Szép estét!
Hú nem is tudom hol kezdjem talán Andi veled:
Mert most írtál nem régen és erre mégg tisztán emlékszem.
Sajnálattal olvastam hogy betegek vagytok,remélem használni fog a gyógyszer és gyorsan meggyógyultok.
Jja még mindig van székrekedése Dorkának?Szegénykém,remélem használni fog a széklet lazító.Balázs is olyasmi forma mint Dorka csak kicsit magasabb 90cm és 12 kg.Szerintem se aggódj pont jó Dorka testalkata úgy ahogy van,de értem én hogy keveset eszik de ő ezek szerint ilyen fajta.
Hát igen én is számoltam hogy lassan már 2 hete nem írtam így épp itt volt az ideje hogy életjelet adjak magunkról.
Ne haragudhatok de tényleg mindig volt valami ,meg vagy 2-szer neki kezdtem írni de csak 2 sorig jutottam.
Köszi a hiányolást meg hogy aggódtatok de rossz pénz nem vész el.
Majd rakok fel képeket csak még a gépben van a másik fele meg anyósom gépén van letöltve amit a sógóróm csinált,majd azokkal együtt felteszem.
Tetőcsomagtartóban nem tudok segíteni de majd megkérdezem az Uram!
Nagyon jók a medencés képek,most hétvégén még jobb lesz a víz,így aztán pancsolhattok.Én is úgy vágyok már a Balatonra,csak lenne már jó idő.
Anyukámék most vannak oda B.bogláron,tök jó időt fogtak ki,azt mondta mikor beszéltem velük hogy csak délelőtt vagy délután szoktak lemenni a partra mert nagyon meleg van .
Tényleg hogy áll Dorka a bilizéssel?
Balázs ma meg tegnap a Wc-be pisil, a bilire csak ráül de nem pisil bele.Anyósómnál a kerteben ráadtam kisgatyát és modtam neki hogy szóljon ha pisilnie kell.Persze nem mindig szólt.
De volt olyan is amikor lepisiltük a fát.
Olgi:
Nem még nem költözünk.
Hűha ügyes kis szuper anyuka vagy ezzel a felújítással.Le a kalappal.
Kár hogy nem jösztök a talira ,de megértem anyukáddal ritkán találkozzol és minden percet ki kell használni.Na akkor most már tudjuk honnan a zenei véna a családban.
Sajnálom hogy Tündike sírdogált a maszírozásnál,de reméljük megszokja a későbbiekben.
Pintyus:
ÓÓÓÓÓÓÓÓÓ sajnálom hogy még nem találtatok megfelelőt,de ennek így kellett lennie még nem találtátok meg a tökéleteset.Csak gondolom már költöznél és meg is értem igazad van,de ne idegeskedj,oké?
Tessék pihengetni meg ebben a nagy melegben csak módjával tessék kertészkedni.
Igen igen én kértem a mici pasztát,de nem sürgős meg csak akkor hozzassál anyukáddal ha nincs sok cucca,ne cippelje nekem,ráér akkor is ha legközelebb mentek .
A lábdagadásra én is csak a felpockolást tudom javasolni,nekem nem volt csak minimális pedig akkor nagyon meleg nyár volt már június elejétől.
Jó a pocifotód.
Éva:
Köszi hogy aggódsz,de megvagyok.
jaj te szegény jó megszenvedsz,mnekd is csak a pihenést tudom javasolni amit Pintyusnak.
Örülök hogy befordult Szabika Start helyzetbe.
Panka:
Mi megyünk HRG jún 30-tól 2 hétig,először a 2. turnusban voltunk de mondtam a hölgynek hogy mi akkor megyünk nyaralni,így áttett az elsőbe.Reggel 8-tól lezs,Balázska fent van már általában fél7-fél 8 között,így nem sokat kell majd ébreszteni remélem.
Ügyes Emilid,egyre okosodik ő is.
Gratula a fogacskákhoz.
Anita:
Köszönjük a meghívást,előre láthatólag jó az időpont,bár nem tudom mennyire lesz kipurcanva kismanóm a vizitorna után de legfeljebb alszik egyet,úgy mint Andiéknál.
Jaj és nem kell készülni,majd úgy is viszünk ezt-azt.
Most már azért pihengessél ,a lakás már rendben van,itt az ideje a pihenésnek.
Na akkor még mindig nincs végleges név?Nem baj majd a szülőszobán kiderül,az ,már végleges lesz.
Jók a képek,nem vagy semmi kismama nagypocakkal evezni,Ez igen!
Edina:
Jaj te meg teljesen megijeszted az enbert,de örülök hogy jobban vagy és neked is csak a pihenést tudom írni (lehet már uncsi de ez van!
)Elég furcsák ezek a miskolci dokik de ne törődj velük ilyenek mindenhol vannak.
A doki hozzá állása no comment.........,lassan már egy autó árát elkérik.
Nekem az a durva hogy még ők mondják meg az árat??????????????Még mekkora árat.Egy magán Klinikán oké,de egy állami Intézményben?Egyébként nekem is az a véleményem hogy a szülésznő jobb választás,Már bocsi mindenkitől de nekem ez a véleményem,De mint már írtam mindenki maga dönti el.Nálam két szülésznő volt ott ,és nagyon kedvesek voltak ,így maga a szülés szép élmény maradt.
Már kérdeztem de még nem válaszoltál hogy ki a védőnőd?
Zsu:
Jja nagyon édes Pannikád,ahogy feszít a kádban.
Na de jó neked,megdobnak egy jó kis összeggel én is virulnék a helyedben.
Nagyon jók a Névadós képek is,csodaszép rajta a lányod.
Ja és köszi.
Gratula a fogacskákhoz Pannikának.
Zsebi:
Örülök hogy jól sikerült a kirándulásotok,a másik is biztos jó lesz.
Hú nagyon ügyes a lányod, már kész barlangász.
Gratulálok a bizonyítványokhoz a gyerekeknek.
Kriszti:
Örülök hogy néha írsz,és jó lenne ha jönnél a talira ,dumcsiznánk egyet meg megnéznénk a gyönyörűségedet.
Akkor elég fáradt lehetsz ha a kisasszony nem nagyon hagy pihenni.Az jó hogy éjszaka csak egyszer ébred.legalább akkor vtudsz pihenni.
Olivér mit szól a hugicához?
Reni:
Üdv itt köztünk,Gratulálok a babádhoz nagyon édes kis csaj.
Jó egészséget kívánok nektek.
Én is a kereskedelemben dolghoztam de nem nagyon vágyok vissza.
Húúúú azt hiszem mindenkinek írtam de ha mégsem akkor bocsi mert beletelt vagy 2 órába mire visszaolvastalk benneteket.Azt is több részletben.
Na jó éjt nektek!