Új privát üzeneted érkezett!

[quote="kvaszeva"]M írta:kvaszevaindenki küldheti a Banyósát. Boszorkányégetést rendezek. Nem tudom mennyi a büntetési tétel, de van egy jó ügyvédem, majd az tisztáz a t. Bíróság előtt. :wink: :lol: 8)

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ééééééééés látnátok a férjét :roll:
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Laptető! :twisted:

Rima, végre képek! Nagyon helyes a kis Leon! 8)

Évi

KépKép
kvaszeva

[quote="kvaszeva"] írta:kvaszeva
[quote="jimmorrison"] írta:jimmorrison
[quote="kvaszeva"] írta:kvaszeva
[quote="jimmorrison"] írta:jimmorrisonvi baba, nehogy ennyire bírkának nézz mán, van egy progi, beírtam, hogy van két kölök, bruttó 500 és ezt dobta ki a gép :D

Sejtettem, hogy nem álltál neki számolni, csak gondoltam megemlítem. :lol:

kösz a futtatást :wink:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

hehehe 8)

Kép
Kép

mpatr

Pati írta:
[quote]m írta:ost pl. az, mint a rajzfilmeken, hogy beleszúrtok a csónakba egy kést és anyós megy a Marsra, mint egy ráncos űrsikló
Naggggyon kezdesz belejönni az anyósos projektbe, legalább Neked lassan nem kell gondolkodnod a melón, nyitsz egy "hogyantüntessemelazanyósom" szaktanácsadó irodát. Így már referenciád is lesz

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ez nagyon teccccccccccccet!!!!!!!!

Pumperka!
:lol: :lol: :lol: :lol: (nyílvessző)
Tényleg hogy viselte Zsombi az oltást??????
És mivel mentetek??

Kvaszeva!
Köszi a drukkot!!!!!!!! Reméljük összejön!

Rima!
Nagyon édes a kicsi Leon!!!!!!!
Anyós hol van???
Vendég

Patti :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tudtam, hogy számíthatok Rád! :lol: :lol: :lol: :wink:

Évi

KépKép
kvaszeva

olyan édes babaszagúra izzad Norton :D
kész vagyok, egész nap szagolgatom ebben a melegben :lol: :oops:

Kép
Kép

mpatr

Sziasztok lányok!

gyönyörűek a babák és tök jól tudtok fényképezni, nekem ez kevésbé sikerül :(

Szeretnék kis statisztikát csinálni, léccci segitsetek nekem. Sajna Domi baba koponyája sokkal gyorsabb ütemben nő mint az átlag, úgyhogy most vizsgálgatják jobbra balra, de -szerencsére- eddig szervi okot nem találtak (még a CT vizsgálat hátra van). Egy genetikustól hallottam, hogy Kelet-Európában statisztikailag nagyobb a babák feje mint a nyugati átlag, igy valószinűleg csak valamilyen genetikai adottságról van szó (vagy extra okos a baba :)
Megnyugtatásképpen megtennétek hogy leirjátok hogy 3 hónaposan mekkora /mekkora volt a babátok fejmérete kb ? Igy láthatnám, hogy tényleg nagy-e Domié vagy csak az itteni, belga viszonylatban tűnik úgy. Előre is nagyon köszi !!
:D
(próbáltam a neten valami statisztikát találni az átlagos magyar koponyakörméretről de nem sikerült..)

Andi

KépKép
andee73

[quote="kvaszeva"]P írta:kvaszevaatti :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

mit gondolsz, pusztán emberbaráti szeretetből pedzegetem ennyire a kerti partit? 8) 8) 8) 8) 8)
ennnyi nekem is jár. :D :D :D :D :D
mármint vizuálisan. :P

:wink:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

mpatr

Na, lépek, mert felébredt és ahogy Patti Gorkája mondaná: "bál, bál, ordibál". :wink: :lol:

Este Németország - Törökország meccs. Majd akkor még jövök.

Csók.

