Új privát üzeneted érkezett!

Timi írt,már a második akármi folyt neki,egész jól volt,de ugye a mellékhatások késöbb jönnek. Kap még valami veseátmosót is,egész éjjel folyni fog neki. Szegénykém. Annyira sajnálom. Tudom,hogy csak ismétlem magam,de hihetetlen ereje van.
Hú,én nagyon-nagyon szerettem a Wallnert,Kristófot ugye nála szültem. Teljesen biztonságban éreztem magam nála. Csak ugye sajna már nem vállal szülést. Na,lépek,Kristófot ébresztenem kell,mert hihetetlen forró. Édesem még a negyed algopirint is kapásból lenyelte,meg hűtőfürdőztük is,ezek szerint nem sok sikerrel :cry: :cry:
Vendég

Szegény Kristóf :( ilyen melegbe még lázas is.....remélem ma már jobban lesz :roll: írj,majd hogy mit mondott neki az orvos!
Timinél erőssebb csajt még nem láttam!!
Móni!!! Merre vagy? Mizujs?

Kép
Kép
josi

Kristónak jobbulást!

Josi, köszi az infókat! Gyerekorvos ügyben nem mondom hogy okosabb lettem ;-)

Én régebben a Molnárhoz jártam rákszűrésre, hát nem egy kedves ember... Aztán valaki ajánlotta a Wallnert, és elkezdtem hozzá járni. Meg vagyok elégedve vele ln is, bár nem sokszor voltam nála, csak a kötelező uh-kon, mert eddig szerencsére minden rendben volt. Manuálisan nem is vizsgált eddig, csak a legelején... Nem tudom majd a 36. héten mi lesz, de nem bánnám azért ha az uh mellett megnézné a méhszájat, meg venne kenetet, hogy nincs-e streptococcusom, vagy valami, a veszélyes lehet a babára a szülésnél. Nektek néztek annak idején ilyesmit?

Most nemrég, a 30. héten meg az Imre dokinál voltam uh-n, mert a Wallner 2 hétig szabin volt, és 5 perc alatt lezavarta az egészet, igazából nem is szólt hozzám, csak diktálta a asszisztensnőnek a méreteket. Áramlásmérést se csinált, pedig a védőnő szerint kellett volna. Lehet hogy ő is csak arra figyel oda igazán, aki perkál neki? ;-)

Na jó hétvégét Nektek, most pár napig nem nagyon leszek, lent leszünk Domboriban...

yuyu79

bocs, természetesen Kristófnak ;-) Reggelre jobban lett?

yuyu79

Sziasztok!

Üdv köztünk yuyu!
Jo hogy van megint egy kismamink!
Gratulálok a pocaklakódhoz! :D
Nekem az Imre doki volt a fogadott orvosom de nem nála szültem!
Gyerek orvos nekünk a Györi Gábor!
Imádni való egy ember!
Nagyon nagyon rendes!
A Béri Baloghba van a rendelöje!

JOSI!ITT VAGYOOOOK!
CSAK SOSE NINCS IDÖM!
De olvaslak titeket áááám!
Most Áfi tényleg lelépett????????????????
Vendég

sziasztok

Hajnali 3 felé ment le a láza,azóta nincs neki. Voltunk doktornéninél,mára csúny lett a torka. Legalább tudjuk,hogy mitől...
Kedden kell visszamennünk. Szegénykém,ha nincs láza folyamatosan kimenne. Tegnap kicsit kiengedtem,nem zárhatom a szobába. Ma is majd késöbb kiengedem kicsit,délután,miután aludt. Itt hátul a fák alatt egész kellemes idő van.
Vendég

Cseriani remélem mihamarabb meggyógyul Kristóf. Szegény, nagyon rossz mikor lázas egy gyerek.

Yuyu üdv köztünk. Én az orvosomnál szültem mindkét lányomat. Evelint simán, Rékát császárral. Nem beszéltem meg vele, hogy nála akarok szülni, de természetesnek vette.

