Új privát üzeneted érkezett!

Jó izgi hónapok várnak ránk.

Katica, gondolok rád holnap!!

skrisz72

Sziasztok!

Beu,
1000++++++++++++++++++ (mi az a morula? :roll: - 5 éve vagyok az "iparban", de még nem hallottam...No mindegy, csak tapadjon meg, épp lehet morula is :lol: )

Lányok,
a Hartmann rács az vmi mágneses erőtér, a vízér meg vízér :D Mindkettő elég macerás, nem illik belefeküdni, kivéve, ha macska vagy :wink: Ha pedig e kettő csomópontban keresztezi egymást, többszörösen negatív sugárzást képeznek...(sajna én hallottam elrettentő példákat betegségek kialakulására, de nem ide való...)
Mindenesetre én 2 éjszakája máris jobban alszom, bár lehet, hogy placebó... :wink: :lol:

Manót levittem nyaralni 1 hétre a nagyszülőkhöz, most jöhet az ablakpuci stb... :P

tillidian

Till,
megnéztem a linket. Leginkább a CET-ek tetszettek. Elég vicces. Meg bazi drága. :lol:
A morula az szedercsírát jelent magyarul.

skrisz72

Sziasztok!
Még tartozok nektek a hírrel:hcg:0.

babaimádó
Kép
babaimado

Baba!... Ölellek!

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
"Aki azt szeretné, hogy minden úgy történjen, mint a mesékben, az a meséknek csak a végére emlékszik."
viktu

Skrisz,
én még nem is olvastam a linket, így nemtom, mi a CET, de mindjárt megolvasom! :)
Köszi a morula - infót! :D (Ez valami népies ragadványnév? És akkor a blasto "kisebb", mint ez a morulababa? :D - mindig tanul az ember! :))

(((((Baba))))))

tillidian

Katica! Holnapi hiszteróhoz drukk +++++++

Hanna! Zsebi edz Téged és a Párod, hogy pár év múlva a szemöldökötöket se húzzátok fel, ha éppen a fa tetején látjátok meg Őt! :wink: Kapaszkodik Ő erősen már most is! Drukk Nektek!

((((Baba))))

Kép

Sziasztok lányok!!!!

Nagyon köszi Mindenkinek!!!!!
Loislane, Katica30, Fanni, Mó, Hanna, Viktu, Bella, Angel, Skrisz, Tillidian

Katica!!!!
Drukk Holnapra!!!!

Baba!!!
Ölellek++

Tillidian!!!
A blaszto"nagyobb"mint a morula. Az összes sejtecske közül 1 lett blasto tegnapra és a "többi szép" az morula volt. K.P. azt mondta, hogy 5-6. nap körül kell elérniük a blasto állapotot.De az ET.utána 6.napon a méh már nem annyira megfelelő a visszaültetéshez.Ezért azokat a morula sejtecskéket akik elérték mára a blasto állapotot ma lefagyasztották le !!!

Mó!!
Igen mi voltunk azok!!! :D :D

Puszi Mindenkinek!!!
beu9

Sziasztok lányok!!!!

Nagyon köszi Mindenkinek!!!!!
Loislane, Katica30, Fanni, Mó, Hanna, Viktu, Bella, Angel, Skrisz, Tillidian

Katica!!!!
Drukk Holnapra!!!!

Baba!!!
Ölellek++

Tillidian!!!
A blaszto"nagyobb"mint a morula. Az összes sejtecske közül 1 lett blasto tegnapra és a "többi szép" az morula volt. K.P. azt mondta, hogy 5-6. nap körül kell elérniük a blasto állapotot.De az ET.utána 6.napon a méh már nem annyira megfelelő a visszaültetéshez.Ezért azokat a morula sejtecskéket akik elérték mára a blasto állapotot ma lefagyasztották le !!!

Mó!!
Igen mi voltunk azok!!! :D :D

Puszi Mindenkinek!!!
beu9

Beu, babaragacsot küldöm neked+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Beu

mennek a ragacsok +++++++++++++++++++++++++++++

Baba, Sannah

Hogy vagytok?

Kati

Sok sikert!

Hanna

Kitartás! Minden rendben lesz! :wink:
buborék5

Beu,
köszi!!! :D Akkor tehát: +++++++++++++++++++a
két gyönyörűségnek!!! :D

Katica,
Veled vagyunk!!! Minden OK lesz!!!

Mindenkinek pusz!

