Sziasztok!
Én is wiw-tag vagyok! Majd jól megkereslek, Solya!
Csilla!
Igazad van, de én úgy tudom, hogy a mell az első pár hétben-hónapban "csúcsjáraton van", vagyis annyi tejet termel, amennyit csak tud. Természetesen amíg nem lövell be a tej, felesleges fejni, de belövellés után is van, akinek 20 ml van és van, akinek 150. És egy 3-4 napos baba azért 50 ml-nél nem biztos, hogy többet eszik alkalmanként.
No mindegy. Engem megnyugtatott a tudat, hogy van a fagyiban, meg volt egy időszak, mikor adtam is belőle egy örökbebabának és nem lett olyan hajde sok a tejem a fejéstől, hogy az gondot okozzon.
Ettől persze mindenki úgy csinálja, ahogy jónak látja
Pirus!
Örülök, hogy Zsombinak semmi komoly baja! Dokinő miatt részvétem, nagy az Isten állatkertje.
Angi!
Dejó, hogy előkerültél!
Balázs ma már másodszor alszik, nettó 38 a láza, és nemigen akar lejjebb menni. Délelőtt semmi baja nem volt, a szokásos takonykóron kívül, így elmentünk a Brendonba. Most új játszójuk van. Aki járt ott, az tudja, hogy milyen ott a padlószőnyeg, valami durva anyagból van. Balázs megtanult felmászni a csúszdára, csak a lecsúszással vannak még gondok, egyszer pl oldalt csúszott le jó nagy lendülettel és utána arccal végigcsúszott ezen a finom puha padlószőnyegen. Szegény úgy néz ki, mint akinek forró vasalót nyomtak az arcához.
Volt ott egy anyuka, hát úgy nézett rám, mint a véres rongyra. Mintha legalábbis én löktem volna le Balázst. Basszus, hány gyerek esik le fejjel a mászókáról? Azok a szülők se tehetnek róla. Ez egy olyan picike baleset volt, nem értem, mit kell ezen felháborodni!
Én azon szoktam felháborodni, de nagyon, mikor a szülők (általában az anyukák!!!) az utcán verik a gyerekeket. Komolyan elszorul a szívem, még akkor is, ha egy 10évest vernek.
Ma ametrón volt egy apuka 2 hároméves gyerekkel. Metró egymás után kétszer hirtelen befékezett, mire az apuka: be vagy rúgva, a k..... anyádat! Mire a gyerekek kórusban: a k.... anyádat!
Annamari