Egyébként megoszlanak a vélemények, valaki szerint a Kaáli sokkal jobb, de van olyan aki szerint a Sote még jobb.
Szerintem ha emberi oldalt tekintünk a SOTE a béka feneke alatt van, de biztos lenne olyan is aki erre rácáfol.
Nagyon rövide rólunk annyi hogy én 28 vagyok, a párom 56 éves. 2 és fél évvel ezelőtt elhatároztuk, hogy szeretnénk egy közös babát. Abbahagytam a fogamzásgátlót és vártam a csodát.
Persze semmi.Elmentem a SOTE-ra a nőgyógyimhoz, aki az alapvizsgálatokat megcsinálta (rákszűrés, ultrahang, genetika) aztán felírányított minket a docens úrhoz.
Kezdődőtt azzal, hogy elzavarták a párom az andrológiára, ahol az erdmény nagyon jó lett. Következtém én (hormonális kivizsgálás) Eredmény: Jobb mint kitűnő (még az orvos is kiakadt, hogy mennyire jó), aztán párom megint elment, de ez már itt a klinikán történt, állítólag itt még alaposabb. Lényeg a lényeg hogy még jobb eredménye lett mint az előző.
Elkezdett a "docens úr" Clostival kezelni holott semmi bajom nem volt, szerinte, Így mondta: "Egy kis gyógyszeres rásegítés még senkinek nem ártott meg".Ez így ment fél évig.
Az utolsó csepp a pohárban az volt, hogy könyörögtem, ogy csináltassuk meg a petevezeték átjárhatósági vizsgálatot, erre ő közölte, hogy nem!!!!!!! Miért nem? Passssssssssssssssssssssssssszzzzzzzzzzzzz.Erre nem volt válasz
Ez év májusában feladtam, nem mentem többet hozzá, visszatértem a régi dokimhoz.
Másfél hete megcsinálták a petevezeték átjárhatóságit (nem vészes ki lehet bírni) és az is a legjobb eredménnyel zárult.
Most ott tartunk hogy januárban irány a Kaáli (bp.-i), ott már be vagyunk ajánlva egy orvosnál. Mi azért indítunk majd rögtön lombikkal, mert a párom életkora ezt indokolja és gyakorlatilag nincs időnk. Így is eltelt 2 és fél év úgy, hogy az eddigi leletek alapján minden oké.
Ilyenkor mi van? Megintcsak nagy kérdőjelek bennem, bennünk.
Mégegyszer hangsúlyozom kérdezz bátran hátha tudok, ill. tudunk segíteni
Üdv, Ildi