Új privát üzeneted érkezett!

Rosszul fogalmaztam. Nem lehet, hogy nem lesz belőle baj, hanem nyugodtan szedd, mert nem lesz belőle baj. :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sziasztok!

Bébic!
Mi újság veled? Találtál jó dokit?

Kitti!
Èn is kínlódtam, szinte minden nap fejfájással, volt hogy az algopiryn se segített. :cry: Megnéztem a neten, hogy mi lehet az oka, és írták, hogy akár magnézium, kalcium hiány miatt is fájhat. :roll: Kb egy hete szedem rendszeresen, minden nap 500mg Kalciumot, és Magnéziumot (azt nem tudom mennyit) és azóta (kopp-kopp) nem fájt a fejem!!! :wink: :lol:
susy75

aida!Bölcsiben angol nyelvoktatás????????????????????????? :shock: :shock: :shock:
Jesszusom,hiszen valamelyik gyerek még ovis korban magyarul se tud,nemhogy idegen nyelven!!!
Zöldi,látod akaratlanul is jót írtam a tejjel,székrekedésre :lol:

csajok nekem a melleim napról napra fújódnak fel,lassan ki se látok tőlük... :oops: A mellbimbóim meg annyira fájnak,érzékenyek majd be sza...ok!na itt a vízhőmérős kép(feltöltődött a gép aksija): Kép

Zöldi hőmérő -üzlet ok,majd küldöm Lellére!!! :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sarmi! Mintha csak az én cicijeimről írtál volna! :lol:

Kép
zölddisznó

Sarmon!
Az enyimek nem akarnak fúvódni...!!!!!! :evil: :evil: :evil: :lol: :lol:
susy75

sarmon. az enyemek se nagyon nonek.
jo lehet erezni a babucit!
en megyek augusztus 2-an eskuvore, de szerencsere mi regota tudjuk, mert en csinaltam nekik a meghivokat! :lol:

betti. hova mesz 4d-re?

KépKép
KépKép
mush589

Nekünk meg aug. 2-án lesz a házassági évfordulónk. A 11. :)

Kép
trombibébi

Sziasztok
Cicik:nekem is baromira fájnak,ráadásul egy pár napja a mellbimbóm is kirepedt. :(

Tegnap el kellett mennem dokihoz,mert két napja fulladok. :( Csináltak légzésfunkciós vizsgálatot,az rendben volt,de kiderült hogy a gyomorsavam visszafolyik a légcsövembe és ez csinálja a problémát.Most írtak fel savlekötőt,de arra meg rá van írva hogy terhesek nem szedhetik. :( De azt mondták így meg rosszabbodni fog. :cry:

Otthon meg behalt a számítógépünk,most elutaztunk nyaralni,innen fogok jelentkezni ahogy tudok. :wink:

edoci

Edoci! Gyomorsavra van homeós bogyó! Nekem beválik. Mit írtak fel?

Kép
zölddisznó

sarmon: A nyelvoktatást sztem félre értetted. :) Ugye mint tudjuk akkor ragad rájuk minden, így ilyen korban kell neki idegen nyelven is beszélni, ha azt akarjuk, hogy 4 éves korára nyelvzseni legyen. Lásd kétanyanyelvű gyerekek, mint pl. a most 4 éves unokahúgom, aki perfektül beszél magyarul(anyja anyanyelve) és olaszul(apja anyanyelve) mindenféle hátrány nélkül. Úgy beszéli a két nyelvet, ahogy más gyerkőcök az egyet. Az angol nyelvoktatás annyit tesz, hogy naponta 1-2 órás angol nyelvű játszócsoport van.

