Halihó Mindenki,
megérkeztem a dokitól, minden a legnagyobb rendben!!! A babát nagynak találta, lefelé fordult, méhszáj zárva, leletek jók, diéta folyt.
Az utazásra teljesen lazán reagált, annyit fűzött hozzá, hogy akkor vész esetén ne induljunk haza, hanem a helyi kórházba kell menni. És a jövő héten előtte még el kell menjek ctg-re.
Amikor hazajövünk, aneszteziológiai kivizsgálás is lesz - másnak is volt császár utáni szülés előtt? Azt mondta, azért, hogy "ha véletlenül császár lenne" (hű de hálás voltam ezért a megfogalmazásért!), akkor azért jó, ha látott már az anesztes. Hát jó, egy kis látástól nem lesz baj, nemigaz?
Dana, azt akartam még kérdezni, hogy ezek szerint Te Simonnal szedtél homeós bogyókat előkészületül? Én többfélét olvastam, volt olyan vélemény is, hogy császár után nem érdemes semmiféle eszközzel "ráhatni" a szülés indulására, bármire (e szerint az álláspont szerint se málnalevél, se bogyók). És pontosan mit szedtél és mikortól? Ha akarnék, lassan el kéne kezdeni - bár bevallom férfiasan, a homeopátiával kapcsolatban kicsit szkeptikus vagyok...
Rétes, ÉÉÉÉN vagyok a februári rokon, nem Megymag!!! (Bár ki tudja. Nekem rokonnak tűnik!
) Megérdemeltem, én is hogy félreírtam a neved a múltkor, hirtelen Ritának címezve a Neked szánt hozzászólást!
De én most fogok szülni, nincs mit tenni, semmi izgi egybeesés.
A kakaócsigába akkor nem is kell a kencéhez folyadék, víz, akármi? Csak úgy szárazon összekever kakaó+cukor, aztán "beporoz"? És egymás mellé ragaszthatod a tepsiben az egyes csigabigákat? Vagy a sütés során nőnek össze? Vagy teljesen szabadon állnak? Na, ez masszív off volt, bocsánat.
Betti: no para, iszonyú sok nőben ott van a streptococcus, vagy kimutatják, vagy nem. Volt olyan barátnőm, akinél az első babával nem találták, csak mikor ment volna tejet leadni, azt nem fogadták el, mert folyton volt benne - hát az már nyilván pár héttel korábban is ott volt. A másodikkal kimutatták neki, akkor kapott előre antibiotikumot + a szülés alatt is (ettől még mozoghatott meg bármi, csak benne volt a kanül), aztán a babának már nem kellett születés után. De max annyi lehetett volna, hogy még neki is kell. Nekem jövő héten veszik le a kenetet, akkor meglássuk, mit tudok. Első szülésnél nem volt, akkor coli bacit kezelgettek bennem az utolsó hetekben, de azt is sikerült leküzdeni szülésig, így aztán nem kellett semmi egyéb.