Új privát üzeneted érkezett!

csillagfény, köszi szépen, nem biztos, hogy tudok rendelni, de eléggé nagy a rábeszélő képességem... :) HR-es vagyok alapból, abból élek, hogy meggyőzök.
Most először voltam nála egyébként, de úgy láttam, hogy teljesen partner volt mindenben és a PCOS-es honlapon is azt írják róla, hogy nem ellenzi a metet. Ráadásul nélküle méh mindig ötletem sem lenne mi bajom pedig...
Én tudtam mindig, hogy baj van, 18 éves korom óta. Nagyon vérszegény voltam, szinte sose mestruáltam, aztán bélproblémáim lettek, elkezdtem szőrösödni. Nekem pl. a mellbimbóm körül is van 10-10 szár fekete szőr. Amikkel ugye az ember egy jó kis csipesszel elbánik. 20 évesen annyira pocsék volt a vérképem, hogy azt hitték valamilyen rákom van, arra vizsgáltak két hónapig. Most két éve kaptam egy teljes petefészek gyulladást, ami ráment a belemre is, aztán ettől egy jó kis allergiás sokkot, amitől tenyérnyi vörös viszkető kiütések voltak rajtam mindenhol két hónapig. Ezt semmiféle orvos nem tudta megszüntetni, a végén úgy múlt el, hogy 3 hónapig vizen és krumplin éltem. Utána bélproblémáim lettek ,akkor lisztérzékenységre vizsgáltak. Utána a nőgyógyászom kitalálta, hogy ha nem menstruálok ad egy kis duphastont. Na attól 3 hétig semmi, utána viszont másfél hónapig véreztem egyfolytában. Utána Yadine-nal voltam decemberig. Akkor már 12 kilót híztam, így abbahagytam, januárban volt életem egyetlen peteérése, amiről még én is tudtam, hogy ez az. Aztán májusban utoljára. Májusban voltam az új nőgyógyásznál, neki az első tippje a PCOS volt, bár hasi ultrahangot csinált csak és ott nem látott cisztákat, viszont ami biztos szerinte, hogy meg vannak nagyobbodva kicsit a petefészkeim. Itt tartok most. Azért kérdezem, hogy mit tegyek, mert én most már jól akarok lenni. AKAROK AKAROK AKAROK csupa nagybetűvel... Bármire hajlandó vagyok most már. Az is közbejött, hogy most már akár jöhetne a baba is, így arra is "dolgozunk" ezután. Csak így... Semmit sem tudok erről a betegségről, csak amit a honlapról olvastam meg itt tőletek... Bocsánat, kicsit el vagyok keseredve... De már fogytam 3 kilót... Már csak 12-t kell... Majdcsak alakul ez a dolog.
ariaden

Ja és arról nem is beszélve, hogy úgy 22 éves koromig 45 percenként ettem, mert komolyan egy tanórán becsengetéstől kicsengetésig olyan éhes lettem, hogy hangosan korgott a gyomrom. Mikor 20 éves voltam, elküldtek vércukor terhelésre is, s erre a mai napig emlékszem azt mondta a doki, hogy hát kicsit magas a terhelélses cukra de az nem baj...
ariaden

Sziasztok !

Egy ismerősöm eredménye :

Éhgyomri glukóz 4,16 (ref.: 3,30-6,10)
insulin 8,20 (2,80-24,90)

120 p glukóz 2,28
insulin 18,40

A lány túl van 5 lombikon + 2 fagyibabás beültetésen, eddig 1 biokémiai terhessége volt. Jellemzően nem értek meg a petesejtjei, úgy szívták le :(

Rambóka, vagy aki ért hozzá, a 120 perces cukrát alacsonynak találom, mit tanácsoljak neki hova forduljon?

Köszönöm
Niki
mniki

Szia Mniki!

Az nem kicsit alacsony! Basszus, meg tudott állni a lábán? Mert akkor ez nem az első eset lehet, különben kidőlt volna!
Ez igen erőteljes hipoglikémia!

Diabetológust érdemes lenne megpróbálni, v. PCOS-ban jártas endokrinológust. Ne hagyja ennyiben, pláne az előzmények miatt!
És amíg ki nem derítik, h. hol a probléma, szerintem ne lombikozzon tovább!
Kövér v. sovány?