A melleim nekem már majdnem a terhességem első pár hetétől kezdve nőnek. És csak nőnek, és nőnek.. Remélem ennyi tej is lesz benne, mint amekkorára már megnőttek és elvileg majd még fognak. :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sziasztok csajok!De rég jártam erre, már nagyon hiányoztatok ám! :)
Ígérem, hogy átolvasom a "termést", csak kell egy kis idő. Hihetetlen, kevesebbet tudok jönni, mióta táppénzen vagyok, mint amikor még dolgoztam.... :wink:
Csak gondoltam, elujjongom a jó hírt, ma úgy néz ki, megvették a kis lakáskánkat! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (Azért úgy néz ki, mert én gyáva nyúl vagyok, és amíg meg nem lesz a jövő hét elején a szerződéskötés, addig parázok, habár letették a bánatpénzt is, de én majd csak akkor nyugszom meg. :roll: ) Szóval, most nagy az öröm, meg elindult a gőzerővel lakáskeresés. De így legalább a babó az új helyre jöhet majd haza velünk. :lol:

Holnap reggel megyek AFP-s vérvételre, már megint a szurka... :?

Bejelentkeztem szombatra a 4Dgenesisbe 4D-re, nem bírtuk kiiiiiiiii.... :oops:
Van valakinek esetleg tapasztalata velük?
bébic

Zölddi
Qamatelt írtak fel.
Homeos bogyót szedek már elég rég óta rá,a Schüssler só-natrium phosphoricumot.

Bébic
Örülök hogy sikerült eladni a lakásotokat! :D
Én csak hallottam a genesisről,nekem is ajánlották hogy jó. :D

edoci

Aida,háát nem is tudom...ezt a nyelvtanulást nekem akkor se veszi be a gyomrom...de nekem mindegy persze ki hova járatja a csemetéjét,ízlések és ficamok! :lol: :wink:

Bébic gratula az adás vételhez,kivánom hogy találjatok csini lakást,ami nektek megfelel.Egyébként ezt miért kellett eladni :?:

Kinek van már barna csíkja a köldöke és a szeméremszőrzete között?Olvastam hogy már megjelenhet,bár nekem nincs és az előző kettőnél is kb a 6-7-dik hónap felé jött elő. :roll:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Edoci: kösziiiii! :lol: Van nagy bódottág most!

Sarmon:Neked is köszi, remélem, 2 hónap alatt sikerülni fog, ennyi időnk van a kiköltözésre. Most kinéztünk már 1-2-t, a képek alapján jónak tűnnek...
Ez sajna muszáj volt eladni, pedig imádjuk, de hát 20 nm-re és a belvárosba (VII. ker.) nem szerettük volna hazahozni a babát. Bár már arra is megvolt fejben a terv, mit hova tudnánk tenni, ha mégis.... De így most úgy néz ki, nem kell már ezen agyalni! :lol: :lol: :lol:
bébic

ja, barna csíkom nekem sincs még, csak "világító" kék erek tetőtől talpig mindenhol... :roll:
bébic

Aida - azért a kétanyanyelvű gyerek az teljesen más tészta. Ha különböző anyanyelvűek a szülők, akkor azt tényleg ki is kell használni - gondolom Mush-éknál is így lesz. (Lényeg, hogy következetesnek kell lenni, és a szülőknek mindig a saját anyanyelvükön kell beszélni a gyerekkel)

Mondjk azért a heti 1-2 óa játékos foglalkozás nem fog ártani, de nyelvzseni se lesz 4 éves korára - de nem is kell, hogy az legyen.

Kép
trombibébi

Szep jo estet mindenkinek!!

Bebic, gratula, tok jo lehet az uj lakas keresgeles :D

Kerdes: tud valaki tippet, hogy hol talalok nagy meretu kismama rucit? leginkabb nadrag vagy szoknya erdekelne, vagy egyberuha.

Sok helyen van nagymeret, meg tobb helyen kismama, de nagymeretu kismama sehol!!!! Mindenhol max 46-os meret van, en normalban is 50-es korul hordtam.
Meg a vegen varratni kell :?

Egyebkent csodas volt a hetvegi Olaszorszagi utunk, mindenkinek csak ajanlani tudom az utazast, meg ugy is, hogy 12 ora volt es meg ennyi vissza.
Az autozas egyeltalan nem volt megterhelo, a tengerparti meleg volt egy kicsit durva, de zuhannyal, arnyekban birhato.