Évi

KépKép
kvaszeva

FOGADJUNK, HOGY A KVASZÉVÁNAK AZ LESZ AZ ELSŐ, HOGY MEGMUTATJA EZT AZ OLDALT A FÉRJÉNEK...
Banyek, még tisztáa mosni sem tudom magamat.
EGY ÜGYVÉDNEK?! 8)

Kép
Kép

mpatr

[quote="mpatr"] írta:mpatr
[quote="kvaszeva"]P írta:kvaszevaatti :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

mit gondolsz, pusztán emberbaráti szeretetből pedzegetem ennyire a kerti partit? 8) 8) 8) 8) 8)
ennnyi nekem is jár. :D :D :D :D :D
mármint vizuálisan. :P

:wink:

Ja, és Neki 3 pasija van, nekem 2, és abból is lenyúlná a felét! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vizualizálni aaaaaaaaaaaaaaaaaazt lehet! :wink:

Évi

KépKép
kvaszeva

Kvaszeva írta:
[quote]N írta:a, lépek, mert felébredt és ahogy Patti Gorkája mondaná: "bál, bál, ordibál".

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Andee!
Nekünk 44 cm! 3 hónaposan a fejkörméret...

Rima!
Nem csak a kis Leon jó pasi!!! A "nagy" is! :D :lol: :D :lol:

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

[quote="mpatr"][ írta:mpatrsize=75]FOGADJUNK, HOGY A KVASZÉVÁNAK AZ LESZ AZ ELSŐ, HOGY MEGMUTATJA EZT AZ OLDALT A FÉRJÉNEK...
Banyek, még tisztáa mosni sem tudom magamat.
EGY ÜGYVÉDNEK?! 8) [/size]

Megkíméllek! :wink: :lol:
Ezt az oldalt én nem mutatom meg Neki. Majd Ő megtalálja. Úgyis minden nap beleolvas a topikba, hátha történik valimi Őt érdeklő. :twisted: :twisted: :twisted:
Pl. a minap Feri által prezentált autós képek nagyon érdekelték. :wink:

Évi

KépKép
kvaszeva

Potyka! Nekünk a tetőtérben 3 szobánk van és mindegyikben van egy-egy ún. split klima, aminek külön van külső és belső egysége. Felszerelni, beüzemelni csak szakember tudja, mert fel kell gázzal tölteni. Plusz, ha használtat kaptatok, a szűrőit mindenképpen tisztítassátok meg. Egyébként, ha elég nagy a teljesítménye akkor tegyétek valami központi térbe ahonnan mindent tud hűteni.

andee! Borókáét tegnap 41 cm-nek mérte a védőnő. De mi nem vagyunk nagyfejűek. :D

Jim! Hogy miért bruttót kérnek??? :shock:

Ezt az Eddát hogyan is gondoltátok? Mert tök jó lenne, dehát enyém gyerek csak cicizik és 9-kor nálunk full szoptatás van. Lefejt tej meg nincs, meg amúgy sem enné meg.

Rima! Nagyon helyes a kisfiad!!!

Kép
Kép
Kép
petramama

Juditk! :lol: :lol: :lol: ! azert te sem panaszkodhatsz :wink: !

Marti! anyos az elso kep jobbra van :oops: !

Kép Kép
rima

Andee! Botondnak 41 volt 3 hósan.

Évi

KépKép
kvaszeva

Panny! Még neked akartam írni, hogy Petra 6 hónapos korában volt Dorka bárányhimlős, aki a szomszéd kisfiútól kapta el, mert a kiütések megjelenése előtt pár órával még együtt játszottak nálunk a lakásban. Petra is egy légtérben volt velük és Petra sem a szomszéd gyerektől, sem a tesójától nem kapta el. Pedig akkor már nem csak szopizott. :lol:

Kép
Kép
Kép
petramama

petramama: még én sem tudom, mert Martin bébi csak cicin szokott lógni, de vmit kitalálok. Addig bepróbálkozom lefejt tejjel, 1-2 hetes kora óta nem látott üveget...