Veled mi van? Véradóból mikor lesz eredmény?
NEM drukkolok, csak úgy kérdezem. :roll:

Ariaden!

Bélbiopsziád volt már? Crohn betegséget és lisztérzékenységet (coeliákia) is kizárták?
Immunológiára elküldtek már?
Izületeid rendben vannak? Szájnyálkahártya fekélyeid (rendszeres afta v. egyéb) nem szoktak lenni?
"Felfázásaid" nem szoktak lenni? Visszatérő hüvelyi fertőzéseid?

Lilypie Kids Birthday tickers

rambóka

Szia rambóka!

Bélbiopsziám három. Kissé laposak a bolyhaim annyi. Lisztérzékenység minden lehetséges teszttel kizárva. Az izületeimmel eddig semmi baj sem volt, kivéve hogy két héttel ezelőtt a klímától megfázott a vállam. Aftáim szoktak lenni, ezért is volt al isztérzékenység gyanú. Felfázásaim nem nagyon, max. ha 2-3-szor volt eddig. Hüvelyi fertőzések sem nagyon gyakoriak. Úgy kettő-három ha lehetett eddig.
A bélproblémám 98% hogy IBS, s az nagyrészt a fokozott stressz miatt jött elő. Legalábbis a két gasztrodoki ezt mondta. Egyébként gyanítom iskolai példája vagyok a PCOS-nek, de ehhez Te biztosan jobban értesz.
Ami biztos, hogy nőttek szőrszálak a mellbimbóm köré és a köldököm felé meg az államon is megjelent újabban pár. Ezen felül szinte évente kétszer mestruálok, s ez mindig is így volt. Ha jobb év volt, akkor évi négy.
Mi a véleményed rambóka?
ariaden

Rami :)

Olyan, mint én, vasággyal együtt 50 kg. Volt, hogy láttak cisztás petefészket nála, volt, hogy nem. És ne tudd meg, hogy mit csináltak vele a Budai Meddőségiben a 7 belültetés alatt. Ha ezt egyszer leírná.... :shock: Életemben nem hallottam ennyi durva dolgot egy csokorba összekötve. Huhhhhh

A héten lesz eredmény és NAGYON várom már a jó hírt, mert kétség nem férhet ahhoz, hogy meg fog felelni a donorom :lol:

Puszi és köszönöm !!
mniki

laptetőm van! a múltkor nem hozott nagy szerencsét, de remélem majd most....

ariaden, jól ki kéne magad vizsgáltatni,az tuti. :roll:
a rábeszélő képességedet kölcsönadhatná, ami a dokikat illeti!

nekem is vannak szőrök a mellbimbóm körül :oops: és állandóan éhes vagyok, napi 250mg met mellett is. most még nem vihetem feljebb, amig jól kivizsgálnak. (kb 1 hónap, míg meglesz minden). pedig most már igyekszem figyelni a chra, süti alig, sok saláta, husi, gyümi.
tényleg lányok, a gyümikkel hogy állunk? meggy, ősz? nyami.

Kép

Kép
csillagfény

Csillag, simán jó egy tized eltérés is!pl nekem amikor terhes lettem, pé egy tizeddel volt lentebb mint előtte, de a lényeg azért hogy utána már fentebb legyen...
pl pé előtt 36,6 pé 36,5 pé után 36,8 fölött...

gyümi, du mehetnek!
kivéve szőlő meg hát banán, de azért néha be lehet iktatni egy-két nap bűnözést 8)

Mniki miért is nem lepődök meg...egyre több ilyent hallok, lombik, már több is,és lombik.lombik.lombik.kivizsgálás nuku.
Vendég

Hát komolyan csajok miért is nem lepődök meg? :roll:
Én egyszerűen nem értem, hogy miért nem kapja fel egyetlen doki sem a fejét(vagy haj de ritkán 1-1) , ha egy nő évente 2-szer menstruál, vagy jó évben 4-szer? :shock: :evil:
Döbbenet!
Akármilyen orvos is az!
Az anamnézis része, hogy rákérdezünk a menstruációra, annak rendszerességére, székletre, vizeletre.... Főleg egy fiatalnál!
Komolyan menten szétrobbanok! :evil: :evil:
Évente illik legalább 10-szer menstruálni, de ha minden tökéletes, akkor 13-szor!
Jajj, jajj! :(

Adriaden!
Remélem mostmár elindulsz a jó uton! :)

Mniki!
Igen, ez is döbbenet! :evil:
Múltkor kóvályogtam a Kaális topikban, régi oldalakat olvasva és ledöbbentem, hogy vannak akik ezer éve probálkoznak és nemrég kiderül, hogy IR van a háttérben. :shock:
Vendég

Sziasztok!