Timesz ezerrel megy a szorítás éretd. Ennek hatnia kellk, és meggyógyulsz. Karácsonyra pedig már csak egy szörnyű álom lesz az egész.
Vendég

Moni részletes beszámoló Mirkó baba napjairól?
Vendég

Cseriani! Na látod, Dadomi doktornéni megmondta, hogy a torkával lesz baj :wink: :lol: :lol: :lol: Ha nem lázas, nyugodtan kiengedheted, nekünk legalábbis mindig ezt mondta a dokinénik. Ne rohangáljon, ne igyon hideget (műanyag kis flakonkákba tegyél neki innivalót, az tuti nem lesz hideg, mi is így csináljuk Daninak).
Ha ritkán írok nem azt jelenti, hogy eltűntem, csak élvezzük a hirtelen rám szakadt szabadságot :lol: :lol: :lol: és megyünk mindenfelé, így keveset vagyok a gép közélben is. De azért jövök ám, amikor csak tudok. Tegnap felállítottam a medencét az erkélyen, hát láttátok volna Domit, hogy élvezte :lol: :lol: Aztán elhoztuk Danit az oviból, majd csak szeptemberben megy megint :roll: és kimentünk a szőlőbe. Hogy ez a két lurkó mit művelt ott kint..... egy tyúkot kiengedett apjuk, hát biztos jót aludt az éjjel a szerencsétlen, mert az én két fiacskám folyamatosan őt kergette :lol: :lol: Dominik rohangált utána és kiabálta folyamatosan, hogy pipi pipi pipi :lol: Még egy farakásra is elkezdett felmászni utána :?
Varázspálca még mindig senkinek???? :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

Haliii!
Dadomi, küldök neked varázspálcát... Csiribúcsiribá. Azé itt röhögök, mer bírtam elképzelni Dominikot tyúkkergetés közben... :lol:
Mikor lesz a diplomaosztód? Várom ám a taláros-bojtossapis-fehérkesztyűs fotókat! Fiúkkal együtt is csináljatok majd!
Remélem, a betegek javulgatnak!
Yuyu, üdv köztünk, örülök én is neked, ne tűnj el lécci majd... :wink:
Mi gyerekorvosunk a Bátai drnő, nagyon meg vagyok elégedve vele, bár eléggé antibiotikum-mániás... De nagyon lelkiismeretes, szeretem nagyon. Majd mesélj, hogy döntöttél! Egryről is csupa jót hallottam, a Tajdina drnőt nem ismerem annyira. Mészáros? :twisted: (Egyébként sokkal jobb, mint a híre... Sőt, sztem ő a legjobb, csak legyen, aki elviseli...)
Wallnert én is szerettem, az első gyerkőmmel félidőig hozzá jártam.
Timesz, annyit gondoltam rád, remélem, jól bírod a kezelést...
Cseriani, irigyirigy vok, hogy találkoztál Rékababáékkal!
Na, most mennem kell, Ármin szólít... :twisted:
Ja, azért nem voltam eddig, mert a vindóz összeakadt az internettel, és 3 napig nem volt netünk, paráztam is rendesen, jövő héten már dolgoznom kellene... De tegnap jött a szerelőbácsi és megcsinálta.
Jah, dadomi, msn-em nincs, letöröltem a programot, mer szórta szét a vírusokat, de majd újra feltelepítem és megkereslek újra, meg devcsa, téged is! Cseriani, a te msn-ed már nem él?
Majd normálisabban vissza is olvasok később.

