Új privát üzeneted érkezett!

Ja, tegnap elmentünk baba-mama jógára, de a felénél hazajöttünk, mert semmit nem tudtam csinálni Livikével, ugyanis most az a mániája, hogy ő ülni akar. Az oktatótól elkezdve az összes kismamáig mindenki rajtunk röhögött...Mert egyedül nem tud még ülni, viszont ha lefektettem, akkor nyígott, hogy ültessem fel. De muszáj két kézzel fognom, így ücsörögtünk egy kicsit, és néztük a többieket. Érdemes volt ezért 1400 ft-ot kifizetni... :roll:

Kép
pété

Csak hogy velem legyen tele az egész oldal :D :

Én a Jysk-ben vettem tappancs-lenyomat készítőt, olyat, ami mellé keretben fényképet is lehet tenni, ezer-párszáz forint volt.

Kép
pété

Tündérmanó, ekkora bugyutaságot még én sem hallottam... diplomaosztó próba. Mintha az oviban lennétek - mit kell ezen próbálni? Nem hiszem, hogy akkora felkészültséget igényel egy diploma átvétele, hogy gyakorolni kellene... Mondjuk én épp nem voltam a sajátomon, mert azt hittem, szülni fogunk... :wink:
Vendég

Kristóf már 13 órája nem evett és 12 órája alszik. :?: :!: :roll: :?:
Vendég

Pété, mi a babamasszázson jártunk hasonlóan: Kristóf újfent enni akart (mondjuk egy másfél hónapos babától nem meglepő)...
Vendég

De a babamaszázson utána szoktátok folytatni nem??? Nekünk is minidig közbe esik az etetés idő, de utána nyomjuk tovább:)

A fene vigye el, most hívtak a bankból, hogy a nyaralásra a pénzt nem fogadta el a horvát bank, mert valami nem volt jól kitöltve. De persze az utazási iroda nem szólt semmit. Most rohanhatok újra elutalni a 40 fokba, nehpgy elveszítsük a szállást ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
fnora82

Igazad van Jim :wink: !

Kép
kikó70

[quote]L írta:ehet, hogy nem is tudnék senkivel kommunikálni, mert Livike mellett ritkán lehet ezt megtenni.

Pété, ugyan már... tegnap is biztos csak azt nézték, hogy milyen édi-bédi kisbaba. Már miért röhögtek volna rajtatok... egy kis 3 hónapos baba még nem tudja, hogy mit kell csinálni, hogy kell viselkedni. Én pl. most voltam a kozmetikusnál... Lillával... végig üvöltött, végül a hasamon nyugodott meg. Vicces volt! :lol:
[quote]k írta:ét felnőttes munka...
ha nem több... vagy tényleg alvó gyerekkel kell megcsinálni...
Fnora, köszi a képeket, ari Erik! Valami hasonló sátrat kellene nekünk is venni...
Kikó, merre csavarogtatok?
Judit, ari Eszter, ahogy eszi a barackot. És közben találtam még pár új videót, "Fruzsi a tükör előtt" is nagyon édes. :)
Kmanna, jót nevettem a sztoridon, remélem ma jobban fog sikerülni és lesznek képek is. :)

KépKép
KépKép
mni

Judit18, igen fél perc alatt a szájába gyűrte a szoknyát, és csurom nyál lett..., de csini volt. :wink:

Jaj, de jó a barackos videó!!

Kmanna, hátha majd ma, mára is kánikulát mondanak :wink:

Fnora, hú de klassz sátor, én is vennék, csak sajnos Péterem mindent ki akar a hugi előtt próbálni, és többnyire tönkre is teszi... :x

Köszök, mi zujs a parkettával?

Bea, Petra sem étkes mostanában, biztos a meleg..
Vendég

Na Sziasztok!!!!!!!!

Bocsánat, de nagyon kapkodni fogok!!!!!!!!
Anyós állandóan itt kullog a nyomomban, én meg állandóan kocc....
Tegnap Anitáék voltunk majdnem egész délelőtt, du.-án meg csavargás!!!
Nem bírok vele itt lenni!
De azt hiszem be fog jönni az anyós eltakarító ssratégiám!!!!!!!!
Minden szar munkát adok neki, gyomláltatom, kapáltataom
meg minden ilyen fincsi munka!
EREDMÉNY: Ma reggelre becsípődött a dereka, és azt mondta, hogy háááát nem is tudja hogy hogy legyen meddig maradjon,
hogy lehet orvoshoz kellenne mennie!!!!!!!!!
:twisted: :twisted: :twisted:

Na majd látjuk! Szerintem az hogy megsporoljon 3 havi nyugdíjat az fontosabb!!!!!!!!!!!

