Új privát üzeneted érkezett!

Katica, fel a fejjel! Mindjárt jön a hisztero.

Bubi, Beu +++++++++++++++++++++++

Baba, hát ez van. :? Próbáld hamar túltenni magad rajta.

skrisz72

Köszönöm mindenkinek a drukkokat, ez sajnos nem sikerült :cry:

Beu

mennek a drukkok!+++++++++++++++++++++++++++

Baba

Mi a helyzet?
buborék5

Sannah :P
Nekem semmi előjelem nem volt. A vérvételes dolog csak azt jelenti, hogy sűrű a véred, érdemes előtte innod egy kis vizet, attól hígabb lesz. Azt szabad inni vv előtt. De az nagyon jó, hogy megnézik a Leident is!

Buborék :(

Baba :(
Akkor remélem, tényleg magától megoldódott. Mit kell még kivizsgáltatni a fagyisok előtt?

Beu :P
Szépen alakultok. Mire az eredményed megtudod, szerintem már nem leszünk egyben... de nagyon drukkolok!

Angel :P
Ez a kutyu, egy tündér :D
Huhh, hát igen. Valószínűleg ez a topik ki fog csúszni a kezemből :? legalábbis egy fél évre elég valószínű, hogy így lesz. De ha már így felmerült, nagyon örülnék neki, hogyha akikkel ismerjük egymást, priviben írnának, ha bármi van. Olvasni fogok, az egészen biztos, úgyhogy direkt nem akarom felsorolni, de úgyis tudjátok, kinek drukkolok extra nagyon! Szóval várom majd a priviket!!!!!!!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Angel!
Engem frankón elijesztett, látszik a pofiján a fenevad vérvonal :lol:

Buborék!
Nagyon szomi :cry: :cry: :cry:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Bubi, akkor a következő! :cry: Mikor lesz folytatás?

skrisz72

Skrisz

Három a magyar igazság +1 a ráadás.Nekem ez most már jó lesz így.
Nem tudom mikor lesz folytatás, mert a páromnál herebiopsziát kell végezni. Fogynom kellene, és egy kicsit lelkileg kikapcsolódni.
buborék5

Buborka,
:( :(
Dokival beszéltél? Hogyan, mikor tovább?

Bella, Dalma, Fanni,
köszi Dorka nevében is! :)

Fanni :P
OK :)
Nyilván, ha lesz egy szusszanásnyi időd, akkor a kaális babásba fogsz inkább írni, ami aktuális! :wink:

Lois,
a véreb! :lol:
Nem olyan, mint aki bekormozott távcsőbe nézett? :wink:
Éljenek a hosszúfülűek! :D
angel37

Bubi, látom nem egyszerű az életetek. :( Akkor legjobb, ha egy kicsit hanyagoljátok a témát. Kell egy kis szünet. Be lehet csavarodni ettől az egésztől. Jön a nyár, próbáljátok meg kipihenni magatokat, feltöltődni, és utána nekiugrani mégegyszer. Fontos a pozitív hozzáállás. Azt meg nem lehet stresszesen, vagy elkeseredetten. Végülis most már én is örülök, hogy csak október-november táján folytatjuk. Ugyan megy az idő, de nem az a fontos. Legközelebb újult energiával fogunk egymásnak drukkolni. Ölellek!

skrisz72

Sziasztok lányok!
Olyan sokan vagytok, kicsit nehéz így hirtelen követnem kivel mi történik.Ha nem is írok, azért igyekszem figyelni mindenkire.
Én most elmegyek egy hét szabadságra, asszem nem leszek internet közelben.
Mindenkinek szívből kívánom a legjobbakat, vigyázzatok magatokra!

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina

Sziasztok,
a mai napom az ördögé :D ma még nem sok minden dolgoztam :wink: Vásároltam (piac, nálunk pénteken van), vettem egy felsőt meg egy papucsot, anyunak virágot, szülinapja van ma.

Bubi, sajnálom :( Pihenjetek mindketten, egy darabig próbáljatok nem a babára gondolni. Drukkolok, hogy sikerüljön.

