Sziasztok!
Én is szedem az Urticat, és nekem is azt mondta a gyógyszerész, hogy csak az 5ch való kifejezetten tejserkentésre.
A védőnő szerint kezdetben napi 3x5, aztén2x, és jól beállt, 1x. De ezt gondolom, ti is tudtátok.
Apjukom meg 28 éves, és egyébként egész jól kezelte eddig az anyját. Ő 20 éves korában függetlenítette magát, elköltözött, mert nem bírta már az otthoni levegőt. Ettől függetlenül szereti az anyját.
Mi meg jól megértettük egymást mindenben, és mindenben mellettem állt, de most ez a mennyit szopik, hogy szopik, hol alszik a gyerek kérdés betett.
Egyébként a múltkori csalafintaságom óta béke van és nyugalom. Azt mondja, mellettem áll, és segít. Úgy néz ki így is van.
Megbeszéltük a bajainkat, és kiderült, kicsit megviselt minket a szülés utáni hat hét.
Én hullafáradt voltam, és alig jutott időm bármire. (textilpelust használok, és örültem, ha azokat ki tudtam mosni,. vasalni, plusz a tej gond)
Ő meg hiányolta a régi kis feleségét, aki főz, mos takarít.
Hát, ez van. De túl vagyunk a hat héten, és most új korszak kezdődik. Jöhet a következő gyerek.
Na jó,. azért azzal még várunk 1-2 évet.
Mindenkinek köszi a támogatást.
Ági