Sziasztok!
Szilcsi
csudahelyes Boldi! Nagyon vagány haja van! A borostyánlánc mire való?
Tüncsi
igen innen rendeltem, úgy látszik azóta egy ezressel feljebb ment az ára, de én nagyon szeretem ezt a kendőt!
Nelli
a csudába! Szegény lányok, meg persze szegén Te! Remélem a nagy nyaralás már zökkenőmentes lesz és jól kipihenitek magatokat!
Tündi
gratulálok, nagyon ügyesen helytálltál a suliban, nem sokára tanító néni leszel!
De hogy milyen ügyes Balázs, megáll az eszem! És én még el vagyok szállva attól, hogy Sára mászik!
Bence is ilyen volt?
Haga
Albert mekkorát nőtt! Nagyon szép kisfiú és szép nagy is!
Anyasági tám és csp. rendeződik már?
Mona
Azta miket csinál Dani!
Nem semmi felfedezési energia buzog benne! Sztem Sári is ilyen lesz, mindenesetre már most lepakolja a cd-ket. Juli annak idején nem hogy nem pakolt, de egyszer, mikor teregetnem kellett, őt meg nem akaram kivinni az udvarra, mert szél volt, leültettem a szekrény elé, kinyitottam az ajtót és kivettem egy pulcsit, hogy nézegessen. 5 p múlva megyek be: ajtó becsukva, pulcsi visszatéve
, ő meg ül és vár.
Boboka
Nahát, már 33 hét! Örülök, h minden rendben! De hát miért is ismétlődne meg! Sógornőm hellp-szindrómás volt az elsővel és másodiknál már semmi, de semmi baja nem volt, egy szép 3,5 kilós babája lett. A 3.-nál már izgulnod sem kell! 37 évesen meg miért is lennél "öreg" a 3.-hoz?!
Amica
Isten éltesse a jó öreg Ágnesünket!
A meleget nálunk sem szeretik a lányok, Sárit meg szopi közben kif. zavarja, hogy összeizzad velem, úgyhogy max. 3 percet képes együltő helyében ezzel tölteni. Szám szerint még mindig a kitudjamennyit súroljuk. Viszont egyre szívesebben kóstolgat. A levesben főtt krumpli-répa a kedvenc. De szereti a barackot, meggyet is rizzsel-a.tejjel. Mindig szopi után, ill. két szopi között eszik, de nagyon jó étvággyal és látható örömmel, aminek én is örülök nagyon!
Múlt hétvégén lagziban voltunk vele, tegnap meg erdélyi barátaink látogattak meg. Egész nap egy mukk nem volt. Ő is dorbézolt, este 10-kor mentünk tusolni vele, ami nagy kedvenc mostanában, nagyokat nevet, amikor csikizi a vízsugár.
Kismamikről tényleg szeretnénk néha-néha híreket hallani!
KM