been

Na, közben végigolvastalak benneteket, úgyhogy előbb nem voltam túl aktuális... :wink:
Ééés, el is felejtettem, amit akartam.
:oops:
Yuyu, sógornőm októberben fog szülni, ő is a Wallnerhoz jár, és valszínű ügyeletesnél szül majd. Én többször bent feküdtem - de vannak itt, akik nálam sajna még többször -, és azt tapasztaltam, hogy akinek nincs orvosa, arra is odafigyelnek nagyon a szülésnél.
Mongyuk egy Pénczélt vagy egy Juant nem szívesen fognék ki... :oops: De ez akkor se teljesen kiküszöbölhetetlen, ha van fogadott orvosod.
Hehe, egyik ismerősöm most szült, császárral ikreket, végig aszitték, az egyik lány, de aztán a végére megkukacosodott mind a kettő... Volt meglepetés. :lol:

been

Olvasta valaki a mai Blikket? Egy anya bezárta a két gyermekét egy szekrénybe láncra verve. A kisebbiknek élve (7 éves) elevenen nyúzta le a bőrét, egy-egy helyen és a húsából vágott ki darabokat amit megettek. Mindkét fiút folyamatosan forró vassal égette. Mindezet egy 40 akárhány éves nőnek a hatására aki 13 éves árva kislánynak adta ki magát. Kamerával figyelték a kicsi haláltusáját. Úgy buktak le, hogy a szomszédban született egy kisbaba. Az ottani szülők vettek egy bébiőrt ami kamerás volt és nagyon érzékeny. Így egyszer csak a tévében a leláncolt fiút látták a szomszédok. Ők értesítették azonnal a rendőrséget. Ez a szörnyűség a cseheknél történt. Én az anyával és azzal aki még bántotta a gyerekeket mind megcsinálnám ugyanezt, had érezzék mit is érzett az a szegény. Szerencsére azért a két kisfiú túlélte, de hogy elfelejteni nem tudják soha az is biztos.

Emma hiányoztál még ebben a 3 napban is. Találkozóban én is benne lennék.
Vendég

Jó hétvégét mindenkinek!

Köszönöm a sok pozitív energiát és drukkot, tényleg használt, mert elég jól bírtam az 1. kemót: nem is hánytam, csak hányingerem volt (mondjuk kaptam végig a hányáscsillapítót), egy kicsit gyenge vagyok, és a lábam is fájdogál..... de legalább itthon vagyok!!!!!!!!!!
Képzeljétek, a tavalyi kezelések úgy tönkretették a vénáimat, hogy ötször kellett megszúrniuk mire találtak valamit, nagyon vékonyak és kemények a vénáim. Ezért most a nyaki verőérhez akarnak beültetni valami z-portot, amin keresztül menne az összes infúzió meg vérvétel, és nem kéne szúrniuk minden alkalommal.

Rékababa, szörnyen brutális ez a dolog a cseheknél amit írtál, beleborzongtam teljesen................

Kép
timesz

Rékababa,az a baj,hogy ilyen hírekből minden napra jut egy :( én nemrég olyat olvastam,hogy 2 leszbi nő tartotta terrorba az egyikőjük 5 éves kisfiát, és kínozták csikket nyomtak el a kis testén,még a végbélnyílásán is.....nem is tudom mi a neve ennek a fajnak,maiket ezek művelnek!

Kép
Kép
josi

Timesz de jó, hogy jól vagy. Meglásd minden rendben lesz. Szorítok nagyon, hogy majd a következőt is ilyen jól bírd. Az jó, ha ilyet kapsz, legalább tényleg nem fognak szúrkálni utána össze-vissza.

Josi elég szomorú, hogy ilyen dolgok megtörténnek. Én a gyerekeimért mindenre képes lennék, csak nekik ne legyen semmi bajuk. Számomra ők az elsők, csak utánuk jön a párom. Az a baj, hogy nem minden anyuka veszi így. Bár azon is ki tudok akadni, mikor valakinek éppen csak egy kevés van és mégis a cigit veszi meg, mint hogy a gyereknek egy szendvicset v. tejet kenyeret venne.
Vendég

csajok,ez durva. Elolvastam az egész cikket. Agymosás-na ne má!!!Ez már inkább betegség.
vagy csak én nem hiszek az agymosás-dologban?!
Vendég

Timesz drága, de örülök, hogy jelentkeztél, és, hogy egész jól viseled a kezelést! Majd gyere még, ha tudsz! Jó lesz a z-port, vagy mi, és akkor nem böködnek össze-vissza, könnyebb lesz. Olvastam múltkor: gratula Olivér méreteihez!
Rékababa, szörnyűó ez a történet, de azé abból, amit a Blikk ír és gyököt szoktam vonni...
:oops: Nagyon remélem, hogy ez a sztori se igaz, vagyishogy, ha igaz is, nem így... Vááááá, iszonyat.

been

Brrr, elolvastam a cikket... iszonyatos... Nem is értem...
Kimicsinál ebben a dögmelegben?
Nekem fáj fejem, Cseriani, tiéd nem? vagy ki is az a másik fejfájós? Rékababa?

