

Gyöngyi!
Én még nem hallottam erről a helyről ahol voltatok,de nagyon tetszik.
Nagyon szépek a gyerekek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Az a királynő egész nap ott ül?
Hol van ez pontosan?
Mit lehet még csinálni?
Mennyibe kerül?
Örülök,h.már sűrűbben jösz,és a képeknek is!

Tündi!
Nagyon klassz fickóid vannak,és te is szép vagy a képen!
Mióta adod a Bérest,h.már hat?
Azt mondják hónapok mire hatni kezd,ez nem igaz?
És mennyit adsz,mikor?
Látod én is így vagyok mióta Oli megszületett,h.ha nem szedem a gyógyit,minden hónapban szó szerint elönt a vér,pedig előtte nem volt ilyen gondom.
Intimtorna kazi hiány volt a környékünkön így a neten rendeltem meg.
Neked milyen tüneteid vannak,persze ha publikus?
Nekem most Olivér mozgásfejlődése így a 7.hónap végén,8.hónap elején nagyon megugrott.
Stabilan ül,kúszást elhagyta,teljesen szabályosan mászik,és MINDENHOL feláll!Ja,és mutatja a kis fejével,h.NEM!(Ezt látja egész nap! :lol: )
Perc nyugtom nincs ,fésülködni alig merek,mert műanyag kádjánál feláll,kompon,leülni meg persze nem tud belőle.

Csokinyuff!
Nagyon édi Maja,ő nagyon jó husiba van,nem úgy,mint az anyukája.
Neked nagyon szépen sikerült lefogynod!Irigyellek is érte!
Maja miket csinál?
Hogy alszik?

Bárány!
Szomi vagyok,hogy be sem jelentkeztél!!!!!!!!!!!!!!!!
Legalább,h.haza jöttetek!

Kép

Kép
kory

Kory.

Nagyon jól hangzik amiket írtál a fürdőről.
várjuk ám a képeket.Én is nagyon szeretem Szoboszlón a sétálóutcát+ a kicsi nyüzsit :)
Kingának tetszik az ovimentesség ?Az enyémeknek még furcsa-minden reggel kérdik,hogy ovinap van?
Kilókkal hogy álltok?szedett föl Kinga valamennyit? Oli miket kóstolgat már?

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Cleo!

Kilók ugyanott ÁLLNAK!
Kingának is néha hiányzik az ovi,főleg mikor unatkozik.
Most inkább azt kérdezgeti,h.mikor megyünk megint nyaralni? :lol:

Kép

Kép
kory

Sziasztok!!

Tünde!!

Nem próbáltad a szoptatás alatt is szedhető fogamzásgátlót?? Nem jut eszembe a neve, de gyógyi és szoptathatsz mellette. Van ez sem volt jó?? :oops: :oops:
Tejet nem szerencsés 1 éves kor előtt adni, sőt a mai szakmai szempont, hogy lehetőleg 3 éves kor alatt ne kapjon a gyerek tejet. Ezt én túlzsnak tartom, de könnyen beszélek, nálunk a gyerekek tejfogyasztását heti adagban mérem: heti 2dl :lol: :lol:
De az útóbbi hetekben két barátnőmmel is arra a köveztkeztetésre jutottunk, hogy a két éves gyerekeik nem bírják a tejet - bőrtüneteik vannak. Ők is jobban járnak a tápszerrel, mert ők nagyon sokat isznak belőle.
Próbálkoztok már a tejtermékekkel??? Azokat hogy bírja???
Mi lenne, ha csinálnál neki egy híg tápit gyümölccsel - gyümölcsturmixot. Persze ezt előre meg kellene csinálni :oops: :oops: Nem tudom, tényleg, mert nálunk is szopiztak a csajok reggelente másfél éves korukig, egész addig, amig emberi időben nem tudtak kelni!! :oops: :lol:

Andi!

Na, akkor én is megkusolom Dávidkát!!! :lol: :lol:

Évi!!

Mi a fenétől lenne cisztád????? :twisted: :twisted: :twisted: Nem kell rögtön rosszra gondolni!! Szerintem a fogamzásgátló le tudja annyira csökkenteni a vérzést, hogy nem jön meg!! Ugyanazt szeded, mint terheségek előtt??? Hogy érzed magad?? Jól értelmeztem? a teszt negatív lett?? Ne parázz, de menj dokihoz, mert lehet sok a hormon a tablettában. Hiszen olyan vékony vagy, nem mindegy mennyi hormont kapsz!!!!

Csokinyuff!!!

Hihetetlen az a bilizőz Buddha kép :lol: :lol: :lol: :lol: Micsoda cicik!!!! :lol: :lol: Te meg tényleg nagyon karcsú lettél - gratulálok!!!

Kory!

