Új privát üzeneted érkezett!

Küldök egy melles képet, ezt a lányom fényképezte, ő már lefejezett!
Óriási csöcseim!
Kép

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Beus, na majd jól megnézlek....mikor is jössz??????
A képeken úgy nézel ki, mint egy 18 kiscsaj. :wink:

Na megyek, mert nem lesz csipetke a levesben. :oops:
Vendég

Beus

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

szerintem inkább mellszépségversenyt kéne rendezni :D :D :D

na akkor ezt nézd meg és tényleg eltűntem:

Kép
Vendég

Jim, holnap! Ha mind a kettőnknek jó, de délután vagy este megdumcsizzuk. Most mennem kell mert a lányomat vinni kell edzésre és még ebédelünk meg ilyesmi!

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Jim, téged is lefejeztek?

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

De engem a férjem fotózott :!: :!: :!: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Zsombor is kipróbálta a pancsizást, tetszett neki nagyon. :lol:

Kép

Beuska! Jim!
Jók a képeitek, édesek a gyerekek, ti pedig csinik vagytok.
Jim!
A hazaút nem lehetett semmi. Ügyi vagy, hogy mindent megoldasz.

Judit!
Érezzétek magatokat jól Zánkán.

Niki!
Tetőtérben nálunk is 27 fok. Én még csak bírom, de Zsomb....

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Még egyet:

Kép

Természetesen a cseresznyefa alatt.

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Beuska, ugyan ilyen játszószőnyegünk van! :) Lilla imádja, főleg a majom jön be neki és a lepkéket, ha lassan forgatom hangosan kacag. :)
Jim, a Lilla-Martin dolgot majd úgy 16 év múlva megpróbáljuk... :) Nem lehet, hogy neked is a tartásoddal van gond? Én is mindig kidugom a hasam... :) De be is tudom ám húzni, ha akarom, csak akkor alig kapok levegőt. :D
Segítsetek, mi is mennénk a Balatonra csütörtök, péntek. Arra gondoltunk, hogy vennénk egy kiskádat és Lillát csak abban fürdetnénk kisvizben... én a Balatonba nem szívesen vinném be... most néztem szállásokat, fontos, hogy partközeli legyen, hogy 11 és 3 között vissza tudjunk vonulni. Ti hogy oldottátok meg? Ugye Ti sem vittétek be a piciket?

KépKép
KépKép
mni

Pumperka, nagyon ari Zsombor! :)
Én annyira nem bírom a meleget... most épp csobbantam egyet a kerti kismedencében. :) Most felfrissültem és gyorsan nekiállok valami ebédet készíteni Ferinek. :)

KépKép
KépKép
mni

Niki!

Balatonba tutira nem visszük mi se Zsombort. A Kismama most megjelent különszámában is 10 hónapos előtt semmiféleképpen nem javasolják. Nekünk is marad ez a kis medence majd, zuhanyzóból hozunk neki langyos vizet bele. Remélem Földváron a strandon azért lesz valami nagy fa, mert ugyan a strandsátor árnyékol, de be is fülled alatta a levegő. Én is majd viszonylag hamar kihajtom a családot, hogy, ha van fa akkor azt lestoppoljuk, és az alá telepszünk, ha nincs akkor passz....

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Pumpeka,
hol vettétek azt a medencét? Nekem is kell!!!

Én arra jöttem rá, a képeket nézegetve, h. meztelenül még szebbek ezek a lurkók, mint felöltöztetve, nem?

Majd én is rakok fel mindjárt képet, csak megyek megreggelizek, ma még nem ettem semmit.

Kép
marla singer

Pumperka, milyen jók az új vonalzóid! :) Köszi a választ! :)

KépKép
KépKép
mni

Niki!
Milyen medencétek van?
Mi is gondolkodunk rajta, hogy kéne egy a kertbe, de valami olyat szeretnénk ami be van süllyesztve a földbe.

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Marla!
Aushanban vettük. Azért ezt választottam, mert fekve se túl nagy, se túl kicsi az átmérője. Ne kelljen má sok vizet hordani bele.