Na, amiért priviztünk itt egyet-kettőt Cserianival, az a talikérdés volt... :lol:
Merthogy ugye úgy volt, hogy náluk lesz, de én akkor nem mentem volna ugye, merthát vagy én, vagy Áfi - gondolom, ő nem jött volna, ha én ott vagyok, ezért gondoltam, hogy nem fosztalak meg benneteket egymás társaságától (ezt a legnagyobb jóindulattal írom). Na, de hogy most ő vonult önkéntes száműzetésbe, gondolom, nem haragszik meg, ha idehívom hozzánk a bandát, remélem, tudjátok vállalni az utat... :) Cseriani aszonta, ámen, hisz építkezés előtt állnak. Mi viszont építkezés után/közben állunk, de van jó nagy nappalink, meg udvarunk, mosmá fűvel, homokozó, hinta - augusztus közepétől kerti grill :lol: - , úgyhogy lehet jönni hozzánk! Én szeretném, ha Timesz is valahogyan el tudna jönni, úgy kellene ezt az egészet, hogy, ha van kedve jönni, akkor legyen a tali, amikor ő jól van.
Nah.
Szóval sok szeretettel várunk mindenkit, részleteket megbeszéljük majd folyamatában, oksi?

been

Hát, tényleg eltűntem. Nagyritkán feljöttem ide olvasni titeket, de mostanában igyekszem nem internetezni: a házimunka meg a munka mellett inkább Árminnal foglalkozom.
Ármin egyébként nagyfiú. Már három hónaposan hasrafordult, mostanában elkezdte a kúszást is. És - sajnos vagy sem - el kellett kezdenünk a hozzátáplálást, mert bárhogy igény szerint szoptattam, egész egyszerűen egy bizonyos mennyiségnél nincs több tejem: a két etetés közötti idő nem elég arra, hogy megteljenek a melleim (pedig annyit iszok már, mint az állat). De Ármin imád "szilárdat" enni: a kedvence a banán, ehhez tehetünk almát vagy körtét, simán benyomja. Sótlan zöldséglevesben főtt répáskrumpli turmixot is nagyon szereti. (Mindezeket anyatejjel.) Így igazából csak napi három szoptatás az, ami komolyabb, a tízórai és az uzsonna kis szoptatás - sok turmix.
De ha van valakinek tejszaporítási tippje (ez alkalommal sem a homeobogyók, sem a teák nem váltak be), szívesen fogadom.

Más:
dadomi – grat az államvizsgához!
cseriani – hallom, Eliza abbahagyta a szopizást. Én azonban nem akarok tápszert adni Árminnak: a húgom kislánya a tápszertől lett refluxos, és azóta is (most 7 éves) úgy néz ki, mint egy seprűnyél. És tök jól esett, hogy hiányoltál! :-)
been – hát te miért változtattál nevet, amióta utoljára erre jártam? És mi ez a vita Áfival? Nyilván utána lehetne keresni, de iszonyat betűrengetegen kellene átrágnom magam. És Áfi törölte a regisztrációját is... Fura...
Timesz – olyan hihetetlenül nehéz lehet a helyzet, amelybe újra és újra belecsöppensz, és igazán csak csodálni tudom a kitartásodat! Oli egyébként hihetetlenül aranyos!
yuyu79 – nekünk Angyalosi a gyerekorvosunk, és én csak jót tudok mondani róla. Igaz, hozzá kell tennem: Ármin még nem volt beteg.
Imréhez jártam terhesgondozásra, de nem hiszem, hogy most, szülés után visszamegyek hozzá. :S Nem vagyok lenyűgözve tőle... Mermost, ugye, tervezzük a másodikat ;), de amíg Faludi praktizál, addig hozzá akarok járni (már nem sokáig).