A Gyereksziget a Hajógyári szigeten van (A Sziget!!) Óbudán. Ilyenkor az egész nagyrét a gyerekeké. Gyreksziget cimen a neten megtalálod, pontos programok le vannak ott írva. Ingyenes!!!!!!!!! Csak a kajáért, innivalóért, fagyiért, lovaglásért és a mini vidámparkért kell fizetni.
Juli 3-ig van -asszem, minden hétvégén 10-18-ig. Több helyszin van, kicsiknek nagyoknak. Van több sátor berendezve piciknek játszórésznek, van ugrálóvár, koncert, Nestlé nyuszi fotókodás, de előtte feladatsor. Vannak ügyességi sátrak, régi gyerekjátékok, kosaras körhinta. Sok a fa, van árnyék és tényleg le lehet ülni, feküdni a fűre pihenni
Rakok pár olyan képet, ami a feelinget mutatja: :lol: :lol: :lol:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Érdemes eljönni messzebbről is, mert valóban egésznapos program, mi 4 éve kijárunk, ha tehetjük minden hétvégén amikor van.
Ja, és igen a hercegnő is kint van egész nap, üdögél a sátrában :lol: :lol: :lol:
Remélem meghoztam a kedveteket, nekünk nagyon bejött :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi

Sziasztok!

Kory: ugyan-úgy voltam mint Te tánc közben. ezért gondoltam a tornára. :roll: nem tudom mikortól kezd el hatni a béres :shock: ,de mi már kb. 1,5 hete adjuk 10 cseppet,de nem csak jókat eszik hanem jókat is alszik,most akkor hogy tőle-e nem tudom, :shock: de már nem is érdekel csak maradjon így . :wink: Domcsi is ügyeskedik a mozgás téren,Ti is ügyeskedjetek csak. :) Ettől a női dologtól meg már eddgi-eddig vagyok..

Gyöngyi:én a szopis tablettát szedem,de az (ha jól emlékszem és értettem a doki amit mondott)csak egy komponensű és nem stabil,hanem instabil?,így nem állítja be a v.zést.ezért lehet ez a pecsételő cucc,addíg míg ezt szedem ez lesz,ha már nincs szopi áttérhetek egy komplexebre,ami majd rendezi ezt a dolgot.beállítja a hormonháztartást.már elegem van belőle,Doncsi meg már keveset cicizik,sőt van,hogy rágózni kezd azért gondoltam,hogy leválasztom,de olyan rossz elszakadni tőle :oops: ,viszont kénytelen leszek..

Judit:hogy a fenében fogytál ennyit.. ? Írd le légyszi én is leszeretnék adni pár kilót. :)

Kép Ál a baba :)

Kép Még egy. :)

Kép

Kép

Kép Így iszunk egyedül. :)

Kép Ilyen lett a szobánk,hát igen van mit leadni. :shock: :?

No megyek főzni. :)
varga tünde

Hali.

Remélem Bari nem haragszik meg...
de olvastam a másik topikban,hogy kórházba került nagyfia gégegyulladással--szóval gondolhatjátok,bizti elég neki :(
Én innen azért küldöm gyógypuszámat nekik

Tündi.szerintem nagyon csini vagy. :D klassz a szoba is-és Domi milyen kis ügyi,édes nagyfiú :D

Judit.tényleg nagyon szépek vagytok a képeken.Maja még mindig kis husis,de nekem még a mosolya a sláger-bizti szép csajszi lesz nagykorában is :D

ANdi és

KépKép
KépKép
cleo27

Minden szupi, amiket feltettetek, egyedül Szilveszter betegsége nem az, biztos a féltékenység is belejátszik, Bárány, kitartás!!!!!!!!!!!!!!!!!
Megint sok meló van, hétvégén jövök!

Éva

KépKépKép
agmano

Gyöngyi!
Köszi a képeket,tényleg kedvet csináltál hozzá!
Már a neten is utánna néztem!
Most hétvégére van programunk,Szandi koncert(Kingának),és majd utánna.
Pusz

Kép

Kép
kory

fogyi=görkori.....
Maja kuszik mászik.... mindenhol feláll lépeget pár másodperce kapaszkodás nélkül is megáll. És pápázni is megtanitottam.
Vendég

Sehol senki?

Holnap rakok fel képeket,Zalakarosról,meg Kingáról valami
fürdőrucist is,h.lássátok milyen vékony!
Ma megmértük,mert ma 3,5éves,és fél évente ráteszem a csecsemő
mérlegre.Hát le sem írom a súlyt,mert siralmas.....
Megfordult a fejembe,h. el kellene vinni ahhoz a fiatal gasztrós dokihoz,aki a Kismama újságba is szokott válaszolgatni.
Hallotatok már róla valamit?
Szerintetek van értelme????
Mert 4hónaposan már ambulánsan 2klinikán is kivizsgáltattuk,viszont eltelt azóta egy csomó idő azt csak topogunk
,mint a csigák,lassan 1év alatt jó,ha 1kg.-ot hízik.

Más:
Györgyi!
Hol végezted a védőnői iskolád?
Nagyon nehéz volt?
Szomszéd fiú barátnője most végzett,és annyira kedvet kaptam.
Csak úgy magamban elcsábultam,milyen jó is lehet.
De aztán pár szóban elmondta,h.nagyon nehéz:latin középfokú,anatómia,gyerekfejlődéstan és stb..
Hát könnyűnek én sem gondoltam,de ennyire nehéznek sem.
Ő csak a tanulással foglalkozott,és így is halasztania kellett,nem lettek meg a vizsgák.
Te mennyirenehéznek élted meg?
Gyerek mellett is válalnád a tanulást?
Most belezsongtam ilyen nőies állásokban pl.csecsemős
a kórházba(bár ilyen képzést nem is találtam)ők is fősulira jártak?
Daduska az oviba,bár ez már eléggé átment néhol ilyen cseléd állásba.
Lehet azért szárnyalgatok képzeletben,mert a munkahelyemet eladták a külföldieknek,és 150!szellemi alkalmazottat küldtek el.
Engem most a törvény véd,de mi lesz vajon utánna?
Mondjuk eddig egészen más területen dolgoztam,egy nagy cég számviteli osztályán az anyagkönyvelést csináltam értékban.
Tudom ezekkel a "nőies!állással meg nem lesz félig sem a pénztálca!
Jól mondom???
Na,szépen elbeszélgetek magamban!