Katica!
A vizicsúzdát is ott vettük, de még tavaly.
Csoda, hogy nem ment tönkre egy szezon alatt. :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Katics=Kacika :oops: :oops: :oops:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Niki: hova mentek a Balatonra? Mi is lent leszünk szerda-csütörtök Szántód környékén.

Tegnap voltunk strandon, bevittem egy gyerekmedencébe, hát nem annyira élvezte, de azért szerintem nem adjuk fel, majd szép lassan szokatjuk.

Hát ezek a babák, komolyan mondom beszarás, na mindjárt teszek fel én is Marcisat és meg csöcsöset is, majd csak lestek :wink: :wink:

Ma megyünk vissza a 16.heti csípőszűrésre, remélem minden okés lesz.

És még mindig:VIVÁÁÁÁ ESPANJJAAAAAAAAAAAAAA

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Szilvánusz, mi Csopakra szeretnénk menni, épp most nézem a szállásokat. :)
Pumperka, egy kör alakú 90 cm magas és 3,6m átmérőjű medencénk van, ami nem túl nagy, de pont méretes. Úszni sajna nem lehet benne, de a vize most 24 fokos és szuperül hűsít. Szomszédéknak is ilyen van, ott hatalmas bulikat szoktak rendezni a gyerekek... mondjuk nekik nincs teletöltve, hogy a 4 éves is bele merjen menni. :)

KépKép
KépKép
mni

Kép Pár kép Hannáról Kép Kép

Ez pedig 2 hete az állatkertben készült rólunk Kép

Kép
marla singer

Mindenki nagyon szépséges, az anyukák és a babák is!!!

Blanka pántos rucija ósönös cucc. :wink:

Böbi

Kép

Kép
bosek

Mi múlt héten ettünk sima almát, de csak egyszerre egy felet, ezen a héten almáskörtés frutapurát vettem neki, nagyon ízlik, egyszerre a felét eszi meg. Ha elfogy, akkor utána almásbanános lesz a menü. Ja, és képzeljétek, már csak kétszer, néha háromszor eszik csak tápit, délben és este, néha délután egy kicsit. Azért adok neki almát, a tápszer helyett.

Böbi

Kép

Kép
bosek

Óóóó, de cukik a babák!!!!

Jim, pont ilyen babakocsink van, te hogy tettél rá a tetejére lelógót amit nézni tud? Hogy erősítetted rá?

Tegnap botrányos éjszakánk volt, ilyen még sosem volt. Fél 11 ig fent volt a csajszi, nem sírt, vagy ilyesmi, de szórakoztatni kellett, nevetgélt. De kozben féltem hogy felébreszti a nagyot.
Amikor véégre elaludt azt hittem hogy legalább reggel jó sokáig alszik....persze, 5 kor fent volt. Ez sem a szokásos már jó ideje, mert fél 7-7 körül szokott kelni.
Nem tudom mi volt vele, de remélem ma nem ismétli meg.
Így a meccset sem tudtam nézni, mi lett az eredmény? A 63. percig láttam, akkor 0-0 volt . Az olasz-spanyolról beszélek.

Vagyis, most látom SZilvánusz viva espanja-ja, azt jelenti h az olaszok estek ki?
Vendég

Eszterxx,
Chamomilla vulgaris 15 ch.
A gyógyszerész adta, én nem nagyon értek hozzá.
Ma adtam neki először, meglátjuk.....

Kép
marla singer

Bosek, mi az a frutapura??? Az pépes valami? Mikor kezdtétek? Én is át akarok térni, mert ez igy nem állapot!

Ma egyébként brutál napja van, a meleg is szétszedi+ a foga is vacakol, úgyhogy egyfolytában üvölt. Miután már 3 óra alatt sem tudtam lefejni, igy adtam neki kúpot, most végre alszik, de aközben is fel-felsir.

Nálam a lakásban 30.5 fok van, nem is nagyon lehet kibirni.

Kacika, az olaszok estek ki!