AFP: 16. betoltott utan jo menni?

Kép
zsiraf8

zsiraf8
Szerintem ott keress jó rucikat ahol nem kimondottan kismama ruhák vannak!Mert azok irtó drágák,erre a pár hónapra.Valaki itt ajánlotta múltkor a C&A-át,ha van a közeledbe nézz körül ott.Én is ott tök jó kis felsőket(tunikákat)vettem,ami nem kimondottan kismama ruha,és árban is jó volt.Meg gumis derekú halászgatyákat is. :wink:
Afp-re én időpontra szóló beutalót kaptam a nődokitól,úgyhogy nem magamtól kellett kitalálnom hogy most jókor megyek e vajon vagy sem.Jobb is... :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sziasztok Lányok!

Nem tudom Ti hogy viselitek ezt a meleget, de én mondhatni jobban kivagyok, mint tavaly 9 hónaposan. Akkor tök bírtam, jöttem-mentem, a 39. héten úgy kellett leállítani, hogy ne nagyon futkározzak már, de most meg egyszerűen csak hálni jár belém a lélek sokszor.
Bébic Én is holnap megyek vérvételre! Neked mikorra lesz meg az eredmény?? Itt majdnem 2 hetet kell várni mire kész lesz és rá egy-két napra mehetek is UH-ra. Már nagyon várom, hiszen talán megmutatja magát (fiú vagy lány). De ami még jobban érdekel, hogy minden rendben legyen vele. Ja és gratulálok a lakáseladáshoz!!!!!!!!
Zsiráf8 Én úgy tudom, hogy betöltött 16 héttől lehet AFP-re menni és tán még a 20. héten is csinálnak. Legalább is engem küldtek Pestre egy ismétlésre és akkor betöltött 20 hetes voltam. De nekem a dokim fixre kijelölte a holnapi napot, hogy akkor menjek és kész.
Barna csíkom még nincs nekem sem. Úgy emlékszem Dani fiamnál is valahogy félidőben kezdett megjelenni.
Kismamarucit szerintem is érdemes megnézni máshol is (én is ajánlom a C&A-t), mert amit kismamaruha gyanánt elkérnek a "rendes" boltokba, hát az az ár nem mindig emberi. Persze azt is ki lehet fogni, de nagy ritkán.
Fejfájásom nekem is van, de az lehet attól is mert kevés folyadékot iszik az ember.
Én is elkezdtem fulladni, még márciusban. De akkor még nem volt vészes. Aztán májusban egy megfázással együtt annyira felerősödött, hogy sürgősséggel mehettem az allergológiára. És láss csodát, ami 2 évig nem volt, most megint van. Kijött az asztmám és az allergiám is. HURRÁ!!!

Kép

Kép
17. hét

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

A fejem szétmegy, minden bajom van nekem is. Iszonyú ez a meleg... és ez csak a kezdet...

AFP: ma voltam az Istenhegyin, levetettem a vért, jövő hét közepefelé érkezik postán az eredmény (de pénteken lehet már őket hívni ha érdekel... de nem hiszem, hogy emiatt külön hívnám őket). Júli 10-re kaptam időpontot a 18. heti genetikaira... (a praxisban 20-a lett volna a legkorábbi úgyhogy maradt a sokkal drágább Istenhegyi).

Kismamaruha: van egy lány aki rendelésre varr korrekt áron, itt a babaneten is hirdeti magát, érdemes rákeresni...
Vendég

ROBINIA PSEUDOACACIA
Nekem ez bevált!

Sarmi! Nekem már vaaaaan, bibibííííí!

Zsiráf! Átérzem a problémádat. Én is 48-ast hordok, de szerencsére tudok varrni, ezért még nem kényszerültem konfekcióra.
16-hoz legközelebb. Előtte is jó!

Kép
zölddisznó

Koszi lanyok a tippeket!

