Új privát üzeneted érkezett!

hmmmmmm, nocsaknocsak..... :roll: :roll:

hajni...
Budaörs

Hajni!
Szia!Azért laptetővel indítani nem rossz! :wink:

Kép
Kép
zazzy

Sziasztok!

Egy kiló mínusz eddig... Az annyi mintha nem is történt volna semmi eddig. :D Ha holnap leszóbelizek munkavédelemből utána tudok foglalkozni ilyesmivel! :) Azt meg tudjátok mondani, hogy 171 cm-hez mennyi az ideális súly? Mert jelenleg én 76,6 kg vagyok. Gyanítom ez nem az a súly, mai az ideális. :) :oops:
ariaden

Ariaden!
A normális súlynál BMI indexnek 25 alatt kell lennie. Amit úgy kapsz hogy a testsúlyodat(kg) oszotod a testmagasságod(m) négyzetével. Én határ eset vagyok ebből a szempontból. 164 cm és 67 kg.
A www.pcos.hu oldalon van táblázat erről.
Én is fogytam igaz csupán 1 kg. De valami elindult megint. Ennyi idő kellett a 3*850mg metnek (1/2 év) mire mozgás nélkül beindult? Úgylátszik. :D
mókica

Ja és a mai vércukrom 5,9. Ami rendben van. Ma írattam metet és nézte a házidokim. Pedig itt már volt 1 kávé édeskével és 1 joghurt.
üdv mindenkinek
mókica

Mókica!

Az a baj a BMI-vel, h. én pl. a 153 centimhez az 57 kilómmal még 25-ös BMI alatt vagyok (24,3).
De a hasi és háti úszógumijaim szerint azért még lenne mit javítani.
(Igaz ezt a projektet most felfüggesztjük jövő nyárig. :roll: )

Lilypie Kids Birthday tickers

rambóka

Sziasztok!
Ígértem képet az új fürdőszobánkról, hát elkészült. Az ajtóból készültek. Nem igazán adja vissza a kép a csempe szép bordó színét, szerintem inkább barnának látszik így, de higgyétek el gyönyörű. Szerelmes vagyok belé... :D Kép Kép Kép

Kép
Kép
zazzy

Még zuhanypanel(vagy hogy hívják ezt)meg zuhanyfüggöny lesz, és kb ennyi. Ugye szép???

Kép
Kép
zazzy

zazzy mint az álom! :D

Kép

Kép
rejo

Rambóka!
igazad van! sajna nekem is van úszógumim a hasamon, és nekem se tetszik. De milyen tornával lehetne javítani rajta? Mert a súlyom BMI-hez határon van: 24,9. Az a baj nálam rögtön hasra hízok :cry:

Zazzy!
nagyon szép lett a fürdőszobátok!

üdv.
mókica

Zazzy!

Csak ennyit mondok férjuram szavaival: zsíííííííííííííííííírkiráááááály!!!!!! :lol: :lol:

hajni...
Budaörs

Zazzy :)
Nagyon jól sikerült a fürdő, imádom a bordó színt !!!

Ja és én a 163/50-52 kg-mal is csak az úszógumit növesztem :roll:
ez már csak így van :lol:
mniki

Hihi, na én nagyon alatta vagyok a 20-nak, 166-hoz 50. De nekem ami van, az a popóra és a csípőre megy. Nem ez volt a klasszikus divat? ;)
Amúgy meg könnyűek a csontjaim, és nem veszem fel a versenyt Cinivel. Az legalább 4-5 kiló súlyhátrány. Szóval akár lehetnék 21-es BM-is is! :)
A másik, képes vagyok kilóra hízni anélkül, hogy vastagodnék, de gömbölyödni is, anélkül, hogy kilóra híznék. Erre varrjatok gombot!

Itt nem akar bejlentkezni Zsizsik zebrapárja? Hmmm?

Kép
mamint

sziasztok!
Hogy Ti milyen aranyosak vagytok!
Igazából most jól érzem magam a bőrömben. Hiszen egy éve még 74 kg voltam. Azt már én is soknak tartottam. :D DE sose volt lapos, kockás hasam :D

Tényleg ki lehet Zsizsik zebrapárja?