Mereszt,
merre vagy??? :roll:

tillidian

Beu,
babaragi szállítmány indítva+++++++++++++++++++++

Baba,
nagy ölelés!!!!

Katica,
gondolunk rád!+++++++++++

Hanna,
picurkád szépen növekszik és rettentően kapaszkodik!

KépKép
tobi

Beu!Ragacs++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Katica!Drukkolok!+++++

"Aki azt szeretné, hogy minden úgy történjen, mint a mesékben, az a meséknek csak a végére emlékszik."
viktu

Sziasztok,

Beu +++++++

Katica, remélem, minden rendben lesz!

Baba, öllelek, de legalább megoldódott magától. :)

Ma elég ramatyul vagyok, szédülök, fáj a fejem :oops: nemszeretem állapot. Ma megyek IR kontrollra, remélem, jó lesz az eredmény és javultam :)
allegrobarbaro

Alle, majd gyere, mi volt. Drukk a javuláshoz!!

Beu, babaragacs!++++++++++++++++++++++++++

Katica, gondolok rád!!!

skrisz72

Sziasztok!

Beu,
gondolok rátok! :D
Gratu a fagyikhoz is, jó ha van! :wink:

Baba,
nem szeretjük ezt a 0-t, de most jó, hogy ennyi!

Katica,
ügyes légy! Gyere majd!
angel37

Sziasztok!

Drága Kati: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Beu: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Iszony meleg van, ááááááááá!!!! 8)

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Sziasztok,

Beu
+++++++++++++

Katica
+++++++++++

Baba,
ölelés
Vendég

Snufi,
hol???? :) Bár én a hűvös irodában ülök, ha kimegyek az utcára, biztosan mellbe vág a meleg :( De inkább ez, mint a hideg...
allegrobarbaro

Alle: MINDENHOL!!!!!! (nekem csak a ventillátor fújogat, légkondi nincs :( )

snufi

No lám,
alig vagyunk! :o (Biztos Mindenki nyaral :lol: )

Most értem haza, guzmi napom vót...(délelőtt bírósági tárgyalás, mert a kedves közös képviselő beperelt - szte tartozom házpénzzel... :twisted: - aztán 2.5 órát ültem az allergológián, hogy felírsaam a parlagfűre való orvit...), és tényleg p@csék meleg van!!!
Bedöglött a hűtő is, vehetünk újat! :cry: És mindez ma!!!!!!
No, kipanaszkodtam magam..- és beolvastam Apának, besokalltam a bagózástól, most orrol épp...

Beu, Drága!
Remélem, kitartasz ebben a hőségben!!! +++++++++++++++++++

Katica,
drukkkkk.....

tillidian

Beu,
kapsz progipótlást?
Épp mostanság tudtam meg Anikótól a babás topicbban, hogy Nála progeszteron injekcióval sikerült sokadjára a lombik.
Tudtok vmit, mi a szuri neve? Nem a Choragon? És hányat kell kapni???
Biztosan rábeszélem KP dokit, mert nálam az Urto semmit sem ér... :roll:

tillidian

Till!
Nem, ez nem az, ez progeszteron injekció, így is hívják. Itthon nem forgalmazzák, úgy kell behozatni a Pharmafutárral külföldről. Napi egy szuri izomba, ameddig az Utro is megy, mert az is megy általában párhuzamosan vele.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois,
köszi! :P
Azért recept kell hozzá? (Vagy elég csak megrendelni? :roll: )
Használt már ilyet közületek Valaki? A Kaális dokik hogy állnak hozzá? (Anikónak Kovács doktornő adta, de mi van a dokibákkal? Nekem most nagy reményt adott a dolog...)

tillidian

Sziasztok,
megjöttem a kontrollról, rosszabb az eredmény ugyanazon diéta mellett, így szigorúbb diétát kaptam :(
2 hét múlva kontroll.
Nem vagyok boldog, de ez van. Ha nem lesz javulás met mellett, át kell állni inzulinra. :(

Ráadásul anyuék kutyája áttört minden barrikádon és befedezte a kiskutyánkat :? pedig nem akarunk kiskutyákat se így, se úgy. (tüzelés után ivartalanítunk).

