Új privát üzeneted érkezett!

Lukikám
igen nagyon jó cimbik :lol: :lol: :lol:

Rebe
gyönyörüségesek a lányok,és milyen nagyok,méghogy 2 kilósak :lol: :lol: gratulálok hozzájuk :lol: tej ügyben csak annyit tudok mondani hogy nagyon gyakran tedd mellre őket,a fejés sajna nem ugyanaz :oops: :oops: minnél jobban kiszivják annál jobban gyarapodik,én is tápoztattam az elején mindig de elöször mindig a cicit kináltam oda neki,ha azzal végzett jött a táp :oops: szóval sokszor kell mellre rakni hátha beindul :wink: drukkolok :wink:

bibar

Rebe!

Én olvastam, hogy a Kecskeruta fű tea segít a tejtermelésben, sztem nézz utánna, sokaknak csinált tejcsit...

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Rebe, csodaszépek a lányok!!!!! :D Zsanna mintha jobban hasonlítana az apukájára. Remélem hamar rákapnak a tejcire!

Puszi
süni76

Bibar - Olivér zabálni való a képeken, főleg a hintaágyas tetszik. :)

Rebe - gyönyörűek a lányok, itt gyönyörködök bennük már egy ideje. :)
toldikrisztina

Jaj, Rebe, annyira szépek a lánykáid!
Tündérkék!

Puszi!

Judit

Emberek lesz valami vasárnap?

jucicuki

Rebe csodaszépek a tündérmackók. :) Még még képeket :)

Elan még képeket, annyira kis husi bebugyolált csomagocska :)

Bibarci Oliviér a hintaágyon....áááááááááááá nagyon dögös :)
Gratula fogkezdeményhez :)

Witch , Tubikriszta hogy telnek a pocakos napok? :)

Fiona Bnece milyen kis durci a hintában :) Ágyon hasalos huussii :)

Toldikriszta ez már nagyon izgiii. :)

Vicuska annyira imádom a képeiteket, olyan édesek vagytok együtt. :)

Benszi ikres barinőmnél a fiu anyásabb és rosszasággal akarja kivivni a figyelmet. Kapd össze magad anyám! :lol: Barinőm már nem tudja kezelni pedig 3,5 éves.

Ültetés téma: Én dokim azt mondta nem ülhetnek a babák csak ha magától fel nem ül. Ölben lehet de nem egyenes gerincel, csak ahogy a hordozóban is ül. Nincs felkészülve a gerincük és az izom ahoz h egyedül üljön, ha megfigyelitek nem is egyenesen ülnek ha mi erőltetjük neki hanem puposan. Mikor magától ül majd akkor mint a kis cövek olyan egyenesen.
Sok mindent figyelmenkívül hagyhatunk amit tanácsolnak, de gondoljunk bele. Ha nem forralt vizet adok neki hanem csap vizet persze nem hal bele, nem fullad meg csak ki tudja mennyit ártok neki vele. Ültethetem idő előtt perzse nem törik el a gerince meg ilyenek, de lehet felnőtt korára pont emiatt lesz hátfájós, vagy rossz testartású. Én úgy gondolom a dokik nem hülyeségből tanácsolnak ezt-azt.

Nálunk nagy pancsi volt ma, és kutyát is szeliditettünk. Goldent akarok Én is. Ilyen egy békés kutyát... :lol:
Ééés ez az idei fürdőrucink :)

Kép
Kép Kép Kép Kép Kép

chesti

Édes Lencsi a fürdőruciban :lol:

jucicuki

Chesti, Niki ezzel a kutyóval... imádnivalóak!

Rebe, nagyon szépségesek a lánykák, de hát élőben is azok voltak ;) A tejjel kapcsolatban én is kezdő versenyző vagyok, bár szerencsére nekem van... fejni alig tudok, de Gabi étvágya (ami alakul, hálistennek) azért ki van elégítve. Én mindent bevetettem a tejtermelés érdekében: homeos bogyó, rántott leves, alkoholmentes sör; de tényleg az segít a legtöbbet, ha 2-2.5 óránként mellre teszem, és utána a maradékot megpróbálom lefejni.
Én a lefejt tejet is megetetem vele cumiból naponta 1x, hízlalda van nálunk :)

És az éjjel, részletekben ugyan, de 8 órát sikerült aludnom, ami hihetetlen mázli, még mindig nem hiszem el!