üdv.
mókica

Sziasztok!
Mindenkinek köszönöm a dícsérő szavakat, örülök, hogy szépnek találjátok!
Bocsánat, hogy nem vagyok jelen a fórumon, de szakgyakorlatot tartok, aztán érettségiztetek. Így június 26-ig távol vagyok otthonról :(
Na majd akkor írok sokat4

Lona
lona1

sziasztok

megint eltűntem, de migrénem volt, doki szerint...
Zazzy irigylem a fürdőszobátok...bárcsak nekem is ilyen lenne...nagyon gratula hozzá.
a BMI- indexben én sem hiszek, mert nekem is úszógumim van és szerintem sokáig marad is még...sajnos.
a doki még mindig nem küldte el az eredményeimet...vagy ne várjam ennyire azt, hogy azt mondja, hogy nem volt peteérésem és fölösleges volt a gondolt idejű peteérés munkája?
próbálok sűrűbben írni majd
üdv
Vendég

Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek a fürdő-dicséretet! :D Aranyosak vagytok!

Kép
Kép
zazzy

Zazzy!
nincsmit, ami szép az szép!!!

hajni...
Budaörs

:D

Kép
Kép
zazzy

Kép
Kép
zazzy

kösziiiiiiiiiiii........ebbül még akármiislehet :wink:
jobb mint az enyimé :D

hajni...
Budaörs

Azt hittem, én itt felrakom, te meg lelépsz! :lol:
Hát majd kiderül, mi lesz belőle!Elvégre a vak is azt mondta, hogy "Majd meglátjuk!" :lol: :lol: :lol:
Jó éjszakát!

Kép
Kép
zazzy

Most látom, hogy haladó felhasználó lettem!Eddig észre sem vettem!Ha ezt a férjem megtudja... :lol:

Kép
Kép
zazzy

Zazzy!Nagyon szép a fürdőszobátok!Gratu hozzá! :lol:
kandi72
Budapest III. kerület

Kandi!
Köszi!Örülök, hogy "látlak"! :D Majd feltétlen gyere mesélni a vizsgálatok után!

Kép
Kép
zazzy

Sziasztok!

Végre jó hírt kaptam a dokitól, amikor megérkezett a levél...volt peteérésem, a hormonlevelem normális és doki most a természetes úton való teherbeesésre búzdít...nem mondtam neki, hogy már tettünk róla...
számolom a napjaimat...kb 5 nap már csak...
üdv
Aisha
Vendég

Aisha!
Ezek szuper hírek!!! Hajrááááááááááááááááááá :wink:

hajni...
Budaörs

Sziasztok!

Zazzy igazán elegáns és szép a fürdőszobád!!! Mi most fogunk belevágni egy házfelújításba és már most azon ábrándozom, hogy milyen lesz, ha már nekem is csak azon kell gondolkodnom, milyen csempe lesz a fürdőben... De jó is lesz! :)

Lányok tegnaptól hivatalosan belevágtam a diétába. Egyelőre minimális mozgással megspékelve, de már azt is elkezdtem, szóval reméljük, majd haladok. Az egy kiló mínuszt tartom. :) Az is valami :)

Mivel én szeretek főzni, most az eddig nem nagyon ismert salátákkal kísérletezek. Készítettem róluk képeket, ha gondoljátok szívesen megosztom veletek!

Apropó holnap estére meglesz a 21-ik napi eredményem, valamelyikőtök lesz majd olyan ledves és megnézi, mint jobban hozzáértő? Előre is köszönöm! Az orvosom két hét szabadságon van, én meg nem nagyon értem még.
ariaden

Hajni...
köszönöm én is így gondolom...remélem minden rendben lesz már...
üdv
Aisha
Vendég

Sziasztok!

Megvan a 21-ik napi leletem:

LH: 6,99 IU/L (0,90-74,24)
FSH: 4,5 IU/L (1,1-21,6)
Prolaktin: 183,7 mIU/L (25,2-628,5)
Oestradiol: 178,0 pmol/L (77,0-2381,0)
Progeszteron: 0,50 nmol/L (<50,56)
Tesztoszteron: 4,01 nmol/L * (0,45-3,75)
Kortizol: 110,9 nmol/L * (171,0-536,0)
Inzulin: 11,70 nIU/L (2,00-29,00)

Nem tudom mit jeletenek ezek, segítenétek nekem? Előre is köszönöm!
ariaden

Sziasztok!
Aisha: szuper jó hírekkel jöttél :lol: drukkolok!!!!
Ariaden! Lelethez sajna nem tudok hozzá szólni...