Aisha! mensi előtt nekem is van hányingerem... a hőm múltkor bezuhant 37-ről 36,5-re majd szép lassan lecsökkent 36,2-re és lett mensi vagy minek nevezzem...

Rambóka!
Eddig nem vezettem hőmet nem mondták csak ez a dokim ajánlotta így ápr. 29-től van görbém akkor kezdtem 10 napig szedni a duphastont mert már 60 nap körül voltam ciklusilag. Hogy abbahagytam rá 2 hétre lett ez a mensi.... nem tudom mi van. Én örülnék a legjobban a babónak, de már nem merek bízni, ezért teszt is csak hétvége felé esedékes.
Általában mindig 4-5 nap a mensim, de volt egy időszak pár éve mikor 3 nap volt csupán normál mennyiséggel.
az idei év viszont elég érdekesre sikeredett ciklusilag. "Hol volt, hol nem volt..."
Ez az előző ciklusom hője:
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/1 ... 79200_.png
meg néznéd ezt is? köszi!

Ariaden! Hát nem irigyellek! nekem talán csak ez a pcos a bajom. De néha én is nagyon nekikeseredtem a világnak...

Na hosszú lettem!
üdv.
mókica

Na lányok, tudjátok mit, nagyon örülök nektek. :)
Hivatalosan fogytam 3 kilót, mióta titeekt olvaslak. :) Éééés tornáztam az előbb 45 azaz 45 percet. :) Majdcsak lesz valahogy :)

És lesz a párommal nekünk is kisbabánk majd egyszer a szép új házunkban, ha egyszer kapunk rá építési engedélyt. :)

Jó lesz jó lesz mindenkinek. :)

(Én most optimista vagyok, lehet kérni tőlem energiát! :)
ariaden

sziasztok

Mókica alíg várom a hétvégét, legalább te mondj valami jó hírt...
aztán meglátjuk piri jön-e holnap...
ma megint rákezdtem a 1000 kalóriás diétára... 2 hétig, már most éhezem...de a babóért mindent
majd ha lesz kicsit több g9rbém, mert én csak ma kezdtem a hőmérőzést majd ugye segítetek kiemelezni?
köszi előre is

ma kicsit elkeseredett voltam reggel, de aztán összekaptam magam...

üdv.
Aisha
Vendég

Aisha!
Lehet tényleg korán teszteltél...ne keseredj el!

Ariaden! Jó hogy pozitívan nézel a jövőbe! :D

Most én is optimista vagyok egy jó ideje. Én is küldök egy kis ERŐ-t mindenkinek. Mert az ERŐ velünk van.... mi győzünk, és mindenki fog pici babát ringatni. Tudom....

Üdv.
mókica

Mókica, tényleg nagyon pozitív vagy! Úgy legyen!

Hőmérős kérdés: Hunci azt írod, jó egy tized eltérés is. nekem 6 napja 36,8 a hőm. illetve tegnap 36,7/36,8, ma 36,8/36,9 (attól függ meddig tartom bent a lázmérőt, sípoláskor kiveszem-e). vasárnap meg mértem egy 36,6, reggel 6-kor, reggel 8-kor meg egy 36,8-at.
de ez asszem igy is magasnak számít nem? megőrülök a saját szervezetemtől. mindenesetre moste egy ideje feljebb van. sztem pé nem nagyon volt, legalábbis nem nagyon szurkált a petefészkem, de menszi talán lesz. az is jobb, mint a semmi.

aisha, nem vagy semmi az 1000 kalóriával! én egész nap eszem... igaz próbálok gyümölcsöt, zöldséget, de állandóan éhezem igy is. nem is fogyok. :roll:

kavicska én sem értem, hogy miért nem tudnak kezelni egy olyan betegséget, ami a nők 10% érinti, és csak egy bogyó. mondjuk igy lehetne spórolni a lombikprogramon....
nekem tűű doki azt mondta januárban fejlődik a világ. hát nem fejlődik. azóta is minden doki hülyének néz, ha megemlítem neki, hogy cisztás petefészkem van, és IR, és metformint szedek... teljesen abszurd dolog, valamit félreértettem, stb.... :twisted:

Kép

Kép
csillagfény

Csillagfény!
tudom hogy nagyon kevés az 1000 kalória, de ettől biztos fogyni fogsz és ez fontos, már 16 kg ledobtam, de szeretnék még olyan 5-10 körülit. a magasságomhoz képest még mindig sok a kilóm sajnos!
hőmérőzök én is, ma reggel mértem azt hiszem a csúcsot alulról :)
35,8 volt...valami baj van velem?
Mókica...az erő pedig kavarog...mert érez valamit :)
üdv.:
Aisha
Vendég

Hát lányok az én hőm se normális. Sosem mértem még 36,3-nál alacsonyabbat, most meg már 36,1 is volt. :shock:
Szerintetek ez folyamatos próbálkozása a szervezetemnek a pé-re???
Itt van ni:
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/3 ... 65600_.png

Kép
Kép
zazzy

aisha, hűha!!!! Le a kalapom a -16 kiló előtt.

Tényleg lányok szabad kérdezni mennyi kilót adtatok le met előtt csak úgy vagy mettel? S azt hogy hány kilóról indultatok?

Én 78-ról indultam két hete. Most 75 vagyok. 63,5-re szeretnék lefogyni. Egyelőre még nem tudom mi van, majd júliusban folytatódnak a kivizsgálásaim, egyelőre csak az étrendet tartom. Ja és ami fontos ez a 3 kiló szinte csak a hasamról ment, az "tűnt el".
ariaden

Sziasztok!

Csillagfény: sokkal könnyebb a dolgokat mosolyogva átvészelni. Hidd el voltam én is mélyponton. Nem is olyan rég: februárban. Egyszerűen kritikán aluli volt a viselkedésem egy negatív teszt miatt... Szóval fel a fejjel!! Az ERŐ-ből jut neked is!!!

Aisha: szerintem nálam mensi lesz... azt érzi az erő.... :D mert a hőm kezd lefelé menni. Az utóbbi 3 nap: 37,1; 37; 36,8....

Zazzy: görbéhez nem értek, de szerintem próbálkozott a pé...

Ariaden: én tavaly ilyentájban 74kg voltam. Rögtön írtak metet és ch diétát és mozogtam is. Így ma 67-68 kg vagyok. Kb 1/2 év alatt ment le....még úgy 5 kg simán megszabadulnék....
szerencsés vagy hogy a hasaról fogysz, nekem onnan nem igen ment le még akad egy kis háj ott...

üdv.
mókica

mai vacsora: 1000 cal kb. sajtos tészta, mákos-mézes tészta, epres-tejszínes fagyi. legalább jó volt.
az ebédemet Marci megette :D

Kép

Kép
csillagfény

Sziasztok!

Ezer évenem jöttem.

Ariaden!
Én 78kg-ról indultam 2007. augusztusban és már 1,5 hónapja tartom a 61kg-t.
A lányoknak már tettem fel képet..... oltári nagy változás!
És szerencsémre leginkább a hasamról ment le (persze, elkerülhetetlen, h az ember a melleit is elveszítse itt-ott) :lol:

Hír:
Júl. 3-án megyek hsg-re. Rászántam magam. Ha nem jön össze júl-ban, akkor augusztusban beszedem a Tűű doki által felírt clostyt.

Csajok!
Abból is lehet gáz, ha vkinek épp hogy 4 a vércukra? (csak úgy találomra megmérve)

babszika

Ariaden:
én nem szedek metet, anélkül ment le a 16 kg, és nagyon nehéz volt, mert a párom mellettem eszik rendesen :D
A hasamból ment le, de a hasamon nekem is maradt háj...azt mondják a tipikus pcos testalkatom van. vékony lábak, és has tájékony egy uszógumi....