évi: nem mondod, hogy a férjed olvasgat? Na, frankó, milyen kis ribinek nézhet :oops:

jajám, rima férje is jó pali :oops: nekem a feketék jönnek be, fújfúj szőke. Pedig az első big love szőke volt :lol: :lol: :lol:

andee: martin fejét születés óta nem mérték. Hosszát sem. Kg-ot is már 5 hete, mert visszavittem a mérleget. Doki házhoz jön bökni, tanácsadásra így nem járok. Nem is kell, azt mondta a védőnőm.
Vendég

pumperka, én meg arra gondoltam, hogy a legutóbbi gyűrűmet olvasztatom be, mert ekcémás tőle az ujjam, nem bírja a bőröm. Elég vicces, mert ez volt a legdrágább. (5.-nél már merészebbet választ az ember :wink: ). Nekem a 2. tecc a legjobban, az olyan egyszerű, de a férjem k....a kiakadt, mikor feldobtam neki, hogy inkább azt hordanám...
Vendég

Koszi a dicseretet :) ! Imadom a kis palimat, na jo neha a nagyot is :oops: :wink: !

Jim! Nekem is a feketek jonnek be(marmint haj), de sokszor a kisugarzas sokkal tobbet er! Noverem meg egesz eleteben azt mondta, h fuj szokes stb,, erre a ferje olyan szoke, h ennel szokebb mar nem is lehet :) ! Amugy a te ferjeid is jo pasi(sot szerintem az exed is, marmint kinezetre :roll: )

Kép Kép
rima

Jim! De legalabb megvannak a gyuruid, az en parom mar azon is kiakadna, h mit kitol kaptam, ezert neha fullentek :oops: , jot szoktam rohogni a feltekenysegen :lol: !

Kép Kép
rima

Enyém férjem szőke, kék szemű és vékony. Álmaim pasija barna hajú, barna szemű, macis alkatú. Volt is ilyen. :oops: Volt vagy 195 cm, 120 kg, barna hajú :roll: :wink:
Úgy tetszett ahogy a piros póló úgy állt rajta mint micimackón :oops:
Feri ezzel szemben 2 méter, és 94 kg. Sovány... :( Főleg mellettem :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :lol: :lol:

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Jim!
Levente 23 kg :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Van vagy 110 cm, elég husi, barna hajú. Ő lesz álmaim pasija.

Nimó 8 kg. Tiszta apja. Majd teszek képeket. Kis szöszke, gyönyörű kék szemekkel. És még mindig nagyon jó baba.

Ja Gyulán vagyunk nem volt net, és nem is lesz. Csak most van :cry: :cry:

Üdv mkinek. Szépek a gyerkőcök.

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Na jó, megyek fürdetni, meg hal a tortán-ozni. Ma olyan kaját rittyentettem, hogy csak na. Barátnőm meg tesóm, anyukám, Levi el voltak ájulva. Pedig menet közben találtam ki. Cukkini, fehérpecsenye, répa, hagyma, fokhagyma, borsó, kapor, zöldségzöld, paprika, paradicsom, tejszín, tejfől, ételízesítő, oregánó összerottyantva, tésztára ráöntve. Isteni volt.

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Jupíííí, vezetnek a törökök!!!! Mindenki nézi??? Kép

Hapsi ügyben nekem tök mindegy volt mindig is, csak szőke kékszemű ne legyen, na milyen van??? Szőke kékszemű nanáhogy. Kép De legalább az egyenruhájára gerjedek, hamár a fejére nem is... Kép Meg a balkezességére... Kép

Baszki, kiegyenlítettek a németek... Kép

Böbi

Kép

Kép
bosek

Visszatérve az egyenruhára: az első smasszer volt, a második tűzoltó, a mostani szintén smasszer.... áááááá, dehogy vagyok én függő... Kép Kép Kép

Na jó, mostmár teljes figyelmemet a meccsnek szentelem, hajrá törökök!!!! Kép Kép Kép

Böbi

Kép

Kép
bosek

Még csak annyit, hogy a mai napot azzal ünnepeltük, hogy levágtam a kiscsaj haját, mert már a háta közepéig ért és piros volt alatta. Majd teszek fel képet holnap.

sziasztok

Böbi

Kép

Kép
bosek

[quote="bosek"]H írta:bosekapsi ügyben nekem tök mindegy volt mindig is, csak szőke kékszemű ne legyen, na milyen van??? Szőke kékszemű nanáhogy. Kép De legalább az egyenruhájára gerjedek, hamár a fejére nem is... Kép Meg a balkezességére... Kép

Ez is tiszta lökött! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Isten éltesse a 4 hónapos Blankát! 8)

Évi

KépKép
kvaszeva

Jim, ne parázz! A kedves férjem addig nem alkot véleményt senkiről, amíg legalább egy-két órát nem beszél az illetővel személyesen! :wink:

Évi

KépKép
kvaszeva

Andi,
Panka fejmérete 41cm volt a 3hós oltásnál...

