Jó reggelt mindenkinek!
Attila,nagyon köszi a hireket a lányokról.Remélem én is ,hogy tényleg hazajöhetnek ma,de Ancsi stramm kiscsaj,nem lesz semmi baj
.
Szandra,jobbulást a szemednek,ma már kutya bajod lesz
,tudod,csak pozitivan!!
Nem lehet,hogy esetleg szúnyog csipte meg a szemhéjjadat?Az okozhat ennyire csúnya bedagadást.Vagy valamilyen gazra amit tegnapelött-azelött
kikapáltál allergiás lennél
?
Anita,nagyon sajnálom anyukádat,és mielöbbi gyógyulást neki.Anyósom is már 2x is kihordott lábon tüdőgyulladást,mert a Németh doki azt hitte csak hogy nátha
.És ő vecsésen a belgyógyász
Gyöngyi,ugy érzem,hogy mi ketten / mint a topic 2 legidősebb tagja
/,ki kell hogy osszuk a csajokat és egy kicsit öregíteni őket
.Milyen dolog az,hogy az Anett nem meri vállalni a 21 évét
??Na szép!
Jövő héten ha gondolod,ősszehozhatunk egy bulit a tiszteletedre
Hogy milyen szerepjátékokat játszik az Encsi?Hááááát.... amit a cartonról,meg a rtl-ről,tv2-ről,dvd-ről lát
Kedvencei a született kémek,a witch ......szóval ezek a csajosabb mesék.Szinte semmit sem tudok erről irni,mert ha itt van bármelyik barátnője is,magukra zárják az ajtót
.Geri veszély van
,legalábbis erre fogják.Vagy kimennek az udvarra,vagy a játszóra.
Szerintem ne engem figyelj
,én már tuti elrontottam a gyerekemet
.Állandóan felesel,visszapofázik a napközistanárának
szóval valamit nagyon elrontottam / vagy csak a mi géneinket örökölte
/,mi lesz itt még késöbb
.Nagyon félek a kamaszkortól
.Jó lenne tényleg összefutni valamikor,mert a kezdődő serdülőkorról beszélgethetnénk egy kicsit
.
Kudarc: hasonlóan éli meg ő is mint te ,meg mint a lánykád
,ha elsőre valami nem sikerül , vagy hajítja el a kezéből,vagy ingerült lesz
./ ezt is tőlünk örökölte- mi a Lajossal mindketten ilyenek vagyunk
/
[quote="ágyöngyi"]
írta:ágyöngyiUgyanis tudatosan próbálok én nem elvárni tőle teljesítményt, mert benne megvan a teljesítési kényszer.
Ezzel csak az a gond,hogy amikor már a 15-ik ötöst hozza haza,utána ha már becsúszik egy hármas,akkor már te is mérgelődni fogsz,mert nem ezt szoktad meg a gyerekedtől
.Azt,hogy közepes tanuló a gyereked,szerintem az első év végére megszokod-elkönyveled magadba,ha hazahoz 1-2 ötöst még örülsz is neki,de amikor tele van ötösökkel és becsúszik egy hármas,ne adj isten egyes
,nehezen nyeled le.De ne igy legyen nálatok
igazad van,próbálj tanulni belőlem.Én nagyon nehezen élem meg ezeket
,főleg a visszapofázásait és ezért szokott lenni nálunk a vita
és ezért félek,hogy előbb utóbb jön majd a cigi meg a pia már csak azért is-anya bosszantására
Adri,az tény,hogy az egészséges tanácsadáson nem nézik szép szemmel a másik doki betegeit
/de ezt is csak az Eötvös utcaiban tapasztaltam saját fülemmel
/,de az oltás az más.De nem hiszem,hogy nagy gond lenne,ha 2 héttel késöbb kapja meg.Mi a Lakoshoz tartozunk,de amikor szabin volt és ide kellett jönnöm,itt nem pampogtak-tán azért, nem mert ide jártam terhesgondozásra és ismertek
?nem tudom.
Láthattalak tegnap a cukinál olyan 6-7 között este?Mentem a gyerekekkel kocsival a pékhez és mintha
titeket láttalak volna,de mire ez eljutott a tudatomig
,már a téren voltam.Visszafelé meg már nem volt ott a babakocsi.
Judit,akkor jöhet az ujjabb sztori
mindenkinek kellemes napokat,jó pihit starandolást,mi hosszú hétvégünk a balcsin.