Háááát...ez most olyan összecsapós, gyorsegyveleg lesz..mert ezen a héten két vizsgám lesz..a vasárnapi újra 10-es lett
és most kicsit szerénytelen leszek
ügyes vagyok, úgy-e?
Tücsi, pszihológiát tanulok..románul. Mert látogatás nélküli tagozatot nem találtam magyarul és két picurka mellett nem tudok nappalira iratkozni. És az ősztől vissza is kell menjek dolgozni..Igaza van GYö-nek, én is átéltem már ezt..a nagyobbikkal nehezebb volt, mert maga a leányzó is nehezebben kezelhető és nem tudtam, nem láttam a végét..nem is tudtam mire vállalkoztam. De Zsuzsanna két éves szülinapja után lett rosszabb, mert újra terhes lettem, rosszul is voltam, elfogott a pánik, h.eggyel se boldogulok, hát akkor kettővel..zsémbes voltam, vitatkoztunk egyfolytában, aztán jött a letargia..utáltam. Azt éreztem embert se lássak..és főleg gyereket nee ..és ettől iszonyú lelkiismeretfurdalásom volt..szörnyű időszak volt. Éreztem, ha valami nem változik én kattanni fogok. Akkor elválasztottam a nagyleányomat a szopitól és beiratkoztam sofőrsuliba..hat hónapos terhesen levizsgáztam..és azután ha azt éreztem kattanok bevágtam a leányzót a kocsiba és mentünk..mindegy hová. Nem érdekelt, hogy otthon hegyig a mosatlan és nincs ebéd..úgyse csinálta meg senki helyettem. És az uramnak tetszett, hogy Zsuzsanna azzal futott szembe, h.apuci ma itt és itt jártunk és én végre nem azzal fogadtam h. úgy kivagyok. És csodák-csodájára nem zavarta az ebédhiány se és mi is újra jobban tudtunk kommunikálni. A másodikkal már nem vártm meg h.idáig jussak és valószínüleg már tudtam mire számítsak...kicsit könnyebben ment. Tücsi, valamit találj ki, ami megnyugtat és ne hagyd h.a mókuskerék elfusson veled..onnan már nehezebb visszahozni. És aki ezt nem érti meg a környezetedből, arra magasról t...ál rá. Ha te nyugodt vagy a gyerekeidnek is jobb, nyugodtabban tudsz foglalkozni velük.
DGabi, nagyon jó nyaralást nektek..fotókat hozzál..RÓÓÓMA csodás város lehet...csorog a nyálam
Joli, de jó, ügyes fiú ez a Csanád baba..Isten tartsa meg a jó szokását..és nőjjetek nagyra. Joli te hogy regenerálódsz? Hogy bírod az iramot?
Gyö, mi a helyzet a fizuval? Rendeződnek már a dolgok? Ja, és Kriszta megy a nagymamihoz? Mikor? Hogy vannak a nagyfiaid?
Elég jó egyveleg lett, na...többieket is puszilom..a héten keveset leszek..mert most fogok tanulni, mert hétfőn összeloccsant a fejem fölött a világ. Zs-nak fájt a füle, orvos, nagyapámat kiengedték a kórházból, őt hazavittem Gyímesbe, kicsi leányomnak láza van, v.színű a foga..ma szénát takartunk, vagy fél hektárról..kivagyok nyiffanva..és vár a Psihologia educatiei és a Psihologia varstelor..na pá és puszi mindenkinek. Gyertek kicsit vidítsatok feeel!
Jaaj, majd elfelejtem, NUSI!!! hol vagy, hogy vagytok, gyere nyugtass meg minket..