Ja, es azt nem is irtam, hogy a hosszu utunk utan elmentem egy UH-ra, hogy tuti minden rendben van e 24 oranyi autokazas utan (nem mindenhol jo az autopalya).

Es a neni azt mondta,hogy szerinte tuti fiuka. Es en is lattam a kukijat!!!!

Kép
zsiraf8

Gabi! Jajj, az nagyon rsasz!

Csaki! Én holnap megyek. 10.000.- ugye?

Kép
zölddisznó

Garbielldaniell: itt is 2 hét. :( Holnap hívom is vérvétel után az UH-t, mert oda meg legalább 2 héttel előtte kell időpontot kérni.
Köszi, hihetetlen, de egy fél szikla esett le a szívünkről... :)

Zöldi: én is azt szedtem gyomorégésre, és tényleg jó, nekem is sokat segített.

Kismamaruci: én kínaiban is vettem jó felsőket, nekem a C&A csalódás volt....mondjuk 1szer voltam, akkor volt vmi egész napos 20%-os akciózás mindenre, lehet, hogy mire én odaértem, lerabolták a szemfülesebb kismamik a készletet, de akkor nem sok minden volt...
bébic

rsasz! = rossz/sz...r keveréke :wink:

Kép
zölddisznó

Zöld: igen, 10e... (azt hittem, korábban mész... plusz szerintem csak hétfőtől szerdáig veszik le, csütörtökön, pénteken már nem... hívd fel őket előtte!)
Vendég

már felhívtam, csöt.8.45-ig jók vagyunk! Már akarttam, csak lusta voltam, holnap meg visz apa.

Kép
zölddisznó

8:45??? Akkor fordulok a másik oldalamra:)))))

(na jó, nem... Lilla ha mázlim van akkor kezd ébredezni... ha nincs akkor már rég a fejemen ugrál jóllakottan...)
Vendég

Kitti
A Tisza Lajos krt. 20-hoz tartozom, de 8.-án a Vasas Szt. P-be kell mennem, meg majd a vérvételre is, de hétfőn reggel a tisza lajosos védőnéni jön hozzám családlátogatásra.
(nem szokott felvetni a kosz minket, de már pakolok az esküvőnkre, meg szombaton egy másikon leszünk, így még vasárnap este elsüllyeszetk minden csomagot a garázsba, kicsit tábori most a lakás a bőröndöktől)
Védőnéni nagyon szimpatikus volt, eddig elsőre nem csalódtam, később meglátjuk.
Neked ki az orvosod?

A mellbimbó fájás nekem is van, DM-es olajjal kenem reggel este és csak puha, varrás mentes anyagú meltartót használok. Engem még jobban igénybe vesz, mert az egyiket megműtötték korábban és hát a hegek, meg a tágulás.......

Zöldi
Máris szaladok vonalzóért! :D

Betti
Kép
betti0412

Sziasztok

Nekem kiszámolta a védőnőm hogy mikor menjek AFP-re,júli 7-én,de akkor már 17+5 napos leszek! :shock:

Az Istenhegyire én is akarok menni genetikai uh-ra,hazamegyünk nyaralásból kérek is időpontot! :D

Ruhák:Eddig egy nadrágot vettem a C&A-ba,nézegettem a Brendonba éd a Kenguru Goldban is,de néhol horror árak vannak. :shock:

edoci

Sziasztok!

Végre ideértem! Tegnap egész nap bent voltam a cégemnél és pörgés volt… Na ezért szeretem az itthoni melót, én osztom be az időmet. :wink:

Hétfőn este voltam a dokimnál, méhszáj zárt, mehet minden: terhes torna, akár vizi is (már nagyon várom), meg a sex is. :lol: Ez utóbbit nem tudom, hogy merjük-e… a terhességem eleje óta el vagyunk tiltva tőle és most szerintem az aggódásom sokkal nagyobb lenne menet közben, hogy jaj, nehogy valami baja legyen a babának… :? Van még valaki, aki ezen átesett???

