sziasztok!
arnika! igazad van hogy minden a penz korul forog meg + politica... meg jo hogy vannak kivetelek is... (nem mondok neveket), ne izgulj nem viszem tulzasba az itthoni munkat
azert persze nem is ugy haladok ahogy szeretnem, de mar eleg jol alunk, tobb mint a fele kesz van, most neki alok takaritani es majd a konyhat es a nappalit maskor csinaljuk, kicsit ki farasztotam szegeny ferjemet, festes es meg takaritani is segitett, most inkab az aprocska dolgokat kel at mosam meg helyukre pakoljam, de leg kesob holnap be felyezem.
itt is nagyon meleg van, eleg roszul tudok e miatt aludni es delben sem szoktam csinalni semmit, anyira meleg van, nekunk van leg kondi is de nem szeretyuk
vanda! el fog mulni, beszeltem en vele es aszt mondta hogy egy kicsit meg csinalja az eszet de nem soka el tunik veglegesen
szmet! ha mesz a kaaliba okvetlenul mond meg hogy miljen eredmenyeid voltak, szerintem nem az edeseg miatt volt, biztos lehet nagyon sok oka, aztan hataroz csak ha most kezded a lombikot
kincs! gondolom milyen rosz lehet hagyni sirni a babat, de az o erdekeben teszed, ha sikerul szepen el aludnia az biztos jo neki, marmint konyebben alszik, gondolom en, de majd ki derul nalunk is milyen lesz....
mazsi! olyan edi a pocid, formas es csini vagy nagyon
timi! ugyes vagy a fogyassal kapcsolatban, csak igy tovabb, remelem jok lesznek az eredmenyeid es meg dicsernek a dokik is
na puszika mindenkinek, megyek dolgozgatni