Pár napot pihentünk Csopakon. Szuper jó volt. Szerencsére a végére az idő is kegyes lett és megmártóztunk a Balcsiban. Rengeteg sétáltunk és kirándultunk.
Sajna lassan itt a hétfő és újra munka...
Üdv.
mókica

sziasztok!

lányok, ért vaki a hőgörbékhez? segítsetek lszi!

http://www.wunschkinder.net/forum/zanze ... erid=57890

aisha, jó neked! :D

zazzy, nagyon szép a fürdőszobátok!

Kép

Kép
csillagfény

Csillag, ha fent marad volt péd amikor 36.5 volt a hőd!

Ariaden, péd nem volt :cry: , tesztoszteron magas,lh/fsh arány sem egy de nem rossz azért,kortizol passz....
Vendég

nja, akkor ma reggel 6kor keltem, 36,6 volt. reggel 8-kor 36,8. máskor mindig 7-fél 8 között kelek, akkor mérem. akkor most melyik az érvényes?????? hány napig kell fent maradni?

Kép

Kép
csillagfény

Csillagfény!
Nekem se sikerül mindennap ugyanabban az időben mérni a hőmet. Főleg hétvégén és szabadság alatt. Mikor dolgozok akkor reggel 6 kor mérem. Hétvégén van úgy hogy reggel 8 kor.
Az enyém így alakul de ebből még bármi lehet, mert van még kb 5 nap mensiig.http://www.ciklus.hu/images/diagramok/1 ... 92800_.png Nem tudom ebből mi lesz? de bizakodok :D
Úgy hogy ne csüggedj! Kivizsgálás meg volt? Találtak valamit?
Üdv.
mókica

mókica

Mókica jó magas :shock:

Csillag pé után fent marad mensiig vagy teljesen fentmarad..

én is hébe-hóba mértem, nem azon múlik sztem...a hirtelen ugrást azért észreveszi az ember persze a nagykönyv nem ezt írja...
Vendég

Sziasztok!

Mókica:
én azt olvastam a neten: Ha a várt menstruáció idején a hőmérséklet megegyezik a ciklus második felében mérttel, akkor a megtermékenyülés sikeres volt!

ez most igaz?

nagyon jó lenne ha csatlakoznál Rambókáék által vezetett klubhoz!!! Drukkolok neked!!!

Magamról....kedden kellene mensinek jönnie, holnap gondoltam egy tesztre...nem tudom érdemes-e megint csalódnom...

üdv.
Aisha
Vendég

Azta Mókica!Nem teszteltél még???Mikor fogsz? :wink:

Kép
Kép
zazzy

Mókica!

Miért szedtél a 11-25. napig duphastont?
Mirôl maradtam le?

Lona
lona1

Sziasztok!

Zazzy: tesztet még nem csináltam. Egyenlőre gyáva kukac vagyok hozzá... és elvileg jövő héten esedékes piri...

Lona: duphastont a nődokim mondta, hogy szedjem azzal a jelszóval hogy ciklust csináljunk, mert idén elég össze-vissza volt. Előző mensi is ezzel lett, de nagyon kevés volt.

Aisha: szívesen csatlakoznék a klubhoz....

Hunci: az én szemem is kb ekkora :shock:

Már második éve vagyunk a babaprojekten, ez az első alkalom hogy hőt mérek. Úgy hogy fogalmam sincs mi van... :D

üdv mindenkinek
mókica

Mókica!

Az van, h. a Duphaston megemelte a hődet (mivel a progi mindig megemeli attól függetlenül, h. saját v. kívülről bevitt).
Így viszont nem látható, h. volt-e PÉ-d magadtól.
Pár napon belül ki fog derülni, h. ha volt, akkor sikerült-e teherbeesned, mert vagy megjön vagy nem.
Csak ugye az a kérdés, h. mikor tesztelj, hiszen a megemelt hő mellett nem tudni, h. ha volt Pé-d, akkor az mikor is lehetett?
Talán, ha Duphaston befejezését követően + 10 napig fennmaradt.
És valami jó érzékeny teszttel.

Ciklust lehet "csinálni", de attól még nem lesz PÉ!
Max megvonásos vérzés.
Mondjuk néha az sem árt, ha vkinek 80 napos ciklusai vannak.

Metet mióta szeded és milyen adagban?

rambóka

Mókica!

