Sziasztok!
Remélem, nem gond, hogy visszamerészkedem, konkrétan kissé ég a képem, mert valahol igazatok van
, ugyanakkor látom a másik oldalt is. Szóval kis reflektálás, aztán eldugulok:
A másik topik nem azért jött létre szerintem (bár én "csak meghívott" vagyok, nem tudhatom), mert ki akartunk volna valaki bárkit is rekeszteni. Egyszerűen csak létrejött, hogy akik már személyesen és jobban is ismerik egymást, ott is csacsoghassanak esetleg olyan dolgokról, ami talán számotokra nem túl izgalmas. Voltam már olyan topicban, ahonnan azok "hulltak ki", akik nem voltak valmilyen okból találkozókon, és kényelmetlenül érezték magukat, hogy a többiek mennyivel több infóval rendelkeznek egymásról, és barátokként írogatnak, ők meg kilógtak a sorból. De mondom, ez az én véleményem, a többiek majd ha úgy érzik, leírják, hogy mit gondolnak.
Az, hogy mi sült ki a dologból, sajnos látjuk, hiszen jól berágtatok ránk. Érthető, mert sokan egy idő után csak oda írtunk, és nem azért, mert Titeket nem bírunk. Egyszerű időhiányról van szó.
Én négy topicban vagyok (tudom, én bajom
), és valamelyik mindig hanyagolva van egy kicsit sajna, mert nincs annyi időm csibe mellett, hogy mindet végigolvassam, és válaszoljak. Ez pedig főleg a nyár beköszöntével vált ennyire durvává, mert jövünk-megyünk, nagyon nem vagyunk itthon, jó, ha heti kétszer írok valamelyik fórumba.
Lényeg: Ne haragudjatok, tényleg nem ellenetek irányul/irányult a dolog! Ezt mi sem bizonyíthatja jobban, minthogy Judit és Mimi folyamatosan jelen van Köztetek is! És ha néha még eltűritek az égő fejem, akkor szívesen visszacsatlakoznék én is.
Eldugultam, balra elsunnyogok!