Mala Singer, köszi szépen!

Holnap drukkoljatok, mert 10.30-ra megyek a főnökömhöz megbeszélni, hogy mikor megyek vissza dolgozni. Ezen rágódom már egy hete, hogy mi is legyen, na, majd meglátjuk, mennyire lesz rugalmas. Én az vagyok, de egy dologban nem nagyon tudok az lenni, az pedig a 6 órás munkaidő és 8-14ig. Nálunk alapban 9-18 tart a munka, nincs bölcsi-ovi, amibe igy el tudnám vinni.

Ja, és utánanéztem a bölcsödéknek is, protekcióval jövő szeptemberben veszik fel... a magánbölcsikbe pedig 1 éves kor alatt ne is álmodozzak... és akkor is délután 5-ig el kell vinni a gyereket... hurrá...

Mit ne mondjak, azért be vagyok sz...va, hogy mi és hogy lesz....

Kép

KépKép
eszterxx

Helló!!!!!!!!!!!!!!!!

Sikerült a vizsgám!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Nagyon jók a képek, nem is tudom minden baba ilyen szép????????
Vagy csak nálunk??

pepike

Kép

Kép
pepike

Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

KépKép
eszterxx

Pepike, gratula!!!!!!!!!!!

Kép

KépKép
eszterxx

És ezt a hasonlóságot nézzétek:

odabenn:

Kép

idekinn:

Kép

Kép

KépKép
eszterxx

most csak gyorsan, mert megszállt a család skypen és mindenki engem kérdez... szval
Pepike gratttulllaa!!!!

Eszterxx most kezdek félni Andriskától.... ;)

Szuperek a képek!!! a csöcsös képekhez én is betársulhatnék, csak engem ne szoktak fényképezni sem, csak ha külön megkérem... amúgy reggelente a szopi után szoktam nézni hogy mennyire dúrva a két cicim egymás mellett egy teljesen kiürített lógó és egy PamelaAndersonos feszülő.... :roll:

na most megyekm majd jövök még ;)

Kép

Kép
kolyok28

ja Kacika, 11esekkel nyertek a spanyolok 4-2 re... de 0-0 volt a hosszabbítás után is...

Eszterxx hihetetlen a hasonlóság... ezek szerint Te sem félsz hogy az asztal alól szedték ki a gyermeket :lol: :lol:

Kép

Kép
kolyok28

Dög meleg van mindenhol, Balaton 27 fokos... http://www.idokep.hu/?oldal=hoterkep

KépKép
KépKép
mni

Eszter!

És te hogy tervezted?Mikor akarsz vissza menni melózni?Még egy éves kora előtt??

Niki!

Mi is most csobbantunk a medencébe,csak ott lehe kibírni :wink: A srácok ott tobzódnak :wink: :lol:

Kölyök!

Reggelnte nekem is érdekesek a csöcseim...egyik löttyedt a totál kiürítés után,a másik meg mint egy szilikonos cickó :lol:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Eszter!

Nekünk is ilyen játszó álványunk van, csak más színű :wink:
Szép és nagy a fiacskátok!!

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Női cicikre irigykedem, nem hiszem el!!! Márpedig igy van!!!!!!! Éééén is szeretném!!! Olyan rég feszült :cry:

Kölyök, jó családozást!!!

Panny, sajna úgy néz ki, muszáj lesz november 1től visszamenni, ha meg akarom tartani az állásomat. Januártól évzárás, arra muszáj ott lenni és napi húsz órát dolgzoni, hogy kész legyen. Abba pedig úgysem megy bele a főnököm, hogy csak januárban menjek vissza... legalábbis én úgy gondolom... a legideálisabb nekem az lenne, ha mehetnék csak márciusban és 6 órára, akkor legalább megúszok még egy őrületes hajtást... ha ezt nem lehet, de a 6 órát engednék, akkor augusztus 31-n jár le a tgyás (hisz könyvelőnek a gyereke is alkalmazkodik a bérszámfejtéshez, nem csak úgy hó közben váltogatjuk...), utána én már rögtön gyest igénylek és kiveszem a szabijaimat. Hát, majd meglátjuk, azért meg is szeretném tartani az állásomat nagyon, de nem minden áron. Inkább visszamegyek hamarabb, csak lássam a gyereket még világos nappal, mint egy évvel később, de akkor este fél nyolc előtt nem érek haza...

jaj, lennék már egy nappal öregebb!!!!! Szeretnék túl lenni ezen az egészen már!!

