Na itt vagyok megint!
Köszönöm a sok bókot,amit kaptam tőletek!Még csak a pocakomra híztam egyenlőre!Nálunk is mindig a férjem csinálja a palacsintát
de látom ez nálatok sincsen másképp!Képzeljétek minden fürőzés után a kis Szonja olyan elemében volt!Össze-vissza fickándozott a pocakban!
Hannácskám meg már kész nagylány!Hát akinek kistesója lesz
dumál folyamatosan!Most teljesen lefogyott ebbe a melegbe,mert ilyenkor is lót-fut!
Nita: Megyünk még júliusban is 1 hétre Balatonboglárra!Ott teljes ellátás lesz
Emlékezzél rá,hogy Vera is úgy lett babás moist az utolsóval,hogy nem jött meg neki a műtét után ! Ha úgy érzed,hogy lehet vmi,akkor vegyél egy tesztet!Azzal nem ártasz!
Datolya: Én megkérdeztem a dokim!Totál zárt a méhszájam!Lekopogom,de fertőzésekre sem vagyok annyira fogékony és így nyugodtan bemertem menni a vízbe!
Csucsu: Jó,hogy megint látogatsz minket!
Igazad van!Most már túl vagytok a költözködésen is!Már csak a kistesóra kell koncentrálnotok!
Anda: Sajna,hogy Te meg ilyen rossz dolgokon mész keresztül!Mindenki szorít,hogy jóra forduljanak a dolgaitok!
Zsu: Én a 16. hétig hánytam,akkor tudtam meg,hogy lányunk lesz!
Én az első időszakban nem kívántam semmit,ezért szedtem az Elevitet,hogy a Szonjának legalább meglegyen mindene!Most bezzeg megenném a vasszöget is!