Azért én egy kicsit zokon veszem,h.Bari jún.9.-e óta egy mondat erejéig sem jelentkezik be!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mi is szurkoltunk,biztattuk......
Szóval írjál Bari,ha olvasod
:)

Kép

Kép
kory

Györgyi=Gyöngyi

Kép

Kép
kory

Sziasztok!
Pénteken hazajöttünk a koriból...hááát mit ne mondjak láz nélküli torok gyuszival nem gondoltam,hogy valaha korházba kerülünk :twisted:
EZ A VÁCI KORHÁZ!!!SOHA TÖBBET!!!!
Az elszámoláson a gyerek gyógykezelésére(nem csináltak vele semmit,az apjával csavarogtak a környéken) 160 ezret számoltak el a tb felé...tőlünk meg ugye 8 ezret húzteak a 4 napért!
Hát mostmár tudom hogy vác...elöször és utoljára!!
De agmanonak igaza van a nagy fájdalom tényleg pszihés volt neki ezt a dokinénink is megmondta!!
7 évesen féltékeny..ezt sem hitem volna :shock:

Kép

Kép
Vendég

Kory.

várjuk a képeket.Hallod pont így voltam én is a tanulással-gondolkodtam szülésznőben stb.stb.,de én már öregnek találtam magam rá :oops: :oops: ,hogy pályát váltsak (pedig annyian kezdik el a fősulikat 30év felett :roll: )

Amúgy Kingánál leírtad a kulcsszót...hízik...még ha 1év/1kg-t is,de akkor is...megnyugtatásul mondom az enyémek szeretik a hasukat de így is 2kg/év az átlag!!
Mennyinek mérted Kingát? milyen magas most?
Ha téged megnyugtat akkor keresd meg a dokit,akit írsz. :)

Munkahely...eddig 2helyes doliztam...mindkettőt felszámolták...ez van :?

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Gratuláunk Bárány!!!!!!!!!
Én is szertnék jövő nyárra egy ugyanilyet, csak a lába közé valami egészen más dolgot :wink: -álmodik a nyíomor....

Milyen baba Dávid? Ugye nem hasfájós? Szilveszternek teljes felépülést, szerintem Szindi is "megszínyli" a kistesót, csak nem mutatja.
Próbálj meg napi 10-15 percet csak egy-egy nagyobb gyerekkel tölteni, hallgasd meg őket és ne beszéjetek a kicsiről. Kell nekik is a biztos tudat, hogy most nem vette el tőlük Dávid az anyjukat.
Mi ezt egy 2 évessel csináltuk, nehéz időszak volt, de 1 hónap alatt rendeződött.

Pusszantás, gyönyörű gyerekeid vannak!

Kory, próbálj meg 3 évig otthon maradni, aztán meg rúgjanak ki, mert jó kis végkieleégítést kapsz. Gazdasági végzettséggel könnyeben találsz állást, mint babázóssal. Ott is leépítések vannak mindenhol. Igaz Gyöngyi?

Én majd jövő héten írok magamról bővebben állás ügyben.... reméljük megtalálom a számításomat.... egyenlőre többet nem mondok kabalából.
Sanyim megpályázott cégen belül egy jobb állást, és megkapta, azt sem mondtuk előtte senkinek, és bejött. :lol:

Pusszantás,

Éva

KépKépKép
agmano

Szia Andi!
agmano

Barátaink kisfia áprilisban volt 3 éves és most érte el a 12 kilót.
Sajnos kicsit allergiás -örökölte-, de jókedvű, jól evő! kisfiú, csak valszeg átmegy rajt a kaja.
Ne aggódj Kory, egy kislány így szép!!! Irasd be balettozni.

Most már eldugulok!

Éva

KépKépKép
agmano

végül a zárójelentésünkön torok és mandulagyulladás van :twisted: háát nem tudom....szerintem ők sem mert bekerült egy 8 éves kisfiú ,hogybezabált és fáj a hasa...nekiálltak infralámpázni az arcát 5 napig :shock: :shock: az anyja már csak röhögött,hogy milyen hülyék...magyar eü
Vendég

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
kory

éVI.drukk.drukk akkor :D :D :D
Sanyidnak gratula.

Azért a nagy titkolózásnak (más téren) nehogy az legyen a végeredménye,hogy jössz és írod,hogy született egy nunisod is :lol: :lol: :lol:

Halkan jegyzem meg:Sanyim pár hete mondogatja,hogy jo lenne kistesó :D :D -én kicsit "elnapolom" a kérdést.na...de megegyeztünk,hogy ha rendben lesz a ház... majd akkor :lol: :lol:

ééééééssss ....megtanult Zsoltim kétkerekűn menni

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!
Sikerült pár képet feltenni!
Ajánlom figyelmetekbe Kingáról az egész alakos fürdőrucis képet!!!
Na,ugye nem hiába mondom,h.iszonyú vékony?

