Új privát üzeneted érkezett!

Alle! Ez igen :D :D :D :D Nagyon boldog vagyok ,szívből gratulálok :lol: :lol: :lol: :lol: Így kell ezt csinálni :wink: :wink: Drukkolok :wink: :wink: Puszi Dalmi
dalmácia

Alle drága: ÓRIÁSI gartula!!!!!!!!! Nagyon drukkolok nektek, minden rendben lesz ne aggódj!!! Írtam privit.

Lois: mindenre értettem, "ánblokk".

Hunci: :lol: :lol: :lol: ezer millió puszi kistöki hasára!!!!!!

Mó: hajrá tüszők!!!!!!
Vendég

Alle drága: ÓRIÁSI gartula!!!!!!!!! Nagyon drukkolok nektek, minden rendben lesz ne aggódj!!! Írtam privit.

Lois: mindenre értettem, "ánblokk".

Hunci: :lol: :lol: :lol: ezer millió puszi kistöki hasára!!!!!!

Mó: hajrá tüszők!!!!!!
Vendég

Sziasztok,
köszönöm mindenkinek a gratukat! Mi is nagyon örülök, bár én majd akkor leszek igazán boldog, amikor látom a szívét dobogni és minden rendben lesz a kicsivel. Vonalzót ezért is nem csinálok egyelőre.
Köv. UH július 8-án lesz, remélem, jó hírekkel jövök majd :D
allegrobarbaro

Sziasztok! Én már több, mint egy hete barnázok. Volt egy erősebb szakasz, amiről írtam, de menisnek nem tudom, nevezzem-e, sötét, kevés (bocsánat :oops: ), kb.3 napig, azóta barna maszat. Már nagyon unom!

babaimádó
Kép
babaimado

Alle

Micsoda hír! :lol: Ügyesek vagytok! Biztos minden rendben lesz! :wink:
buborék5

Kati

Örülök, hogy minden rendben!

++++++++++++++++++++++++++++++++++
buborék5

Bubikám, még nem volt időm mondnai neked semmit. Annyira, de annyira szorítottam érted! A "SAJNÁLOM" SZÓ NAGYON KEVÉS.......

babaimádó
Kép
babaimado

Baba

Drága vagy!
buborék5

Alle+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++!!!!!
:D
(Nem látlak Téged Kati tábláján, Ti most hányadik inszem/lombik előtt kaptátok az "ajibabát?" :D )

Kati, drága!
Hogy vagy?

Bubi, Baba, Sannah,
Ti hogy vagytok?

(Holnaptól szalma leszek, Apa elhúz Németországba, gyerek a nagyanyjánál...Ketten leszünk a teknőssel :roll: :lol: - és várom pirinénit...)

tillidian

sziasztok!

mindenkinek nagyon köszönöm a drukkokat.

beu: drukk tovább+++++

baba: ölelést küldök. folytatás mikor lesz?

alle: gratulálok :lol: :lol: :lol:

sannah: beírtalak :wink:

dalmi: mikor lesz eredmény?

mó: hajrá szurik!

till: kitartást a szalmasághoz!

rólam: még kicsit barnázok, de lassan ez is elmúlik. (műtét napján és még tegnap is véreztem, de csökkent szépen.) kaptam a dokitól hematológiára beutalót, holnap megyek kecskemétre. szegeden szept elejére akartak időpontot adni.

kati
katica30

Mó, :lol: :lol: bocsánatot kérsz a hasadtól? Ez édes! :lol: :lol:

Beu BABARAGACS!!!!+++++++++++++++++++++

Till, mire hazajön apa, átrendezheted megint a lakást. :lol:

skrisz72

Sziasztok lányok!!!

Alle!!!
:D :D :D Nagyon nagy Gratula nektek!!!

Katica!!! :D :D
Örülök, hogy minden rendben van!!!!

07.04 vérvétel Köszi!

Mó!!
Ügyeskedj a szurikkal!

Baba!!!
Ölelés neked!

Tillidian!!
Progiszurit kapok én is és várom a csodát. Az ügyeletem adatom be és olyan helyesek mindig biztatnak...

Picit lelkis vagyok, hogy szerdától dolgozom, lehet otthon kellett volna maradnom a vérvételig..

