Új privát üzeneted érkezett!

Hoppá...
Klíma, azjóóó! Panelban laktotk? Sógornőmék is, ráadásul a legfelsőn, ott tavaly 38 fok volt... :shock: De aszonta, nem vesznek klímát meg ventillátort, mer szeretik a meleget. :lol:

been

Ja panelba.......még nem fussa kertesre :roll: 2 éve költöztünk ide(2 lépcsőházzal alrébb :lol: ) addig 2 szobásba laktunk,ez most 3 meg van garázs 20 méterre a lakástól. Talán 5-6 év múlva lesz kertes.......vagy nyerünk a lottón :P mondjuk most is van egy kettesünk :lol: . Tavaly még nem volt klímánk,akkor csak redőnyöztettünk,de 34 fok volt a lakásba pedig földszint és 2 éve panelprogramba fel is lett újítva. Mondjuk alattunk van a hőközpont,így télen is 26-28 fok van nálunk és nincs is bekapcsolva a radiátor,padlófűtés :lol: csak az a baj,hogy nyáron is fűt ez a szar, :evil: mert melegvíz ugye nyáron is kell.

Kép
Kép
josi

ITT vannak a beígért képek :
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.14 09:19-kor.
Vendég

Ééédes kicsi csupaszem Zsombi, milyen nagyfiú! :D Nagyon jók a képek, klassz lehetett a buli!
34 fok? Jesszus, Josi... :shock:

been

Devcsa! Gyönyörű szemei vannak Zsombinak, és milyen jó kis csónakot kapott szülinapjára!!!!!!!!!!

Kép
timesz

devcsa,nagggyyyon édes. És nagyon guszta az a torta :P

Timesz,hova lett a vonalzód??? :shock:

Vettem tegnap Elizának bugyikákat. Nem szeretem,ha kisruha van rajta,és alatta csak a pelus van. A tescoban vettem,5 volt 1 csomagban,2 fehér,1 barack,1 világosrózsaszín,meg 1 sötétebb r.szín...nagyon aranyos :D

Aludtunk egy jót délután,Eliza sikítására ébredtem :?
nagyon szenved a fogaival megint.
Vendég

jé,az én vonalzóm is eltűnt :shock:
Vendég

Én is vettem anno Hannának, mikor Elizakorabeli volt, jók ezek a bugyogók; Árminnak meg kisgatyói vannak, póló alá, pelus fölé. Mer lecsúszik egyébként a pelus ugyi. Fürödni mikor mentek?
Nálunk mindenki alszik, csak én vok olyan hüle, hogy nem fekszem le... pedigh álmos vagyok nagyon.
Timesz, szija, hogy vagy?

been

Sziasztok! Mi régebben gyakran jártunk Domboriba, és én nem kaptam el soha semmit... Olyan barnás színe van egyébként a víznek, de az az algáktól van.

Múlt hétvégén nem mentem be a vízbe, csak térdig, de péntektől megint lent leszünk egy teljes hétig, akkor nem biztos hogy ki fogom bírni ;-)

A meleget én is nehezen bírom... pedig nálunk "csak" 30 fok van a lakásban.... tégla, de 4. emelet...

yuyu79

Zsombi nagyon édes,mégegyszer gratula :lol: Ízlett neki a torta?

Kép
Kép
josi

Emma, viszonylag jól vagyok, csak a lábam ne fájna, nem tudok sokáig fennt lenni, mert úgy feszít, hogy majd szétrobban. Olit meg egész nap vezetgetni kellene, mert ez a sláger. Még jó, hogy van segítségem, mert nem bírnám.

Tényleg, hol a vonalzóm?[/img]

Kép
timesz

Á, megvan!