A legjobb, hogy mikor már jöttem ki a dokitól, akkor jutott eszembe, hogy a nemére elfelejtettem rákérdezni. Volt egy listám kérdésekkel, azokat megbeszéltük, de ezt nem írtam fel. :lol: No majd a genetikain két hét múlva. A dokim a magánrendelésén csak azért UH-zott meg gyorsan, hogy lássa, mekkora a baba, hogy mikor küldjön AFP-re. Na, ma reggel az is megvolt. Eredmény jövő héten.

Még egy aggodalmam: Az UH-k alatt nem nagyon aktivizálja magát a babánk. :? Szerintetek ez normális? Eddig szinte semmin nem paráztam, de most ezen elkezdtem aggódni, hogy nehogy valami gond legyen, hogy nem mozog eleget! A 12 hetes genetikain még kapálózott, aztán azóta kétszer nézte a doki, és mind a kétszer meg kellett löködnie, hogy felébredjen.

Laura!
Nagyon sajnálom a második babátokat! :( Kiderült, hogy mi okozta a bajt?

Kokitti!
Én is nagyon fejfájós lettem, kb. a 12. hét óta. Van, hogy egész nap őrülten fáj. Most is. Nekem a doki azt mondta, hogy a 12. hét után a méhlepény átvette az irányítást, most már nem kell annyira parázni a gyógyszerektől. Szerinte bármit be lehet venni, Algopirint, Aspirint, Sharidont… lényeg, hogy csak akkor, ha már nagyon muszáj. Hát én eddig tűrtem és szerintem fogom is. Jobb a békesség.

Sarmon!
A melleim nekem soha nem voltak kicsik, de most… mint két görögdinnye! Apa csípi a helyzetet! :wink: Nekem szurkálni szoktak, meg a bimbó érzékenység is fennáll. A barna/fekete csík még nekem sem látszik a hasamon.

Edoci!
Jobbulást! És jó nyaralást!

Bébic!
Gratula a lakás eladáshoz! Aztán csak módjával pakolj a költözés alatt!!!

Zsiráf!
Kismama ruha kérdéshez nem tudok hozzászólni, nekem anyukám varrja őket. (De én is kritikus méret vagyok alapból is. :-D) Van már terhes nacim, amit majd lehet bővíteni, ahogy nő a poci, meg egy csomó tunikám. Nekem az AFP-re konkrétan megmondta a doki, hogy melyik két napon mehetek. Ma reggel voltam és 16 hetes 2 napos vagyok.

Kép
Kép
lbernuska

Bebic. Szuper hir a laskrol. GRATULALOK!!!!!
Orulok, hogy jelentkeztel. mar kezdtem aggodni.
en is csak csupa jot hallottam a 4d genesisrol.

Trombi: igen, remeleljuk a gyerkoc megtanulja majd mindket nyelvet. baratnoknel jol mukodik.

sarmi. en is vettem gumis dereku halasznacit a c&a-ban. nagyon kenyelmes.
itt juliusban kezdodik a sale! arra varok!

bebic/grabriell. en is holnap megyek vervetelre. fogalmam sincs, hogy mikor lesz eredmeny!

zsiraf. szupi, hogy jol sikerult a nyaralas. remelem a mienk is jo lesz majd. es egy gratula a kukacoshoz!!!!!

edoci. brendon borzalmasan draga.

KépKép
KépKép
mush589

ibernuska. biztosan csak aludt a baba, amikor uhuztak.
amikor en 4d-n voltam 12 hetesen, nem nagyon mozgott magatol, egy csomot kellett kohognom, hogy megmozgassuk. mukodott.
esetleg igyal egy kavet, kolat vagy egyel csokit az uhu elott. az majd felebreszti :lol: :lol:

KépKép
KépKép
mush589

Akarok menni nyaralni. Tengerre! Most......
Akarok a gumimatracon nyújtózni, a vízen ringatózva és szeretnék napozni és semmit sem csinálni!
Milyen egy hisztis nap.