Ami a Blikk cikkét illeti, az indexen is megjelent egy hír, de sokkal kevésbé szenzációhajhász, nyilván közelebb is áll a valósághoz.

Kép

Kép
enahma

enahma ez így nem teljesen igaz,szopizik ő még éjjel,meg napközben egyszer vagy kétszer. Kristóf is tápszerezett 9 hós korától,így nem féltem tőle. Sokan már 1 éves kortól adják a tehéntejet,én meg attól félek piszkosul. Kristóf kb. 2 éves koráig tápszerezett,csak utána jött a tejci...

egyébként enahma persze,hogy hiányoltalak,ismeretlenül is nagyon szimpi vagy :wink:
Mi felállítottuk a medencét..délelött kimenőt kaptam,vásárolni voltam,addig húgom a Zoli felállítottak,de rohadt ferde volt,így vissza az egész,délután kezdtük elölről. Rotálás,egyengetés,most ismét töltődik. Remélem egyenes lesz.. Ja,nem állunk ilyen jól pénzügyileg,van fúrt kutunk,abból gazdálkodunk :P

csajok,csak egy félve bedobott ötlet: jövő héten esetleg ki tudna eljönni ide? Mondjuk szombaton?

Emma drága,nem tőled akarom elvenni a találkát,nehogy azt hidd ám!!!
Legyen nálatok is,de ha az esetleg késöbbi időpont esetleg...na,ezért mondom,hogy csak félve dobom be-még itthon sem említettem,csak már annyira nagyon szeretnék beszélgetni normális emberkékkel :P kicsit pletyizni,stb...
meg hogy itt voltak rékababáék,valahogy megadta a kezdő lökést. Aztán ne haragudjatok,ha esetleg azt írom este,hogy mégsem,ok?
Most kimegyek,megbeszélem azért a családdal is a dolgot.
Vendég

Enahma, szijja! Nekem is hiányoztál! Meg mindenkinek, biztosan! Ármin, de nagyfiÚ! Pár képet kapunk majd? És rettentően ügyes!
Áfival a konfliktusom nem a fórumon folyt, egy időre én is eltűntem innen (nem akartam "zavarni a köreit", hogyúgymondjam, nem tudom szebben), de aztán visszaregisztráltam ezen a jó béna néven, de végülis mindegy. Mer hiányoztatok és kész. :wink: Őt azóta se értem, miért lépett ki, vagyishogy mivel üldöztem el innen, de talán majd egyszer elmondja. Vagynem.
Grat. a könyvedhez! :D
Cseriani, dehogy hiszem azt, hogy el akartod venni a talihelyszínt! :D Sőőt, tök jó lenne, ha lenne nálatok is, meg nálunk is! Sztem mi ráérünk jövő szombaton, de azért egyeztesd a családoddal! :wink: Nálunk meg majd lesz utána(tok).

been

Nem tudom, hogy jó lenne-e nekem a jövő szombat. Mivel én is úgy döntöttem, hogy itthagylak benneteket, de csak egy kis időre. Jövőhéten megyünk nyaralni. Hétfőn indulunk. :lol: Lehet, hogy pénteken jövünk haza, de lehet, hogy csak vasárnap. Még meglátjuk. De ha pénteken érünk haza valószínűleg fáradtak leszünk, azért megpróbálom megfűzni páromat.

Emma hozzátok is szívesen megyünk, csak szólj, hogy mikor jó. Ha kész lesz az udvar és még egy pár dolgo akkor ősz felé én is bevállalok egy talit. Ha nem találjátok túl soknak.

Enhama végre újra itt. Várjuk ám a képeket. És szurkolok, hogy mielőbb jöjjön a kistesó, akkor végre lenne még egy kismamink.
Vendég

Valahogy kicsit fáj, hogy ha hiányoltok valakit, engem soha nem említetek... :D :? Hát igen, hülye vagyok, lehet mondani nyugodtan. De bármennyire nem hiányzom senkinek, azért még jövök majd. Szabad?