Kép
elan

Sziasztok!
Rebe!édesek a lányok, tejcsi meg majd csak beindul, csak ne idegeskedj!!
Bibar,Benszi,Chesti:nagyon aranyosak a képek!
Elan:ezena kipisilősen jót msolyogtam,bocsánat,tudom ez akkor cseppet se lehetett mulatságos!
Mi jól vagyunk,vagyis kezd jönni Botond foga....és ma FÉL ÉVES!
Ennek örömére tegnap megkostólta élete első nem anyatejes falatját---háát,mindenki döntse el ízlett-e a fiamnak a barack?! :lol:

Kép első falatok1

Kép első falatok2
puszi.

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Sziasztok!

Rebe, isteniek a képek! Gyönyörűséges kis Drágaságok! Szomszédomnak sincs sajna elég teje, de képzeljétek a feje állandóan fáj a gerinces érzéstelenítés miatt. Alig bír felülni, annyira. Szegény nagyon rosszul van tőle. Így nem is csodálom, hogy a szopi sem megy neki. Tegnap pont át voltam amikor felállt és majdnem elájult! Mit lehet ezzel csinálni? Gyógyszerek alig hatnak, iszik ezerrel,mert ezt tanácsolták de így nagyon gáz lehet!

Bibar
, mennyit változik a kisfiad pár nap, hét alatt! Egyre szebb! Komolyan! Nem gondoltam, hogy lehet még fokozni!

Chesti,
szuperek a medencés, pucér party képek! :D

Réka, itt nevetek a képeken! Úgy látom Botond egyenlőre nem rajong a kajáért. :lol:

Toldikriszta??

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Vicuska - itthon vagyok ismét, semmi különös. Közölték a ctg-n látszik hogy mennyire jól érzi magát. Fájásom semmi, egy egyenes vonal volt. Holnap ismét megyünk, és ha hétfőre se lesz semmi akkor hétfőn délelőtt találkozom a dokimmal és akkor megbeszéljük mi lesz. :) Remélem meggondolja magát, és beindul magától.
toldikrisztina

Szisztok Csajszik!
Mindenkit Puszilok, vagyok ám, de inkább Anya szokott mesélni, hogy mi minden történik, milyen gyöngyörűségesek a babyk!!!

Szép estét!

Majd jön Anya és mesél!

Ezt látnotok kell!! Kép
mot

Toldikriszta
drukkolok neked nagyon hogy beinduljon :wink:

Vicuska
köszönjük :oops: :oops: én is megvagyok vele elégedve,igyekszik jóképü lenni :lol: :lol: hogy megy a babakocsiról leszoktatás??nekem ma megint hiszti volt alvás elött :oops:

Chesti
köszi :wink: gyönyörüséges Lencsilány,ahogy áll a kis fürdőrucijában,annyira édes :lol: és micsoda pancsolás folyik ott,igazi gyerek paradicsom :lol: :lol:

Rékaróka
ez nagyon édes,háááát nem biztos hogy izlett neki :P boldog féléves szülinapot Kiskakukknak :lol: :lol:

Mot
jó ez a fürcsis kép :wink:

bibar

Chesti - nagyon jók a képek, :) gyönyörű Niki.

Rékaróka - Botondnak jók a grimaszos képei, talán nem izlett Neki a barack.
toldikrisztina

Lányok,
Köszönjük a dícséreteket! :D
Egy kérdésem lenne: Két evés között ha úgy látom hogy megint éhesek, lehet adni valamiféle teát?

Kriszta,
Drukkolok, hogy beinduljon magától! Nemsokára a kezedben tarthatod! :D

Kép
rebe
Dunaharaszti

Toldikriszta
Mennek a drukkok, hogy beinduljon! Kitartás, hamarosan a kezedben fogod tartani a babádat! :)

Rékaróka
Gratula a féléves nagyfiúhoz! :D Édesen grimaszol! :D

Rebe
Annyira szépek a lánykáid! :D :D :D
Szopi ügyben csatlakozni tudok a többiekhez: Gyakori cicire tétel. Ha szükség van pótlásra akkor is a cicivel kezdj és utána fejés ezerrel! És hát a tejszaporító teák, homeós bogyók, folyadék és megfelelő étkezés. Na és persze a pihenés, ami tudom a legnehezebb. De a háztartással most ne törődj! Ha van segítséged akkor használd ki és dőlj le, akár 15 percre is! Kitartás és ne add fel! :)

Ballagyo
Olivér annyira vagány pasi! :D

Vicuska
Szépek vagytok együtt! :D

Napcsi
Ülés téma: csatlakozom Chestihez! A mai etetőszékek általában több pozícióban dönthetőek vagy hordozóban, pihenőszékben, ölben lehet etetni őket, amíg nem tudnak maguktól ülni.

