Sziasztok, bocsi előre is, de másolni fogok, mert nincs időm megint bepötyögni, viszont szerintem érdekelhet Benneteket is.
Sziasztok,
Végre egy jó hír!
Kb. két hónapja jeleztem itt (de lehet, hogy több), hogy beírtam az illetékeseknek, hogy szeméttelepnek nézik egyesek a reptéri útat (Fóti útig), és milyen gusztustalan.
Kb. egy héten belül jött a válasz, hogy továbbították annak a személynek, aki ezzel a területtel foglalkozik. Már akkor ledöbbentem, hogy egyáltalán válaszoltak. De még nincs vége!!!
Pár hete írt valaki (neveket már nem tudom, de nem is lényeg), hogy végigjárta a területet és nem talált semmit. Ezek után küldtem neki térképet, és azt is kihangsúlyoztam, hogy már nehezebben észrevehető, mint amikor jeleztem először, ugyanis benőtte a zöld!!
Ma döbbenten tapasztaltam hazafelé, hogy a szemétnek lába kélt.... Alig hittem a szememnek, és sajnos csak az utolsó kupacnál tűnt fel, hogy nagy a hely és valami nem stimmel. A férjem itthon megerősítette, hogy már látta ő is!!! Holnap jól megnézem az összeset!!!
Szóval volt értelme, még akkor is, ha nem csak én egyedül írtam és nem csak az én kérésemre tették a dolgukat!!!