Sziasztok Lányok!
Jó, hogy mindenki megjött végre a pihiből
) A vizsgázottaknak gratula, hogy végre vége!
Igen szerintem is nagyon meleg lesz ma, én egyszál kendőben ülök itthon és szemezek a kutyával, hogy levigyem vagy ne vigyem. Szegénykém ő az előbbire szavaz
Tündi, jól teszed, hogy nem idegeskedsz méhlepény állapota miatt, úgy sem tudsz mit tenni, azt megértem, hogy Luca mellett a pihenés kevésbé megoldható. De ha alszik akkor te is próbálj meg szerintem lefeküdni. Az is sokat számít!
Andi! Én sem ismerem a te szülésznődet, nekem nem is lesz ... idáig az összes szimpatikus volt, majd meg látom hogy mi lesz és beszámolok
Viszont anyum intézett nekem vip szobát a főnővérrel ... legalább nem kell más horkolását hallgatnom
Így is elég rosszalvó vagyok.
EDA-val kapcsolatban úgy vagyok, hogy nem kérek előre semmilyen fájdalomcsillapítót, max valami injekciót a fenekembe
de ha kell akkor úgy is fogok kiabálni érte
Egyébként a barátnőm ismerőse 2 óra alatt szült meg EDA-val, szóval csak a jó adagolás, az időzítés számít.
Mert normális esetben nem úgy működik, hogy bekötik és akkor otthagynak. Folyamatosan figyelniük kéne a méhszáját és ha már kellően tág, le kell venni az adagolásból.
Sokszor ezt cseszik el szerintem, és ezért nem tud nyomi anyuka, emiatt több a vákumozás EDA-s szülésnél. De kiváncsi vagyok más véleményre is ezzel kapcsolatban, én ezt hallottam!
Eszter! Tök jó, hogy szépen kezdtek mindent beszerezni, most már egyébként sincs túl sok idő hátra. Ezt tapasztalatból mondom, nálam is most lett meg múlthéten minden, mosással vasalással és rendesen pánikoltam, hogy mi lesz ha a baba előbb jön
Nekünk olyan pelenkázónk van ami egyben van a kisággyal, így nem tudom mennyibe kerül külön. Mondjuk nem akarok hülyeséget beszélni de a jobbak és márkásabbak, szebbek azért 20-30 ezer forint körül kezdődnek.
Kata! Szerintem ha mész a dokidhoz biztos fogja mondani, hogy mikor menj ctg-re. Melyik nap stb. szerintem 1 hétre adnak csak előre időpontot, de ez lehet attól is függ ki ír be éppen téged.
Tamara! Csak pihizz egyet az Ikea-ban
) Inkább mint főzz, moss v. takaríts
) Bár nekem sajna bajna ma főznöm kell! Nincs nagy kedvem hozzá, olyan rossz feleségnek érzem magam mostanában. Semmihez sincs kedvem
Timi