Köszi Mindenkinek!!Puszi
beu9

sziasztok!
Allegro, úúgy örülök, ez aztán a csodás hír!!!!
Katica, megnyugtató, hogy rendben vagy!
Beu ++++++++++++++ !
Drukk mindenkinek!
( én végre mensizem, a 34. napra megjött)
szép napot!
nani72

Sziasztok!

Beu,
++++++++++++++++
Ne aggódj azon nem múlik a siker, hogy visszamész dolgozni! :wink:
A blasztó(i)d már szépen be is ágyazódtak! :) :)

Baba,
jaj ez a hülye vérezgetés, hogy mindig ezt csinálja veled :?

Mó,
++++++++++++++++
angel37

Beu,
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Annyira drukkolok!!! :D (Nálad most adják először a progiszurit?)

Skrisz,
milyen jó ötlet! :wink: Mindjárt neki is látok!!! :lol:

Mó,
hajrá!!!!!!!

Katica,
mire ezt végigjárod, szakértő leszel és "kivizsgálási (tor)túracsoportokat koordinálhatsz!!! :roll: :P

Nani,
jó látni Téged! Mikor folytattok?

(Én várom a fizumat, mennék már APC-t, IR-t szúratni, de ugye nem csinálják meg a 2 szép szememért... :roll: )

tillidian

Sziasztok - eddig csak olvasó üzemmódban voltam, azt is csak ritkán, annyira el voltam havazva munkával.

Alle - nagyon gratulálok!!!!!!!!

Többieknek drukkolok :-)
leo50

Leo, te nem kezdesz mostanság?

skrisz72

Lányok,
agyament kérdésem van: a hormonkezelések okozhatnak hosszú távon hajhullást? (Hetek óta hullik, de valami csunyául, hiába szedek vitamint, étrendkiegészítőt...)

tillidian

Tilli, nekem is nagyon hullik egy ideje.

Angel, Te mikor kezdesz már???

Beu++++++++++++++++++

Leo, hogy vagy?

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Nehezen bírom ezt az őrült meleget. Kimenni sincs kedvem az utcára.

Katica: okés, dolgozunk nyáron apával hátha lesz meglepi baba....
vettem neki mindenféle vitamint, hogy hátha felélénkíti a kiskatonáit :lol:
Hess barna hess! Holnapra remélem elmúlik és teljesen jól leszel! Laparod nem volt?

Till: köszi, nehezen, még néha eszembe jut, hogy majdnem, de már jobb....érdekes, hogy eddig kőkemény apa is megzuhant és utólag bevallotta, hogy bizony megsíratta a babát.

Angel: mindjárt szeptember!!!!!!!

Beu: babaragik mennek!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Beu!Ragacs++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Vas, A-vitamin, cink hiány miatt lehet.Nagyon hullik?

Sannah!Nagyölelés!

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
"Aki azt szeretné, hogy minden úgy történjen, mint a mesékben, az a meséknek csak a végére emlékszik."
viktu

Sziasztok!

Beu! Nem hiszem, hogy ezen múlik! (gondolom, nem téglákat cipelsz...) Én is dolgozást tervezek beülti után. Drukkok +++++++++

Sannah! Hajrá spontán baba!

Till! Vasad rendben van? Nekem amiatt hullott, most kezd kissé alábbhagyni (mármint nem a hajam, hanem a hullása :wink: )
Lakásátrendezésről és a múltkori sztoridról jut eszembe (bár nem pontosan kapcsolódik, de gyerektéma): keresztlánykám kapott zenélő mesekönyvet. Valami disney cucc, gombokat lehet rajta nyomogatni, mindegyik hatására más-más zenét játszik le. A könyv a nagymamánál leledzik, csakúgy, mint a család macskája. Aki egyik éjszaka könnyed huppanással gondolta magát teleportálni a kanapéra, igen ám, de ott volt a könyv. Ami megszólalt :lol: macsek őrületeset nyivákolt (gondolom, megijedt), nagymama meg mérgében kihajította a lakásból, hogy akkor kívül tágasabb :lol:

Baba :( Ezt én is tudom utálni, döntse el a banya, hogy jön vagy nem :evil: kontroll?

Nem megyünk el Hannához topiktali címén fevidítani?