Csillagfény:
tudod a remény meg utoljára és ha te mosolyogsz akkor az emberek visszamosolyodnak rád és ez jó érzés.
a másik, hogy azt mondják ha 5 után nem eszel akkor fogysz...de ki tudja megállni, amikor egész nap munka és hazajön az ember és kinyitja a hűtöt és olyan szép kis kaják lapunak benne...az egyiben több a ch mint a másikban...régen a kedvencem a mogyorókrémes kenyér volt...most nem tudom mikor is ettem ilyet utoljára...

Mókica: ne add fel ilyen könnyen...ne bizz abban a csúnya piriben! én még mindig drukkolok!!!

üdv.
Aisha
Vendég

Aisha! nem várom pirit.... de úgy néz ki jönni akar... majd holnap megint többet tudok...

Babszika! sok sikert az átjárhatóságihoz!!!! Én még nem tartok itt.... talán nyár vége ősz elején...
mókica

Mókica!
Talán már nem is kell ilyenekkel foglalkoznod!!!!! :wink:

babszika

Babszika! meglehet....

köszönöm mindenkinek a biztatást, de túl szép hogy igaz legyen..... :D Az Isten szóljon belőletek! Ámen
mókica

Én a dianétól szépen felhíztam 90-re :shock: pedig 65-tel érettségiztem, utána jött a diane, a családom folyton piszkált, ne egyek annyit stb(azóta is lelkiismeretfurdalásuk van :evil: )pedig semmi nem változott, csak a diane...
Szóval ennyirő l indultam 2007 áprilisában, akkor kaptam metet. Szép fokozatosan ment le 18 kiló :D , de igazándiból január óta diétázok, és kb május eleje óta megint sokat bűnözök, nem is mozdul a mérleg, pedig még 5 kilótól meg szeretnék szabadulni. 67-68-cal kiegyeznék. :wink:

Kép
Kép
zazzy

Babszika!

amikor mész az átjárhatóságira próbálj ellazulni, tudom, jó hülyén hangzik, de nekem a doki azt mondta hogy azért nem fájt mert laza voltam már amennyire ilyen helyzetben lehet. az egész olyan mint egy rákszűrési vizsgálat legalább is az elején...aztán jönnek a mensi görcsök, de aztán hamar alábbhagy. a legrosszabb hogy olyan kiszolgáltatottnak érzed magad, főleg ha férfi doki van ott. nekem női dokim volt, szerencsére és a nővér nagyon aranyos volt fogta a kezem, mert ezt kértem. a vizsgálat után még a képeket is megmutatták, tök érdekes volt látni magamat belülről. :D
könnyű mondjuk már így visszagondolva dumálni ám, csak láttál volna reggel, a párom aggódott is értem, mondta hívjak taxit (sógorom) és hívjam fel ha megvan a vizsgálat, mert sík ideg voltam. amikor hazaértem és leültem akkor csordultak ki a könnyeit és nem tudtam azért sírok mert megvan a vizsgálat és átéltem, vagy hogy ilyen jó hírt kaptam, hogy átjárható vagyok....
ez a kis történtem...bocsi ha uncsira sikeredett...

Mókica:
ha most nincs babó, és tényleg mensi jön, akkor kérlek lépj a doki fülére és tudd meg hogy ott bent tényleg minden rendben van-e és kérd az átjárhatóságit...

üdv
Aisha
Vendég

Zazzy!

el tudod képzelni, hogy én több mint 90 kg voltam...most már el is felejtettem azokat a napokat...sokat panaszkodtam a dokinak, hogy nem eszem sokat, igaz nem is mozgok sokat és csak jön a kiló és mensi meg nincs...ekkor kezdtek gyanakodni PCOS-ra...
akor a doki azt mondta ír egy gyógyit, ami elveszi az étvágyam és az segít fogyni, segített is....én kiegyeznék 69 kg-val, és akkor nagyon sovány lennék a mindenkori önmagamhoz képest...és képzeld el akkor a bmi index szerint is normál súlyu lennék....most erre gyúrok a koplallással...mert ezt a diétát csak koplalásnak hívom, de csak előre a megkezdett úton :)
megértelek ha bünözöl, mert ha sokáig nem ehetsz azt amit szeretsz és ugye nem cukorérzékenyen születtünk, akkor a mindennapi lemondás után kell valami...csokika...édesség...stb...de kitartás....lemegy az az 5 kg még!!!

