Sziasztok!
Most írtam egy hosszút, már majdnem a végén voltam, erre kidobott!
Melitta!
Három heted???
Sajnálom, hogy a dokinál nem jutottatok előrébb! Egyik barátnőmnek is volt ilyen, ő is járt mindenhova, de így is baromi sokáig tartott, míg helyrejött. Azért akkor Apa javulgat, vagy csak nem bírja tovább a tétlenséget, és inkább összeszorított fogakkal vezet?
Jobbulást neki!
Gyöngyi!
Akkor most mi lesz? Helyrejön magától?
Anyós miért megy kórházba? (Csak ha publikus.
)
Vali!
Nagyon ügyi Alíz!
Ez a kakihazaküldés felháborító! Szóltál érte?
Akkor most Hármaskával mi van? Kell szurkolni?
Ildi!
Csípődnek jobbulást! Ha jól emlékszem, tavaly is a tollas volt a bűnös, ugye?
Igen, Attila vasárnap hajnalban jön haza, mi pedig hétfőn (vagy még vasárnap) délután lelépünk pár napra.
Eszti!
Annyira sajnálom, hogy így alakult!
Az a legdühítőbb, hogy indulás előtt direkt megnézetted Benyót, hogy nehogy betegen induljatok!
Hogy történt? Abbahagyta az antibigyót, és akkor újult ki, vagy még közben? Szegénykém, nagyon szenvedett?
Azért képek vannak?
Cory!
Hogy vagytok?
Angi!
Már akartam mesélni, hogy a tali előtt egyik hétvégén kimentünk az Öbölbe, és már a parkoló is tele volt!
Így maradt a hétköznapi játszótér.
Ti jártatok arra mostanság?
Rólunk:
Ma volt az utolsó Ringató. Keve hetek óta azzal nyúz engem, hogy ő a Lóg a lábát szeretné, én meg mindig mondom neki, hogy akkor kérje az Ili nénitől. Múlt héten tétova léptekkel el is indult, de félúton inkább leült. Most viszont mintha puskából lőtték volna ki, úgy rohant kérni! Meg is kapta rögtön, örült nagyon!
Én is, mert eddig itt is nagyon visszahúzódó volt (kivéve persze a rosszalkodást a többiekkel).
Déva a játszótörölközőjén feküdt előttünk, egy rágókával foglalatoskodott. Odajött egy másfél év körüli kisfiú, és szó szerint kitépte a gyerek kezéből és szájából a játékot! (Anyja persze sehol, neki meghaladta a képességeit, hogy az egyszem kölkét szemmel tartsa egy idegen helyen.
) Keve abban a pillanatban leugrott az ölemből, kikapta a gyerek kezéből a rágókát, és kioktatta, hogy "Azt nem vesszük el, az a Débáé!", aztán visszaadta, "Tessék, Déba!". Én olyan büszke voltam rá!
Tőle bárki bármit elvehet, mert nem mer szólni érte, vagy ha igen, akkor is csak halkan, most meg olyan kis határozott volt, hogy ihaj!
Kedden voltunk a bátyáméknál babanézőben!
Olyan gyönyörű, tüneményes a kisfiúk, hogy én azóta is teljesen kész vagyok tőle!
Nekem soha nem volt ilyen picim, az enyéim lónak születtek!
Nyaralás lassan körvonalazódik. Valószínűleg Veresegyházra megyünk, az nagyon közel van, ami a Dévával egyedüli felnőttként utazva feltétel. Ott van a medve menhely, szerintem Keve élvezni fogja, és akár minden nap el lehet menni, ha tetszik neki. A bökkenő csak az, hogy még nem találtam szállást.
Szálloda nincs. Panzió van kettő, de az egyik annyira nem szimpi képek alapján, a másikról meg képek sincsenek.
No, majd meglátjuk mi lesz.
Falusi turizmus jutott még eszembe, de én sajnos alaposan félreértettem ennek a lényegét.
Azt hittem, hogy ez úgy működik, hogy egy tanyafélén van egy panzió (ellátással) vagy olyasmi, és körülötte működik egy tanya, állatokkal, meg gazdasággal, ahogy az lenni szokott. Ettől Keve kész lett volna, haza se tudtam volna rángatni. Elkezdtem ilyet keresni, erre kiderült, hogy a falusi turizmus azt takarja, hogy egy faházat, vagy apartmant kibérelhetsz falun, és se ellátás, se állatok, se programok, se semmi.
Ez meg van itthon is, úgyhogy maradnak a medvék.