Sziasztok!
Köszönöm a kedves szavakat! Jól esett mindenkitől!
Igen, van olyan, hogy peteérés ultrahang csak nem mindenki csinál olyat! Az én dokim akihez jártam mikor Fanni fogant nem csinált! Egyébként a barátnőm az aki peteérés uh-ra járt és így lett fia! De hát nekem nem adatott meg az a lehetőség! Sajnos a tesztelgetés hol bejön hol nem! Mert, hogy ugye nekem nem jelzett egyáltalán a teszt! Vagyis egész hónapba ugyanolyan erősségű volt! Vonal, de halvány! Szóval ezért is mondom, hogy nagyon akart jönni Fanni valamiért! És ha így van, én elfogadom, és reménykedek benne, hogy egyszer megszületik az a törvény, hogy igenis kiválaszthassuk a gyerekünk nemét, és nekem is megadasson a csoda, hogy egy kisfiú anyukája lehetek!
Egyébként már sokkal jobban vagyok! Igaz még nem az igazi, de már 2 napja nem sírtam
Képek! Hát felteszem a képeket amiket kaptam, de a doki pont az arcáról nem csinált képet
Szomorú is vagyok, mert videón rá is közelített az arcára és mutatta is, hogy ilyen most, és ki is tárgyaltuk, hogy már nem is olyan ufó
de mégse nyomtatott belőle
Szóval van egy a fejéről a hasáról és a combijáról! Ezeket felteszem
Andy, hát szerintem ott lesz valami! Drukkolok nagyon!
Ja, és hogy 100%ra mondta-e hogy kislány! Hát az úgy volt, hogy 10 percnyi uh fej rángatás után kijelentette, hogy a nemébe nem tud segíteni nekünk! Erre mondtuk, hogy pedig azt aztán igazán szeretnénk tudni! Erre rángatta még 1 percig és végül benyögte, hogy na jó akkor lány!
Igazából nem volt élvezhető az egész (na jó tudom ez nem babamozi, csak genetikai uh) szóval én semmit nem tudok kivenni kvázi az uh felvételből mert annyira rángatta!
De én elhiszem neki ha ő azt mondja, hogy lány! Még a papíromra is ráírta!