üdv
Aisha
Vendég

Babszi, a dokink csinálja?laparral?drukk!!!!!!!!!!!!ha 4 alatt van, az mikor volt?amúgy annyira nem nagy gond, csak max kellemetlen ha kaja után volt, mert esetleg szarul lehetsz, értem a hipót ez alatt...de nem gond...
(képzeld voltam terhelésen és alig 3 az inzulin0 p és 21 a 120 perces inzulin...tök jó! :lol: a 17-es és a 180-hoz képest nagyon jó)
Vendég

én a mettel (meg nélküle is) 10 kilót fogytam szopi után 2 hónap alatt, szülés óta 15-öt. abból most 3 már visszajött a depitől. folyton zabálok. :(
pedig nem érzem magam depisnek, csak éhesnek. nekem az este 5 után semmi nem jön, be , sztem IRrel nem is biztos, hogy jó. nekem az jött be, hogy reggel csak Kv, 10óraira zabkorpás joghurt, után a többi rendesen.

én a dianétől szerencsére nem híztam, nem fogytam.

Kép

Kép
csillagfény

Sziasztok lányok!
Még új vagyok itt, de már régebb óta olvasgatlak benneteket és látom ti nagyon otthon vagytok ebben a témában.
A rövid történetem: én is PCO-s vagyok.3 éve volt egy laparom, ahol megdrillingezték a petefészkeimet, utána szépen helyreállt a ciklusom és fél év múlva teherbe is estem. Most szeretnénk kistesót, de a problémám újból előjött, úgyhogy 2 hónapja megint átestem a műtéten. Nagyon reméltem, hogy minden úgy alakul, ahogy az első alkalommal. de sajna nem így lett. Az első hónapban volt peteérésem, de mielőtt megjött volna volt egy másfél nap pecsételésem. Ebben a hónapban a 23. napon voltam az orvosomnál, aki azt mondta, szerinte nem volt peteérésem, a méhnyálkahártya pedig nagyon vékony,6 mm.Szerinte ebben a hónapban esélyem sincs a babára, de lehet,hogy meg se fog jönni. Viszont a hőm szerint volt peteérésem, és éreztem is a 14. napon szúrkálást, a hőm pedig felment a 16 napon, azóta is fennt van 37 körül, mára pedig már 37.2 lett. Most vagyok a 29. napon, a 27. napon volt egy kis pecsételő vérzésem, azóta semmi. Most nagyon kétségbe vagyok esve, hogy ugyanott vagyok, mint a műtét előtt, vagyis sehol. De a kérdésem a következő lenne. Én eddig úgy tudtam, ha van peteérés, van menstruáció is.De ezek szerint, ha az van is, de a mnyh. vékony, akkor nem is jön meg, ne is számítsak rá?Vagy esetleg késni fog? Azt gondolom, ha nem volt pé.,akkor a hőm se mehet fel, vagy igen?Szívesen feltenném a görbémet is, hogy megszakértsétek, de kicsit béna vagyok, nem tudom hogy kell.
ranita1979

Csillagfény!
Örülök hogy nem vagy depis. :D Délelőtt mikor melózok általában kávé és joghurtot eszek délben valami normálisat, és este 6 körül eszek még. Ha esetleg még éhes vagyok akkor valami kis könnyű később.

én anno a bromoprictintől híztam meg. Kb egy évig szedtem és én magam dobtam el esküvő előtt... és míg nem kezdtem a metet sajna maradt is a sok plusz kiló.

ranita! én a ciklus.hu-n vezetem a hőmet onnan így lehet felrakni: a diagram alatt van egy link arra jobb ebérgombbal kattintasz és lesz olyan hogy hivatkozás címének másolása. Azt illeszted be ide. itt egy link lesz és aki arja pár napig megnézheti. a többi helyről nem tudom hogy működik...
remélem segített.