Vikkata
Gratulálok Lőrinc babához! Sok boldogságot, jó egészséget és sok-sok tejecskét! :D :D :D

Jezsoerika
Szép a pocid! Nagyon a végén vagytok, hamarosan Te is képekkel jössz! :D

Zuzmó
Gyönyörűűűűűűű! Eszméletlen a hasonlóság és nem semmi milyen étvágya van! :D

Elan
Annyira szépek vagytok az összebújós képen! :D
Kitartás, hamarosan megerősödik és beindul a hízás is! :D

Fiona
Örülök, hogy Döbrögivel minden rendben van! Gratula a forduláshoz! :D

Chesti
A mini talis képek is nagyon jók! :D De a pancsis, a fördőrucis és kutyusos annyira édi! És hát Lencsi csodaszép még mindig! :D

Tubikriszta
Gratulálok! Szép pocakosodást és vigyázz magatokra! :D

Jucicuki
Nem semmi, hogy nyomulnak a csajok! Tündéri a kis ménesed! :D

Benszi
Hát nem semmi, hogy nálatok is miylen nyomulás van! Azt hiszem gatya felkötés indul! Olyan vidám, mosolygós a banda! :D

Majd még jövök képekkel! Addig is jó hétvégét mindenkinek!

Kép

Kép
motné

Sziasztok!
Ahogy már egy képpel Motpapa vázolta, ma volt Krisztina királynőnk első igazi strandolása! Volt itt úszógumizás, pancsolás, lángos- és palacsintaevés, homokozás. Szóval minden, ami kell! :D Kriszti persze nagyon élvezte! :D
Na és a képek, persze megint picit túlzásba viszem... :oops:

Úszógumiból ismerkedés a nagy kékséggel:
Kép
Kép

Egy kis pancsizás:
Kép

Szárítkozás:
Kép

Jó a kedvem:
Kép

Kertész leszek:
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
motné

Sziasztok!

Bibarka, hát nem nagyon megy a dolog. De mostmár 3 éjszakát átaludt a Drágánk, mondjuk a 2 metszőfoga teljesen áttört, most már nyugisabb. Annyira szívszaggatóan tud sírni!

Moték! Kriszti édes! Tegnap mi is strandoltunk, Ramika élvezte, fürdött is velem.

Tegnap este Ramika négykézlábból felült! :)

Kép

vicuska2007

Sziasztok csajok!

Motné,Bibarka,Rebe,Chesti,Vicuska,Elan!!!!!!
Először is a babák gyönyörűek!

Gyors leszek,mert kinn alszanak a teraszon és bármikor felébredhetnek!Tegnap Balunak 39 fokos volt a láza,Dórinak meg szinte mindennap hőemelkedése van.Sírósak és nem alszanak ágyban!Pöcs kivan!Annyira hulla vagyok már,hogy éjjel sincs pihenés!Dóri mindenben feláll,amiben csak lehet.Már a legalsó szinten vagyunk a kiságynak,mert ott is arra megyek be,ha felkel,hogy ácsorog!Eszement!Balu meg kiül a fenekére 4kézlábból és hátrafelé közlekedik,mint egy kis rákocska!Egész hétvégén pancsi volt a medencében!Balu azért szereti,mert ingyen van a víz neki ,nem kell cumisüvegből szenvednie és mint egy kismacska iszik belőle.Majd rakok képeket!Minket is elért a kiságyban nem alvás.Dóri annyit mászkál,hogy ájulásig szenved,de nem akar elaludni,ennek az az ára,hogy akkorákat borul a kövön és a feje koppan nem gyengéket!Hát,egyetemre nem megyünk:))))

Rebe!
Nekem sem volt sok tejsim,de sokat ittam és szalonnát zabáltam napi 5-6 zsemlével ezerrel!Szénhihdrát kellett,hogy legyen tejem.
Csak ne keseredj el!Én vizet adtam nekik.

Nika azt hiszem te kérdeztél a Hipp-Natalról!Én végig azt szedtem,mert a többitől nem tudtam wc-re menni.Jó volt!Ja és ikresként csak kétnaponta kellett szednem,mert a dokim azt mondta,ha eszem rendesen vitamint,nincs szükség felesleges bevitelekre!