Kép

Kép
kory

Csak az őszintét írjátok rá!
Cleo!
Nem vagyunk egymástól messze,nézzél ki valami jó képzést,aztán megyünk együtt :roll:
Nekem mondjuk a szülésznő már nagyon kieső,mert ilyen szinten már nem birom az egészségügyet,vér,infúzió,beöntés stb..
Én gondolatban csak a csecsemősig jutottam.
Szerinted ez fősulis képzés?
Amúgy neked mi a végzetséged?
Gratula Zsoltinak!
Hogy sikerült végül?

Bárány!
Na,végre hozzánk is vissza találtál! :lol:
Nagyon cuki Dávidka!
Szilveszternek mikor esett ki a foga elől?
Tejjel,h.boldogulsz?vagy milyen tápszert írtak?
Éjjel,h.viselkedik a kicsi?
Van segítséged?
Kory

Kép

Kép
kory

Kory de jó nektek nagyon szeretnék majd egyszer valahova én is eljutni :(
De még nagyon soká lesz a pici abban a korban...

Kinga nagyon jól néz ki ,sok baja lesz... Szindinek is már rengeteg irígye van az osztálytársai közül...
Dobjál magadról is egy közelebbi fürdőrucis képet...ok???

Tündi ...kb ugyan olyan vagyok alakra mint te csak mell nélkül...ezt anyu is alátámasztotta mert megmutattalak neki :lol:
Vendég

Ja a kérdéstre nem válaszoltam :oops:
Dávid eddig jó fiú ,le is kopogom gyorsan...tejem szinte már semmi sincs ,tápot eszik beba ha start aktív,remélem jól írom mert lusta vagyok felállni és megnézni a dobozt.
éjjek egyszer fölkel enni és hamar vissza is aludna csak elég lassan böfizik...
Vendég

Gyöngyi én azt mondom az életben ne igyanak tehéntejet...szilveszter nem iszik én sem...szindi szokott kakaót...a kicsinek soha nem fogok adni...
Vendég

Kory

Én nem találom borzasztó vékonynak Kingát :) .A combija+felkar vékonyabb mint az átlagos...de ennyi...poci,mellkas-teljesen rendben van.
Báránynak igaza van.sokan fogják írígyelni még az alakjáért
:D

na...majd még jövök

KépKép
KépKép
cleo27

Kory nem furcsa,hogy rajtad kívül senki nincs kiakadva Kinga testalkatán?????
Anyukámnak is megmutattam,szerinte is ez a normális kategóriában van...akkor sem fogsz soha megnyugodni ugye???
Majd szül két gyereket rajta marad egy pár kiló és anyucija akkor is azt fogja mondani egyél kislányom sovány vagy :lol: :lol:
Vendég

Tündi!

Jól emlékszel :lol: :lol: Akkor amit szedsz, az egykomponensű. De a többi bogyótól is lehet pecsételő vérzés :oops:
De valszeg a Te problémádra tényleg az lesz a megoldás :oops:
Végülis 9 hónapos, szuper ideig kapott anyatejet, de értem mire gondolsz :lol: Sára két éves elmúlt, amikor abbahagytuk, de most is hiányzik még :cry: :cry:

Gyönyörűek e gyerekek!! És mennyire hasonlítanak egymásra!!!!!! :o :o

Kory!!

Van egy kedves kis ismerősünk, ő is keveset eszik és nagyon vékonyka , náluk most azt találták ki, hogy Helicobakter fertőzése van. Ez kiirtható antibiotikummal. Kingánál már nézték ezt???
Nem tagadom, valóban vékonyka. DE az is látszik rajta, hogy életvidám és egészséges. És ahogy Bari nagylányát láttuk: egész szépen meg tudnak nőni így is :lol: :lol: :lol:

Más :lol: :lol: Védőnői szak csak nappalin van én úgy tudom. Én nem éreztem nehéznek, bár én egészségügyi szakközépből mentem, egy csomó mindent tudtam. Gimiseknek nagyon nehéz, mert ők semmi ilyet nem tanultak. Mi ezeket a tantárgyakat tanultuk, érettségiztem belőlük.
Nem gyerek mellett én nem tanulnék :oops: :oops: :oops: DE sokan kihasználják, hogy gyes alatt ingyenes a suli!!!!!!!!! Ha akarsz valamit akkor most kellene!!!! Fősuli 4 éves! Egészségügyi szakközépiskola meg asszem már nincs, de ennek utána kellene nézni, mert azt lehet estin. Én gondolkodtam a bölcsödei gondozónőségben is!! Ott is csak kicsik vannak - ez tetszene nekem. Dadusok nálunk az oviban nagyon megbecsültek - imádják őket ovónénik, gyerekek, szülők.
Csecsemős képzést azért nem találtál, mert ott szülésznők dolgoznak. Legtöbb kórházban forgó rendszerben. De ápolónők szakképzéssel is végzik ezt a munkát.

BÁRÁNY!!