Kép
timesz

Sziasztok Csajok!
Csak hogy idetaláltam... :wink: Pedig már jóideje fent vagyok a fórumon,de errefelé nem jártam.
Nagyjából visszaolvasgattam,de majd még szemezgetek az írásaitokból,mert kiváncsi vagyok,hogy mi a véleményetek a szexárdi kórházról.
Nekem az Imre József a dokim,én most még meg vagyok elégedve vele,bár ahogy olvastam Ti nem nagyon.... :roll:
A 20. hétig Szegedre jártam,csak az ikrek miatt ott be kellett volna feküdni a 30. héten,ezért váltottam.Baján szültem a lányomat 12 éve,azóta a lábam nem tettem be oda,de nem is szeretném... :( Így lett szexárd.Igaz,hogy a Bakót többen ajánlották,de ő nem vállalt el,mert augusztusban szabin van.Az Imre is szabin lesz,de azt mondta,hogy hazajön a Balcsiról,ha szül kismamája.Ez jól hangzik... :wink: Bár én bízom benne,hogy az ikrek már július végén úgy döntenek,hogy elég volt a tömegnyomorból... :lol:

Jelenleg így nézünk ki: Kép

binyek

Helló, Binyek!
:lol: Üdv köztünk! Ugye te nem tűnsz el? Hú, ikrek, de jóóó! És hogy viseled? Ez a hazajön a Balcsiról télleg jól hangzik. :wink: Mesélj magatokról! Meg jó a vonalzód is! baján mi volt a gáz?
Itt is van, aki befekteti az ikreseket, a Vargadoki pölö a 34. héten szokta, ha nincs gáz, úgy tudom. Imrére hogy találtál? Bakót sokan dicsérték itt a lányok.
Timesz, jáááj, fránya lábfájás, majd csak javul!
Yuyu, tök jó, hogy itt vagy megint. Hogy vagy?
Itt most elég rendesen fúj a szél, már nincs olyan dögletes meleg a lakásban sem. Majd holnap... :?

been

Szia binyek! Drukkolok neked az ikrekhez,és hogy sikerüljön az Imrénél szülni. Nekem is ő volt a dokim,de végülis mégse nála született Csilla :roll: egyébként addig semmi bajom nem volt vele.
Szép nagy pocid van :lol: hogy bírod? Az ikrek hamarabb szoktak születni,nem? Ha nem vagyok indiszkrét,miért vártatok ilyen sokat a második terhességgel? Az első sima szülés volt vagy császár? Bajáról én se hallottam sok jót,inkább még Dombóvárt mondják. Én mondjuk Szekszárdon se szülnék többet(na mintha fenyegetne ez a dolog :) ) nekem Bonyhád volt nagyon szupi! Sajnálom,hogy bezárták,de azt rebesgetik,hogy összefognak a dokik,és megcsinálják privátnak. Remélem sikerül nekeik!!

Kép
Kép
josi

szia Binyek. Tényleg jó,hogy idetaláltál. Na,érted aztán duplán izgulhatunk majd :D
Hú,én úgy szerettem volna mindig ikreket. De mostmár,hogy ez a két kópé ilyen eleven,mostmár meggondolnám :lol:

Emma bocsi,már nem írtam tegnap. Tudod,fürödtünk. :lol: Eliza nagyon elvolt az új úszógumiban. Meg is lepődtem. Azt hittem,félni fog majd,hogy nem fogja senki,de nem. Elfeküdt benne,lóbálta a lábait,nagyon édes volt. Kép nem készült(tudom,te képmániás vagy :wink: ),lemerült az aksi,majd ma készítek.
Vendég

Reggelt!
Igen, Cseriani, kép nélkül ne is gyere! :wink: Fürödjetek sokat!
Ééén is úgy szereettem volna ikreket, de nem tudom, hogy bírnék velük, igen, néha ez a kettő is kiborít... :) De olyan jó lenne... Három áltisk osztálytársamnak is ikrei vannak! :shock: Duplán fogunk izgulni Binyekért, dejó, megint van 2 kismamink! :lol:
Josi, nem szeretnél többet?
Én is hallottam erről a bonyhádi dologról, az egyik ismerősöm ott szült kettőt, most várja a harmadikat valami Bűcs dokihoz jár, de inkább elment Pécsre, és ez a doki mesélte neki, hogy szeretnének újra ott szülészetet, de privát, ahogy írod. A munkatársam is Pécsre megy, az elsőt Bonyhádon szülte.
De szerintem nem olyan rossz az a szekszárdi kház, mint a híre... :oops:
Dadomi drága, számítógép-undorod van? :P :lol:

been

Sziasztok!
Köszi a szives fogadtatást... :lol:

Azért vártunk ennyit a bébivel,mert mindkettőnknek a 2. házassága és kettőnknek már így is van 3 gyereke.Törtük az agyunkat,hogy legyen-e egy közös.Hát lesz...kettő! :roll: Vennünk kell egy akkora autót,amibe beférünk heten! :shock:

A bajai kórház elég gázos,főleg hogy én az oszt.vezető főorvosnál szültem,aki a család barátja és szó szerint le se szart...Még mindig ott van,így kellemetlen lett volna odamenni,mégha másik dokihoz is... :roll:
Amúgy akinél én születtem(33 éve),az most ment nyugdijba és anyám megkérdezte tőle,hogyha mégis Baja mellett döntenék,akkor kihez menjek.Azt mondta,hogy őszintén SENKIHEZ!Jó,mi? :?

A lányomat simán szültem,az ikreket is úgy szeretném,de hát majd meglátjuk....Elvileg A baba fejvégű,úgyhogy szülhetnék spontán,mert B ugyan faros,de őt akkor már "kiszedik" simán.
Általában a 38. hétnél tovább nem hagyják bent őket sehol.Én becéloztam a 37. hetet,remélem bejön,mert már eléggé szenvedek,úgy érzem,hogy mindenemben baba van!120 cm a derekam és 23 kg-ot híztam...Szörnyű érzés! :oops:

binyek

Binyek, akkor télleg gáz ez a bajai kórház... :shock:
23 kiló? Hát, akkor te se voltál nagy darab előtte... :lol: Birkóznak sokat odabent?

been

na,az úszkáló kópék:telefonnal készültek,bocsi... Kép Kép
Vendég

Szia, Binyek, Te is idetaláltál? :-D

Mi már ismerjük egymást az augusztusi topicból, ott jó sokan vagyunk... Személyesen is találkoztunk már, voltunk egyszer Szekszárdon együtt szülésfelkészítőn, meg szoptatási tanácsadós klubban ;-) Hozzunk még több kismamit is? Van még két csajszi az augusztusiaknál, akik szintén Szekszárdon fognak szülni :-)

Nem tudom ki kérdezte, de köszi, én jól vagyok... Csak ebben a melegben annyit izzadok, mint még soha életemben... Várom a pénteket, akkor 1 hétre irány Dombori (bocs, Binyek, nem akarom fájdítani a szívedet...)

Nemsokára jön haza a párom, és lelapozza az erkélyt... kiváncsi vagyok mi lesz belőle, ez az első önálló próbálkozása ilyen téren ;-)

yuyu79

Binyek,mikor én szültem,a szobatársam is ikrekkel volt várandós,35. héten születtek és simán,pedig a B baba keresztbe volt és a Vargánál születtek. Varga már császározott volna,de a Répási nem engedte........szerencsésen végződött.
Yuyu,nálunk is ezermester a férjem(csak ideje nem sok az ilyenekre),és ő lapozott nálunk is,nagyon jó lett. Jó nyaralást nektek! 8)

Kép
Kép
josi

Ja és az a 23 kiló nem is olyan sok,nekem az elsővel sikerült pont ennyit híznom, :oops: pedig ő egyedül volt,bár kettővel kezdtünk :lol:
Cseriani,nagyon nagy lehet ez a medence :wink: ezt én is élvezném :lol:

Kép
Kép
josi

Emma! Vaaaaaaagyoooooooooook!!! :lol: :lol: Csak valahogy kevesebb időm van leülni a gép elé, vagyis nem muszály, ezért kevesebbett ülök előtte :) Meg élvezzük a szabadságot! :lol: :lol: :lol: Pénteken diplomaosztó :lol: :lol: Bele fogunk rohadni a talárba... :evil: De akkor is felveszem :lol: :lol:
Cseriani! Annyira szupi lehet az a medence!!!! :lol: :lol: Látom a lurkók is élvezik nagyon :lol:
Binyek! Üdv köztünk :D És gratula az ikrekhez!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