Betti
Kép
betti0412

Sziasztok lányok,

köszönöm a sok-sok választ, na sikerült megtalálni, szóval a Budapesten levett AFP-k nagy részét a Schöpf-Méreiben csinálják és ha nem akarsz várni az eredményre 10 napot-2 hetet, akkor a vv. után 4 nappal már tudnak eredményt mondani a 476-4400 telefonszámon a Schöpf-Mérei AFP-laborjában.
Úgyhogy köszi a segítséget :(

Kép
Kép
pannati

Betti!
Ne is mondd! Én is a tengerben akarom áztatni magam! :evil:
Jövő héten elmegyek szabira. Még ha nem is megyek nyaralni, legalább végig tudom járni a már kiszemelt bababoltokat! És eljárok úszni.

Végre mehetnék Aquanatal-ra, erre a Campona melletti usziban (ami nekem tök közel lenne) július elejétől augusztus elejéig nyári szünet van... :evil: Tud még valaki máshol is ilyen foglalkozást? Főleg Buda jöhet szóba.

Kép
Kép
lbernuska

szia pannati..
most csatlakoztam..és látom hogy december 20,-ára vagy kiirva. :oops: :o én is a védőnő szerint :lol: bár a netes kalkulátor dec 18-ra számol...
te hogy állsz a tűnetekkel?mármint te is ugy vagy vele hogy olyan mintha nem is lennél terhes?kérlek irj és nyugtass meg mert én nem tom mi van--.előtejem az van egy rahedli,ma hánytam..de amugy nem érzem hogy terhes lennék.pedig már van egy győnyőrű lányom.,. :roll:

Kép

Kép
nikianya21

lbernuska! Szerintem ne aggódj hogy a baba sokat alszik,gondolhatod ö se nagyon birhatja elz a kánikulát!Fog az még a későbbiekben úgy rúg-kapálni téged belülről hogy csak na!Na meg majd ha megszületik sőt ha elkezd mászni,tipegni...egy perc nyugtod se lesz.Élvezd csak ki ezt a nyugis időszakot! :lol: :lol:
Nekem meg most két napja rengeteget mozog,már nagyon érezhető.Reggel arra kelek,este arra fekszek,hogy bukfencezget ide-oda! :D

Zsiráf gratula a kissrácodhoz,már én is nagyon kiváncsi vagyok h nekem mim lesz.A párom és a kisfiam ragaszkodnak a kisfiúhoz!

nikianya21! A pocakod se nől???

Mi holnap Balcsizunk!!!
Augusztus legvégén megyünk nyaralni,egy thermál hotelbe ,remélem akkor is leszek még olyan állapotban (méhszájra gondolok)hogy belemártózhassak a vízbe.Elég uncsi lenne ott üldögélni a medence szélén... :roll:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Berni! Az UH-n nem baj, ha nem mozgott, valószínűleg épp aludt. (És anyázott, amikor a dokid felrázta :evil: :wink: )

Bettyke! Mennnnyééééé! :lol:

Sarmi! Coca irigy, mert még nem érez bukfenceket.

Kép
zölddisznó

Nikianya,

én úgy érzem, szerencsére :) Borival elég vacakul voltam, ráadásul 4 hónapot kellett feküdnöm (ő is december 20-án született, ahogy a vonalzó is mutatja, szinte egész nyáron az ágyat nyomtam), most szerencsére nem volt olyan erős a hányinger, inkább a fáradékonysg és az alacsony vérnyomás, fél vödör kávé után is csak 80/50 a vérnyomásom :roll:
A Picike mozog is, úgyhogy emiatt is érzem, hogy valaki lakik bennem és ez nagyon jóóóóó :D

Kép
Kép
pannati

Sziasztok!

Jelentem nekem sincs még barna csík a pocimon!