Kép
Kép
banoed

Ja, és Ármin-kistesónak én is szurkolok!
Rékababa, azé megdobbant ám a szívem ijedtemben, mikor írtad, hogy te se jössz... :wink: :D De a nyaralááás, az mááás!
Banoed, dehonnem hiányolunk! De olyan ritkán jársz erre, hogy elfelejtünk név szerint is említeni... Én legalábbis ezért. :wink: Tessék gyönni gyakrabban és mesélni gyerkőkről! Zsófia hagy már pihenni?

been

ide figyelj banoed drága. Azért jössz ám te időnként,ugyi? :P
És úgyis tudjuk,hogy nem tünsz el,hisz megigérted :wink:
Vendég

csajok,lehet,hogy napszúrást kaptam. Rohadtul fáj a fejem,és hányingerem van-lehet csak a fejfájástól. Ötlet? egy algopirinen már túl vagyok...
Vendég

Még egy algopirin... Sötét szoba, hideg vizes borogatás....
Jobbulást!
(Én fejem is fáj, de gondolom, ez nem vigasztal, meg emberemé is - ez meg engem nem vigasztal. Lehet valami időjárás készülődik, te is azt érzed... ) :?

been

Emma dehogyisnem vígasztal,ha nem csak én szenvedek,hanem te is :P :wink:
Egyébként vacsiztam,meg bevettem az algopirint,és kicsit már jobb is. Lehet éhes voltam? :roll:
Na,megyek kölkeket fürdetni. Szabóúr már nagyon jól van,éjjel sem volt lázas,remélem most sem lesz. Épp ezerrel tömi a zizit :D
Eliza meg vigyorog a bébitaxin ezerrel :lol:
Csak még hajtani nem tudja... :roll:
Vendég

Majd megtanulja!
Ármin is előbb tanult meg villámgyorsan motorozni, mint járni. Most meg már szinte szalad... :lol:
Örülök, hogy jobb a fejed, nekem az éhségtől simán megfájdul, annak is örülök, hogy Szabóúr is jobban van! Nagy medencétek van, hogy így egyengetni kellett az alját? Tök jóóó ilyen nagy melegekben, csak beleültök családilag és háváj!
Mi ma vettünk teraszra asztalt meg székeket és kint vacsiztunk, hűűű, de jó volt! :D

been

Köszi a vigasztalást! :roll: További kellemes hétvégét!

Kép
Kép
banoed

Nekünk is jó a szombat (úgy néz ki, meg ha az égiek is akarják :lol: )
Vendég

Banoed,téged azért nem szoktunk szólítgatni,mert te azért jelentkezel,felszólítás nélkül :) aminek természetesen örülünk!! :lol:
Tegnap megvolt a fellépés Noéminek mindjárt jönnek a képek!
Nekünk is jó vasárnapunk lesz,Apa itthon maradt(ez már magában is öröm :) ) és megyünk a Balcsiraaaaaaaaaaaaaaaaaaa :lol: :lol: :lol: majd este mesélek.
Enahma,várjuk a képeket Ármin nagyfiúról,és drukk a tesóért!!!

Kép
Kép
josi

Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
josi

Elnézést a képminőségéért,de messze ültünk és zummolnom kellett nagyon :oops:

Kép
Kép
josi

Én sem tűntem ám el :lol: :lol: :lol: Csak tegnap fősulis búcsúvacsink volt délután 3-tól. És éjjel fél egyre haza is tudtam érni :lol: :lol: :lol: :lol: Nagyon jól éreztük magunkat, a Bodri pincészetnél volt kint Faluhelyen, csendes hangulatos környezet, este békazene. :lol: Fiúkáim meg apjukkal voltak a szőlőben, Dominik medencézett, Dani nem volt hajlandó belemenni :roll: Nekem azt mondta, hogy azért nem, mert nem akar annyit öltözködni :? :lol:
Cseriani! Én még nem terveztem semmit jövő szombatra, de mostmár úgy néz ki lesz programunk :D És Emma hozzátok is megyünk ám majd!!!! :D
Josi! Videót kellett volna mellékelni :P :lol: Biztos nagyon ügyi volt lánykád!