Pati!
Nagyon édes gyermekeid vannak!!!!!!!!!!!!
Most már tutti, hogy te akarsz nyerni! :lol:
Derékfájás :cry:

Beuska!
Nagyon aranyosak vagytok!!!!!!! Édes Alexa!!!
Ja és sztem tök csini vagy!!!!!!!!!

Jim!
Nagyon helyes legény Martin!!!
Ja és ne búslakodj engem is terhesnek hisznek!!!!! :?
Megy nektek a Drukkkkk!!!!!!!!!

Pumperka!
Nagyon nagyon cuki Zsombi!!!!!!! És szupi a vonalzód!!!!!!!!!
Ja és a Tej téma:
Én nyakaltam a madártejet régebben is és most is nekünk semmi gond nem volt.
De gondolom nem minden gyereknél működik ez egyformán!! :D

Pepike!
Kép

Szilvánusz!
Édi Marcimnak tényleg jól kihullott a haja!
De így is cuki!!!

Panny!
Édes Olivér nagyon!!!!!! Sztem Bencére hasonlít egy pöttyet! Nem???

Eszterxxx!
Nagyon sajnállak!!!!
Vendég

Niki, olyan jó volt kimozdulni. Először is Endre elvitt fogorvoshoz, csak féléves kontroll, meg volt egy kis fogkövezés. Hamar végeztünk is, a dokinéninek nagyon tetszett Zalán. Aztán, ha már a Nemzeti Múzeumnál voltunk, bementünk a kertjébe egy kicsit sétálgatni. Aztán bementünk a munkahelyemre, utána meg Endre szüleihez, ahol megetettem Zalánt. Igazából semmi különös, de nekem nagyon jó volt. Hétvégén is megyünk mindenfelé, már azt is várom, hétfőn meg a tesómékhoz. Augusztus 16-27 között pár napra pedig lemegyünk Balatonfüredre. Hát szuper lesz, végre nem itthon :lol: .

Kép
kikó70

Lassan a tett színhelyén kéne lenni, (orvos) Zsombor meg csak alszik.... :lol:

Fel kell ébresztenem enni :cry: :cry: :cry:
Drukkoljatok a szurinkhoz. :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Pumperka!
Megy nektek a Drukkkkk++++++!!!!!
Reméljük semmi gond nem lesz!
Vendég

Márti, drukkolok nagyon hogy a becsípődés miatt elhúzzon anyós :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pumperka, nekem azt mondta a doki, hogy toljuk el a szurit, ebben a melegben nem lenne szerencsés beadni.. :shock: :!: :?:
Vendég

Mári!

Kép

még azt kell eldöntenem ebben a melegben mi a jobb autó, vagy babakocsi. :?
Egyikben sincs klíma. :lol: :lol:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Kacika!
Köszi rám fér a drukkk!

Linocs!
Nagyon édi Fruzsi ahogy fordul, és ahogyan csapkodja a vízet!
Vendég

Nesze nektek anyóóóóós!!!!!!

Kép Kép
Vendég

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Pumperka!
Szerintem az autóval jobban jársz!!!
Gyorsabban megjárod, és annyira még sem meleg mint a babakocsi!
A te felőli ablakot lehúzod, akkor nem megy rá a huzat!
Én legalábbis így szoktam, mert nekünk suncs klíma.
Vendég

sincs!!!! Bocsánat
Vendég

Márti!

Csúcs az anyós :evil:
Reméljük megriad a feladatoktól és lelép...

Olika is most mindig azzal variálgat hogy ülni akiar... :?

Jó annak aki nyaral épp :wink: ...már úgy mennénk mi is..majd augusztus 16-tól...

Szegény szívátültetett kisfiú :cry: láttátok a hírekben??

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Pumperka!

sztem is autóval jobban jársz...nekünk van klíma bi-bi bíííííííííí :wink: de nem szoktam bekapcsolnai mert félek hogy attól meg megfázik,mert nekem is folyton megfájdul tőle a fejem :?