Kép

KépKép
eszterxx

Eszter!

Tényleg az lenne a legjobb ha márciustól és csak 6 óra...
Kívánom hogy úgy alakuljon ahogy neked és a babucinak is jó!!!
Akkor ügyes légy holnap :wink:

És akkor novembertől magánbölcsi vagy nagymama???

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

Felsorolás nélkül, minden baba nagyon édi, az anyukák pedig csinosak!!!Az én cicimet meg nem raknám fel, mert beterítené az egész képernyőt. Az jó, hogy van tejcim, de sok a háj :oops: .

Pepike gratulálok!!!!

Hú Pumperka, nagyon jó lehet az a sok gyerek a kertben, micsoda élet, hát nem telnek unalmasan a napjaid :wink: .

Mindenki utazgat, meg tervezi a nyaralást. Kedvet kaptam én is hozzá :lol: . Igaz nem Balaton, oda majd augusztus végén, ha minden igaz, egyelőre csak a tesómékhoz utazunk le Hernádra. Endre levisz vasárnap, aztán Ő haza jön, mi meg maradunk csütörtökig. Már nagyon várom, olyan jó lesz kimozdulni, és lesz legalább bébiszitterem is, hurrá :lol: .

Eszter, valahogy én még nem tudom elképzelni, hogy beadjam valahová is az én kis angyalkámat. Mondjuk elég szar, mire visszamennék, már lehet, hogy nem is kellek majd sehová. Igaz, visszavár a cégtulajdonos, de hát ki tudja mi lesz, 2-3-4-5 év múlva. Nagyon kacérkodunk a gondolattal, hogy belevágunk még egy babába. Mivel kevés időm van már, ugye a korom, szóval úgy 2 év múlva jó lenne újra szülni. Na majd meglátjuk...
De persze teljesen érthető, ha menned kell. Azért nagyon sajnálom :( .

Ildi

Kép
kikó70

A két ciciből való szoptatásnak megtaláltam az előnyét:
vagy mind a kettő feszül, vagy mind a kettő puha lötty. :lol: :lol: :lol:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Csináltam fini madártejet, úgy ennék maid én is belőle. Eddig tartózkodtam a tejtermékek túlzott fogyasztásától. Nektek mi a tapasztalatotok, okoz a babánál hasfájást a tej. Mondjuk egy jó hideg nagy tál madártej után? :lol:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Jajj Pumperka, most úgy ennék én madártejet. Fogok is csináni, most telcsizek az embernek, hogy hozzon tejet :lol: . Ettem már a szoptatás alatt, de semmi különöset nem tapasztaltam, hála... :lol: :lol: :lol:

Kép
kikó70

Pumperka,
nekem a Heim Pálban mondták, hogy a tej oka lehet a babák hasfájásának és a kiütéseinek. Kb. 6 hetes kora óta nem iszom tejet (majd'bele halok), de nem is fájt azóta Hanna hasa. Előtte pedig szegénykém annyit erőlködött. Szóval szerintem lehet összefüggés.
Majd a szülinapomon (egy hónap múlva) megengedek magamnak egy pohár hideg kakaót, meglátjuk mi lesz. Fejlődik a babák szervezete, lehet, hogy Hanna már nem is érzékeny rá.

Kép
marla singer

Pumperka a második harmadik negyedik héten én többször ettem madártejet, mert az ősök szerint az tejszaporító. tény, hogy akkor még hasfájósabb volt de szerintem nem a tejmiatt volt, én mostanában néha csinálok tejbegrizt meg egyszer ittam kakaót is. nem volt gond.