Angel, Dorka bármikor jöhetne nekem is, édes pofa :) Minden rendben nálunk :)

Katica, sajnálom, de most már legalább ezt is tudjátok.
allegrobarbaro

Katerina, jó pihit! :lol:

Alle, kell egy kis lazítás. Én is most készülődöm ki vásárolni. :D

skrisz72

sziasztok!

angel: bocsi, hogy csak tegnap este raktam fel a képet, de akkor olvastam a hozzászólásodat. nagyon édes dorka kutya :wink:

beu: drukk+++++

bubi: már biztos? nagyon sajnálom :cry: :cry: :cry:

katerina: jó pihenést!

rólam: urammal átbeszéltük, itt szegeden nincs remény rá, hogy kiderüljön, hogy miért olyan kevés nála a kiskatona. ma kértem pesten egy andrológushoz időpontot, majd július 14.-én megyünk hozzá. Délelőtt leadtam a klinikán a papírokat, kedden hisztero.

kati
katica30

Mindenkinek mindent köszönök! Jó, hogy vagytok!

Angel

Nem tudtam beszélni a dokimmal, mert a recepción mondták meg az eredményt. Még rendeznem kell a fejemben, mit és hogyan kellene. Az összes vizsgálatot szeretném magamon is megcsináltatni, ami szóba jöhet.

Kati

Ez már biztos. Sok sikert a hiszterohoz!

Beu

Még mindig mennek ám a drukkok!+++++++++++
buborék5

Katica, jól teszitek! Az is jó, ha az embert több orvos is megnézi.

skrisz72

bubi: nagy ölelést küldök neked. köszi a drukkot.

krisz: a pesti doki már a 3. lesz, szegeden már kettőnél voltunk.

kati
katica30

Katica, reméljük a 3. már tud mondani valami értelmeset is. Mindenesetre drukkolok, hogy legyen valami eredmény.

skrisz72

Sziasztok!

Fanni :D , értem. Köszi, írtam privit.

Bubi: :cry: :cry: majd a kjövetkező. Valóban kapcsolódj ki, élvezzétek a nyarat!!!! Hogy-hogy nem beszéltél a dokival? ki a dokid? Nincs is következő ip?

Angel: édespofa, annyira aranyos pofikája van. nagy puszi őnagyságának!

Katerina: kellemes nyaralást!

Alle: jó ünneplést!

Katica: drukkolok, hogy ez a doki segítsen.

Én is vásárolgattam és levágattam a hajam, jól esett a lelkemnek...
Vendég

Sziasztok!

Bubi :cry: :cry: Hajrá feltöltődés!

Angel! Itt azt kérdezi a kuty, hogy "hát ammegmiaszösz a kezedben?" :)

Hanna! ++++++++++++

Beu! Drukk++++ Vasárnap én is megyek a Kaáliba (csak én szuribeadás-oktatásra...)

Katica! Ajánlották a dokit? (úgy tudom, a pesti Kaáliban eleve csak 3 helyről fogadnak el kiskatona eredményt)

Sannah! Hajajjj, ezért is szoktam mondogatni, hogy igazán támogathatná az ilyeneket az OEP... gyógyulási célokat szolgál... :wink:

Kép

Kedves Mindnyájan!
A mai vérvétel (az első ingyenes, a második, "ismétlő" már 4.100 Ft - legutóbb ez is kérdés volt...) is pozitív volt.
Két hét múlva UH.
Most már én is merek kicsit pozitív lenni.

Azonnal mindenkinek kötelezővé teszem a nyári lazítást, pihenést!
Aki nem nyaral, az nézzen romantikus filmeket, menjen a párja nélkül, barátnővel ide-oda, cukrászdába, tornázni, úszni, napozni, táncolni, és egyéb hülye helyekre...

Köszönöm a ránkgondolást, és kitartást kívánok mindenkinek!
pvma
pvma

Sziasztok!

Buborék!Sajnálom.
Baba!Voltál ma?Nagyölelés!
Katica!Ki az andrológus?Priviben is jöhet.