Mi is ma mentünk volna oltásra, de tegnap hívott egy anyuka ismerősöm akikkel szombaton taliztunk ,hogy hétfőre bárányhímlős lett a kislánya...szal a dokink azt mondta így semmiképp nem adhatja be a szurti és nagyon jól tette az anyuka h szólt, mert nagy baj lehetett volna ha úgy adja be h közben bújkál esetleg már Olikában a vírus...A srácok már voltak tavaly,szal ők már védettek,csak Olikanem......utána olvastam..van esély rá hogy ő sem kapja el mert ha a baba még szopik és az anyja már volt(én voltam már),akkor a tejen átmegy az ellenanyag.is..de még így is lehet h mégis elkapta...Szal nekünk most több mint 3 hetet tolódik mindegyik oltás :?

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Lányok, ilyen melegben ha nem muszájh (azaz fertőzött közegbe készültök ) sztem gyilkosság oltatni....

Panny nekünk is van klíma, így közröhej tárgya, hogy bekapcsolom, majd lehúzom az ablakot, hogy jaj de fura így a levegő... Aztán eszembe jut, és kikapcsolom. De ha állni kell vhol, azért jó. Ha Olika mégis elkapná, általában sokkal könnyebben zajlik, mint a nagyoknál. Azért drukkolok Neki.

potyka

Hozzánk holnap házhoz jön a doki oltani, ez a legegyszerűbb. kész felszereléssel jön, újraélesztőkészülék....miegymás.

voltam a jardon, Martinba mindenki szerelmes lett. Szegény fiam, hova hordom mindig....

a kedvem fos, de azért ma is pályáztam 5 melóhelyre,

kiszámoltam mennyi a fix bevétel és mennyi a fix kiadás..sírva fakadtam. A férjem olyan ideg, hogy holnap fel akar mondani, csak bírná ki, amíg nem találok neki melót.

Mártikám, most csak rád reagálok: húúúúúúú de gáz anyós-pajtás! Hihi, elég banyakorú, nem? Hogy utálom a banyákat. 20 éves koromban volt egy vőlegényem...az ő anyukája pont így nézett ki, de még gyogyós is volt. Szegénykém

:?
Vendég

vki okos megmondaná nekem mennyire jön ki nettó 250 ezer bruttója? hány % a pontos különbség?
Vendég

de tré.........találtam bérkalkulátort a neten. Minimum bruttó 500 rugó kéne fizetési igény, hogy 287.100 Ft-ot kézhez kapjon :shock: Valószínű, sokan fel fognak hívni........
Vendég

na mindegy beírok bruttó 300-at, de az kevééééééés :cry: :cry: :cry:

Bruttó havi munkabér:
300.000 Ft
Éves bruttó jövedelem:
3.600.000 Ft
Gyermekek száma:
2
Munkaadói járulék (3%):
9.000 Ft
Munkaadói TB járulék (29%):
87.000 Ft
Eü-i hozzájárulás:
1.950 Ft
Szakképzési alap hozzájárulás (1,5%):
4.500 Ft
Munkavállalói járulék (1,5%):
4.500 Ft
Munkavállalói eü-i járulék (6%):
18.000 Ft
Állami nyugdíjjárulék (1,5%):
4.500 Ft
Magánnyugdíjpénztári befizetés (8%):
24.000 Ft
GYES:
0 Ft
Családi adókedvezmény:
0 Ft
Számított SZJA:
82.500 Ft
Családi adókedvezménnyel csökkentett SZJA:
82.500 Ft
Különadó:
0 Ft
Összes adó:
82.500 Ft
Adójóváírás:
0 Ft
Nyugdjíjárulék utáni kedvezmény:
0 Ft
Összes kedvezmény:
0 Ft
Havi összes levonás a bruttó bérből:
133.500 Ft
Havi összes munkaadói járulék:
102.450 Ft
Összesen havonta az államnak fizetendő:
235.950 Ft
Munkaadó összes havi költsége:
402.450 Ft
Nettó havi munkabér:
166.500 Ft
Családi pótlék:
26.600 Ft
Havi összes nettó jövedelem:
193.100 Ft
Vendég

JIm!
A férjed elött vőlegényeid is voltak? :lol: :lol: :lol:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Niki! Gratula az első újságban megjelent Lilla fotóhoz. (Ma kaptam meg a Kismamát és benne van Lilla baba) :D

Jim! Azért a cégek sokszor nem jelentik be az alkalmazottat teljes nettó fizetésre, és így olcsóbban jönnek ki. Ezért is sokszor nettó bért kérdeznek.