Gyönyörűek a gyerekek!!! Dávidka tiszta Szilveszter - tán egy az anyjuk??? :lol: :lol: :lol:
Nem lehetett könnyű ez a korházas mizéria!!! :twisted: :twisted: :twisted: De szerintem légy felkészülve és tényleg nagyon figyelj oda a nagyokra - náluk sokkal komolyabb a féltékenység, mint a kicsiknél. Lásd pszichoszomatikus betegség - fiad klasszikusat produkált!
Barátnőmnél is 7 éves volt a középső, amikor megszületett a kicsi (aki már 5 éves) Ő azt mondta, hogy egy év után érezte, hogy visszataláltak egymáshoz. De szerintem (kívülről sokkal okosabb az ember) sok hülyeséget csinált, amivel mélyítette a féltékenységet. Teljesen beleszerelmesedett a kicsibe, csak róla szólt az élet, minden és mindenki háttérbe szorult és csak a kicsi érdekei voltak fontosak. Jól megutáltatta a nagyokkal.
A másik ami miatt nagyon oda kell figyelni Szilveszterre, hogy ő most középső lett!! Nincs kitüntetett státusza a családban: se nem a legnagyobb, se nem a legkisebb, és még csak nem is egy szem fiú!! Nagyon sok időt kellene vel , csak vele foglalkoznod!!! Ami tudom nehéz, de nagyon fontos, mert ő fogja megnehezíteni később a dolgod azzal, hogy nem lesz együttműködő. Kérdezz meg pár olyan ismerősöd, akik középsők - jó tanácsokat adhatnak!!!

ÉVI!!

Akkor drukkolunk neked - csak úgy titokban :lol: :lol: :lol: Párodnak gratula!!!!
Gyerekek jól vannak??? Nálatok nincsenek összevont ovik??
Gyere amint tudsz!!!! :lol: :lol:

Andi!!

Akkor nosza, tessék babát gyártani!!!! :lol: :lol:
képzeljétek azt mondta ma Marietta, hogy szeretné, ha lenne még egy testvér! Mondom beszáld meg apáddal!! És tudjátok mit mondott ez a piszok ember, akivel én élek :lol: :lol: Jó lenne, de tudod, anya már túl öreg hozzá!!! :roll: :roll: Azt hittem tökön rúgom! :lol: :lol: :lol:

ágyöngyi

Ma is voltunk a Gyerekszigeten! Lányos anyukák jönnek az írigylésre méltó képek :lol: :lol:

Kép Kép Kép

ágyöngyi

http://www.eu-szolnok.sulinet.hu/eu-beiskolazas.html

Kory.kukk meg ezt...igaz nem védőnői..de csak ezt találtam Szolnokon.:)

Gyöngyi.szupik a képek.holnap megmutizom a csajomnak is :lol: :lol:
Méghogy öreg,,,ilyet mondani?!irgum-burgum.na...azért ne rúgdusd..hátha még egy kisfiú összejön :D

Tündi,Judit mi újság veletek?

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

na...csak ahogy látom szakmai előképzettséget kér :(

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!

Tényleg vékony Kinga, de Martin is ugyanilyen oldalról, csakhogy mindig szemből fotózzuk őket, így nem látszik.
Na most lekapom őket oldalról...

Éva

KépKépKép
agmano

Sziasztok!

Bari!
Hát lehet ti nem látjátok vékonynak anyuddal,de hidd el,h.nagyon az
főleg a végtagjai,dereka,mindene végülis.
3,5évesen nincs 12kg ez azért mindent elmond.
Nem igazán akadok össze se a környezetemben sem a neten olyan anyukával akik itt a 12kg.-nál kapálóznának.
Kicsi ,hogy eszik nálatok?
Szindinek milyen lett a bizi?
Ő hol szeretne tovább tanulni,mi szeretne lenni?
Babázik a kicsivel?
Férjed ,mint újdonsült apuka kiveszi a részét a kicsi körül?
És a büszke nagymama?(olyan aranyos volt tőle,h.értesített és rakott fel képet)

Gyöngyi!
Írtó aranyos képeket tettél fel!
Mariettán látszik,h.ő tündököl ebben a szerepben.
Én is megbeszéltem apával,h.a hétvégén elmegyünk!
Remélem nem jön közbe semmi és az idő is engedi.
A volt szomszédunkékkal mennénk,nekik is van egy 3éves k.lányuk.
Ti mentek most hétvégén?

Nem tudom pontosan,h.Kingánál miket néztek anno ,szinte 3éve volt.
De akkor szinte 2hétig feljártunk Szegedre.
3napi széklet,vérvétel,kontraszt anyagos rtg-3órán át,uh-ok,növekedési hormon-hirtelen ezek jutottak eszembe.
Most felvetettem apának,h.a magánrendelésre vigyük el A Kismama úújságos dokihoz,de nem hajlik rá.
Azt mondta úgyse állnának meg egy vérvételnél,ő meg nem kezdi előről amit már egyszer végig jártunk végig idegeskedtünk.
Szerencsére semmi nem derült ki,meg nem is változott semmi.
Ugye ha ilyen tej vagy liszt allergiája lenne,akkor lenne észrevehető tünetei?????
Anno ezeket is nézték,de még olyan kicsi volt.
Az ismerősödék hová hordták dokihoz ill.milyen vizsgálatból derült ki neki ez a baktérium.

