Hitelesség, pont ezzel van gondom.
Megmondta a csajnak, hogy minket választott, és a csaj most 3 hét múlva költözik. Azért megy el, mert férjjel így nem tud egy munkaheylen dolgozni.
Nekem most kellene szerveznem az augusztusi nyaralásunkat.
De nincs kedvem, mert még magam sem tudom, hogy akarom-e.
Ő haza jönne, de még nem kapott rá igen választ. Mivel nyomás volt rajtam a másik házaspár részéről,akikkel mennénk, igent mondtam a nyaralásra, a hétvégén kellene szállást választanom. De nem megy, mert nem tudom mi legyen.
A csak úgy-ra.
Ő nem az a fajta, aki a guruló almát is megdugná. Ez is a baj, mert azért következett be a szex náluk, és azért fáj borzalmasan mert érzelmek kerültek a dologba.
És ezek után, hogy higyem el, hogy szeret? Tudom, sokan mondják, hogy lehet egyszerre kettőt szeretni, és majd elmúlik, a szerelem, de most az én lelkemen száradjon, hogy közte és köztem választania kell. És mi van, ha 3 hónap múlva úgy érzi, hogy nem jól döntött? Úgyanezen menjek végig megint???
Szóval ezen dilemmázom....
És tök jó érzés volt, hogy azt mondta, haza szeretne jönni hozzánk, de és ott van a DE! Már nem élek rózsaszín ködben.
És nem tudom egyelőre felmérni, hogy ténylegesen mennyire akar hazajönni. Szóval én azt mondom, egyelőre maradjon ott ahol most van, egyedül.
Azt már megbeszéltük, hogy csak a gyerekek miatt nem fogunk együtt maradni. Ezen a beszélgetésen túl vagyunk. És azt is elhiszem, hogy haza akar jönni, csak azt nem tudom, hogy lehet ezt helyre rakni, elképzelésem sincs már. És ezért mondtam neki, hogy adjon időt.
Ezért érdekelt volna olyan ember véleménye, aki már átment ilyenen, hogy sikerült rendbe tenniük.
Azzal tisztában vagyok, hogy nem lesz már semmi olyan amilyen volt. Most vagy tanulópénz volt ez kettőnknek és jobb lesz, mert sokkal jobban oda fogunk egymásra figyelni, mert mindenki elveszíthető, vagy pár hónap ill. év marakodás után újra ott leszünk, hogy legyen inkább vége.
Azt is tudni kell rólam, hogy soha nem voltam féltékeny, de ezek után.....
Meg sem fordult a fejembe, hogy ne engedjem el, bárhová. Soha nem korlátoztam.
Nem szoktunk veszekedni sem, talán ez volt a baj, de igazából nem volt min. A 8 év alatt (ezek a jó évek)ha nagyon gondolkodom, 2-3 veszekedés jut eszembe.
Én is azt gondolom, hogy aki egyszer megtette...., máskor meg azt, hogy mindenkinek jár még egy esély.
Szar ügy.
Ági
én ezt nem tudnám csinálni amit Te csinálsz. Ha vissza is jön (még csak feltételes módban írom), nem csinálhatna ilyen szintű kilengést, az tuti. Ti sem vagytok egyszerű pár.