Bibarka!
Majd beszélünk!Oli nagyon jó pasi lesz,Luki néni izgulhat,nehogy elcsaklizzák a vejét::)))
Vendég

Vicuska!
Metszőfog végre!

Motné!
A Battai strandon vattacukrozik anyukám!
Vendég

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Vendég

Kép

Bocsi ha sok voltam!!!
Vendég

Benszi!

Igen, én kérdeztem a Hipp Natalt. :)
Köszi a választ! :)

Kép
nika28

Rékaróka!
kimaradt,de édi Kiskakukk!

Nika!
Nincs mit!Boldog házassági évfordulót!

M beszorulunk házba,mert UV veszély van!Kemény lesz!
Vendég

Benszi!

Köszi! :)

Kép
nika28

Jó reggelt!

Nekem most kezdődik, mert egész reggel hánytam :shock: meg szédültem, mostanra tértem magamhoz...

Tegnap Dorka is felállt a csacsiba kapaszkodva. Megtanulta a süti-sütit, olyan édes, majd teszek fel videót. Lilike meg pápázik, bár egyenlőre csak akkor, ha jön valaki, amikor elmegy, nem hajlandó :lol:
Benszi, édesek a fürcsis képek :wink: egymáson átmászkálás nálunk is megy :roll:

Puszi!

Judit

jucicuki

Lányok! Sajna nincs időm írni most, minden baba gyönyörűséges. Persze mi egygyerekes anyukák nem tudjuk felvenni a versenyt az i az ikresekkel, így nekem is például Rebe duplalányai maradtak meg, akik nagyon tündérkék így együtt :) Biztos nagy az öröm :)

Chesti-Niki és Mot-Krisztina nagyon nagy csajok már, ők itt a topik tinijei, de jó, hogy már strandra jártok! Szépek vagytok!

Bocsi, hogy másnak most nem írok, csak egy képet akartam föltenni, mi most így nyomulunk itthon és nincs több nyekegés :) nagyon élvezzük mind a ketten és végre újra tudok takarítani és főzni akkor is ha egyedül vagyunk itthon, ajánlom mindenkinek, aki nem idegenkedik az ilyesmitől. Beni imádja, csak a parókámat ritkítja néha, de akkor jól rákibálok :) és tényleg lehet így mindent csinálni és még jókat alszik is benne. Most is itt szundít a hátamon, annyira édes.

alvós
Kép

hársfavirág-szedők
Kép
gombahölgy

Juci!
Mi a bajod?Mitől hánysz?Van ilyenkor segítséged?Grat a felálláshoz és a pá-pához!

Gomba!
Jók a képek!Nem melegszik be nagyon Benedek?

Alszik mindkét kölköm halleluja!Enyém a világ!
Vendég

Na Benszike, ezt én is szeretném tudni...
Két hónapja megjött, most meg mikor kellett volna, nem igazán. Csináltam tesztet a hypoxi miatt, totál semmit nem mutatott, de most van bennem egy kis para :shock:
Mondjuk szombaton lagziban voltunk, még az is lehet...
Ati hazajött, amíg a WC-n támaszkodtam :oops:

Judit

jucicuki

Juci!
Elég izgisnek tűnik!Még egy tesztet holnapra!Gondolom levert a víz!Engem biztosan leverne!
Vendég

Háát, biztos nem tudnám, hogy sírjak v. nevessek...
Atiról nem is beszélve :roll:

Judit

jucicuki

Mi van Benszi-Juci para még egy babától..ugyanmáááááááár :) Egy ide vagy oda már fel sem tünne. :)

Juci grat a felálláshoz, videót várjuk. :) És persze kászálódj ki minnél hamarabb a rosszullétből.

Benszi édesek az ikrek ahogy pancsiznkak. Kis husik. :) Majd akkor mondd hogy pöcs ki van amiért beszorulsz a lakásba mikor már futkorásznak. Akkor téped majd igazán a hajadat azt garantálom! :lol:
Nikivel még reggel gyors kiugrottunk pancsizni 10-ig h kicsit leszivja a viz az energiáját. Már a csúzdát is beraktam neki a medencébe, igy rohangált és csúszott a vizbe, ami baromira bejött neki. :) Medence fölé raktam egy sörsátrat vagy hogy hívják. :)

Motné Krisztike halál édes. Most látott először vizet? :) Na majd megyünk veletek a battai strandra. :)

Gomba cukipofa a fiad ahogy bealudt a hátadon. :) Tudod Én is kendőztem Nikivel, de nem izzadtok össze? Én ilyenkor már nem nagyon tudtam használni csak hébe-hóba.