Angel!Lois!Nagyon édesek a kutyusok :D
Pvma!Gratulálok :)

Bocsánat, hogy zanzázva írok, kidobott a b.net már 2*, és hisztis lettem :shock:

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
"Aki azt szeretné, hogy minden úgy történjen, mint a mesékben, az a meséknek csak a végére emlékszik."
viktu

lányok: köszi mindenkinek :wink:

mó: keresgéltem a neten, úgy találtam a dokit. de már másoktól is hallottam a nevét. nem értelek, nem akarjuk elfogadtatni az eredményt. majd a szegedi kaáliban július végén lesz egy újabb mintaadás. igazából mi csak azt szeretnénk, hogy végre kiderüljön, hogy mitől van kevés kiskatonája a férjemnek. eddigi vizsgálatok alapján nem tudtuk meg az okát. mivel nem tudnak okot, így gyógymódot sem tudnak mondani.

pvma: gratulálok :lol: :lol: :lol:

viktu: mindjárt írok privit.

kati
katica30

(((((((((((((((((((((Drága Bubi)))))))))))))))))))))))))))))
Pihizzetek és szeretgessétek egymást!!!

Bella,
nagyon köszönöm a listát! :)

Beu,
+++++++++++++++++++++++++++++++++
(lemaradtam: mikor lesz beülti? :D )

(((((((((((((((((((((((((Hannamami)))))))))))))))))))))))))

Puma (Pvma)
szívből gratula!!! Vigyázz nagyon Magatokra, és gyere mindig a hírekkel!!! :D

Katerina,
legyen csodálatos szép nyaralásotok!!! :D

Katica,
itt is drukk a keddhez!!!

Fannimami,
köszi, hogy még mindig velünk vagy!!! :D

(Nálunk: színházba voltunk este, de mindenképp bekukk...Megkaptam Apától a 3. Gynevac szurit, mondtam én, hogy őstehetség, már meg sem éreztem!!! :lol:
Még 1: ma bemérettük a lakást, hol húzódnak Hartman-rácsok a lakásban...hallottatok erről??? - Kiderült, hogy a mi ágyunk is és manóé is épp egy kereszteződésben van... :shock: :? Holnap átrendezem a lakást - egyébként is 2 havonta áttologatom a bútorokat, kell egy kis változatosság - felkiáltással :lol: (Apa a múltkor bebotorkált a sötétben és majdnem az ágy volt helyére feküdt... :lol: dícsért naon... :lol: )
Szép hétvégét!

tillidian

Szép jó reggelt!

beu: drukk a babyknek!!! Holnap nagy nap lesz: költözködés!!!

Katica: nem elkeseríteni akarlak, de nálunk sem tudták megmondani az okot. Arra tippelnek, hogy gyermekkori lázas betegségekből maradt valami vissza és ez lett a hátul ütője.

Pvma: grtalua!
Vendég

Sziasztok!

Katica: ismerőséknél szintén kiskatona-probléma (is) van. Jártak andrológushoz (akit a lány sima nőgyógyásza ajánlott), az eredmény eléggé változatos volt, végül egy év (és sok-sok pénz) után visszajutottak a kiindulópontra. Elmentek a Kaáliba, vitték az előzményeket, ott igen-igen csóválták a fejüket (tegyük hozzá: a nőgyógyász miatt IS és az andrológus miatt IS), azt mondták, hogy inkább nem is minősítik az eddigi kezelést, és ekkor hangzott el, hogy igazából már a "népszámlálás" eredményét sem fogadják el bárhonnan. Drukkolok, hogy jó kezekbe kerüljetek!

Pvma: gratula!!!

Kép

sziasztok!

till: köszi neked is. mi az a hartman-rács? :shock:

sannah, mó: mi úgy gondoltuk, egy próbát megér még a pesti doki, elvileg ő az egyik legjobb az országban. ha nem tud segíteni érdemben, akkor halad tovább a lombikprogram.

kati
katica30

Sziasztok lányok!!!!

Bubi!! :cry: :cry:
Nagyon sajnálom!!!!Hogyan tovább?

Pmva!!!
:D Gratulálok!!!

Baba!!!
Mi volt tegnap???

Tillidian!!!
Holnap 9:30 lesz a beülti. Nagyon izgulok értük!!!!

Mó!!!
Mikor jössz a Kaáliba holnap????