A számokról:
már megint elkezdtem parázni. Ma mértem a kiscsajt (már csak hetente egyszer mérjük), és megint csak 80 grammot hízott. Előtte héten 60-at. Tökre elkezdtem megint parázni, hogy mit nem csinálok jól, mi a gond már megint szopi-ügyileg. Panyókartárs egyébként napi 5ször szopizik, 120-150 grammokat (asszem, mert nem mérem, csak régebbről tippelem a cicim alapján). Szóval nem eszi meg a "hivatalos" adagját. De mit csináljak? Tömjem meg? Szinte mindig alszik 2 etetés között, én meg azért nem ébresztem fel, hogy meglegyen a napi adag......Próbálok sokszor becsempészni plusz egy etetést, de nehezen megy. Ja és a legnagyobb bajom, hogy ő sosem jelzi, ha éhes, az sem látszik, ha jól lakott..szóval csak úgy elvan...na ezt jól kifejeztem.
Amúgy 6500gramm (4250-el született)

A medence-pancsi köv. fejezetét elnapoltuk, mert olyan rohadt meleg volt ma megint, hogy nem volt szívem a tegnapi sokk után kivinni a babót az udvarra...talán holnap..én már nagyon várom :)

KépKép
kmanna

Helló!

Jimm, Pati!

Hír az semmi de hogy őszinte legyek nyomozás se nagyon.....
Mi már 100Xtöbbet derítettünk ki mint ők, de sajnos amit tudunk abba semmi bíztató nincs.
Mindig csak annyit mondanak rajta vannak az ügyön.
Kérdem én min???Holnap lesz 6 hete hogy eltünt és még a telefonját sem mérték be..Szarnak az egészre. :evil: :evil: :evil:
Akivel eltünt mert hogy ketten a kolegájával tüntek el, van egy 2 éves gyereke is! Nagyon szenved a kislány... sajnálom őt is de az enyémet főleg minden nap kérdezi miért nem hívja fel, mikor jön már haza, stb....

Hogy kell ezt az idézetes bigyót??látom nektek nagyon megy. :lol:

PATI!

Már nem tudom hogy írtad pontosan és ha visszanézem eltünik amit eddig írtam, de a lényege az volt hogy leszarod a Patakyt meg hogy iszik stb...

Kérném innentől kezdve az Edda szót is hozzá tenni és tiszteletben tartani hogy kedves kis topikos barátnénknak azaz Patakiné Varga Petrának (pepikének) kicsi férje neve PATAKI ATTILA így hát nem szídjuk szeretjük! :wink: :lol: :lol:

Mni!
Ismerős a minap az én pici drága csendes angyali kislányom megmutatta hogy a gyantázásnak nem híve, végig üvöltötte torka szakadtából, mire kapkodva, végeztünk elaludt :shock:

Jimm!

Ha találsz ilyen bruttóval állást megadom az adataim és nekem is keress. JÓ??

Alika egyáltalán nem eszik( nem anyára ütött) a napi maximum fogyasztása 4 alkalom alatt mert hogy többször még kicsi szájához sem veszi, max.300ml !! Én meg kivagyok mert nem hogy hízna fogy a drágám. Nekem megjöttek a piroséktól lehet hogy azért??
Na de akkor a tápszert meg miért nem azaz azt sem azaz semmit sem! Érti valaki?

Igen látszik hosszúra sikerült levelemen a fáradtság és a hibbantság hát bocsi, ez vagyok én :oops: :oops:

pepike

Kép

Kép
pepike

Kmanna, szerintem ne izgulj, Zalán ebben a melegben alig eszik, mostanában mérem a reggeli evését, ha megeszik 130-150 grammot az csúcs, de abból is visszajön egy csomó. Ilyen melegben szerintem Ők sem kívánják a kaját annyira. Csak én :oops: . Az én gyerekem nappal alig alszik, talán fél órákra elszunnyad, de ennyi :( . És mire elalszik az is szenvedés...
Viszont este és éjszaka jó alvó, mondjuk ez a jobb variáció :lol: .