Sulis eligazítást is köszi.
Hát főiskolában két gyerek mellett én sem kezdenék semmiképpen
sem.
Mert ebben is olyan vagyok,mint a takarítás mániámban.
Folyamatosan csinálni,képbe lenni stb...
Most ezek ugrottak be lehetőségnek csecsemős,daduska,akkor így a védőnő kilőve.
Érdekes mondjuk,h.tényleg magas szinten oktatják a védőnőket(szomszéd csaj elmondása alapján),és egy popsikrémet nem írhatnak fel.
Daduska nálunk is megbecsült személy,de 6km messzebb,falun vagy kis községben már proli munka.
Nincs pénz takarítónőre,kertészre,és bizony a daduska a takarítónő,meg ő gereblyézi az udvart,lapátolja a havat.
Nálatok gondolom ez nincs így?

Cleo!
Egész jót találtál,meg is örültem neki,csak tényleg ott az előképzetség,mint feltétel.
Szerinted ezt véresen nézik? :lol:
Amúgy én az egészségügyben más területre semmi pénzért nem mennék!
Te?
Daduska képzés nincs ott Szolnokon?
Te most jelenleg nem dolizol?
Mit dolgoztál és hol?
Tegyél már légyszi te is fel képet a gyerkőcökről!
OK?

Kép

Kép
kory

SziasztoikŰ!
Gyöngyi a korházban is azt mondták,hogy nagyon figyeljek oda szilvire mert rossz középsőnek lenni...hát ki gondolta volna,hogy ez is probléma???Én nem
De nekem akkor is ő az első számú kisfiam és ezt tudja is!!! :lol:

Suli:én tavaly nyáron befizettem egy sulira 2 éves bölcsődei gondozónő...csak terhes lettem és nem kezdtem el...de idén lehet,hogy elkezdem mert csak szombaton kell menni,csak idén meg anyagilag szarabbul vagyunk...280E ha még jól emlékszem!!

Kinga ennyi vizsgálaton keresztülment??Akkor biztos kiderült volna ha valami baj van...
De szerencsére nincs semmi!!!
Mi is elindultunk anno szindivel,de amikor egy vastag csövet akartak ledugni a torkán(valami tükrözés féle),akor azt mondtam...vagy megmarad vagy nem...de nem engedem.
Szerintem ha ezt az emberfeletti harcot nem csináljuk vele végig akkor nem élne és ezt a lehető legkomolyabban mondom!!!
Vendég

Hali,

Bari.jol hangzik a suli....de az ára tényleg borsos :?
Én is hallottam,hogy a 3gyerekeseknél a középső gyerek megsínyli...de lehet,hogy ezt a 1-2gyerekesek találták ki :twisted: :lol: :lol: ....na jó... vicc volt....
Szeritem ez a szendvics-gyerek dolog függ attól is,hogy a korkülönbség hogy alakul +amúgy is a jellemüktől...

Nálunk Apa azzal ijesztget,hogy nagy lesz a korkülönbség ha lesz még 3-ik...de már így is 5év lenne..ha a közeljövőben lennék terhes...amit még nem akarok..szóval e szempontból már mindegy...
:?

Kory.én pénzügyi ügyintéző voltnék végzettségem szerint...meg kijártam a mérlegképest (de sajna az okj-bizi nincs meg..mert 1vízsgát anno addig halogattam,hogy kicsúsztam az egészből :evil: ).most meg ugye járok a bér/tb szakelőadóira.Munkahelyen nem doli most,de itthon könyvelek+ügyintézek :P
Én világ életemben eü pályára vágytam...eü szakközépbe akartam menni...de anyumék nem engedtek :? ...inkább közgé lett

A dajka képzésnek utánanézek!!!
(itt Szolnokon egyáltalán nincsenek megbecsülve a dadusok...sajnos...pedig güriznek annyit)

A dokiról annyit...ha apátok annyira fél az új vízsgálatoktól +minden...beszéld meg,hogy ha megkeresitek azt a dokit és elmondjátok mi van...meglátjátok mit mond...milyen vízsgálatokat ajánl..és még utána is tudtok dönteni,hogy belevágtok-e vagy sem..Attól meg hogy beszéltek a dologról a dokival még Kinga és Apa sem fog szenvedni.
:) :)

Figyi..Mezőtúron is hihetetlenül dícsérnek egy gyerekdokit.tán az országból mindenhonnan hordják hozzá....Én is gondolkodtam,hogy kikérem a véleményét orrmandi ügyben...de majd ősszel..

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!

Cleo!
Ha viszem dokihoz,akkor csak szakorvoshoz,szóval gasztróshoz.
Mezőtúri az milyen orvos?
Nem is volt eszembe,h.te meg jársz erre a képzésre!!!
Na,mesélj!
Nem rossz ám!
Mennyi idős?
Hová jársz?
Mikor tudsz tanulni 2gyerek mellett?
Mennyibe kerül?
Mikor kell menni a suliba?
Nehéz???????
Ha te mindig az eü.-be vágytál akkor te pl. ilyen infúzió bekötéstől sem riadnál meg?
Daduska képzést azért tudd már meg?
Nálatok is ez van,mint amit írtam,h.tőlünk pár km.-re falun ,a daduska takarítja a wc-t,vasal,mos,füvet vág?
Gyöngyi!

Akkor te pont azon a képzésen gondolkodtál amit Bari írt?
Bari!

Ez a bölcsödei gondozónő ez nem az ottani dadus,hanem aki velük van,tanítgatja őket,szóval olyan,mint az óvónő?
Bölcsisek nem voltunk.
Kory

Kép

Kép
kory

Kory a bölcsödei gondozónő felsőfokú végzettség...olyan mint az ovónéni..dadus nincs csak kisegitő,aki takarít rámol kaját hord stb
Vendég

Helló!