Kép

Lányok,
köszi a tanácsolást!

Viktu,
relatív, de sztem eléggé (no nem csomóstul, hál'Istennek...)
Mó,
utoljára januárban csináltak teljes vérképet a lombik előtt, akkor nem szólt a házidokinéni, hogy gond lenne :roll: (úgyis mindjárt jön a köv vizsgálat-sorozat, gondoltam, addig kitartok! - július végén konzi!

Sannah, drága! (és Baba, és Viktu, és Buborék...)
ölellek Titeket!!! Nem könnyű, de legközelebb sikerül, bízzatok benne! (Enyém Apa is szok szomorkodni, és csak most vallotta be, mikor megvádoltam, hogy neki csontra mindegy...Hát kiderült, nem! Csak másként élik meg. Azapák...)

tillidian

Beu,
ragacs+++++++++++++++++++++

Mó,
szurikhoz++++++++++++++++++

Alle,
GRATULÁLOK!!! :wink: :D

KépKép
tobi

Naaa, ezt hittem én leszek az első Tobiiiiiiiii :lol:

...és ezennel Lois elindult az utolsó jujdevizsgájára, kéretik neki drukkolni, hogy szép nyara legyen nem "augusztusbaneztújratanulós" :?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois! Utolsójujdevizsgadrukk +++++++++++++++

Kép

Lois,
:lol: hatalmas klalappal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! agusztusbulizósPizsizősleszmertsikerülnifogavizsga!!!! :wink: :P

KépKép
tobi

Tobi,

Gyógyszertár vagy Rossmann vagy DM: Eisenkrauter kraft (terheseknek készült vaspótlásra folyadék formában)- fini növényekből készült, és még a bőr és hajgyógyászok is ezt ajánlják, receptnélküli és tényleg fincsi, 3-4 hét alatt megállítja a hullást. Csak tudj róla leállni.
Farkasok
farkasok

Sziasztok!
Tegnap őrült napom volt, este bezuhantam az ágyba és mint akit leütöttek :oops: meccset sem néztem.

Lois ++++++++++ augusztusban csak nyaralni fogsz, nem újratanulni :wink:

Tobi, köszi :D

Hétvégén megyünk anyósékhoz, nem leszek netközelben :? Vigyázzatok magatokra!
Puszi mindenkinek
allegrobarbaro

Farkasok,
köszi, kipróbálom a hajhullás-ellenit! (nem tom, Tobinak is hullik-e a haja, remélem, nem! :wink: )

tillidian

Till,
még az kellene meg egy púp a hátamra....... :lol:

Farkasok,
nem én kértem de köszi a tippet :wink: mindenképpen elmentem ha esetleg szükségem lesz a cuccusra :D

mi is megyünk Galyatetőre a hétvégén, szóval Drukk Mindenkinek!

KépKép
tobi

Lányok,
a babás topicban íratm erről kérdést, de itt is megemlítem: maj' 7 évvel a szülés után is tudok tejet préselni a melleimből...A prolactint beírtam a keresőbe, és magas prol. esetén biza meddőség jelentezik :shock: (és hajhullást is okoz, tk!) Ez vhogy kiment a fejemből (hogy ez a "tejelés" még fennáll) és nem is említettem KPdokinak - gondoltam, úgyis szól, ha talál eltérést a vvételeknél...Lehet, hogy ez a bibi nálunk??? :roll: - Júli végén mennénk konzira, de lehet, hogy nem állom meg és megnézetem azelőtt...

tillidian

Till: nekem is (és Katinak is) magas volt a ploraktinunk. Én már 1 éve Bromot szedek rá, napi 2 x 1el kezdtem, ma már csak napi 1 x 1/4et kell, folyamatosan ellenőrzik a szintemet.

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Till! Az nagyon fontos, hogy ne próbáld ki, hogy jön-e még a tej. Ez ingert teremt a termelésre. (Ez persze nem helyettesíti a hormonvizsgálatot, de szerintem is szólt volna a doki - pláne gyógyszert is adott volna -, ha a hormoneredmények alapján szükségesnek látja)

Tobi, kellemes pihenést! (ha a Hunguest-be mentek, akkor sztem jó választás, mi is voltunk már ott)

Lois, vizsga?