Márti! Hogy töppeszkedik anyós a csónakban. Csak ne vigyétek sokat csónakázni, mert aztán egész nyárra rajtatok ragad. Inkább irányítsd a kertbe! :lol: :lol: :lol:

Mi tegnap kaptuk meg a 3 hós oltást, meg a rotát. Estére popsiban 38 fok a láza, de egy kúppal reggelre teljesen lement. Este egy kicsit nyűgösebb volt a szokásosnál, elég későn aludt el. Azóta jól van, bár ma elég sokat alszik. Ilyet rég nem csinált. Bár most mintha hallanám, hogy ébredezik...

Nekünk mindkét autónk klimás és eddig nem lett tőle semmi bajunk, igaz nagyon ésszel használjuk, 23 fok alá nem szoktam állítani. Sőt tegnap már a házban is bekapcsoltam 24 fokra és tök jó idő lett tőle. (Csak a tetőtérben vannak klimáink, mert ott ilyenkor enélkül kibírhatatlan. Késő délutántól lehűtjük vele a szobákat és estére mire lefekszünk ki is kapcsoljuk.)

Kép
Kép
Kép
petramama

Petramama írta:
[quote]M írta:árti! Hogy töppeszkedik anyós a csónakban. Csak ne vigyétek sokat csónakázni, mert aztán egész nyárra rajtatok ragad. Inkább irányítsd a kertbe!

:lol: :lol: :lol: :lol:

Én igazából azt reméltem, hogy elsüllyed a csónak, és ő nem tud úszni............ :twisted: :twisted:
Kép
Vendég

Jim!
Nagyon banyaaaaaaaaaaa!!!!!!!!! 70 lesz mindjárt!!!!!!!
Vendég

Petramama, Judit. Hogy vana a lakásban a klíma? Férjem szerzettvhonnan egy darab falba építendőt , potom pénzért, mai jó, mert nagy a teljesítménye, de nálunk az emelet a kritikusabb, és ott ugye négy szobácska van, meg folyosó. És itt a remek készülék, én elolvadok, ő meg nem tudja, hova tegye...

potyka

Márti, én annyira vizulis vagyok, és ez a vesztem, mert néha olyan röhejes dolgok jutnak eszembe...
most pl. az, mint a rajzfilmeken, hogy beleszúrtok a csónakba egy kést és anyós megy a Marsra, mint egy ráncos űrsikló :wink: :lol:
Naggggyon kezdesz belejönni az anyósos projektbe, legalább Neked lassan nem kell gondolkodnod a melón, nyitsz egy "hogyantüntessemelazanyósom" szaktanácsadó irodát. Így már referenciád is lesz :lol:

Melyik kép jelent meg Lilláról? Valaki scannelje már be léccilécciiiiiii a Kismama oldalt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ügynöknő ma hívtalak, de nehezebb elérni Téged, mint a miniszterelnököt :roll: az IKEA-ban dzsaltam, gondoltam, társulhattál volna.

Panny, megy a drukkk ++++++++++++++ a barihimlő miatt!!!!!!!

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Linocs, Szilvánusz!
Megevett tegnap benneteket a mamut? :roll:

Oltás után 2 órával elkezdődött a nyűgösködés. Szegénykémnek sehogy se jó... :cry: :cry:

Márti!
Valami ilyesminek képzeltem el pont anyósodat, és nekem is az a vízióm támadt, mint Patinak. :wink: :lol:

Kölyök!
Te se voltál ma még. Ennyire megviselt a parkettázás. :(

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Petramama, köszi az infót. :) Én pont tegnap néztem az újságosnál, hogy van-e már új Kismama, de még nem volt. :( Na majd reggel, legalább a Balatonra menet nem fogok unatkozni. :)
Mpatr, a Pampers fotópályázatra beküldött pelusos kép jelent meg Lilláról. :)

KépKép
KépKép
mni

Sziasztok!

Eloszor is minden baba gyonyoru, hihtetlen, de igaz :D !