Rékaróka tisztán átjött Kiskakukk nem tetszése. :lol: :lol: Jót mosolyogtam rajta. :)

Vicuska grat az üléshez :)

Bibar-Luki
hahóóó. Közös pancsizós szerelmetes páros? :)

Toldikriszta??

Tegnap:

Kép Kép Kép

chesti

Lányok, lesz tali vasárnap?

Benszi, édesek a gyerekek! Nem is hiszem el, hogy rosszak tudnak lenni..
:lol:

Chesti
, szuper ez a medence! Mi is kinnt voltunk 10-ig a mini medencével, Rami imád benne ügyködni.

Gombanéni
, olyan édesek vagytok Benedekkel! Nagyon jó dolga van! Látszik is rajta! :lol:

Kép

vicuska2007

Köszi, Chesti :lol: de negatívat teszteltem, szóval biztos vmi vírus.

Tali?
Ezerfelé kellene mennünk, de most Ti lesztek az elsők. Epret már megvettem most hétvégére is, majd veszek frisset :wink:

Judit

jucicuki

Toldikiriszta
Várjuk a híreket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Vicuska
Gratula a felüléshez! Jó pancsizást Raminak is! :D

Benszi
Zabálnivalóak! Dóri tiszta olyan, mint Kriszti volt! Ő is a nagyhalálig nyomta, még éjjel is felállt és mászott ezerrel a kiságyban. :D Hát nem irigyellek, az biztos! Ez még csak durvább lesz és nálad két sajtkukac nyomul! :D
Vattacukrot hétvégén nem vettünk, de majd legközelebb meglátogatjuk Anyukádat! :D

Juci
Gratula a sok ügyességhez, amit a lányok produkálnak! :D
Jobbulást! Remélem hamarosan kiderül, hogy mi van Veled! Hát ha nem gyomorrontás, akkor nagyon izgi a dolog! :D

Gomba
Édes a hátadon! :D

Chesti
Ahogy már mondtam, a medencétek nagyon szupi! És hát benne Lencsi meg zabálnivaló! :D
Persze, hogy látott már vizet Krisztina királynő! De a tavalyi kismedencés pancsikázáshoz képest az úszógumiból, szinte egyedül fürdik a 2,5 méteres vízben. Ez azért nagy változás Krisztinek! :D
Gyertek strandoljunk együtt! :D A részleteket majd megbeszéljük.

Tényleg, hétvégén lesz TALI?????????

Kép

Kép
motné

Juci!
Nálunk apa már közölte,hogy eszembe juttatja majd az éjszakázásokat,a fogzást és a nyűgiket,ha közlöm,hogy akarok még babát!

Chesti!
Édes ahogy pacsál Niki!Mi is kinn voltunk 10-ig,majd alvás,de nálunk a terasznál napellenző van,így most is kinn voltunk pacsálni.
Még nem futkároznak,de már így is ver a víz.Egyik jobbra tolat,másik balra mászik és ez elég rossz korszak,mert még nem stabilak.Mindig van napi 3-4 üvöltés,mert koppan a fejük vagy az álluk.

Vicuska!
Nem rosszak csak Dóri hyperaktív.Kész kínlódás a pelenkázás vele.Balu nyugodt baba.De jó,hogy egy kis nyugitok lesz most,hogy kibút a fogacska.

Bibar-Luki?
Hol lődörögtök?

Többiek?
Vendég

Motné!
Én is tartok tőle,hogy csak rosszabb lesz a helyzet.Nem is tudtam,hogy ilyen picik is bemehetnek a mélyvízbe.

Nekem nem jó a hétvége,mert vendégsereg lesz.
Vendég

Sziasztok!

Elvileg alszik mindkét gyerkőc, úgyhogy nekiveselkedem egy nagyobb lélegzetű valaminek, ha sikerül. kezdem talán a szüléstörivel...