Kép

Lois megérkezős, szája lekonyulós, mert vizsgán elhasalós, bánatát alkoholba fojtós... :?
..na jó mégsem fojtós, mert gyógyszerére rá írva vagyos, hogy Loiska esetleg borocskától hirtelen meghalós.. :shock:

.......és fentebb leírt kis eszmefuttatásból láthatós, hogy Lois agya lenullázódós... :oops: :oops: :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois! :cry: :cry: azért a felszín alatt kivillan a humorérzéked, ez jó jel! :wink: mi a témakör?

Kép

Skrisz - de, jövő héten kezdem a Gonal-t :-)
leo50

Sziasztok Lányok!!!

Sajnos elkezdtem vérezni tegnap délután, nagyon kivagyok akadva!!!

Puszi Mindenkinek!!
beu9

Sziasztok Lányok!!!

Sajnos elkezdtem vérezni tegnap délután, nagyon kivagyok akadva!!!

Puszi Mindenkinek!!
beu9

Beu :(
Ne már :?

Allegro :P
Gratulálok, várunk a babavárósban az UH után :wink:

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Beu :cry: Mennyire? Pihenés, magnézium, ultro? :cry:

Kép

SZiasztok!

Jaj, Beu, ne mááár! :(
Hátha nem a rosszabbat jelenti, végülis volt már a topicon is nem egy ilyen :oops:
Nem mész el vérvételre?

Lois,
:? és még a gyógyszer sem hagy inni! :roll:
Nekimehetsz mégegyszer?

Leo,
akkor neked mindjárt indul a menet!
angel37

sziasztok!
Beu, neee! Mi a csuda történik? REméljük nem lesz semmi .
Lois, borocskázzál csak. :)
Leo, jó szurizást.
Till, lehet,hogy bromót kéne szedned ( én már 8 éve szedem :? )
A babára most várni kell, parkolok :? , megyek miomanézőbe 2 hó múlva, hiszteróm lesz, mint Katicának. ( És csak reménykedem, hogy nem kell még 1 lapar)
Farkasok, ezt a hajhullásra való szert feljegyzem, nem is hallottam róla.( pedig szakmábavág)
Hanna, nagyon-nagyon szép a fotó Zsebiről! Minden jót!

Jó hétvégét mindenkinek!
nani72

Sziasztok!

Beu: ne mááááááááár, ez nem ér, mi van a levegőben???

Lois: fenébe a vizsgával, akkor most jöhet egy kis házi tequilla party.

Leo: drukkok mennek!!

Till: édes vagy :lol:

Viktu: :lol: :wink:

Angel: írtam privikét.

Alle: köszi!!! :lol:
Vendég

(((((((((((((((((((Beu)))))))))))))))))))))
télleg mi történik?! Tavasszal babaeső, most meg csupa "nyeretlen szelvény"???

Lois,
affene!!! Micsoda tanárok, piszokság!!! :evil: (én mondhatom, mer' tanárkodom szintén...)

Lányok,
köszi a tanácsot! Amúgy mi a "bromo" teljes neve? :roll:
Mó,
becsszó, nem szoktam ám fejni :lol: , csak a kötelező havi önvizsgálatnál konstatálom mindig, hogy még most is van... :shock:
De csak szólt volna KP, hogy gond van a prolactinnal, nem??? [size=12](Ha meg nincs, akkor mitől "tejelek"? :roll: )[/size]

tillidian

Till, bromocriptin. Nem vádoltalak ám semmivel :) (önvizsgálatosan tapogatod a melled és ettől is jön a tej, vagy "ha már úgyis vizsgálod magad", megnézed ezt is?)

Kép

Mó,
változó! (Néha csak "nézésre", de néha enyhe nyomásra is)

Úgy látom, innen is mindenki szabadságolta magát... :D

tillidian

Till, korábban nekem is jött a tej enyhe nyomásra,és a hálópólóm reggelre mindig mutatott egy cseppet, de amióta rendeződni látszik az ir-em, már nem jön semmi hálistennek. :)
És a bromóból is kevesebbet kell szedni.
nani72

Lois: a fene,.... :twisted:

(((((((((((((((Beu))))))))))))))))))))

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?