sziasztok,
már jó régen voltam, így esélyem sincs nagyon a visszaolvasásra.
Nagyjából azért követem az eseményeket.
Tündikének óriási gratula a kislányhoz.
Nati, örülök, hogy kisBence a pocakodban maradt. Igaz nem írtam, de nagyon szorítottam nektek. Már csak pár hét és nyugodtan kibújhat.
Roni, nagyon jó a 4D-s kép.

Le sem tagadhatná, hogy kisfiú.
Ibi, nagyon kecsegtető a méhszájad, kezd a külső nyílni. Már nem sok van hátra.
Chrissy, nagyon édes Martinka ahogy alszik az etetőszékben.

Lassan nekünk is kellne szerezni egyet.
Gabi, örülök, hogy Noel már joban van. Mi Bazsival nagyon sokat vesződtünk a mandulájával, állandóan begyulladt, szinte minden hónapban beteg volt. Aztán tavaly kivették, azóta nincs semmi gond (kopp-kopp)
Ani, gratulálok a vizsgáidhoz. Nagyon ügyes vagy, hogy még erre is tudtál időt szakítani.

Vikikéről van híred????
Enikő, nagyon aranyos lehetett a párod, ahogy mondókákat olvasott.
Rólunk
Még csak egy hete tart a nyáriszünet, de párszor már felhúztam magam. Képtelenek megérteni, hogy halkabban legyenek, mert Barbika alszik, illetve aludni szeretne. Azóta hogy itthon vannak szegénykém alig alszik napközben. Minden nap megyünk anyuékhoz, ott kiteszem a levegőre, de ott meg fociznak meg hangoskodnak, így ott sem nagyon tud nyugton lenni szegénykém. Mire vége lesz a szünetnek megőszülök.
Barbika tegnap először hangosan felkacagott. A fiuk fociztak fent a lufival, Barbika meg hason felve figyelte őket, majd egyszercsak elkezdett kacagni. Annyira kis zabálnivaló volt.
Már vagy 2 hete oda-vissza forgunk, nem lehet az ágyon hagyni, mert lekepeszt.

Hason meg a lábait probálgatja mászó alakzatba tenni, de még nem igen megy neki.
Képzeljétek mégiscsak megyünk nyaralni július 21-én 5 napra anyuékkal a Szelidi-tóra. Ott lehet pecázni is meg fürdeni. Már alig várom. Persze addig még be kell szereznem egy fürdőrucit, mert nincs az a pénz amiért én most bikinire vetkőznék.
Röviden ennyi.
Ja, Nati, én jövő hét szerdán akarok egy tesztet csinálni + á egy hétre mégegyet, mert csak akkor nyugszom meg.