Katus!!
Van Gyálra egy új út Vecsés legszélén, amit mostanság csináltak, az szélesebb - egyszer nézd meg azt is!! Mert ami a Dózsa György folytatása az tényleg nagyon gáz!!
Remélem Ancsi egyre jobban van!!! Kitartás!!!! Ha iszik, akkor nem lesz semmi gond!
Adri!!
Tök jó, hogy alakulgattok - tényleg az idő a legjobb "gyógyír" a csecsemőkori mizériákra
Judit!!
Tök jó, hogy már "nagyágya" van Zorkának. Marietta és Sára is két évesen kaptak gyerekágyat. Marietta az elején sokszor leesett (raktunk mellé plédeket , aztán meg matracot - más okból) Sára soha nem esett le, ellenben levándorol és a földön alszik
DE emlékszem, hogy nekünk a tesómmal emeletes ágyunk volt, én fent aludtam. Már iskolás voltam, amikor egyszer cseréltünk, és én leestem - alulról!!
Zorka is meg fogja szokni, szerintem egyáltalán nem korai. A barátnőm gyerekei 10 hónapos koruktól együtt alszanak a gyerekszobába egy nagy matracon!!
Sára meg a rácsosból is kimászott már egy éves korától
Húha!!! Ma ilyen hajnalban keltetek??????????????
Ildi!!
Kár hogy nem jöttetek a szigetre!!! DE nem piszok dolog egy kicsit ezt a Rékéra fogni?????
Ha a melegre fogjátok még elfogadom (bár a nyár már csak ilyen
) DE Réka nevében kikérem magamnak, hogy nem élvezte volna!!!
Nem beszélve a Dávidról!!!! 8-10 babasátor van a szigeten, Cini muszika, homokozó, játszótér és az a rengeteg látvány!!!! Tuti élvezte volna, ez biztos!!!
Ibolya!!
Nagyon sajnálom, hogy Encsi már nem élvezi a szigetet, ellentétben sok hasonló korú gyerekkel. Nem értek egyet azzal, hogy csak a 4-5 éveseknek van mivel játszani Van a kissebbeknek is, és a nygaobbaknak is, csak gyereknek kell lenni hozzá!! Sajnálatos, ha az Enikő ezeket már nem értékeli, mert akkor nem tud gyereknek lenni - ez szomorú. Annak, hogy ilyen okos lehet ez a hátránya!! Viszont a bizihez tényleg gartulálunk neki!!!
És bocsi de azzal is ellent kell mondjak, hogy 4 órán elül nem lehet lázcsillapítót adni
Azonos hatóanyagot nem lehet ismételni 4-6 órán belül, de más hatóanyaggal lehet próbálkozni (pl: paracetamol és amidazofen)
Kata!!
Marci tüneményes a fotókon (is)!!!
És szuper lesz a nyaralásotok. bár értem hogy parázol, én is ezt tenném
Úgy alapból
nem túl sokszor voltam még külföldön
De Marci pont olyan korban van, hogy kevés "gondot" okoz: kajcsiját könnyen viszed, sokat alszik, nem mászik le, nem futkos össze-vissza
Élvezzétek a jó levegőt és a pihenést!! Megérdemlitek!!!!
Szandra!!
Köszi kérdésed
negatív!! Tüneményes a Magda!!!!
Képzeld a Sanyi is megkostólta a hajdinát - egyből ki is köpte a kukába!!
Andi!!
Észrevetted, hogy még mindi adósunk vagy a szülinapi képekkel???? Nem beszélve a beszámolóról!!!
Anikó!!
Tudom, hogy nem olvasod, de gondolunk ám rád!!!!
Szép időtök lett!!!!
Anita!!
Akkor várunk este hosszabban - igaz csajok!??
Anett!!!
Hiányzol!!! Hogy vannak a csajok?????
No, mi voltunk ma a szigeten - fájdítom a lányos anyukák szívét