Sziasztok,
Most, hogy dobtam egy kis füstjelet, gyorsan írok is pár sort
Aranyosak vagytok, hoyg hiányoltatok, nagyon jól esett
Kicsit el vagyok veszve, sokat csavargunk, meg ugye foci EB van. Mi fordítva vagyunk bekötve, én vagyok nagy foci-fan, apa meg totál analfabéta hozzá, de már sokat kupáltam rajta az elmúlt másfél hétben
Szóval nem igen jutok gépközelbe otthon, idebent meg mindig van valami. Nem is értem, pedig ez egy munkahely ...
Vince a héten Szolnokon kajaktáborban, jövő héten meg Sóstóra megy sulis táborba, szóval most csak egygyerekes vagyok, Aliznak még van 2 hét a bölcsiszünetig. Na utána lesz érdekes, még mindig nem teljesen kristálytiszta, hogy ki-mikor-hol lesz
Nagyszülők szerencsére rugalmasak, csak eddig még Aliz nem volt egy fél éjszakánál többet nélkülünk, így nem tudom hogyan fogja bírni. Na majd lesz valahogy ...
Ildi: Nyaralási terved nem semmi, én frászt kapnék, ha így kéne nekiindulni nyaralni, pláne gyerekekkel. Nagyon bátor vagy!
Boscó: A szombati diplomaosztóról kérünk majd képeket
Fannika is ott lesz?
Cory: Jobbulást nektek!
Eszti: Nektek is! Drukk, hogy pénteken el tudjatok indulni!
Melitta: Jót mosolyogtam a koszos sarkas sztoridon
De hát egy terhes nőtől minden kitelik, ez nem is olyan nagy szám
Drukk, hogy kihúzd egyben a szombati lagziig
Tünde: Petinek most nincs sok munkája?? Mert én tudnék neki adni, csak apa képtelen végre megrajzolni azt a q...a tervet. Olyan mérges vagyok rá, folyton ezzel piszkálom, de most ez sem hat. Máskor inkább gyorsan megcsinálja, csak fogjam már be végre a szám
Gyöngyi: Kitartás a leszoktatáshoz! Így, hoyg nem cicizik éjjel Lili, kevesebbszer kel?
Mi még mindig 2-3x kelünk éjjel
Mindig inni kér olyankor ... én már nem tudom ... lehet melege van??? Mert a múltkor nyitva hagytam nála az ablakot, meg csak egy vékony pizsiben aludt takaró nélkül, és csak egyszer kelt. Mikor bementem hozzá, sztem rohadt hideg volt, tökre féltem, hogy megfázik, de ezek szerint ez kell neki.
Edit: Levi nagyon ügyes ezzel a szobatisztasággal
Jó hamar sikerült megszabadulnotok a pelustól. Én se bánnám, ha már erre nem kéne költeni.
Bocs aki kimaradt, de most már mennem kell ...
Vali