Fanni!!!
:D :D :D Nagyon drukkolok nektek!!!!

Szép hétvégét Mindenkinek!!!!
beu9

Sziasztok!

Beu,
hatalmas drukkok a picijeidnek! :D :D
Ügyes légy holnap!

Baba,
helyzet?

Katica,
hysterohoz ++++++++++
Pár nap és legalább ezen is túlleszel! :wink:

Sannah, Buborék,
megvagytok?

Pvma,
gratu! Biztos minden rendben lesz!

Dorka nevében köszi mindenkinek! :) Nagy seggberúgást érdemel a kiscsaj, szétrágta a szandálom pántját! :roll:
angel37

Beu,
nagyon gondolunk Rátok holnap!!! (Hány gyönyörűséget kapsz?)

Katica,
a Hartmann rács olyan hálózat, amely körvefogja az egész Golóbist. Sokat én sem turom (még) róla, de az tuti, hogy ahol két ilyen egyenes metszi egymást, oda tilos ágyat és íróasztalt tenni, mert negatív energiát sugároz. (Betegségekhez - meddőséghez! - vezethet...Itt olvashatsz utána:
http://www.porthologos.hu/31A25B9B-44D2 ... B2FA1.html

Angel,
legalább okot adott a cipővásárlásra! :wink:

(Kicsit dógos napom volt, a Hartmann-ok miatt átrendeztük Manóval az egész lakást!!! (Apa dógozott, a mázlista! :D máskülönben befogtam volna :lol: ). Most jó!!! :D

tillidian

Jó reggelt!

Katica: értelek.

Till: ez jó, én is imádok házat rendezgetni, festegetni. Most éppen a lila előszobát szeretném apával sárgára átfestetni, de nagy munka és csak húzza a száját, de hát....

Angel: köszi meg vagyok. Egy kicsit pozitívabban, mint tavaly ilyenkor. Talán van remény, hogy lesz babónk egyszer nekünk is. Most határon mozogtunk, remélem megtalálják az okot amiért leállt a fejlődés és a következő 3 alkalom egyike sikerrel jár majd. Most csak ezt tudom tenni bizakodni, amúgy padlón lennék. Nagyon drukkolok Neked!!!!!!!!

Beu: hajrá költözködés, babaragik indítva:+++++++++++++
Vendég

Beu, gondolok rátok!!! Gyere majd, mesélj! :lol:

Angel, imádnivaló a kutyusod. Most, hogy Loisnak is van már, én is egyre jobban szeretnék. Szorgalmaznom kell, hogy legyen már kapunk. :lol:

Baba, Sannah, Bubi puszi nektek! Remélem már gyógyulgat a lelketek.

Till, megnézem én is ezt a rácsot. Kíváncsi vagyok rá.

skrisz72

Sziasztok!

Beu,
ügyesek legyetek! :D ++++++++++++++++++

Sannah,
örülök a hozzáállásodnak, és hogy nem vagy annyira padlón! :)
Remény, hogyne, az még bőven van! :) Talán még nekem is! :wink:

Tilli,
nem néztem meg jobban, csak épp kinyitottam a linket! Ezek a vízerek? Így már hallottam róla! Úgy rémlik annak idején anyuék figyelembe vették a házépítésnél! Hogy a kis lakásommal mi van, azt nem tudom, de ott úgysincs lehetőség nagy átrendezésekre!
Egyszer úgy hallottam/olvastam, hogy ott vannak ezek a rossz pontok, ahova a kutya soha nem fekszik, a macska viszont épp ott szeret feküdni.
Ha más nem, egy kis változatosság nem árt néha! :wink:

Ja, amúgy is akartam nyári cipőt is venni, így már nem halogathatom tovább! :wink:
angel37

Beu, bocsánat, már nem voltam tegnap du. internetközelben, elkerültük egymást :( Én olyan 9 óra körül voltam...
Drukk a babóknak a hosszútávú lakberendezéshez!!

Kép

Sziasztok,

Beu, drukk nektek!