Kép
kikó70

Andee: Fruzska feje születésekor 37 centis volt, a háromhavi vizsgálaton 42

Potyka: megvagyunk, nem kapott be a mamut, csak dög meleg van ;) meg be kellett mennem ma a munkahelyemre, ezzel elment a délután, mert kb. déltől négyig ott voltam, aztán meg pihentük ki a meleget, és csak pihegtünk meg pihegtünk meg pihegtünk

Bosek: azta! le kellett vágni a csaj haját :roll: nem semmi! Mondjuk megértem, mert Fruzskának ugyan alig van haja, de annyira izzad az alatt is

Jim, Pati, és a többi eddás: menjetek, mulassatok!

Kvaszéva: elmondta már vki, hogy kell feltenni videot? Annyi, hogy regisztrálsz felhasználóként a youtube-on, aztán ha visszaigazoltad a feliratkozós levelet, akkor utána az upload-dal egyszerűen már mehet is. Pár mezőt még ki kell tölteni feltöltés előtt (cím, leírás stb.). Eltart egy-két (sok) percet, míg feltölti - nem szabad piszkálni azt a képernyőt, amelyiken a feltöltés történik, míg ki nem írja, hogy megtörtént (én legelőször frissítgettem, és kerestem, hol van már a videó.... :oops: )

Már mindenkinek a rokonsága olvassa a babanetet???? :roll: :lol: :shock: Már a Kedves is rászokott... Nem baj, majd legalább szokik a témákhoz, a mélységekhez (hihihihihihihihihihi)

Jim: HR suliba jártam (legutóbb), és volt ott próbálkozás állásvadászat, állásbörze kapcsán (akinek van valami jó állásajánlata, az körbejárt a csoporttársak között) - rákérdezzek, van-e valami jó zsíros állás?

juditkecskemet: hú, jól hangzik, amit összeraktál... én így szoktam (amikor néha néha főzök) főzni - mindig ízleni szokott mindenkinek a főztöm. Szép méretei vannak a "kicsi" fiaidnak :)

Mni: jól rátaláltál a videóra :)

kmanna: nopara! én kb. 1,5 hónapja nem mérem a kisasszonyt, a háromhavi vizsgálaton volt 6980 gr Fruzsi. Az itthoni mérleget holnap visszük vissza a kórházba, úgyhogy ma egy búcsúmérést tettünk meztelenül: 7220 gr a lány, vagyis a három hét alatt hízott 240 gr-ot. Ez nudli! Mondjuk volt egy hetes sztrájk... és abba is belegondoltam, hogy igazából azt mondják, hogy hathónapos korukra kell(ene) megkétszerezniük a születési súlyukat, azt nála 8,5 kiló - nane!!! szóval nyár van, dögmeleg, nekem sincs olyan étvágyam, mint hűvösebb időben, és valszeg a töpörtyűknek sincs...
linocs

és egy pár kép

Alizkám
Kép

Kép
Pepi és Liza

A kis családom Kép

Ezen gondolkoztam hogy elküldjem-e mert én nem lenni kicsi( mármint széltébe) :lol:

pepike

Kép

Kép
pepike

Egy körkérdés: azon vacilálunk, hogy adassuk-e be rotát, vagy ne adassuk-e be. Mert ugye, vannak a rémtörténetek, hogy a gyermek majdnem kiszáradt a rotától, amikor elkapta, és egyhetes kórház stb.... És ugye, engem a háromnapos vírusos torokgyuszi is megviselt, akkor mi lesz egy ilyen rota alkalmával.... Viszont meg nem akarnánk telenyomni, és ezzel terhelni a szervezetét mindenféle legyengített cuccal, ha nem muszáj... És meg még ugye, van neki az immunrendszere, aminek jól kellene működnie, és ha telenyomjuk mindenféle védőoltásokkal, akkor hogy fogja "természetesen" felvértezni magát...
És miért a mi lányunk kapná el... Jó ez utóbbi hülyeség, mert nem lehet a vakszerencsére bízni a gyermeket. De objektíven tekintve: nem nagyon van körülötte más gyermek, akitől elkaphatná, habár azt elkaphatja felnőttől is....
Jaj, nem tudom!!!!