Vagyok-vagyunk. :)

Huu mi a titok ??? Mikor tudjuk meg?

Csak nagyvonalakban olvastam..

Bárány akkor együtt fogyizhatunk - buzdithatjuk egymást,ha már végleg nem lesz tejcsid..
Én meg elkezdtem vagyis gondoltam én kis naívan,hogy nem adok cicit reggel,erre most estére is kéri,de csak nyugicuminak,enni nem eszik már belőle.. :shock: Talán meg most mág fogunk is jöhet,mert nagyon rág és nyálzik,no meg nyüszis anyás a lelkem :roll: .

Tanulás:én is keresgélek valamit,muszály lesz.

Apa átment egy másik céghez,így most reggel 6.30tól este 5ig nincs itthon.Fura,mert eddig minig együtt voltunk. :(

Na megyek,mert Beni rosszalkodik..LEhet ezt azért csináljam,amiért a Barinak is a fia ,mert ő is középsős lesz,meg ilyenek :shock: pl.nem fogad szót vissza beszél,nem csinálom azértse.......kiakasztó

Kory én a lányadon csak a kezét és a lábait látom vékonynak. :roll:
varga tünde

Tündi!

Írd már le nekem,h.a Bérest milyen adagban,mikor szeditek,ill.
c vitamint mit kap hozzá,cebiont vagy v.mi mást??
Te milyen tanfolyamban gondolkozol?

Kép

Kép
kory

Kory: én reggel adom kaja közben,minenképpen kaja kell,mert különben kijön az íze miatt (én már jártam úgy),van béres C azt adom hozzá,de ha nincs akkor másik is megfelel.Ügyesen lenyeli már nincs vele gondunk.Reggel ha elfelejtem akkor délben adom.

Itt nézelődök,meg nyelven gondolkodok az sem ártana :oops:
http://smtitsiofok.gportal.hu/gindex.php?pg=9413930

Ma elkezdem szedni a másik gyógyót,mert meguntam ezt az állapotot. Lesz ami lesz. Épp tegnap olvastam egy oldalon,hogy mindenki így járt ott a cerazettel,állandó vérezgetés pötyögés stb. :shock: Frankó mi.. Remélem ez a másik jó lesz.. :?
varga tünde

Cleo!
Merre jársz?

Kép

Kép
kory

Hali.

Tündi.-Melyik bogyóra váltottál?
Amúgy nekem a "rendes" fogigátló mellett is volt pecsételőm....vagy hamarabb jött meg +ilyesmi.egyszer váltottam..mert azt mondta a doki,hogy valszeg kevesebb a hormon benne,mint ami nekem kéne...de egy idő utána 2.-nál is újra elkezdődött

Kory.
szóval suli.2éves...a záróvízsga 2009okt.lesz,de addig lesz még pár "kisebb"vízsga..
csak péntekenként kell menni.14-18-ig.Könyveink nincsenek...nem kellenek-így jegyzetből tanulunk+ van közös e-mail címünk-oda megkapjuk az előadások anyagát +Hvg+törvények...
Tanulni addig tanultam míg oviban voltak..ha itton vannak semmi....
Most nyáriszünet van nekünk is..de tanulni kéne...egyenlőre se kedvem..se időm stb.stb.
Ár? vízsgákkal a 2év 200e,de adtunk be pályázatok-és aki beadta mind megkapta a támogatást rá...így egy fillérbe sem kerül -annyira örültem neki...mert mikor belevágtam szó sem volt róla,hogy lesz ilyen pályázati lehetőség :D :D :D

Hát ha eü-ben doldoznék...infúzió+ilyenek? szerinem az első biztos nehéz lenne...de megszoktam volna.a vértől nem iszonyodom...háát de ez mer lefutott....nemhiszem,hogy pályát váltok 29évesen.

Elkezded adni a Bérest Kingának?

Szerintem is csinál étvágyat.

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Cleo!

Köszike az infókat!

És melyik suli ez?
A pénzügyi ügyintézőhöz képest mennyire nehéz?
Csak azért kérdezem,mert nekem meg számviteli ügyintéző
végzettségem van.
Még,ha már így gazdasági vonalon gondolkodunk akkor
nekem a Humán Erőforrás menedzser tetszik még,itt Berényben
van ilyen felnőttképzés a fősulin.
Csak hát a négy év!!!!!!!!!!!!!
Cleo!
És mi a statisztika,milyen arányban szokták elvégezni?
A könyveid vagyis jegyzeteid ne dobáld el ,hátha kedvet kapok :lol: :lol:
Pedig én együtt akarnék veled menni v.mi képzésre :lol:

Tündi!

Igen a nyelv is fontos lenne én is bánom,h.német érettségi után nem mentem el tanárhoz majd nyelvvizsgára.
Amúgy nyelvet tanulni utálok :oops:
Férjem meg felső+szakmai nyelven beszél.
M.helyén 80%-ban németül beszél.

Kép

Kép
kory

Sziasztok!

