Sziasztok!
Megjöttünk tegnap este anyóséktól, és képzeljétek most nagyon jól éereztem magam!!!Mint a réi szép időkben!!Nagyon örültem neki.Mondjuk ehez talán az is hozzájárult, hogy após nem volt otthon
Mondjuk kicsit még sajnáltam is szegényt, ui. előtte 2 hétig otthon ült, nem volt munkája, lenyrta a füvet, lepermetezte a szőlőt,megcsinált mindent hogy ne akkor kelljen mikor mi is ott vagyunk!Erre pénteken szóltak neki, hogy menjen dolgozni.Hát kicsit sem volt pipa!De azért estére hazajött, vasárnap megint melózott, csak akkor találkoztunk mikor éppen be akartunk szálni a kocsiba
Anyós főzött, gyerekre vigyázott!, kutyát elzárta!!!lehet hogy kezdi megtanulni?
Nem dumált bele semmibe!Úgyhogy tök jól éreztük magunkat.Szombaton babás buliban voltunk, bográcsozás, dumcsizás.Emili nagyon élvezte, kapott medencét is, persze egész nap abban lubickolt.
Pénteken még megtanítottam bukfencezni a mi ágyunkon
És szombaton kimondta, hogy céca a cicára
És az ANYA is szépen elhangzott már 2x tőle!
Ja, és vasárnapra kijött 3 foga!!!
A 2 alsó 2es fog, és a bal alsó 4es(de lehet hogy 5-ös, majd még megvizslatom).Pénteken még nem látszott semmi az ínyén!!!, vasárnap pedig már kocogott a fogacska!Úgyhogy megvna az éjszakai zabálások, és a nappali étvágytalanság oka!
Na nem ömlengek itt többet magunkról, bővebbena blogban, akit érdekel
Ágiboldi!
Akkor lehet Emili megcáfolja a 4-es fog hónapok kérdése dolgot, hacsak nem az 5ös jött ki.
De majd megpróbálom kiszámolni, hány hely maradt ki.
Nyilvános hiszti még biztos lesz, Emili is csinálta már, de még működik a figyeleme elterelés.
Most olvasm:még mindig itt vagytok???Talizhatnánk!!
Helga!
Sajnálom hogy nem volt jó a strand, talán a másik?
Na Emili a Jeges-tengerbe is belemenne, neki nem számít, csak víz legyen
(szombaton mikor töltöttük fel a medencéjét még csak kútvíz volt benne, de ő már bele is mászott, nem izgatta, hogy kockára fagy(na, ha hagytam volna:)).)
Ana:én is meghatódnék, de Emili már régóta mondogat any féle szavakat.Bár a szemembe nézve még nem mondta, majd akkor én is el fogok érzékenyülni szerintem:)
Temitalis képeket már láttam a Picasán, csak akkor sem tudtam hogy mit jkelent a szó, azt hittem vki nick neve
Sno!
Teszt:
, főleg akkor vicces, ha tovább is olvasod:Gratula a teszthez! Mi mar eleg reg probaltuk, lehet, hogy erdemes lenne egy probat megejteni???
Egyébként minap pont azt álmodtam, hogy 2 csíkos lett a teszt.
Pedig biztos nem
Dlgozik a tudatalattim
Nyáron is koppó vízben fürdesz?Én azt csak télen szeretem.
De Emili a hűtőfürdőt is imádja, szerencsére:D
Emili a kis játék babakocsijba próbál beleülni, de sikerül lebeszélnem róla:)
Mónika!
Nagyon sajnálom a sok betegeskedést!:(Jó nagy adag egészséget kívánok Nektek!!:)
Nagyon jók a képek, nagyot nőttek a gyerkőcök!!
Lora!
Hú, hogy mászhatott ki Brigi az utazóágyból???Volt benne vmi amire ráállhatott?vag ycsaka lacsonyabb, és kihajolt?Anyáéknál nekünk is utazóá. van, ezért kérdem.A lényeg, hogy nem lett baja
Mazsi!
Ez a fuldoklás nálunk is volt már többször is sajnos:(, de apa simán lelógatja Emilit
Viszont már meg tudja enni az almát, nem fuldoklik tőle, és elég csak meghámozni, lerágja csutkáig:)
1x Emilinek is bevérzett egy kicsit a szeme egy ilyen lógatás után, mert persze közben köhögött is, gondolom ezért.
Gabonapehylben, műzliben szerintem azt nézd, hogy mennyi szénhidrátot tartalmaz.Talán így könnyebb eligazodni rajtuk.De bio boltokban szerintem kell lennie cukrozatlannak is.De műzlit te is összeállíthatsz, vegyél magokat, zabpelyhet, stb.
Ja ezt már írtad is, akkor passz...
Nekünk Ariana orrszívó van, nem üveg, és szertintem elég jó, lehet hozzá kapni kis mosólefét is, 300 ft-ért!:)
Csókos Lea nagyon ééédiii!!!:D
Lorca!
Mostmár leszállhatna Rólatok ez a betegséglánc!!!
Eger az angyon jó, mi is nemrég voltunk
Várig mi is felcaflattunk, de be már nem mentünk;)
Nanica!
Na akkor mostmár te is tudod, hogy milyen az ha féltékeny a gyerek!
Emili koppanni szokott alvás közben, csak gy reccsen az ágy, de őneki meg se kottyan
Engem ez zavar, pedig van rácsvédője, de szerintem az egész testével nekifordul az ldalának, és az dübben.
Emili f2 óta alszik, hogy már nem sok van hátra...de legalább sikerült visszaolvasnom!
Ja, nálunk a lakásban csak 23 fok van
Megy a légondi csutkán, 16 fokra állítva