Potyka, mondj valamit!!!! Te olyan jókat szoktál írni (meg jól meg is nyugtatsz engem, és mindenkit) És amúgy jó sokat gondolok Rád, hogy bírod....
linocs

Kmanna! Ne izgulj!!!!! Én még naponta mérem ugyan esténként Borókát, de egy csomószor van, hogy kevesebb, mint előtte napon volt. A heti hízásokat szoktam figyelni, de az is van, hogy csak 10 dkg, jó esteben 20, annál több mostanában nem nagyon volt. Ő is tök keveset eszik.

Judit(k)! Fini lehetett a kaja. Nekem sokszor nincs erőm főzni és inkább rendelek valamit. Főleg ebben a melegben még a tűzhely is melegítsen... Akkor mindig főzök, ha itthon van mindenki.

Kép
Kép
Kép
petramama

Kmanna! Ne izgulj!!!!! Én még naponta mérem ugyan esténként Borókát, de egy csomószor van, hogy kevesebb, mint előtte napon volt. A heti hízásokat szoktam figyelni, de az is van, hogy csak 10 dkg, jó esteben 20, annál több mostanában nem nagyon volt. Ő is tök keveset eszik.

Judit(k)! Fini lehetett a kaja. Nekem sokszor nincs erőm főzni és inkább rendelek valamit. Főleg ebben a melegben még a tűzhely is melegítsen... Akkor mindig főzök, ha itthon van mindenki.

Kép
Kép
Kép
petramama

Kmanna, Pepike, nálunk is ez megy. szerintem csak a meleg
Eszter 5-6OO gramm körül eszik most, nem tom fogy-e mert itt nincs mérleg, legalább nem idegelek
azért az őszibarackot továbbra is nyomja, az nagyon bejön

Kmanna, egyébként nálunk is ugyanezek pont a paraméterek 425O gr születés és most 65OO körül van, még így is tök husi, szóval no para (nagy vagány vagyok hirtelen mi? :) )

Kikó, nálunk is a félórás szundi megy, már mindenki kornyadozik körülötte délután csak ő virgonckodik - és tök nehéz elaltatni...

na jó hogy mondjátok az oltást, hogy mi is lemondtuk legalább nem aggódom, hogy nem kapta meg

Márti, nekem is egy szerencsétlen csónakbaleset ugrott be a kép láttán :)

Linocs, Szilvánusz, még mindig a Mammutban bolyonghatnak .... ?

ó, szóval Kismamában Lilla, na lehozatom az újságot, hátha már megjött az előfizetésem

érdekes ez a meccs, ezt tuti a sors csinálja, a nagy konfliktusnépek - olasz-román, német-török.....
Attila tipikus férfikérdése - na vajon Semir a Cobra11ből kinek szurkol :) kész vagyok hogy ez a kedvenc sorozata, pedig amúgy okosfiú :) :)
degáz, hogy nincs kép a közvetítéshez, nem hiszem, hogy ilyen bénák...

na ma nincsúj videom, pedig kár volt kihagyni ahogy ma Eszter kirúgta a lasztit a medencéjéből az ölembe, kész voltam, vizipolós lesz a csaj...

ha tud valaki tuti köhögésellenszert szóljon 3 napja iszom a Rinathiolt, plusz hársfateátmézzel, plusz Strepist szopogatok és még mindig kiköhögöm a tüdőm - és persze főként akkor amikor altatni kell Esztert meg éjjel - már majdnem kiköltöztem éjjel a nappaliba aludni, de ebben a nyaralóban olyan ijesztő minden éjjel, beszari vagyok...inkább fél éjjel nem alszom, hogy visszafojtsam a köhögést meg kirohangálok köhögni

KépKép
judit18

Linocs!