Szóval ez nem az én napom...el is teszem magam, hátha holnapra jobb lesz.
allegrobarbaro

Alle :(

Till!
Igen recepttel lehet csak megrendelni. Számomra sosem derült ki, mikor-kinek-miért írja fel az én dokim, én a harmadik lombikra már ilyet kaptam.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Sziasztok!

iszonyú meleg van, alig bírom. Az irodában is csak egy kis ventillátor van és ennyi... mennyi munkám van, mind megvárt.... :cry:

Beu: babaragik indulnak!!!!!!!!!

Till: a doki írja fel, állítólag a 3. lombiktól adják, legalábbis én így hallottam, de lehet, hogy valakinek hamarabb is.

Lois: mikor kezdesz???

Katica: engem beírsz januárra, idén már nem megyek sehova sem!
Katica egyben jobbulást is kivánok, hess rosszullét hess-hess!

Alle: nagyon sajnálom, mennyi lett az eredmény ha publikus? Milyen adagban szeded a metet? Én csak júliusban megyek kontrollra.
Vendég

Sziasztok!

Beu! Gratulálok:-)

((((BABA))))))

Alle ! Javulást :D Nálunk most németjuhász -roti keverék lesz :wink: :roll: Én sem örülök :twisted:

Hanna! Ölelés ,kitartás, nyugalom :wink: puszi

Énke ! Voltam a kariotipikus genetika vérvételen ,sikerült jó kémcsőbe levenni a vérem ,mindenki csodájára járt a kémcsőnek !!!Én nem láttam különbséget,de Ők tudják :wink: Hormonom újra javult ,ennek nagyon örülök :D Mindenkinek ölelés üdv Dalmi
dalmácia

Beu ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Till

Én is kaptam a mostani lombiknál progi szurit és Utrot is, de az eredmény sajnos.....

Kati

Mi a helyzet?
buborék5

Alle, basszus. Nagyon sajnálom. :(

skrisz72

Angel, Bella :D
Terv teljesítve, egy faklumpám, a férjem -korábban tenisz, manapság inkább fűnyírós- sportcipője, egy fapapucsom, és egy bazi nagy bakancs lett áldozata a kis tű-fogaknak. Meg persze a kosara, a lábtörlő, a cserepes paradicsom, egy szövegkiemelő, újságok garmada...na de kicsire nem adunk... :D

Sannah!
Ööööö, kezdek...mivel is? :shock: Mármint lombikkal?? Vagy a mettel??

Dalmi!
Grat a szuper FSH-hoz!! :D Meg hogy végre valahára sikerült "megoldaniuk" a vérvételt rendesen :?

Alle!
Azért elég rövid kifutást adnak a diétának...2 hét?? És ennyi idő alatt változhat valami?? Te szedsz amúgy metformint??

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Sziasztok!

Beu++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Katica? (nem rémlik haza engednek-e, vagy pihengetni kell bent)

Till! K.P. most írt fel nekem is progi-szurit(bár az utróval is rendben volt a szint), de az eredmény ismeretes, nem hiszem , hogy ezen bármi is múlna.
Dalmi!Gratu a hormonjavuláshoz! :)
Lois!Pizsi ügyesen teljesítette a tervet :D -és még csak nem is válogatós :) -nekem is vizslám volt, imádtam!-

viktu

Alle,
Mi van a mozgással????
Farkasok

ui.: az ismerősök közül mindnek romlott meforal mellett az első 3 hónapban, de a doki néni mondta, hogy ez normális, és igen számít a 2 hét még szigorúbb diéta- ez egy másik ismerős; vagy még nem állt be a szervezeted a gyógyszerhez, neki is vissza kell mennie 2 hét múlva.
No para, mozgás diéta és menni fog.
Én tegnap voltam a guru nénimnél, és kaptam gyógyfűkeveréket ( citromfű, gyermekláncfű, babhéj) ezt kell innom 6 hétig 1,5 litert és azt mondta, hogy szépen rendeződni fog, és most a szervezet egyensúlyra törekszik de ehhez idő kell és adjuk meg neki, eddig úgy is csak használtuk, most meg segítünk neki.
Fel a fejjel
Farkasok
farkasok

Sziasztok!

Beu,
mai szurkok!!! +++++++++++++++++ :D :D

Lois,
:lol: :lol:
a kosarát Dorka is szereti rágcsálni, sok más egyebet is! Előző kutyánk teljesen körberágta, újat kellett venni! :)

Dalma,
ügyes vagy, drukk az eredményhez! :wink:

Allegro,
:? kitartás!