Akkora a titok, hogy még én sem tudok róla. Leírom, nem hiszem, hogy bármi is lenne belőle. Szóval az előző munkahelyemen a szerződéses otthoni foglalkoztatásról van szó. De még én sem tudok róla, holnap beszélek a főnökkel, hátha. Elvileg félév lett volna a határidő, de ennél a cégnél....lassan őrölnek a malmok....
Egy másik korábbi álláspályázatomra pedig ma ismét felhívtak, hogy nagyon kellenék. Kapós lettem! Ha nem lesz szerződés, akkor az anyagi biztonság miatt lehet, hogy elvállalom, de akkor lőttek a szabad életnek. Szeptemberi kezdést mondtam, ami a gyerekek miatt jó lenne.
Szóval ezeken rágódom mostanában.

Most megyek zuhizni, mert reggel nem bírok majd mozdulni. Holnap vége az ovinak, 4 és fél hétre.
Gyöngyi? Ovit mikor kezdtek? Többiek gondolom szeptemberben.
Szileszter elsős lesz? Szindi kíséri, vagy neked kell Bárány? Messze van?

Üdv!

Éva

KépKépKép
agmano

Sziasztok!
Agmano Szilveszter elsős lesz de olyan szófogadatlan rossz kezd lenni,hogy nem engedem Szindivel suliba...ő amugy is bicajozik.
Elég messze van úgyhogy kocsival,fogunk menni!!
Szindi meg továbbra is bicajjal mert nem egyszerre végeznek!!!

Ne is emlegessétek a sulit...mire két gyereket beiskolázok már anyagi csőd...és ma tudtam meg a védőnőnktől,hogy Dávid fakultatív oltásai össz 85ezerbe kerülnek,szóval CSŐŐŐD
Vendég

Gyöngyi.

Igaz utólag...megkésve +minden.de

NAGYON SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK

Kép

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!

Gyöngyi!
Cleo-hoz csatlakozva én is NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!
Na,megszerveztem apával holnap mennénk a gyerekszigetre.
Egy másik h.párral +a gyermekeikkel.
10órától van?
Mi fél 9.-kor indulnánk itthonról,mert d.u.-án 5.-kor itthon egy másik családdal partyzunk.
Ne gondoljátok,nem zajlik ennyire mindig az élet :lol:
Szóval a legmelegebbe leszünk ott.
Gyöngyi!
Van ott normális wc-zési lehetőség?
Számomra nem a legmegfelelőbb időpont most ez.
:(
Ti nem jöttök???????????????????????

Bárány!

Hogy eszik Dávidka?
Napi hány alkalommal,és mennyiket?
Éjjelek?
Szilveszteren látszik v.mi féltékenység?
Szindi segít a baba körül?
Bizi milyen lett?
Nálunk van olyan fakultatív védőoltás amit a dr.nőnk kérésre sem adott be.
Könyveket ,mint nagy családosak :) nem kapjátok kis kedvezménnyel?

Cleo!
Majd írj,ha lesz időd(tudod tele vagyok kérdéssel) :lol:

Éva!

Hát nem tudni mikor dönt jól az ember,én mindig félek feladni a biztosat a bizonytalanért.
Majd tegyél fel szemcsis képet!

Fog.gátló:én a yasminellát szedem,eddig jó,csökkentette a menny.-et(ez volt cél).Csak az furi,h minden nap ugyanannyi.
Szóval az eltelt napokkal nem túlzottan csökken.

Kory

Kép

Kép
kory

Cleo!

Akartam kérdezni,h.voltatok-e már itt lovagolni?

Kép

Kép
kory

Kory:most nagyon fölcsigáztál...lécci ezt az oltás dolgot fejtsd ki...mielött még beadatom informálodni szeretnék...minnél több helyről annál jobb.
Csajok a tivéleményetek is érdekel..Gyöngyi???

Féltékenység:hál istennek semmi nyomát nem látom Szilveszteren...Szindi meg nagylány..képzeljétek a zsbpénzéből badikat és zoknikat vett Dávidkának!!

Evés:nem akarom elszólni magam de eddig semmi gáz!!!
4 óránként 90-130gr+amennyi anyatej van(de azt nem tudom mennyi lehet),inni viszont nem kér...az bánt egy kicsit!
Remélem most nem szóltam el magam...le is kopogom gyorsan

Tankönyv:van kedvezmény de mivel Szilveszter papiron nincs nálam elhelyezve ezért állitólag mi nem számítunk 3 gyerekeseknek!!
Vendég

Hali.

Kory.lökjed a kérdéseket :lol: :lol: :lol: :lol:
Amúgy azt mondták,hogy 90% átment elsőre a vízsákon...na majd meglátjuk ezt 8)
Dejó lesz nektek holnap :) :)

Bari.
oltások...én a agyhártyagyulladás ellenit adatnám be elsőként,ha most lenne baby-m,akkor a rota-t is beadatnám (régebben ugye nem volt),mert van nagyobb gyerek közösségben.kezdésnek ennyi....
aztán 1éves kora felé a pneumot (de ezt azért,mert a 2"nagyom" füles)

De amit ténylegesen megkaptak:
-agyhártya elleni
-bárányhimlő elleni
-Hepatitis A+B elleni

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Ja...Bari...szerintem pont jó,hogy Dávid nem kér inni....akkor azt jelenti,hogy a kapott anyatej+pótlás fedezni ezen szükségleteit IS!!!
így tovább ++++++++++

KépKép
KépKép
cleo27

Vissza: Gyermekek - betegségek, gondok

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?