Sziasztok,
Hú látom nincs itt valami nagy pörgés, és nemcsak én vagyok a ritkán járós, azt hittem nem győzök majd visszaolvasni, de nem volt túl sok dolgom, ami azt illeti.
Köszönöm az együttérzést vérnyomás ügyben. Igazából nagyon remélem én is, hogy ha már így az elején elkapják a dolgot akkor talán kordában tudják majd tartani a végére. Na majd meglátjuk.
Timi: Nem toxémia, Bálintnál sem volt az. Szerencsére. "Csak" terhességi magasvérnyomás. Ráadásul rárakódásos, mert már alapból magas vérnyomásos vagyok, és még erre ugrik meg.
Egyébként most a gyógyszerek óta ilyen 98/60-akat mérnek, utálom is, fáj a fejem tőle. Én megszoktam, hogy 160/90-en élek.
Alziza: Sajnálom az alvást.
Nálunk is vannak ilyen időszakok. Illetve voltak még kisebb korában, aztán két éves kora körül újra kezdődtek. Már apával tanácskoztunk, hogy valami orvosi segítséget kéne kérni. Aztán végül a barátnőm mondta, h náluk ugyanez volt, elment egy pszichológushoz, aki azt mondta nekik, hogy két éves kor körül kezdődik egy szorongós szeparációs korszak a gyerekeknél, és emiatt vannak ezek a fentlétek. Kapaszkodás a szülőkbe, figyelemfelkeltés, meg félelem.
Remélem Nálatok is helyrejön, mint ahogy nálunk is már rendeződött.
Tündi: Alsópáhokon a Kolping nagyon jó, kimondottan gyermekbarát. És bár ott még nem voltam, de mindenki ajánlja: Debrecenbe az Aquaticum. Pár nap pihenésre nagyon jó mindkettő.
A nyelvvizsgához drukk! Lakáskereséshez sok türelmet! Merre kerestek?
A bölcsihez gratula, és hajrá munkahely találás! Milyen irányban keresel?
A rendeződéshez apával és a babaprojekthez szintén drukk!
Tényleg zajlik Nálatok is az élet...
Móni: Nem lesz semmi gond, tényleg már rutinműtét egy ilyen mandulaműtét, és jobb hogy ilyen kiskorban "éli meg", én 12 éves voltam, és emlékszem rá, és nem túl jó emlék. Drukkolok Nektek.
Ne idegeskedj a vásárlás miatt, még van idő bőven. Bár még utánad vagyok, de még semmit nem vettem én sem. Annyi, hogy elővettem a régi rucikat, és átnéztem, de még semmit nem kezdtem velük. Csak nézegetem, és csodálkozom, hogy milyen picike volt Bálinti valaha.
Szívesen a kajákat, most egy heti lemaradásom van. (szólj, ha már ne írjam, szívesen írom egyébként, ha ezzel segítek):
hétfő: borsóleves, palacsinta
kedd: vörösboros marhapöri tarhonyával
szerda: paradicsom leves, Edith Piaf szelet (pulykamell, barackkal, dióval, besamellel és camamberttel sütve) rizs
csütörtök: erdei gombakrém leves juhtúrós galuskával, hurka-kolbász, párolt káposztával, petrezselymes krumplival
ma: gyümi leves, csirkemájas rizottó
Kinga: Sajnos kuki ügyben nem tudok segíteni.
De sajnálom, hogy ez van, és mindenkit sajnálok, aki ilyennel küzd. Nekünk szerencsénk volt, bár nem húzgáltam neki egy éves koráig, de mégse tapadt le. A következő kukisnak viszont fogom visszahúzni, nehogy így járjunk, mint ti sokan.
Magunkról: Épp nyári szünetelünk a bölcsiben, ezen a héten már nem vittem, és szóltam, hogy majd csak szeptemberben megyünk. Hiányzik neki néha, mert beszél róla, meg az ottani emberkékről, de mikor reggel rákérdezek, hogy: na Bálinti megyünk bölikébe? Akkor azt mondja: Nem, maradok anyával.
Egész jól bírom a nagy pocakkal, meg Bálintivel együtt a napot, bár délben pihennem kell vele kicsit, meg estére is leeresztek. De azért küzdök. A lakás úgy néz ki, ahogy kinéz, most nem ez a fontos.
Ráadásul most két fogásos ebédet kell főzni mindennap, mert rászokott a bölikében, hogy van leves is, és egyszer nem főztem (kedden) és rendre lettem utasítva, hogy leves is kell ebédre.
Még jó, hogy volt előző napi levesből és kiköszörültem a csorbát. Azóta mindennap van leves.
nekünk apával bőven elég lenne egy fogás, de ha az Úrfi levest óhajt... (egyébként 5 kanállal eszik belőle kb.)
Most nagyon beindult itthon is a wc-zéssel. Eddig csak a bölcsiben csinálta, most egész héten szólt, hogy WC-re akar menni. Ma már a kakit is akarta, de pont én ültem a wc-n és pont ugyanazt csináltam
, mondtam neki, hogy üljön a bilibe, és nyomja oda, de azt nem akarta. Mire végeztem, már ő is végzett a pelusba, de utána azért a wc-re még ráült, és pisilt egyet.
ja, és most azt csinálja, amit Berregő, hogy annyira tetszik neki, hogy nem áll fel, ha végzett, hanem mondja, hogy "megint" és addig ül, amíg újra nem jön neki.
Na megyek, alszom egy kicsit, aztán ha még marad idő, akkor rendet teszek a gardróbban.
szép hétvégét mindenkinek!
Lilla