Az én dokim (és én is)oltás ellenes vok a te általad leírtak miatt,de a Rotán én is vaciláltam.A dokim azt mondta akinek nincs nagyobb tesója aki hazahozhatná közösségből annak nem annyira fontos..szal sztem ne terheld a lányka immunrendszerét,nekem ez a véleményem.Végül mi nem adattuk be,ha netán bármi gyanus tünete lenne akkor azonnal irány a kórház,szal nyílván nem fogok várni és hagyni kiszáradni..
Amúgy a nagyoknak már volt és itthon kikúráltam őket.

Mekkora meccs gyerekek!!! :shock:

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Judit!

Stodal szirup(homeopátiás)száraz és hurutos köhögésre egyaránt szuper!!

pasi:sosem tetszettek a szőke kék szemű pasik,erre nekem is milyen a férjem???Szőke kék szemű :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Pepike, édik a kiscsajok, akkor Alizka tényleg fogy? azért még jó formában van úgy látom :)

ugyanugyan ki nem széles odalenn?? :)
viszont kedves Pataki úr igen széles odafönn úgylátom jó erőben van, ejha :)

Linocs, előkerültetek :)
én simán beadattam a Rotát, nem ijesztenek a rémtörtének egyedi esetekről amikor valaki rosszul reagált. Eszternek az elsőnél semmi baja nem lett, viszont nem egy ismerősöm babája kapta el a rotát és hasonlóan jártak mint Jim Milánnal (kiszáradás, kórház) szóval én úgy vagyok vele, hogy éljünk a modern kor vívmányaival.
de én nem vagyok nagy alternatív gyógyászat hívő, nekem eddig homeos dolgok sem igazán jöttek be, kicsit placebonak gondolom ezeket, de lehet, hogy ezért is nem jöttek be mert nem hiszek bennük igazán.
de legalább van egy ilyen véleményed is....

KépKép
judit18

Nyertek a németek :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panny, na jó hogy pont írom ,hogy nem hiszek a homeos szerekben :)
de nagyon köszi a tippet, most már mindent kipróbálok!!!

KépKép
judit18

Judit!

Igen,valszeg azért nem is hatnak nálad a homeós cuccok mert nem hiszel benne :wink: De ez a Stodal tényleg szuper :lol: :lol: :lol:
Én meg pont az ellen horror sztoriktól(rota) nem ijedek meg,mert a srácaim itthon átvészelték :wink:

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

egyébként ha valaki egyszer pontosan elmagyarázná nekem, hogy hogyan hatnak, akkor lehet, hogy nagyobb lenne a bizodalmam.
már párszor olvastam róluk, de még mindig nem világos...
valaki?

KépKép
judit18

hosszú..... :wink:

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

ja, én is inkább a törököknek drukkoltam :(

KépKép
judit18

bár még mindig nagyon új vagyok köztetek azért próbálok bekapcsolódni :-)

Tej ügyileg hogy álltok? Nekem nagyon küzdelmes volt az előző időszak. Amilyen szerencsétlen vagyok nekem már 8 héttel a szülés után megjött a menstruációm. Hál istennek Zazika nem válogatós megenne mindent, de érzékelhetően sokkal kevesebb volt a tejcsi (előtte 3 nappal, alatta, utána három nappal). Eddig a moremilk volt napirenden az ilyen alkalmakkal, de most nem volt felesleges 6 rongyunk erre és kipróbáltam a DM-es babylove tejserkentő teát. Hát itt látszik, hogy nem mindig a drága a jobb. Úgy visszahozta a mennyiséget 3 nap alatt, hogy most meg már átestünk a ló másik oldalára.

Egyébként tegnap leköltöztünk Balatonfüredre. Olyan jó. A kiscsaj is sokkal jobban élvezi a történetet, mint otthon a 30 fokos lakásban.

Próbálok majd képeket varázsolni a hozzászólásokhoz, hogy nálunk is tudjátok kötni az arcot a névhez.

Ki vagyok ettől a melegtől!!!!!!

Megpróbáltuk a kis medencét a kertben. Hát mit mondjak nem aratott osztatlan sikert. Azért még majd próbálkozunk :-)

Kép
ginger1

Petramama!

Köszi a megnyugtató szavakat :wink: azért mostmár akkor bizakodom h nem kapja el Olika a barihímlőt...nem lenne egy leányálom ebben a 40 fokos hőségben ez vele :shock:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?