Jim es Beuska! a topik 2legszebb anyukaja mer panaszkodni!

Jim! Mindenki kitudja nyomni a pocakjat :wink: , amugy nem semmi egy csaj vagy! Minden elismeresem, ennyi mindent tudsz csinalni 2gyerkoc mellett! Nagyon szoritok parodnak!

Beuska! Azt hiszem egyetln fiam belezugott a kis Alexaba, vagy inkabb a te melleid tetszettek neki :roll: ?

Panny! Drukkolok, h Olikaval minden rendben legyen!

Marti! Hat mit mondjak anyosra :twisted: ? nem semmi egy no! Majd toltok fel az enyemrol is kepet, csak nekem van egy nagy hibam, h mkor eluldoznem, akkor megsajnalom :oops: !

Eszterxx! Szeptemberben melo :shock: ? Bar itt nagyon sok no csak 3honapig marad otthon a babaval, de akkor is ez azert durva! en ha minden jol megy es a parom is visszaenged dolgozni, akkor februarban kezdek, heti 2napra(16orat osszesen, de ezt is csak azert, mert akkor az adombol fizetik a bolcsi 80%t :wink: )! De fonok azt mondta, h abszolut rugalmas, annyit dolgozok amennyit akarok!

Pumperka! Szeretnek nalatok gyerek lenni :wink: ! Probaltad a madartejet? en az elso 1honapban mindig azt ettem, de szerencsere leonnak meg nem fajt a pocakja!

Kolyok! Szerintem azert kaptunk ilyen angyalkakat, mert tudjak ok, h nincs kint a csalad, anyucit nem lehet kikesziteni idegileg!

Milyen a baba joga? Mi holnap megyunk :? , de jarunk baba mama klubba, baba masszazsra, jatszohazba, sot uszni is megyunk szombaton(azert megsugom, h minden teljesen ingyen :!: :!: :!: , sot meg az anyukak ebedet is kapnak :wink: )

Kép Kép
rima

Kép

Márti! Csak nem te lőtted ezt a nyílvesszőt???

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

mni, gratula az újsághoz, vmikor el kell kezdeni a modellkedést :wink: olyan széééééép!!!!

petramama: de ha bruttó fizetési igényt kérnek, akkor mit írjak???

pumperka, naná, hogy voltak vőlegények az 1. férjem előtt, 3 is :oops: gyűrűim is vannak, mindegyik ujjamra húzhatnék már karikagyűrűt :oops: viccet félretéve, nem tudom, mit esznek bennem a palik, mert idióta vagyok, de engem mindegyik feleségül akart venni 1 hét után... (anyám azt mondta, biztos vmit túl jól csinálsz lányom :lol: 8) ) édes kis Zsombika nyűglődik :cry:

különben Mártit megértem, olyan szar lehet neki, hogy így utálja anyóst, tudom milyen, a régi anyóst én is utáltam....sőt....... a férjem anyuja 50 éves, szóval vele nincs gond, nem gyöpi, csak túlzottan futtatja magát, azt nem csípem. de jófej, legutóbb megdobott 15 rugóval, hogy vegyek magamnak ruhát.
Vendég

Végre enyém a gééép! :lol:
Apánknak 5 fontos beadványa volt és napokig fel sem kelt a géptől, én meg olvastalak ugyan Benneteket a telefonomon, de azon olyan béna a net, hogy reagálni képtelenség.

Potyka, most láttam a privid is. Hívlak és egyeztetünk! :wink: Anyuméknál a folyosón van a klíma, mert úgy legalább minden szobát lehűt.

Mni, bibibí én is megkaptam már ma a Kismamát! Benne van a volt tesitanáromnak is kisfia (Ajtony Ákos). Holnap jelenik meg az újságosnál. :D :wink:

Patti, Jim, Beuska! Én is jönnék EDDA koncertre! Már a bölcsőben is azt hallgattam. Apukám nagy fan még mindig. :lol:

Tök jók a videók! És tényleg minden baba annnnnnnnnnnnnnyyyyyiiiiira éééééééédes és szépséges!