Zsiráf!
De jó volt nektek Olaszországban, és jó ,hogy kibírtad az utazást! :wink:

Bébic!
Gratula a lakáshoz!! Akkor a kismanó már szép nagyba érkezik! :lol: :lol:

Bernuska!
Szerintem is normális. Mikor otthon voltunk 4D-n az enyém picuri is szindizott!! :P :wink:

Tényleg csajok, terhesen mennyit lehet napozni? Egyáltalán kidobhatom habtestemet a napra? Na persze nem 35 fokban és nem a déli órákban gondoltam! :lol:
susy75

De jó azoknak, akik érzik már a babácskát!!! 8)
susy75

lanyok ma ra kellett jonnom, hogy nem eleg gondolni arra, hogy meg kene locsolni a viragokat, hanem tenni is kellene erte. abban remenykedtem az elmult ket napban, hogy majdcsak esik az eso. egy csomo viragom elszaradt. erre hazajovok munkabol, meglocsolom oket, es 15 percre ra elered az eso. :evil: :evil: :evil:

pannati. az vicces, hogy talan ugyanazon a napon szuletik a kisteso, mint bori.

Sarmon szivesen cserelnek veled, es mennek a Balcsira, Lanzarotte helyett.
Furi, hogy koztunk csak egy nap van. tehat valoszinu, hogy az en csemetem is bukfencezget, csak en nem erzem, te meg igen. sebaj, annak is eljon az ideje.

KépKép
KépKép
mush589

pannati

kőszőnőm a választ...a hasam az nő...hatalmas..és hiába 2.baba egyszerűen bizonytalan vagyok.sokszor érzem hogy mintha mozogna de aztán meg leáll...ez még igy lesz?
nem kell éreznem minden nap..?
ma tőltőttem be a 15. hetet..:Djol érzem magam,teljesen panasz mentes vagyok..csak lehet azért izgulok mert már 4 hete nem láttam. :oops: :lol:
Még lenne egy kérdésem..gyakran ugy érzem a mozgást hogy kb kőldők felett 1-2 cm jobbra...de még nincs ott a méhem..a baba rugása kisugározhat oda?
ma éreztem egy olyat amikor oldalt fekűdtem hogy egyik oldalrol átment a másik oldalra..
:roll: És még az érdekelne mert a védőnő azt mondta ez ő hogy amikor hanyatt fekszem sűrűn érzem hogy kőldők alatt kifeszit..mintha egy férfi őkől nyomná ki a hasam belűlről.aztán eltűnik.a védőnő szerint ilyenkor kinyomja magát vagy nő de mindenképp a mozgás jele,,:Dez akkor télleg ő?

Kép

Kép
nikianya21

Zöldi: az első 12. hetes vérvétel után, azt mondták, hogy akkor szólnak vissza a laborból külön, ha valami baj van, nagyon rossz az eredmény, nos nem szóltak...remélem ez jó...

Jövő hét szerdára azonban már meg is van a teljes eredmény! Majd meglátjuk.

Ki kezdett el terhestornázni?

Kép
mannababoca

Sziasztok!
Csak ismét gyors életjel, netünk még sehol, már kezdenek elvonási tüneteim lenni...
Na de szombaton már talán lesz.

Holnap megyek az Istenhegyire, zabszem a s___emben, de szerencsére nem azt nézik uh-n... :) Remélem minden ok, mert ezidáig nem is mertem beleélni magam semmibe, pedig úúúgy szeretném!

Na ha lesz net, jövök, bár esályem sem lesz visszaolvasni... :cry:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Susy! Lehet napoztatni a pocakot is, csak a túlmelegedést nem szereti.

Mush, az esőisten! :lol:

Manna! Éééértem.
Terhestorna? Én csak a jógát nyomom.

Mágnes! Nagy drukk az istenek hegyére!

Kép
zölddisznó

Zöldi!
Okés, köszi! :wink:
Nem nehéz a jóga?
susy75

Susy! Ez egy "lebutított" kismama jóga. Egyáltalán nem nehéz.

Kép
zölddisznó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?