Hahó csajok!
Megjöttünk a dokitól,minden rendben velünk:bébik hatalmasak,méhszájam teljesen zárt. :lol:
Titkolózó gyermekünk továbbra sem mutatta meg a nemét,csak bízom benne,hogy kislány...Bezzeg Marci megint bevillantotta méretes kukiját! :D
A számítógép szerint akkorák,hogy megfelelnek a 32-33. hétnek,pedig nekik már a 20. hét óta lassabban kéne nőni,mivel ketten vannak.Hát ezt ők valószinűleg nem vették észre... :roll:
Az Imre doki amikor meglátott azt mondta,hogy ez már valóban nagy hasnak mondható!Mindjárt mondtam is neki,hogy én már kezdem "állatkínzásnak" érezni ezt az állapotot! :(

Josi!
Babás szobában voltatok?Mert kicsit félek tőle,hogy mit csinálok 2 babával egyszerre egyedül,pláne ha netán császáros leszek és még mozogni is alig tudok majd...
:roll:
Gondoltam,hogy fizetős szobába megyek,mert akkor ott lehet bent velem családtag és tud segíteni egész nap.De hát nincs is fizetős szoba Szexárdon!!! :shock:

binyek

szia Binyek! Üdv. közöttünk, szép pocakod van, gratulálok hozzá!!!! Fizetős szoba tényleg nincs Szekszárdon, pedig nem rossz ötlet.

Kép
timesz

Binyek, gratulálok a jó hírekhez :-D

Az erkélyünk alakul, de majd holnap lesz kész teljesen, ha minden igaz...

yuyu79

Binyek én babaszobába voltam,de jól gondold meg,mert rád nem nyitják ám az ajtót,legalábbis én ezt tapasztaltam. Én is császáros voltam mind a 2x, nehéz lesz ám kicsit utána.......hú pláne kettővel. Én nem bántam meg,hogy babaszobába mentem,ott aludt velem a nagyágyba,mert nem nagyon volt fűtés.

Kép
Kép
josi

Yuyu,jó munkának idő kell :lol:

Kép
Kép
josi

Binyek! Nekem kellemes tapasztalataim voltak a csecsemős nővérekkel kapcsolatban, segítettek nagyon sokat. Én is babás szobában voltam. De volt olyan egyszer, hogy rettenetesen fájt a hasam, nem bírtam mozdulni sem, valami balhé volt a beleimmel (a mai napig nem okés a helyzet) és annyira felpuffadt a hasam, meg begörcsöltek a beleim (a dokikat nem igazán érdekelte a dolog, nem tettek semmit... :evil: ), hogy ordítani tudtam volna, na akkor megkértem a csecsemősöket, hogy mivel van egy halom lefejt tejem etessék már meg, mert én nem tudom. Nagyon rendesek voltak, megetették helyettem, én meg amikor már bírtam mozogni lefejtem a tejet. Elvileg nem cumisüvegből etették, nem tudom, de bevallom mostmár nem is igazán érdekel, kicsi Dominikom 17 hónapig szopizott, most már 3 hete nem szopik. Szóval akármiből is etették cumizavaros nem lett :lol: :lol: De elvileg pohárból adják (láttam is).

dadomi

Hali!
Igen, Yuyu, hozzatok még kismamikat! :wink:
De jó lesz nektek Domboriban!
Cseriani, a medencés képek is szupereeek! irigyirigy.
Binyek, és van talonban fiúnevetek?
:lol:

been

Binyek!
Üdv köztünk!
Nekem is az Imre volt a dokim! :D
Gratulálok az ikrekhez! :P

Yuyu!
Üdv!
Gratula a pocaklakódhoz! :P

Mindjárt rakok egy két képet Mirkómról! :D
Vendég

Kép Kép
Vendég

Móni nagyon édes a kisfiad :) és milyen jó színe van már! Szeret locsizni? Jobbak már a napjaitok?

Kép
Kép
josi

Szia Josi!
Köszi! :D
Igen jobbak már a napjaink!
Locsizni nagyon szeret,föleg ha apa nagy vizet csinál akkor nagyon élvezi!
Megyünk is majd az uszodába baba uszásra ha 3 hónapos lesz!

Ti jol vagytok?
Gyerekek birják a meleget?