Kép

Kép
kolyok28

és én is ennékmadártejet de nem tudok csinálni... még sosem prónáltam...

Kép

Kép
kolyok28

Marla!

Sajna én is mintha vettem volna észre összefüggést, ezért minimálisra korlátoztam a tejterméket, mintha nálunk is jobb lenne a helyzet hasfájás ügyileg. De most már 3 hónaposak.... :? :? :?
Nekem is annyira hiányzik a tej. :cry:
Lehet, hogy megpróbálom bírjuk-e? :roll:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Niki: mi Csopakra jövő7 végén megyünk, egyik barátunknak ott van nyaralója.
Pumperka: én iszom tejet és madártejet is ettem sokat, jamijami, de szerencsére semmi baja nem lett tőle Marcinak. Nagyon tuti ez a csúzdaszerűség ilyet majd mi is beszerzünk később szerintem.
Eszterxxx: nagyon édi a kis Ubul, és milyen óriás. Amúgy már majdnem jó, márcsak egy t betűt tévedted, nem Gorton anyu, hanem Gordon....hihi.

Szerintem is jobb lenne a tali a 13.ker-ben, mint Sziget... (bocs, elfelejtettem),de azt azért fontoljátok meg még a Rómait is, itt legalább tudunk tisztába tenni, ételt, italt magunkhoz venni, plusz nagyobb tesók is tök jól el tudnának lenni.

Akkor most az én fotóim:

apával huncutkodunk, itt még volt hajam is

Kép

tejcsárdás anyával, haj nélkül, kicsit bambulok

Kép

fúú ez a babanet nagyon izgi, jééé az ott a Fruzsi

Kép

akárhogy produkálod magad, akkor sem mosolygok....

Kép

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Én is beszállnék a madártejbe!!! És én is próbáltam tejmentesen is meg tejesen is, de nem láttam összefüggést.

Kiko, remélem két év múlva már nekem is meglesz kistesó, nekem sem maradt sok időm, nameg a párom kora miatt sem árt sietnünk. Én visszafogyok a szülés előtti súlyomra és már lehetek is újra terhes. Ha jól sejtem, közben el fog telni az a fél lév, ami ahhoz kell, hogy újra teljes tgyást kapjon az ember :cry: :cry: Viszont ahogy terhes leszek, már iratom is ki magam táppénzre és vissza Andrishoz!!!!! :lol:

Panny, sajna nagymamák már idősek, meg az én anyukám a beteg apukámra vigyáz, úgyhogy ő már nem terhelhető tovább, igy majd próbálunk valami elfogadható áru babysittert keresni. Illetve ha csak márciustól kell mennem, akkor magánbölcsi fél évig, aztán az állami :cry:

Na, nem is filozok ma rajta tovább, majd holnap, ha kiderül, hogy pontosan mi és hogyan lesz!

Kép

KépKép
eszterxx

Marci de tündibündi!!! Haja kipotyogott??

Eszterxxx a frutapura milupás gyümipüré, semmi hozzáadott cucc nincs benne, csak c-vitamin. Nagyon fincsi!!!

Böbi

Kép

Kép
bosek

Szilvánusz, tök édi Marci, oda vagyok érte!!! Mi az, hogy még volt haja???? Olyan kis jhajasbaba, hogy ihaj!!!

Kép

KépKép
eszterxx

Én, Linocs, a mai nappal fogadom, hogy több édességet a szervetembe nem viszek be. Azt mástól el nem fogadom, saját kezűleg el nem készítem, semmilyen formájában meg nem vásárolom.

(ugyanis a hízás útjára léptem... Méghogy a szoptatás fogyaszt... és ez a meleg pedig kibírhatatlan ezekkel a tonnákkal...)
linocs

Gyönyörűek a babók a fényképeken!!!
linocs

Linocs, én a kenyeret szüntettem be, 5 kiló le is ment!!! Sajnos én csokifüggő vagyok.

Böbi

Kép

Kép
bosek

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?