dadomi

Banoed nem vagy te sem elfelejtve. Ha tudsz gyere gyakrabban jó kis beszámolókkal. Bár tudom, hogy kettő pici mellett nincs sok ideje az embernek.
Josi nagyon ügyes lányod van. Legalább van ami lefárassza.
Vendég

Josi, de jó nézni a képeket, ügyes a lánykád, büszke lehetsz rá! Jó Balcsizást, majd mesélj! Meg hozzál képeket, ha lesznek! (Képmániás vagyok...)
Dadomi, jó fej a nagyfiad! :lol: Klassz lehetett a buli! Hányan voltatok egy évfolyamon? Mindenkinek sikerült az államvizsga? Kipihented már magad? Varázspálcám megérkezett? :wink:
Banoed, tényleg hiányzol, én már másképp nem tudlak győzködni... Jó lenne, ha tudnál többet jönni!
:)

been

Emma! Nagyon jól éreztük magunkat a bulin, különben nem maradtam volna olyan sokáig :lol: De így kihasználtam a kimenőmet :lol: Majdnem 80-an voltunk a mi szakunkon, egy ember nem államvizsgázott, mert ő nem adta le a szakdoliját, de egyébként mindenki másnak sikerült. Agyilag már kezdem magam kipihenni, viszont el kell menjek vérvételre, mert valami nem oké nálam, állandóan fáradt vagyok, pedig azért alszom mostmár elvileg eleget, vagyis elégnek kéne lennie. Meg elkezdett hullani a hajam, szal tuti vérszegény vagyok megint (még mindig). Varázspálcát még megtartanám egy kicsit, ha lehet :wink: :lol: :lol: Most még ruhapakolós varázspálca is kéne, mert mosó-masa üzemmódban voltam az elmúlt napokban, és szörnyű sok ruha van, amit el kéne rakni (vasalásról már nem is álmodom... :? )
No megyek is dolgomra.... :roll:

dadomi

Nálunk is kupi van...
Míg fő a kajánk, teszek pár képet én is... :oops:
Kép Kép Kép

been

dadomiiiiii,jöttök Boglárraaaaaa??????? :shock:
Josi nagyon édes a lánykád,és tök jó mozdulatokat kaptatok el :wink:
Emma,nagyon jók a képek. De hallod,hogy Hanna milyen mérgesen tud nézni? :roll:
Vagy csak elgondolkodott?
De jó nagy udvarotok van ám,hallod. A mienk sajnos már kicsi,annyi minden van benne :?
A nagy medencénk az 3.6x0.76m-es. Mármint 3.6 az átmérője,és elvileg 76 cm mély,de sztem nem,csak kb.50-55 cm.
És ez már csak a kertben fért el :roll:
Vendég

Emma! Ilyen segítséggel könnyen megy ám a fűnyírás! Az ebédet meg megfőzi közben Hanna. Így könnyű ám!!! :P :P :lol: Danikám nézte a képeket, kérdezi, hogy "Anya, ki az a kisfiú?" Mondom, hogy úgy hívják, hogy Ármin. Erre ő: "Nem inkább a Dominik az?" :lol: :lol: "És ő mindig csak a füvet nyírja?" :lol: :lol: És mondtam neki, hogy majd elmegyünk oda hozzátok, erre ő "inkább ne menjünk anya. Hol lehet ott inni?" :lol: :lol: :lol: :lol: Szóval ha majd megyünk hozzátok mutasd majd meg neki, hogy hol lehet nálatok inni!! :lol: :lol:

dadomi

Cseriani! Drága párom nem hajlandó nyilatkozni. Közben meg lehet, hogy a szállást is lefoglalják már :evil: Bezzeg tegnap azt mondta, hogy a szőlőszomszédunk mondta, hogy milyen jó lenne, ha elmennénk együtt a Balcsira... Hát erre mondtam, hogy egyáltalán nem lenne jó, mert velük nem vagyok hajlandó nyaralni menni... :evil: :evil: De azért nem hagyom ám annyiban!!!!