üdv
mókica

Ranita!
Üdv itt! Én sajna nem vagyok szakértő, de szerintem, ha volt pé, akkor vagy megjön, vagy nem(baba) :wink:

Babszika!
Voltam mam adokinál, akit ajánlottál!Így elsőre nagyon pozitív volt, és basszus iszonyat jó pasi!szinte zavarban voltam! :lol:
KÖSZIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
zazzy

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/3 ... 52000_.png

Azt hiszem, ezt nevezik folyamatos próbálkozásnak :roll: majdcsak lesz egyszer egy pé!
A doki látott ma sok kis meg nem ért tüszőt! :evil:

Kép
Kép
zazzy

ranita1979

Sziasztok. Ez lenne a görbém.Én a wunsckinderen vezetem, de átírtam ide is, remélem jó és látható is. Mindkettő ugyanarra a napra tette be a pé. Ez alapján kellett, hogy legyen pé, de már semmiben nem vagyok biztos. Én a jobb oldalamat éreztem, a doki a 23. napon ott már nem látott semmit, csak annyit mondott, van egy kis hasűri folyadék, ami jó, de szerinte pé nem volt.Egyáltalán látja azt ő még a 23. napon, hogy volt e vagy sem? Szóval szerintetek?
ranita1979

sziasztok!

ranita!
mikor tesztelsz? :wink: :roll: szerintem ígéretes
a hasűri foladék nem lehetett a megrepedt tüsző maradványa vagy milye?
Nah, majd jönnek a többiek akik megszakértik mert tájékozottabbak :D

hajni...
Budaörs

Ranita!

A hasűri folyadék a tüszőrepedés (vagyis Pé) után szokott lenni. Hőd alapján is volt PÉ-d.
Mostmár csak tesztelned kéne egy reggeli pisiből! :wink:

rambóka

Hajni!

Nem merek. Elég volt már a negatív tesztekből. Meg a dokim szerint 6 mm-es mnyh-ba a megtapadás esélytelen.Ma is volt egy ici-pici barnázás.
Azt megkérdezhetem, hogy ki mióta próbálkozik, szedtek e valamit, volt már valakinek esetleg ilyen petefészek drillingje?
ranita1979

és igeeeeeeeeen, eltaláltam igaz Rambóka? :wink: mégse vagyok olyan hüle liba..

ranita!
Láttunk mi már csodát nem is egyet nyálkahártya ügyileg? Igaz csajok?

hajni...
Budaörs

Nem akarlak ám kiakasztani benneteket, de ha csak 6 mm volt a mnyh., ami ugye tényleg vékony, akkor lehet az, hogy egyáltalán nem fog emiatt megjönni?Vagy olyan nincs? Ha van peteérés, akkor menses is van?
És mindenkinek nagyon köszönöm a válaszokat!
ranita1979

Ranita!

Mikor csinálsz tesztet?
Nekem is kéne... mert 35. cn és ma is 37-et mértem reggel...de én is unom a sok negatív tesztet.

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/1 ... 38400_.png

ilyen most a görbém...
mókica

sziasztok

Szerintem Ranita és Mókica tesztelhetne már, hogy tudjuk a jó hírt végre!!!!!
A sógornőm mindig arra buzdított hogy legyen drillem, de azt mondják sokba kerül... tudsz erről mesélni egy kicsit...

az én görbém meg jó össze vissza majd a hétvégén mutatom mert akkor legalább 7 adat lesz benne, kiváncsi leszek mi a véleményetek

üdv,
Aisha
Vendég

a bromopictinben milyen hormon van? az micsoda?
én sajna nem értek a görbékhez. az enyém összevissza ugrál, de mindig 36,7, 36,9 között. asszem túl vagyok melegedve.

Kép

Kép
csillagfény

Csillag!

A bromocriptint magas prolaktinra szokták adni.

hajni...
Budaörs

Hajni!
igen jól tudod a magas prolaktinra kaptam bromocriptint de étvágyat csinált nekem.
mókica

Hát, lányok, azt hiszem ez a tesztelés elmarad, már megint barnázom. De miért nem tud akkor már megjönni? Lehet, hogy mégiscsak a dokimnak lesz igaza és ilyen mnyh vastagság mellett tényleg nem fog megjönni, vagy csak barnázás lesz. Pedig most néznénk hormonokat is. Bocsánat, közben hangosan gondolkodom ám.

Aisha!
Én ezért a műtétért 20.000 Ft-ot adtam a dokimnak és annyi. Altatásban végzik, kb 20 perc, de nálam körbenéztek a méhben is és megnézték, hogy átjárhatóak e a petevezetékek. 3 pici lyuk van, egy a köldök alatt, kettő pedig a petefészkeknél. Nem egy nagy ügy, tényleg. Én azt mondom, ha van rá lehetőséged, csináltasd meg, állítólag az esetek 80 százalékában használ. Az első után én is könnyen teherbe estem, hogy most mi van, nem tudom.Pedig azt mondták, ha így egyszer sikerült, másodszor sem lesz gond. Hát ez most nem jött be.