CSERIANI!
Édesek a medencés képek! :D
Vendég

Móni, Ti hol laktok? Hova mentek majd babaúszásra? Nagyon szép a kisfiad, szerintem idősebbnek néz ki már a koránál :-)

Egyébként épp el vagyok keseredve, az augusztusi bandánkban is van egy beteg csajszi, rosszindulatú daganata van, és úgy tűnik, rosszabbodik. Lehet hogy jövő héten műteni kell, és előbb ki kell talán venni a babáját :-( Nem értem, hogy történhetnek ilyen dolgok a világban :-((

yuyu79

Yuyu!
Szekszárdon lakunk!
A szekszárdi uszodába fogunk járni,de még utána kell járnom! :D
Köszönjük a bókot! :P
Vendég

Moni!
Nagyon édes ez a kiskukac!Mennyi haja van! :lol:
Az Imrével meg voltál elégedve?Te tudod,hogy mennyit kell neki fizetni a szülésért?Vagy csak adtál,amit gondoltál?És a szülésznőnek?
Utálom ezt a hálapénz dolgot,a hideg kiráz tőle,de hát nincs más választása az embernek,ha normális ellátást akar...Elég szomorú! :x

Julcsi!
Hogy bírod?Én már sirni tudnék...Sehogy sem jó:se ülve,se fekve,se állva. :cry:

Emma!
Nem igazán van másik fiúnevünk...Bajban vagyunk,katasztrófa ez a névkeresgélés....Talán Buda,ha nagyon muszáj. :roll:
Bár már Valentina se Valentina lesz,hanem Maja.Talán... :shock:

Dadomi!
Voltam a Várandósok délutánja című előadássorozaton a kórházban és ott is úgy mutatták,hogy pohárból etetik őket.Ez jó hír!És nagyon kedvesnek néztek ki a csecsemősök.Jó lesz velük jóban lennem,mert két bébi mellett biztos kell,hogy segítsenek! :wink:

binyek

Binyek!
Nem nála szültem mert külföldön volt konferencián!

Benne van a pakliba hogy nem a fogadott dokinál szül!
Ez van sajna!
Mondjuk nekem szerencsém volt mert jo ügyeletes dokit fogtam ki! :D
Amugy nekem azt mondta az Imre doki hogy 70 ezer és abbol kifizeti ö a szülésznöket is!
De hát lemaradt róla! :D
Amugy én csipem az Imre dokit!
Semmi gondom nem volt vele!
Szülés után is bejött hozzám a korházba hogy sajnálja hogy lemaradt a dologról!
Szerintem jo fej!

Köszi a bokot! :P
Vendég

Moni! Ezt nem mondod komolyan, hogy az Imre doki 70-et kér egy szülésért???? És mi az, hogy abból kifizeti a szülésznőket is???? Az eszem megáll. Sajnálja, hogy lemaradt a dologról, a 70ezerről, mi? :shock: Mirkó baba nagyon édes!!!!!!
Binyek! Most lehet megharagszol, meg tulajdonképpen semmi közöm hozzá, de azt a Buda nevet komolyan gondoljátok? Van egy ismerősöm, ők is először ezen a néven gondolkodtak, aztán játszóteres összefogással :lol: lebeszéltük őket róla. Csupán csak a "becézése" miatt, vagy inkább csúfolása miatt, én nem örülnék neki, ha a gyerekemet Budikának hívnák... De mondom, ez az én véleményem, szóval nem bántásnak szánom!!!!!!!!!
Emma! Most meg neked lett számítógép undorod? :P Egyébként te kaptál már citó eredményt a Vargadokibácsinktól? Én még nem!

dadomi

Pakson nem járt valaki közületek babaúszásra? Én szeretnék majd...

Binyek, köszi, én megvagyok, bár ez a meleg azért kikészít... Eddig éjszaka jól aludtam, de az utóbbi két éjjel 3-kor illetve 1-kor felébredtem, és eléggé nehezen aludtam vissza. De Hozzád képest nekem még mindig alig van pocakom ;-) Majd teszek fel én is képet, ha lesz aktuális...

A Maja nekem tetszik, a Buda nem annyira, de Ti tudjátok...

yuyu79

Hát remélem,hogy a Budára,mint névre nem lesz szükség...Két fiúval meg is bolondulnék! :shock: Ennyire nem lehet szerencsétlen:egy kislányt szerettünk volna!Csak nem kapunk 2 ördögfiókát helyette... :roll:

A 70.000 még nem is sok,van aki 100.000-et KÉR!
Én őszintén 80.000-re gondoltam,mivel hogy két gyerek lesz,plusz a szülésznőnek 20-25.000.
Hát tudnám másra is költeni,de ez van! :roll:

binyek

Móni, a 70 ezret és is nagyon sokallom!!!!!!!!!!!! Örülhetsz végülis, hogy nem kellett kifizetni, így a babára költhettétek!