...szóval két hete vasárnap a szokásos húsleveses -rántotthúsos ebéd után ledőltem kicsit pihizni, vártam az ilyenkor szokásos kaja utáni kung-fu edzést, de semmi nem történt. Jól megijedtem, a dokim ugye azt mondta, ha nincs mozgás ne tököljünk , menjünk be a kórházba. Mondtam is apának, hogy fél órát kapa a kölök, aztán indulunk. Végül addig piszkáltam meg bökdöstem, hogy hajlabndó volt jól megrugdosni. Az meg sem fordult a fejemben, hogy készülődik kifelé, azért a nagy nyugi. Szóval eltelt a déálután, az este is, lefeküdtünk aludni. Fél mkettő körül arra ébredtem, hogy fáj a hasam. Kibotorkáltam a wc-re, de semmi. Visszafeküdtem aztán tíz perc múlva újrakezdődött. Még ekkor sem gyanakodtam, prókálkoztam újra. A harmadik ilyennél már elgondolkodtam rajta, nem lehet, hogy.. dehát semmi előjel nem volt. Se derékfájás, se nyákdugó se semmi. Üldögéltem az ágy szélén és vártam, hogy jöjjön a következő. Jött is. A másodiknál azt gondoltam, még egyet várok aztán felkeltem apát. Végül a hatodikig halogattam, akkor elkezdtem böködni. Szegény ki se látott a fejéből, csak pislogott, hogy mi van. MOndtam neki, hogy kezdje hivogatni anyukáját, mert öt-tíz percesek a fájások. Ekkor még nem voltak túl erősek, de már biztos voltam benne, hogy szülünk..Felhívtam a szülésznőmet, mondtam neki mi a helyzet és, hogy sehol a nyákdugó.Azt mondta az nem jelent semmit, menjünk be. Közben folyamatosan hívtuk anyósomat, meg volt beszélve, hogy bekapcsolva hagyja a mobilját, de valszeg nem gondolta, hogy már most szükséges lesz, hiába csörgettük nem vette fel. Kicsit ideges voltam. Aztán hivtuk a vezetékest, gondoltam csak felveszik egyszer. Apa közben elment zuhizni. Végre sikerült elérni őket. Én már nagyon sürgettem volna, hogy menjünk, de Csoki meg volt győződve róla , hogy most is ráérünk - mint anno Jázinál - és még van idő elmenni anyukájáért.Szerencsére igaza lett. Addig én is lezuhiztam, mire visszaértek már eléggé szenvedtem. Ettől aztán Ő is elkezdett izgulni és végigszáguldottunk a városon. Szerencsére hajnali háromkor tök üres volt a Szerémi. Legalább két piroson átmentünk.
Amikor beértünk a kórházba kiderült, hogy nagyüzem van,a vihar megtette a magáét. Mind az öt szülőszobában voltak és öten szenvedtünk a vajúdóban. Apukák a földön ülve szorongatták anyukák kezét. Amikor nem fájt, jókat vigyorogtunk a szitun, azt találgattuk ki szül majd a fotelban. Kb 20 percet rajtam volt a ctg , aztán a szülésznő megvizsgált. Én is meglepődtem, 6 ujjnyi volt a méhszáj és meglett a nyákdugó is.
Folyt. köv. Kristóf anyára vágyik.

Kép
Kép
zuzmó

Benszi
Amúgy Kriszti is nagyon hamar kezdett mindent (forgás, kúszás, mászás, felállás), de Dóri még őt is beelőzte! :D Szóval gatya felkötés ezerrel! :D
Húúúúúúúúú, tudod még mennyi koppanás lesz! Főleg ha már stabilan szaladnak és mindenre fel-alá-mögé-bele másznak majd! Szóval tényleg durvább lesz, főleg Neked kettővel! :D
Fél 6-tól voltunk kint a strandon, már csak kb. 10 emberke volt a nagymendencébe. Így saját felelősségre bevittük a csajt! :D
Tényleg sikerült Matyi atyával megegyeznetek? Mikor lesz a keresztelő?

