Gabci, majd belejön Ádi a kocsmázásba is...ha szerencséd van, akkor úgy 18 évmúlva, ha nem, akkor hamarabb, ne siettesd
Kikuka, milyen egyszerű sütidről maradtam én le? Fent van az már a gmailen?
Lánykád nagyon ügyi, büszke lehetsz rá! Én belegondoltam, h augusztus végén már én is megyek szülői értekezletre- igaz az oviba...hát ez is elkezdődik egyszer.
Azért a bizonyítványosztástól még messze vagyunk...
Zsu, max fölülre csináltatsz majd kivehetőt PPkistündérnek
Nagyon szép protkókat csinálnak már manapság
Kúszó PP nagyon ügyi!
Na, ismét megkérdezem: Szóval,
ki milyen rizst-hosszúszemű, kerekszemű, stb- főz a gyereknek? vagy titkoljátok?
Huba-frizkón felbuzdulva ma nyári frizut csináltam Ábelnek. Egész jól tűrte.
Ezen kívül Ábel rájött, h már a magasság sem korlát, és felmászott pl az Ikeás lábtartóra, majd B gyerekszékére. Szóval nagyon résen kell lennem, vagy nagyon gyorsan megtanítani neki, hogy jöjjön le.
És félve írom le, de ma a kisebbik gyermekem is átesett a tűzkeresztségen, azaz ő is bemutatta a magasból való halálugrást biztosító kötél nélkül. Konkrétan ő a babahintából esett ki...persze ott álltam fél méterre és éppen B-fotóztam, amikor azt vettem észre, h Ábel borul ki a hintából.Valószínűleg felállni akat benne (ahogy az Ikeás etetőszékben is mindig), csak a hinta megbillent, ő meg kiesett. Szerencsére alacsonyan van a hinta és alatta jó sűrű, puha fűszőnyeg volt. Az ütő megállt bennem, benne meg a szusz, úgy megijedt szegénykém. Szóval mától méginkább barátom a járóka, csak ott van a gyerek biztonságban.
Vasárnap utazunk Sopronba, szóval holnap már nem biztos, h tudok jönni. 29-én jövünk haza, addig is írjatok (de csak annyit,h el bírjam olvasni egy szuszra
)
A kánikulához kitartást! Puszi mindenkinek!