Yuyu79! Melyik ez a topik amelyiken van ez a daganatos kismama? Szeretném vele felvenni a kapcsolatot, talán tudnék neki lelkiekben is segíteni, mivel én már átmentem ezen egyszer kismamaként!!!! Megadod az elérhetőségét? Köszi.

Kép
timesz

Várandósság - 2008. augusztusi babák, felicia a nickje... Írj neki lécci privit, biztos örülni fog, hogy valakivel tapasztalatokat cserélhet, tanácsokat kaphat ...

yuyu79

Hali!
Itthon a 2 kölök, dadomi, oszt lekötik az enerdzsimet, meg meleg van, meg kint voltunk, meg fáj a fejem, meg egyébkéntis. :lol: De hiányoztatok, most beugrottam.
70 ezret kééér? Ha. Bár, ha úgy vesszük, tán nem is sok, és kórháza is válogatja... Én sosenem tudtam ennyit adni a Vargának, bár megérdemelt vóna többet is... Szülésznőknek mi pénzt nem adtunk, hanem ajándékcsomagot. Kávé, csoki, üdítő, és azt beadtuk, mikor jöttem haza. A csecsemősökkel én olynagyon nem voltam megelégedve... :oops: De hálistennbek sok dologm nem is volt velük, Hannánál azért több.
Binyek, a Maja név nagyon szép! Maja és Marcell - tök jó! A Buda meg nektek kell, hogy tetszen! :wink: (Csaknem Nemoda a vezetéknevetek... ) :lol: Volt rá példa amúgy, pont itt írtam a csajoknak asszem, hogy ikreket várt a kismama - nem is olyan régen szült -, úgy tudták, egyikük lány, de aztán megkukacosodott, mire megszületett, és lett 2 kisfiuk így.
Na, most el is felejtettem még mit akartam, később még jövök!
Jah! Mirkó baba nagyon aranyos, és mekkora haja van! :lol:

been

csajok,beszéltek ám szép összegekről..azt a mindenit....nem titok,én 30000-et adtam,és nem vettem észre,hogy máshogy viszonyult volna hozzám. Sőt!!!!Minden nap megkeresett a szülés után is,érdeklődött elizáról-ő ugye nagyon sárga volt-és jött a hírekkel,pedig ez egyáltalán nem lett volna dolga...
Csajok,hogy bírjátok a meleget?
Emma,merre vagy?????
Moni,nagyon nagyfiús lett ám Mirkó kissrác,hallod-e. Most írtad az sms-t,hogy mész szülni,erre... :D
Vendég

tessék Emma,csak hiányolni kellett... :D
Vendég

Helló! :lol: Én meg téged hiányoltalak, Cseriani, csak elfelejtettelek megemlíteni... Úgy fáj a fejem csajszik, megzavarodok... :?
Megcsináltam megint a hulalás sütidet ám, várja a hűtőben, hogy befaljuk!
Én nagyon rosszul bírom a meleget, és fogalmam sincs, mi lesz velem 40 fokban később. Dehát nekem az esős idő se teccett, nem is vagyok komplett... :lol: Mi a jó nekem ugyi...
Ma is medencéztetek!
Dadomiiii! Hónap diplomaosztóóóó! :D

been

szal, kérdés lett volna előbb:
Ma is medencéztetek? :)

been

én ma nem,délelött itt elég rendesen fújt a szél,délután ugyi alvás volt,aztán be kellett mennem Szd.ra,de apa fürdött a két kópéval :D
Én jövő szombatra csinálok 2 adag hulalásat sógornőm diplomaosztójára,meg itthonra is minimum 1 adagot,de lehet jobban járok,ha mindjárt kettőt. Én egyébként nem nagyon bírom az ilyen sütiket,de ez valahogy nagyon-nagyon bejön :P
A Maja név nekem is tetszik :D

Én a csecsemősökre sem mondhatok semmit,szinte minden rendben volt(mármint semmi rosszat).
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?