Kép

Kép
motné

Motné!
Voltunk Matyi atyánál!Elmentem meghallgatni a misét,d eolyan komoly kommunistázásba és politizálásba kezdett,hogy melepődtem.Majd a végén odamentem hozzá,mondtam miről lenne szó,hogy mi nem nagyon gyakoroljuk a vallást,stb.,de megkeresztelkedtünk,templomi esküvőnk is volt,én még bemegyek néha templomba,de az uram nem.Kérdés az atyától:Miért nem megy a férje,mert lusta?Na ez volt az a pont,amikor ideges lettem!De addigra már beírtak minket egy időpontra.Hazjöttem elmondtam az uramnak,az olyan ideges lett,hogy közölte ott nem lesz keresztelő!Meg,hogy minek akarjuk megkeresztelni őket,még nem is tudják mit jelent ez,majd ha tudják,akkor érdemes!Basszus nem hogy örülne az egyház,hogy még fontosnak tartják az emberek a keresztséget.Úgyhogy nem tudom mi lesz!Ja és pont anyák napján voltam misét meghallgatni.Miről prédikált?Az abortuszról!Azt hittem rosszul hallok!
Futkározás az se lesz pite,de néha nem tudom elképzelni lesz ettől még rosszabb is!Legalább éjjel ne kelnének fel!

Zuzmo!
Várjuk a folytatást!Eddig izgi!
Vendég

Sajnos elszállt amit írtam másfél órán keresztül, kisebb nagyobb megszakítrásokkal, úgyhogy most kicsit ideges lettem.
De ígérem amint visszatér a kedvem pótolom.

Puszka

Kép
Kép
zuzmó

Sziasztok! :D

Benszi

A pancsis képek szuperek,azért is ugrottam be mert szólt Bibarkám hogy nézzem meg mert gondban voltam hogyan medencéztessemm Falatot,mert még nem tud ülni. :P De ilyen kis vízzel ok lesz! :D

Chesti

szuperek a képek :D gyönyörű,vidám Lencsilány :D

Motné

Nagyon csini a kis fürdőrucis :lol:

Juci

videót megnézném :wink:

Rebe

meseszépek a lányok :D

Réka

ismerős a pofi :lol: Falat a sütőtöknél először még el is sírta magát,most meg az megy még a legjobban :D

Zuzmó

eddig izgi,pont a lényegnél megszakadt.... :wink: :lol:

Bibarkám

puszika :P :P :P

Zsókuci

Hogy bírod a sulit? :D Most mi van a további vizsgálatokkal?

Puszi mindenkinek

Kép
lukrécia

medencéztessem

Kép
lukrécia

Nagynéni minőségben teszem közzé, mert még a tesómék a kórházban. Szóval a mai napon 3540 grammal és 58 cm-rel megszületett Toldi Eszter, szülei és a családja nagy örömére. :D Bővebben majd egy pár nap múlva a tesóm ír nektek.
Sziasztok
toldikrisztina

Toldikriszta

Gratulálunk Eszter babához! Sok boldogságot, jó egészséget és sok-sok tejecskét kívánunk! :D :D :D
Mot család

Kép

Kép
motné

Toldikriszta!

Nagyon sok boldogságot kívánunk az egész családnak Esztihez!

Meiszterék

jucicuki

Toldikriszta!

Gratulálok :) Csak kibújt a kis kényelmes :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Sziasztok csajszikák

Toldikriszta!!

Csak kiváncsi volt erre a világra a kis kényelmeske :lol: :lol: :lol:
Sok sok puszi neki :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Most annyira hulla vagyok hogy nem nagyon van kedvem meg erőm irni :roll:
Annyit hogy minden pancsizós baba gyönyörű!!!

Lencsilány!!

Lélegzetelállító az uj fürdőrucijában!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Benszi!!!!

Nem semmi amiket irogatsz a kiscsajról!!! Anyám kösd fel a gatyát jó erősen mire elindulnak!! :lol: :lol: Szerintem nem nagyon kell fogyókuráznod :lol: :lol: Vagy ne adj isten konditerembe járnod :roll: :lol: :lol: Szerintem gondoskodnak majd hogy a napi penzumot lemozogd :lol: :lol: :lol: Nagyon édesek ahogyan pacsálnak!!!

Vicuska!!!!!

Tegyél már fel Ramikárol pancsolós képet!!Kiváncsi vagyok a kis pofijára!! :lol: :lol:

Zuzmó!!

Hogy csinálhatszilyet hogy a legérdekesebb résznél hagyod abba????? :lol: :lol:

Gomba!!

Annyira édes az alvós fotó. Zabálnivaló :lol: :lol:

Luki!!

Falatkárol nincs strandolós fotó????? :lol: :lol:

Nálunk igy telnek mostanság a napok :wink: :wink: :

Kép Kép Kép Kép

Kép
fiona66

Toldikriszta sok sok boldogságot a kis Eszterhez :) Várunk a képekkel. :)

Fiona kis döbröginek nagyon jó dolga van ebben a szupi kis medencében. :)

chesti

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?