Hanna, ha tudsz, jelentkezz, mi van veletek! Nagyon szorítok nektek!
allegrobarbaro

sziasztok!

beu: drukk++++++

angel: köszi.

till: bocsi, nekem ezek a hartmann-rácsok nagyon nem egzaktnak tűnnek.

hanna: nagyon sokat gondolok rátok, és nagyon drukkolok nektek++++++

kati
katica30

Sziasztok lányok!!

Nagyon köszönöm a drukkokat!!!
Két gyönyörűséget kaptam vissza, egy blasztot és egy morulát!!!
Nagyon bízom bennük++++

Mó!!
Mi 9 után mentünk egy kicsivel....

Mindenkinek pussz!!!
beu9

Angel!
Na ez jó ötlet, én is szétrágatok pár cipőt az én "hosszúfülűmmel", és mondhatom a drágámnak, hogy sürgős cipőpótlásra van szükségem :wink:

Katica!
Megadrukk holnapra!!! :)

Beu!
Nos?? Ott csücsülnek már a pocidban?? :D

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Na ez egyszerre sikerült :lol: :lol: :lol:
Grat a két babóhoz!! :lol:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

lois: köszi, de csak kedden lesz. vhogy rosszul jár a vonalzóm!

beu: drukk a két babának+++++

kati
katica30

Beu :P
Sok-sok babaragi :P
Sítáborosok is lettek?
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Beu! Grat a gyönyörűségekhez, csak így tovább! (Lehet, hogy Ti akkor kanyarodtatok be a Kaáliba, amikor én kijöttem? fehér nadrág, narancssárga felső volt rajtam)

Kép

Sziasztok!

Beu! Nagy drukk!+++++++++++++++

Bubi! Ölellek!

Lois! Angel! Édesek a kutyusok. Ha van energiátok, priviben várok képeket. :wink:

Baba???

Köszi a drukkot Csajok! (írtam a blogba)

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Angel: azért annyira nem vagyok +, néha megzuhanok, hogy mui lesz ha nem sikerül????? :cry: :cry:

Hanna: extra drukkok mennek nektek, biztosan minden rendben lesz és Zsebibaba ősszel megérkezik!!!!!!!!!
Vendég

Hanna: nem ősszel, télen jöjjön inkább!!!!!!!!!!! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Beu!Babaragacs+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
"Aki azt szeretné, hogy minden úgy történjen, mint a mesékben, az a meséknek csak a végére emlékszik."
viktu

Jó reggelt!

Bubi,
Ölelés neked.

Beu
+++++++++++++++

Angel,
Most mit mondjak, valamin csak el kell koptatnia a tejfogait Dorkának!:)))

Lois,
Azért csak olyan cipőt tegyél oda Pizsi elé, amit amúgy sem sajnálnál már!
Vendég

Sziasztok!

Beuuu,
nagyondrukk!!! :D :D
Fagyi mennyi van? Már csak a kistesó miatt kérdem... :wink:

Sannah,
gondolom nem vagy túl happy, de az írásod alapján úgy éreztem, annyira padlón sem... Ezek a legroszabb napok, közvetlenül a nemsikerült élmény után... sajna ezek a megzuhanós rossz pillanatok ismerősek, nekem is eszembe szokott jutni, hogy mi van, ha soha... :roll: De alapvetően még bízom! :)

Hanna,
Zsebinek +++++++++++++, és persze neked is!
OKés küldök majd Dorkaképet, szólj rám, ha elfelejteném! :wink:

Lois,
trükk bevált? :wink: :D

Bella,
Ezek bizony már nem tejfogak! :wink: Kisasszony már leváltotta, találtunk már zápfogat is! :)

Katica,
holnap! :wink: ++++++++++++
angel37

Angel,
Akkor meg azért rág, egyszerűen muszály neki, de egyéves koráig biztosan.
Az uncsitesóm attól kapott szívbajt, hogy a 4 hónapos bullmastiff kutyusuk a muskátlikat kiásta a nagy cserepekből és átültette az általa ásott gödrökbe!:)
Vendég

Beu, vigyázz a kicsikre, babaragacsok elindítva!

Többieknek is szép napot! :lol:

skrisz72

sziasztok!

sannah: ölelést küldök neked.

angel: köszi.

mindjárt rakok táblát.

rólam: holnap hisztero.

kati
katica30

Kép
Kép