dadomi

megértem a párod,végülis nem is ismer minket :cry:
Vendég

Cseriani! Nem is mondtam neki, hogy ti is ott lesztek! Alapból az egész nyaralás ellen tiltakozik, mert ő nem ér rá ilyenekre.... :evil:

dadomi

Jaj, Dadomi, itt röhögök Dani beszólásain, jó fej kiskrapek! Nyugtasd meg: lehet inni itt is! :lol: Mindig csak a füvet nyírja... Hááá, tök jó, nna! Aranyos. :D Ugyehogyugye, hogy hasonlít Dominikra Ármin? :wink:
Nemááá! tessék Cserianiékkal menni a Balatonra! :twisted:
Cseriani, jóó nagy az a medence! Tök jóóó! Irigykedek ám... Nekünk csak egy mini van, a gyerekeknek, a teraszon.
Á, Hanna elgondolkodott, de tud mérgesen nézni úgy is, ha nem akar - apja is meg én is tudunk úgy nézni, aztán sokan félreértik, apum is kérdezi mindig, hogy mér nézek olyan csúnyán, mondom: éééén? :?: Szal, alkati dolog... :twisted: :lol:
Szabóúr teljesen jól van?
Rékababa, Evelined most nem beteg?
Devcsa, vizsgák? :roll:
Timesz, remélem, jól vagy!

been

Dadomi, akkor mondd neki, hogy ott lesznek Cserianiék, hátha akkor megjön a kedve! :wink:

been

Csajok, hülyeséget fogok kérdezni: mellgyulladással nődokihoz, vagy háziorvoshoz ajánlatos menni? :roll:

been

na,rábólintott mindenki,úgyhogy okés :D
Reméljük az idő kegyes lesz hozzánk. Ha esik,akkor sajna le kell fújnom a dolgot. De ilyen nem lehet.
Én így gondoltam: jöhettek már reggel,9 körül,ha nektek is jó. Főznénk valamit,mondjuk pörit,ha mindenkinek megfelel,savanyúval,talán azt a legegyszerübb. Gyerekeknek csinálhatok kis sültkrumplit,rántotthusit-saját nagyobbikamból kiindulva.
Sajna mivel nem az egész ház a mienk,ezért nem igazán van arra lehetőség,hogy törpikéket altassak,erre csak 2 szobát tudok felajánlani,időnként jól működő bébiőrrel :?
Az udvaron van csúszda,hinta,homokozó,gyerekmedence,nagymedence,hintaágy,kisházikó paddal asztallal...van egy kutyusunk,de el van zárva,meg vannak pipikéink.
Nna,mit írjk még?
Kiről is tudok eddig,hogy jön?1. Emma-Hanna-Ármin-Feriapuka,
2.dadomi-Dominik-Dani-és elfelejtettem a párja nevét :oops: ,
3.devcsa-Zsombor-nem is tudom a párja nevét :P
4.rékababa ugye írta,hogy mi a helyzet(pedig nagyon aranyosak,sajnálom,ha nem jönnek :wink: )
5.josira nem emlékszem írt-e valamit :oops: pedig próbáltam visszaolvasni
6.banoed ? :shock:
7.Timi? :shock:
8.Móni? :shock:
9.enahma? :shock:
10.yuyu? :shock:
atya ég,kit hagytam ki????? :oops:
Vendég

Én mennék szívesen, de a férjem nem akar. Most mit csináljak, nem tudom meggyőzni. De azért még nem lejátszott menet. Majd kiderül. Cseriani, azért köszi a meghívást. :)

Kép
Kép
banoed

Emma! Én a Vargadokibácsinkhoz mentem mellgyulladással. Nem mondta, hogy nem hozzá kéne.... :shock:

dadomi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?