Mókica!
Az a peteérés nem volt egy kicsit korai?
Annyira én sem értek ám ezekhez a görbékhez, de a második fele is igen cikkcakkos. Aztán lehet, hogy az nem baj.Szerintem tesztelj egyet, már ki kellene mutatnia, ha van baba.

Azt nem írtam, hogy clostit most szedtem 2*1, most megemelte 3*1- re. De nem vagyok benne biztos, hogy be is szedem. Most elkezdtem szedni a gynex nevű cseppeket. Hallottatok már erről? Soha nem hittem az ilyesmiben, de most még erre is rá tudtak szedni.
Na, azt hiszem kicsit hosszú lettem.Lőjetek ám le nyugodtan.
Jó éjt mindenkinek!
ranita1979

Ranita!

Szerintem reggel tesztelj, h. ha netán mégis baba van a dologban, akkor progipótlással rá lehessen segíteni!

Az én véleményem az, h. olvasgasd egy kicsit a honlapot ( http://www.pco-szindroma.hu/ ), és válts dokit mielőbb. Nem a megfelelő kezelést kapod.

Elsőre szerencséd volt. Holnap kiderül, h. esetleg másodikra is.
De hosszú távon nem ez a megoldás. Belegondoltál már abba, h. a két drillinggel a petefészked hány százalékát roncsolták végérvényesen?
Mostanában tette fel vki a másik topikon a drilling videókat. Érdemes megnézni!
Ha profán hasonlattal akarnék élni, olyan, mintha pár záptojás miatt tálcaszámra zúznák be a tojásokat.

Pedig a ciszták csak tünetek! Mint az aknék az arcunkon.
Lelézereztetnéd a bőrt az arcodon a pattanások miatt?
Annak tudatában is, h. fél év múlva újra előjönnek?

Bocs, ha durvának tűnök, de mindig kiakaszt, amikor valaki a PCOS okainak ismerete nélkül könnyedén drillingre bíztat másokat.
Nem rád haragszom, hanem arra, h. ma, 2008-ban, még mindig a drillinggel kezdik egyes dokik. Nekik kéne képben lenniük, nem neked.
Már 2004-ben cikkek jelentek meg itthon a metforminos kezelés jobb siker rátájáról, de még mindig itt tartunk! Szégyen! :evil:

Ha mást nem, legalább az Igaz történeteket olvasd el a honlapon és nézd végig a Babamozit. Érdemes!
SPONTÁN babák születnek a mettel, olyan anyukáktól, akiket bedarált v. bedarált volna a meddőségi ipar.

rambóka

Mókica!

Én tuti nem bírnám ki tesztelés nélkül!
Vagy megvárod, amíg elkezd rugdosni? :lol:

rambóka

Ranita!

Teljesen egyet kell értsek Rambókával!
A pcos-ben nem feltétlenül a "meddőség" (átmeneti nehézség a teherbeesésben, hogy lehet ezt rövidíteni????) a legrosszabb, hanem az, hogy az elkövetkezendő életedre is hatással van. És nagyon rossz hatással!
Olvasd el a honlapot, hidd el, meg fogsz döbbenni!!!!! A drilling a végső megoldás olyan esetekben, mikor tényleg elkerülhetetlen!!! De nem átlagos cisztás petefészkeknél...... METFORMIN!!!!! Válts dokit sos!

Mókica!
TESZTET BAKKER!!!!!! No még hogy dugdosod itt az t jó hírt te!
Vendég

[quote="zazzy"]h írta:zazzyttp://www.ciklus.hu/images/diagramok/3ac7cd0ac4f1f79e1a8932ed0989cb3a_080602_080625_1214352000_.png

Azt hiszem, ezt nevezik folyamatos próbálkozásnak :roll: majdcsak lesz egyszer egy pé!
A doki látott ma sok kis meg nem ért tüszőt! :evil:

Zazzy!!!
40 nap!!! Utána, ha nem volt peteérés, hozasd meg a mensidet! Nem egészséges ilyen sokáig mensi nélkül......
Hajrá!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?