Tilli,
az utolsó 3 lombikot napi 2 ampulla progiszurival (+3x2utro) csináltam végig (a 2.-nál már kaptam) ez sajnos egyáltalán nem garancia a sikerre! :?
Progeszteroninjekció a neve, nincs külön fantázianév, úgy jutsz hozzá - ha doki felírja, mert igen, receptes -, ahogy Lois írta.
50 ampulla van egy dobozban, mikor rendeltem 50Euroba került.
angel37

Sziasztok!

Katica, gondolom délután kiengednek. Este majd írj, hogy kiderült-e valami. Puszillak.

Hogy van ma Beu kismama jelölt asszonyság? :wink: Mai ragacsok elindítva!!!++++++++++++++++++++++++++++

Mindenkinek szép napot!

Hajrá Pizsi! :wink: :lol: :lol:

skrisz72

Lányok, Hannáról tudtok valamit? Minden rendben van Zsebivel? Most nem ír a blogba... :roll:

skrisz72

Sziasztok,
Sannah, 3*850 metet szedek most, de csökkenteni kezdjük. Mert úgy néz ki, hogy spontán pocaklakónk lett, valamikor május közepén. A múlt heti UH szerint 5 hetes volt, szép szabályos petezsákkal és szikhólyaggal. :D (nem így akartam bejelenteni, hanem szívhanggal és képpel, de mindegy már)

A korábbi eredményem szerint javult minden értékem, és a vérvételnél nem is éreztem semmit, álmosság vagy ilyesmi...meg voltam győződve róla, hogy minden OK.
Ehhez képest a 120 perces cukrom 8,9, az inzulin meg visszaugrott 165re :(
Szóval elkeseredtem...azt mondta a dokinéni, ha nem javul 2 hét alatt az érték, valami GDM (?) a diagnózis és simán veszélyeztetettnek minősít, ha akarom (nem akarom). És ezért is kellhet az inzulin.

Úgyhogy most dupla izgalom, a baba is rendben legyen, az inzulinom is...
allegrobarbaro

Alle, ment pü!SOS!
GDM= gestátiosz diabétesz, terhességi cukor!általában az inzulinrezisztenseknél előforduló betegség.
Vendég

Alle, hát most jól megleptél! :lol: Jaj, annyira örülök neked, hogy sikerült!!! Reméljük a cukrot is rendbehozzák közben. 5 hetes. Édes pici baba!!!! Hurrá, hurrá, hurrá! Ez a nap híre! Őszintén örülök. :D Nagyon boldog babavárást kívánok!

skrisz72

sziasztok!

most csak gyorsan, nemrég értem haza a klinikáról.

nem talált semmi elváltozást a doki.

este bővebben írok. köszönöm a drukkokat.

kati
katica30

Katica!Szuper! :D

Alle!Most, hogy már publikus a hír, -nyilvánosan is- Gratula! :)

viktu

Katica,
akkor ezen is túlvagy! :)
angel37

Katica!
Szuper, örülök, h minden rendben volt :roll:

Alle!
na végre, hogy kibújt a szög a zsákból!! Gratula akkor itt is!! :D

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Húúúúúúúúúúú Aleeeeeee!!!!! Jajj, de örülök!!!!!!!!!!!!!! Gratula!!!!!!!!

Kati: örülök a jó hírnek! :wink:

snufi

Köszönöm :D

Hunci, válaszoltam.
Ma megyek endokrinológushoz is, vele is fogok egyeztetni, nála tanult a doktornő, aki a Mensben kezel :D
allegrobarbaro

Alle,
Nagy gratula, így kell ezt csinálni :wink:
farkasok

Alle, hipphipphurrrráááááááááááá :wink: Micsoda hírek, nagyon-nagyon örülök!!! Mikor lesz a következő uh?

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Alle!!!!!!!!!! Ez aztán a hír!!!!! :P :D :D
Fantasztikus!!!!!! :D :D :D Szívből a legjobbakat!!!!!

KAtica,
örülök, hogy túlvagy!!! Mesélj majd!!!

tillidian

Sziasztok!

Alle! Gratula!! :lol: Drukkolok, hogy minden rendben legyen :)

Katica! Örülök, hogy túl vagy ezen is, és az is tök jó, hogy nem találtak semmi bibit :)

Beu! +++++++++++

Rólam: bökdösöm magam, kezdek meggárgyulni, minden egyes szúrásnál bocsánatot kérek a hasamtól :shock:, jövő csütörtökön UH, jó esetben indul a stimu.

Kép

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?