Boti is forgolódik már. Most az a legújabb, hogy álmában hasról hátra dobja magát, felébred, de vissza nem akar vagy nem tud fordulni és veszettül kiabál, hogy valaki fordítsa már vissza hasra. Megtörténik, alszik tovább, fél óra múlva ismétlés. Három napja csinálja. És ezt nyomatja egész éjszaka is. Jó lenne, ha gyorsan megtanulná kombinálni, hogy egymás után lehet hasról hátra és hátról hasra is fordulni, mert kezdek nem látni.

Valaki mesélje már el nekem lécccccci-lécccccccccci-léccccccccccci, hogy kell a youtube-ra felnyomatni a videót!? :!: :?: :roll:

Márti, szorítok, hogy sikeres legyen az anyóseltakarító stratégia! Tényleg egy banya! Az enyém is jelezte, hogy kívánna jönni nyaralni hozzánk egy-két hétre. Majd közzéteszem, hogy mikor, és küldheted a tiédet is. Meg Mindenki küldheti a Banyósát. Boszorkányégetést rendezek. Nem tudom mennyi a büntetési tétel, de van egy jó ügyvédem, majd az tisztáz a t. Bíróság előtt. :wink: :lol: 8)

Patti, mikor jöttök?

Jim, és a bérszámfejtést képes voltál idemásolni? Jól kész lehetsz! :roll: :D

Évi

KépKép
kvaszeva

pumperka: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

rima: de jó hely ez az Anglia, én is már költöznék, ha nem lenne az extől gyerekem, mert ő soha nem engedne elköltözni....
mikor jössz Magyaro-ra? köszi a drukkokat. Amúgy most minden vagyok, csak nem szép :wink: sebaj, már beletörődtem, viszont visszafogtam a zabálást és legalább már nem hízok! Az is vmi!
Vendég

[quote="jimmorrison"] írta:jimmorrison(anyám azt mondta, biztos vmit túl jól csinálsz lányom :lol: 8) )

Vajon mit??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Évi

KépKép
kvaszeva

Évi baba, nehogy ennyire bírkának nézz mán, van egy progi, beírtam, hogy van két kölök, bruttó 500 és ezt dobta ki a gép :D

hurrá, Évi is jön eddára, hallod Patti????? Először én is 81-ben voltam koncerten, anyám magával vitt. Jófej, voltam 1 éves - sem.
Vendég

ja, bruttó 300. na mindegy, el lehet vele játszani :lol:

Évi, nem is tudom én sem, mire gondolhatott anyu :roll: :lol:
Vendég

[quote="jimmorrison"] írta:jimmorrisonvi baba, nehogy ennyire bírkának nézz mán, van egy progi, beírtam, hogy van két kölök, bruttó 500 és ezt dobta ki a gép :D

Sejtettem, hogy nem álltál neki számolni, csak gondoltam megemlítem. :lol:

Évi

KépKép
kvaszeva

panny, én tegnap megsirattam a cigány kiskölköt. még 1 indok, miért maradok pogány!
Vendég

[quote="kvaszeva"] írta:kvaszeva
[quote="jimmorrison"] írta:jimmorrisonvi baba, nehogy ennyire bírkának nézz mán, van egy progi, beírtam, hogy van két kölök, bruttó 500 és ezt dobta ki a gép :D

kösz a futtatást :wink:
Vendég

Jim! Sajnos ez az orszag sem tokeletes :(!

Akkor a kepek! Kép apos-anyos

Kép az en kis terroristam

Kép joltaplalt kisfiam

Kép Kép
rima

JIm!

Ha jól számolom 5 gyürű!
Azt már lehet, hogy érdemes lenne beadni a zaciba.
Na jó az uccsót megtarthatod. :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

kölköket is visszük???

merthogy 9-kor kezdődik, le is kell érni...
plusz nem biztos, hogy beférünk ennyien :?
de Nortont 9 körül szoktam legkorábban letenni aludni, utána kb. 2-3-ig alszik, ha mindn jól megy... ha nem abba bele se merek gondolni.... :shock: fejni nem szoktam....
hűűűha, nagy fába vágtam...

szóval mi legyen a kiskorú szopacsokkal míg anyáék eddáznak?

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

[quote="jimmorrison"] írta:jimmorrison
[quote="kvaszeva"] írta:kvaszeva

kösz a futtatást :wink:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Patti, részemről nem vinném Botit. Van Neki jó édes apukája is! Majdcsak megbírkóznak valahogy egymással. :wink: :roll: :D

Évi

KépKép
kvaszeva

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?