szia calendula
Kerdezz barmennyit, tudom hogy szules elott jol jon minden info!
Szoval a Szeles Agi nekem fogadott szulesznom volt. A dokim ajanlotta, egyutt dolgoznak egyebkent is. Ha megfogadod Agit, a szules elott szepen felkeszit mindenre, mi voltunk nala, elmagyarazott mindent. Nagyon turelmes, aranyos.
Agi a homeopatia es a gatvedelem hive. Nekunk is elkezdodott a gatmasszazs otthon es a homeopatias szerek hasznalata, de sajnos 2 napra ra megszultem. Azert a szuloszoban csinalta nekem a gatmasszazst, mindent megtett, de mivel nem volt elegszer otthon masszazs, igy a vegen at kellett vagni a gatat. (nem fajdalmas egyebkent tulsagosan es egesz elviselhetoen gyogyul. Bar jobb lett volna ha sikerul "megmenteni" a gatamat.) Ha elegszer masszirozzak szules elott (36. hettol lehet kezdeni az otthoni masszirozast minden este) akkor szepen meg lehet szulni gatvedelemmel.
En erzestelenites nelkul szultem, bar eredetileg akartam epidularist, de olyan hirtelen jott minden... A szent Imre korhazban elvileg inkabb naturalisan szeretik csinalni a szulest de biztosan van erzestelenites is. Kerdezz ra a dokinal! Egyebkent ki lehet birni erzestelenites nelkul is.(Bar nekem rovid vajudasom volt!)
Igen, Parragh doki nem sokat beszel, viszont alapos es rendes. Kell ido hogy "felengedjen" en 7 hetes terhesen kerultem hozza es kb az 5. honapra mar "megbaratkoztunk". A szulesem ota tobbszor is felhivott hogy jol vagyunk-e.
Szep delutant kivanok