És a doki mondta, hogy a 11. naptól szedd?
Csak, mert progesteront peteérés után szoktak adni... nekem korainak t?nik a 11.nap. Vagy csak rosszul írtad be?

Lona
lona1

Lona, "cikluscsinálásnál" sajnos nekem is így csinálták annó 1996 tájékán :x
Vendég

Sziasztok!

Rambóka! Én se gondolom hogy most baba van pont a duphaston miatt... Metet 1 éve szedek. Tavaly ilyen tájban kezdtem akkor 2*500 mg majd novemberben lett emelve 3*850mg-re. Fokozatosan emeltem és kb karácsony óta teljes adag. Milyen terhességiteszt a legérzékenyebb? Most Maria nevűt kaptam. Ilyenem még nem volt...

Lona! Doki mondta hogy így szedjem. Május 23-án volt az 1cn akkor voltam nála és ő számolta ki, hogy jun 2-től legyen szedve 15 napon át.

Köszönöm hogy tanácsot adtok!
üdv.
mókica

Mókica!

Nézegetem, nézegetem a görbédet.......
Csak kellett lennie PÉ-dnak, mert a Duphaston megkezdése előtt 4 nappal már megemelkedett a hőd valamitől.
Most meg már 6 napja anélkül is fenn van. :?
Kicsit korai volt a PÉ-d a 7. napon, de szinte nem is volt mensid, mi van, ha az nem is mensi volt igazából?
Nem igazán értem, de láttunk mi már karón varjút!
Volt korábban bármilyen cikluskövetésed, hőmérőzésed? Voltak rövid ciklusaid?
Csak, h. miből gondolta a dokid ezt a 11. napi Duphastont? Mert nekem anno, amikor "rásegítettek a ciklusnak, akkor is csak a 16. naptól kezdve kellett elkezdenem (de persze nem lett belőle semmi).
A te görbéd mindenesetre érdekes!
Mikor tesztelsz?

rambóka

és a hőnél egy tized is számít?
úgy értem, ha 36.8 és 36,7 között ingadozik, akkor az most fent van, vagy nincs?

Kép

Kép
csillagfény

sziasztok!

holnap kellene mensinek jönnie, ezért ma csináltam tesztet, sajnos negatív volt annak ellenére, hogy hányingerem van és fájnak a melleim is, a hasamról nem is szólva....
elkezdtem én is hőmérőzni...az első hőm elég alacsonyra sikeredett, csak 36.00 volt....
na majd meglátjuk mi lesz az eredmény

Mókica, neked meg kitartás és reménykedjünk a jó hírben :)
üdv.
Aisha
Vendég

Sziasztok!

hunci, köszi az elemzést! Gondoltam, hogy nem volt peteérésem, mitől is lenne egyelőre. Azt hiszem a hormoneredményeim erősen PCOS-re utalnak, szóval, ha július 13-án megyek az orvosomhoz mit kérjek tőle? Inzulinszintmérős vércukor terhelést? Vagy egyből metformint?
S azt szeretném kérdezni, hogy a meten kívül ti mit tesztek a javulásért. Ilyesmik érdekelnének ,hogy étrend, mozgásfajták, étrendkiegészítők, vitaminok, gyógyteák.
Úgy érzem nekem egyelőre szerencsém van, mert jókor jöttek rá a bajomra, de azért tenni szeretnék a javulásért. Mit tanácsoltok egy "kezdőnek"?
ariaden

ja, asszem nézetek egy 21. napi hormont majd. ha lesz menszim. remélem lesz.

ariaden, tök jó, hogy te igy tudsz rendelni a dokidnál.
nekem tűű doki azt irta a papiromra, hogy 3 óránként enni, mediterrán diéta. ez jó. azóta jobb, met nélkül is.

pl én simán kettőbe szedem az ebédet. Marci is, ez igy tök jó. fél 12-kor megeszzük a levest, aztán alvás, aztán megesszük a második felét 2 körül.
a reggelit is kettőbe szedem. a kávét, meg a zabpelyhes joghurtot.
de én asszem inkább 2-2,5 óránként eszem. én elvileg tornázom is. gyakorlatban ilyen melegben csak úszni lehet, az meg max 7végén kivitelezhető.
:roll:

a hőmérsékletnél egy tized ingadozás is számít, vagy csak a nagyobbak?

Kép

Kép
csillagfény

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?